• (3)
Olvasson értékeléseket Írjon értékelést

Eucerin® Q10 ACTIVE Ránctalanító nappali arckrém

Ránctalanító arckrém Q10 koenzimmel száraz, érzékeny bőrre

Ránctalanító nappali arckrém száraz, érzékeny bőrre Q10 koenzimmel, mely energiával látja el a sejteket és segít megóvni a bőrt az idő előtti öregedés jelei ellen.

Az Eucerin® Q10 ACTIVE Ránctalanító nappali arckrém különleges összetétele Q10 koenzimet tartalmaz, mely természetes módon jelen van a bőrben, de mennyisége az életkor előrehaladtával csökken. A Q10 csökkenti az öregedés látható jeleit, például az érzékeny bőrön* kialakuló ráncokat. A hozzáadott antioxidánsok, a C-, E- és H-vitamin (biotin) táplálják a száraz bőrt és csökkentik a gyulladást, így a bőr nagyobb védelmet kap a szabadgyökök károsító hatása ellen. A termék illatanyag-, színezőanyag- és alkoholmentes, mivel a száraz, érzékeny bőr könnyen irritálódik. Rendszeres használatával a bőr simább és feszesebb lesz. Parabenmentes, ezáltal jó bőrtoleranciát biztosít.

*in vitro vizsgálatok

Klinikai vizsgálatok

A bőrre gyakorolt hatás vizsgálatához a Q10 koenzimet naponta kétszer külsőleg alkalmazták meghatározott ideig (egy héttől hat hónapig tartó otthoni használat során). A ráncok mélységét és az oxidatív stresszt in vivo vizsgálatokkal mérték.

Egy másik, egyszeres vak, bőrgyógyászatilag ellenőrzött vizsgálattal, melyben 21 önkéntes vett részt, az Eucerin® Q10 ACTIVE Ránctalanító nappali arckrém hatékonyságát mérték fel, a termék négy héten át tartó, napi kétszeri használata mellett.

A ránc mélysége csökkent
Mély ránc
A ránc mélysége a vizsgálat előtt A ránc mélysége a vizsgálat után

FŐBB EREDMÉNYEK

  • Jelentősen csökkent az arcon lévő ráncok mélysége
  • Jelentősen csökkent a bőrt érő oxidatív stressz
  • A terméket kipróbálók 86%-a „jó bőrtolerabilitást" tapasztalt érzékeny bőrön a bőrgyógyász értékelése szerint
  • A terméket kipróbálók 60%-a javulásról számolt be az olyan bőrproblémákat illetően, mint az irritáció, kipirosodás és pikkelyesedés

Összetevők

Használata

Javasoljuk, hogy az első használatkor a terméket vigye fel alkarja belső részére és legalább egy napig figyelje bőrének állapotát, mielőtt a krémet az arcára használná.

A krémet reggelente vigye fel gondosan megtisztított bőrére.
Használja arcára, nyakára és dekoltázsára (mellkasára).
A terméket gyengéden masszírozza be bőrébe.
Ezután használja az Eucerin® Q10 ACTIVE Szemránckrémet.
Sminkelés előtt várjon öt-tíz percet.

A krém világossárga árnyalatát az összetevők természetes színe adja, a Q10 ACTIVE termékek semmilyen színezőanyagot nem tartalmaznak.

Kérjük, a termék első használata előtt olvassa el a mellékelt ismertetőt. Vigyázzon, hogy a krém szembe ne kerüljön.

Mindennapi használatra

Tisztítsa meg bőrét az Eucerin® DermatoCLEAN Kímélő arctisztító tej száraz, érzékeny bőrre termékkel, mely megnyugtatja bőrét és felkészíti azt a sejt-energetizáló hatóanyagok jobb befogadására.

Ezután tonizálja bőrét az Eucerin® DermatoCLEAN Arctisztító tonikkal.

Vigye föl az Eucerin® Q10 ACTIVE Ránctalanító nappali arckrémet arcára, nyakára és dekoltázsára (mellkasára), majd a terméket gyengéd, felfelé irányuló mozdulatokkal masszírozza be bőrébe.

A szem alatti és szemkörnyéki érzékeny területre vigyen fel Eucerin® Q10 ACTIVE Szemránckrémet, ezzel hidratálhatja bőrét és megelőzheti a barázdák és ráncok kialakulását. Vigyázzon, hogy a termék szembe ne kerüljön.

Amennyiben fényvédelemre van szüksége, az Eucerin® Q10 ACTIVE Ránctalanító nappali arckrém és az Eucerin® Q10 ACTIVE Szemránckrém alkalmazása után arcára, valamint nyakára és mellkasára vigye fel az Eucerin® Sun Mattító napozó fluid FF50+ terméket.

Mit tegyen és mit ne tegyen

Használja az Eucerin® Q10 ACTIVE Ránctalanító nappali arckrémet, ha…

Használjon más terméket, ha…

Érzékeny a bőre és ránctalanító nappali arcápoló terméket keres:

Az Eucerin® Q10 ACTIVE Ránctalanító nappali arckrém Q10 koenzimet tartalmaz, mely energiával látja el a sejteket és segít megóvni a bőrt az idő előtti öregedés jeleitől.

Olyan nappali krémet keres, mely javítja a bőr saját védelmét:

Az Eucerin® Q10 ACTIVE Ránctalanító nappali arckrém antioxidánsokban gazdag formulája Q10 koenzimet, valamint C-, E- és H-vitamint is tartalmaz, hogy csökkentse az oxidatív stressz öregítő hatását.

Bőrén könnyen irritáció alakul ki a ránctalanító krémek hatására:

Az Eucerin® Q10 ACTIVE Ránctalanító nappali arckrém illatanyag-, színezőanyag-, paraben- és alkoholmentes, így még akár a legérzékenyebb arcbőrre is használható.

Éjszakai használatra ajánlott ránctalanító krémet keres érzékeny bőrre:

Az Eucerin® Q10 ACTIVE Ránctalanító éjszakai arckrém segíti a bőr éjszakai megújulását.Olyan nappali krémet keres, mellyel egyszerre ápolhatja a nagyon száraz bőrt és csökkentheti a ráncokat:

Eucerin® Q10 ACTIVE Ránctalanító termékcsalád érzékeny bőrre Ránctalanító arcápolás érzékeny bőrre

Az érzékeny bőrre kifejlesztett Eucerin® Q10 ACTIVE termékcsalád energetizálja a bőrt, hogy megóvja az idő előtti öregedéstől. A bőr öregedése a természetes Q10 koenzim szintjének csökkenése miatt indul el, s azzal jár, hogy a bőr ellenállóképessége csökken a szabadgyökök támadásával szemben.
A Q10 koenzimben gazdag termékcsalád erősíti a sejteket, helyreállítja a hatékonyabb sejtregenerációhoz szükséges energiaszintet, s így a finom barázdák és a ráncok mélysége csökken. Erőteljes antioxidáns tulajdonságaival véd a szabadgyökök további károsító hatása ellen.
A maximális bőrtolerabilitás érdekében a termékcsalád egyetlen tagja sem tartalmaz mesterséges színezőanyagot vagy illatanyagot.
A parabenmentes termékek, ezáltal jó bőrtoleranciát biztosítanak.

A termék értékelése
  • (3)
5 az 1-5 skálán / 3 értékelés
5 csillag
3
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0
Folymatosan dolgozunk termékeink fejlesztésén.
Mondja el Ön is véleményét, értékelje termékünket.
Andi,
Évek óta használom a Q10 termékcsaládot,és nagyon elégedett vagyok vele.A bőröm kellően hidratált és feszes tőle.
Ildi,

Kiváló

10 éve használok Eucerin termékeket,az idő és a bőröm szépsége magától elmond mindent.Egyszerűen kiváló,nem csak a Q10,a hiarulonos,az Aquaporin is.
Hajni ,

Eucerin Q10 nappali ránctalanító krém

Nagyon jó smink alap is, ez az egyetlen ami érzékeny bőrömnek jó, nem pirosodik ki tőle, a többi ránctalanító krémmel ellenben. Illatanyag mentes, így egyáltalán nem irritáló hatású.