• (1)
Olvasson értékeléseket Írjon értékelést

Eucerin® Q10 ACTIVE Ránctalanító éjszakai arckrém

Bőrtápláló ránctalanító éjszakai arckrém érzékeny bőrre

Gazdag textúrájú krém, mely táplálja az érzékeny bőrt és csökkenti a finom barázdák és ráncok mélységét, amíg Ön alszik. A termék sejt-energetizáló Q10 koenzim tartalma segíti a bőr éjszakai megújulását.

Az Eucerin® Q10 ACTIVE Ránctalanító éjszakai arckrém tápláló, ránctalanító arckrém érzékeny, idősödő bőrre.
Egyedi összetételében megtalálható a bőrben természetes módon is jelen levő Q10 koenzim, mely energiával látja el a sejteket, hogy megóvja őket a szabadgyökök károsító hatásaitól, s ezáltal segíti a sejtek éjszakai regenereációját*. Rendszeres használatával a bőr simább és feszesebb lesz. A termék paraben- és mesterséges színezőanyagoktól mentes, jó bőrtoleranciát biztosít.

*in vitro vizsgálatok

Klinikai vizsgálatok

Hatékonyságát és bőrtolerabilitását klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok bizonyítják.

Összetevők

Használata

Javasoljuk, hogy az első használatkor a terméket vigye fel alkarja belső részére és legalább egy napig figyelje bőrének állapotát, mielőtt a krémet az arcára használná.

A krémet esténként vigye fel gondosan megtisztított bőrére.
Használja arcára, nyakára és dekoltázsára (mellkasára).
A terméket gyengéd, felfelé irányuló mozdulatokkal masszírozza be bőrébe.

Mindennapi használatra

Alaposan tisztítsa meg arcát az Eucerin® DermatoCLEAN Kímélő arctisztító tej száraz, érzékeny bőrre termék használatával.

A tonizáláshoz használjon Eucerin® DermatoCLEAN Arctisztító tonikot, így megnyugtathatja bőrét és előkészítheti azt a sejt-energetizáló hatóanyagok jobb befogadására.

Vigye föl az Eucerin® Q10 ACTIVE Ránctalanító éjszakai arckrémet arcára, nyakára és dekoltázsára (mellkasára), majd a krémet gyengéd, felfelé irányuló mozdulatokkal masszírozza be bőrébe.

Mit tegyen és mit ne tegyen

Használja az Eucerin® Q10 ACTIVE Ránctalanító éjszakai arckrémet, ha…

Használjon más terméket, ha…

Érzékeny a bőre és ránctalanító éjszakai krémet keres:

Az Eucerin® Q10 ACTIVE Ránctalanító éjszakai arckrém Q10 koenzimet tartalmaz, mely energiával tölti fel a sejteket és véd a szabadgyökök finom barázdákat, ráncokat okozó bőrkárosító hatása ellen.

Ránctalanító éjszakai krémet keres érzékeny bőrre, mely a bőr regenerációját is segíti:

Az Eucerin® Q10 ACTIVE Ránctalanító éjszakai arckrém proretinolt tartalmaz, ez a hatóanyag segíti a bőr regenerációját az éjszaka folyamán.

Olyan ránctalanító krémet keres érzékeny bőrre, mellyel a szemkörnyéket ápolhatja:

Próbálja ki az Eucerin® Q10 ACTIVE Szemránckrémet - maximális biztonsággal használható a szemkörnyéki bőr érzékeny területén.

Ránctalanító nappali krémet keres fényvédelemmel:

Az Eucerin® Q10 ACTIVE Ránctalanító nappali arcápoló fluid 15-ös fényvédő faktorral, valamint hatékony UVB- és UVA-szűrőkkel óvja a bőrt az UV-sugárzás okozta bőröregedéstől.

Ránctalanító éjszakai krémet keres fakó és elvékonyodó bőrre:
Éjszakai krémet keres rugalmasságát vesztett, megereszkedett bőrre:
Olyan éjszakai krémet keres, mellyel egyszerre ápolhatja a nagyon száraz bőrt és csökkentheti a ráncokat:

Eucerin® Q10 ACTIVE Ránctalanító termékcsalád érzékeny bőrre Ránctalanító arcápolás érzékeny bőrre

Az érzékeny bőrre kifejlesztett Eucerin® Q10 ACTIVE termékcsalád energetizálja a bőrt, hogy megóvja az idő előtti öregedéstől. A bőr öregedése a természetes Q10 koenzim szintjének csökkenése miatt indul el, s azzal jár, hogy a bőr ellenállóképessége csökken a szabadgyökök támadásával szemben.
A Q10 koenzimben gazdag termékcsalád erősíti a sejteket, helyreállítja a hatékonyabb sejtregenerációhoz szükséges energiaszintet, s így a finom barázdák és a ráncok mélysége csökken. Erőteljes antioxidáns tulajdonságaival véd a szabadgyökök további károsító hatása ellen.
A maximális bőrtolerabilitás érdekében a termékcsalád egyetlen tagja sem tartalmaz mesterséges színezőanyagot vagy illatanyagot.
A parabenmentes termékek, ezáltal jó bőrtoleranciát biztosítanak.

Overall Rating
  • (1)
5 az 1-5 skálán / 1 értékelés
5 csillag
1
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0
Folymatosan dolgozunk termékeink fejlesztésén.
Mondja el Ön is véleményét, értékelje termékünket.
LegjobbAnyu,
Sokféle hasonló arkategorias kremet kipróbáltam,de ezt szereti a bőröm a legjobban. Szinte azonnal beszivódik, nincs zsíros érzet és azonnali komforterzetet ad. Tartos hasznalattal frissnek tunik az arcom, mint egy kiados pihenteto alvas utan.