• 1/6
 • 2/6
 • 3/6
 • 4/6
 • 5/6
 • 6/6
 • 1/6
 • 2/6
 • 3/6
 • 4/6
 • 5/6
 • 6/6

Eucerin® Q10 ACTIVE Ránctalanító nappali arckrém

0.0
0 Vélemény írása
Energiával tölti fel és élénkíti a bőrt a fiatalosabb és frissebb megjelenés érdekében
Q10 koenzimmel nyugtatja, C- és E-vitaminnal ápolja a bőrt
Elsimítja a finom redőket és ráncokat
Illatanyagmentes

Ránctalanító arckrém Q10 koenzimmel száraz, érzékeny bőrre

Élénkíti, élettelivé teszi a bőrt, mely láthatóan és érezhetően feszesebbé, fiatalosabbá és frissebbé válik.

Öregedésgátló arckrém KETTŐS hatással: fellép az oxidatív stressz ellen és ezzel megnyugtatja a bőrt, emellett energiával is feltölti, mert javítja a bőr anyagcseréjét. A bőr felélénkül és észrevehetően fiatalosabbá, feszesebb megjelenésűvé válik, a redők és ráncok kisimulnak.

A termékről

Ahogy idősödünk, bőrünkben csökken a Q10 koenzim termelődése, és ennek következtében  a bőr sejtjei veszítenek energiájukból és antioxidáns erejükből. A rugalmasság és a feszesség csökken, a bőr fáradtnak látszik.

Az Eucerin Q10 ACTIVE Ránctalanító nappali arckrém különleges formulája a sejteket energizáló Q10 koenzimet tartalmaz, mely természetes módon jelen van a bőrben, de mennyisége az életkor előrehaladtával egyre csökken. A Q10 mérsékli az öregedés látható jeleit, például az érzékeny bőrön* kialakuló ráncokat.

A Q10-et tartalmazó innováció a következő két módon száll szembe az öregedés folyamatával:

1. Táplál és véd: A hozzáadott antioxidánsok, a C-, E- és H-vitamin (biotin) táplálják a száraz bőrt és védenek a szabadgyökök károsító hatása ellen. Nyugtatják az irritált, érzékeny bőrt.

2. Energiával tölt fel: A Q10 javítja a sejtek anyagcseréjét, ezáltal pótolja a hiányzó energiát.

A krém erősebbé és élettelivé teszi a bőrt, amely így észrevehetően fiatalosabb megjelenésű lesz: a finom ráncok és redők kisimulnak, a bőr láthatóan és érezhetően feszesebbé válik.
A formula nem tartalmaz illatanyagot, mesterséges színezéket vagy alkoholt, ezért ideális a száraz, érzékeny bőr számára, mely könnyen irritálódik.

Klinikai vizsgálatok

Klinikai és bőrgyógyászati kutatások bizonyítják a termék kiváló hatékonyságát és bőrtolerabilitását.

A bőrre gyakorolt hatás vizsgálatához a Q10 koenzimet naponta kétszer külsőleg alkalmazták meghatározott ideig (egy héttől hat hónapig tartó otthoni használat során). A ráncok mélységét és az oxidatív stresszt in vivo vizsgálatokkal mérték.

Egy másik, kettős vak, bőrgyógyászatilag ellenőrzött vizsgálattal, melyben 42 önkéntes vett részt, a termék hatékonyságát mérték fel négy héten át tartó, napi kétszeri használata mellett.

Eredmények a Q10-zel kapcsolatban:

 • Jelentősen csökkent az arcon lévő ráncok mélysége
 • Jelentősen csökkent a bőrt érő oxidatív stressz
 • A Q10-et tartalmazó nappali krémre vonatkozó eredmények:
 • A résztvevők 100%-a megerősítette a termék kiváló tolerabilitását érzékeny bőrön
 • 90% szerint a termék intenzíven táplálja a bőrt
 • 85% állította, hogy a termék észrevehetően bársonyosabbá teszi a bőrt 

Tulajdonságok

 • Illatanyagmentes
 • Nem tömíti el a pórusokat
 • Alkoholmentes
 • Gyorsan beszívódik

Használata

Használata

Az arckrémet naponta vigye fel az arc, a nyak és a dekoltázs megtisztított bőrére, majd gyengéden masszírozza be. Ügyeljen rá, hogy a krém ne kerüljön a szemébe.

Javasolt napi rutin

Tisztítás

Tisztítsa meg bőrét az Eucerin® DermatoCLEAN Kímélő arctisztító tej száraz, érzékeny bőrre termékkel, mely megnyugtatja bőrét és felkészíti azt a sejt-energetizáló hatóanyagok jobb befogadására.

Tovább

Alkalmazás

Vigye fel a krémet arcára, nyakára és dekoltázsára (mellkasára), majd gyengéd, felfelé irányuló mozdulatokkal dolgozza bele bőrébe.

Tovább

Amennyiben fényvédelemre van szüksége, az Eucerin® Q10 ACTIVE Ránctalanító nappali arckrém és az Eucerin® Q10 ACTIVE Szemránckrém alkalmazása után arcára, valamint nyakára és mellkasára vigye fel az Eucerin® Sun Mattító napozó fluid FF50+ terméket.

Mit tegyen és mit ne tegyen

Használja az Eucerin® Q10 ACTIVE Ránctalanító nappali arckrémet, ha…

Érzékeny a bőre és ránctalanító nappali arcápoló terméket keres:

Az Eucerin® Q10 ACTIVE Ránctalanító nappali arckrém Q10 koenzimet tartalmaz, mely energiával látja el a sejteket és segít megóvni a bőrt az idő előtti öregedés jeleitől.

Olyan nappali krémet keres, mely javítja a bőr saját védelmét:

Az Eucerin® Q10 ACTIVE Ránctalanító nappali arckrém antioxidánsokban gazdag formulája Q10 koenzimet, valamint C-, E- és H-vitamint is tartalmaz, hogy csökkentse az oxidatív stressz öregítő hatását.

Bőrén könnyen irritáció alakul ki a ránctalanító krémek hatására:

Az Eucerin® Q10 ACTIVE Ránctalanító nappali arckrém illatanyag-, színezőanyag-, paraben- és alkoholmentes, így még akár a legérzékenyebb arcbőrre is használható.

Használjon más terméket, ha…

Éjszakai használatra ajánlott ránctalanító krémet keres érzékeny bőrre:

Az Eucerin® Q10 ACTIVE Ránctalanító éjszakai arckrém segíti a bőr éjszakai megújulását.Olyan nappali krémet keres, mellyel egyszerre ápolhatja a nagyon száraz bőrt és csökkentheti a ráncokat:

Próbálja ki az Eucerin® Hyal-Urea Ránctalanító nappali arckrém száraz bőrre terméket.

Összetevők

Hogyan hat

A mitokondriumok (melyeket a sejtek „erőművének" is neveznek) azáltal termelnek energiát, hogy a tápanyagokat és az oxigént folyamatosan ATP-vé (adenozin-trifoszfáttá) alakítják át. Az öregedési folyamat során a szabadgyökök mennyisége megnő, és ez többek között a mitokondriumok károsodását is eredményezi.

Az antioxidáns hatású Q10 koenzim a C-, E- és H-vitaminnal (biotinnal) együtt lassítja és ellensúlyozza a szabadgyökök idő előtti öregedést okozó bőrkárosító hatását. A Q10 koenzim sejt-energetizáló hatása révén elősegíti a sejtek megújulását, csökkenti a ráncok mélységét, míg antioxidáns tulajdonságainak köszönhetően védelmet nyújt az új ráncok kialakulása ellen.

Építsd fel a bőrápolási rutint

Márkaértékeink

A bőrápolás úttörői

Holisztikus dermokozmetikai megközelítéssel védjük bőrét, hogy megőrizzük annak egészségét és ragyogását.

Bőrgyógyászok ajánlásával

Világszerte vezető bőrgyógyászokkal és gyógyszerész partnerekkel dolgozunk együtt innovatív és hatékony bőrápolási termékek kifejlesztésén, amelyek megbízhatóak és bátran ajánlhatják bárkinek.

Elkötelezve az innováció mellett

Több mint 100 éve már, hogy elköteleztük magunkat a kutatás és innováció mellett. Hiszünk abban, hogy olyan hatóanyagokat és nyugtató formulákat hozunk létre, amelyek nagy toleranciával rendelkeznek, és segítenek abban, hogy minden nap jobban élhesse életét.