• (0)
Írjon értékelést

Eucerin UREA Repair PLUS 30% Urea krém

Urea + ceramid és természetes hidratáló faktorok (NMF)

Intenzív ápolást nyújtó krém, mely simává teszi és lágyítja a rendkívül száraz és érdes, körülhatárolható bőrterületeket.

Eucerin UREA Repair PLUS 30% Urea krém

Testünk bizonyos részei, például a könyök, a térd, a kezek és a lábak sokszor vannak kitéve nyomásnak, dörzsölésnek. Ezek a hatások megzavarják a bőr védőrétegének működését, ezért a bőr nem képes megtartani a szükséges mennyiségű nedvességet. A bőr kiszárad és rendkívül szárazzá, érdessé, pikkelyessé válhat és megvastagodhat.

Az Eucerin UREA Repair PLUS 30% Urea krém olyan ápolást biztosít a nagyon száraz, érdes bőrnek, amilyenre annak nap mint nap szüksége van
. A formula különleges összetételű:

- a nagy koncentrációjú (30%) urea hámlaszt
- a ceramid helyreállítja a bőr védőrétegét
- a többi természetes hidratáló faktor (NMF) hidratálnak és megkötik a bőrben a nedvességet

A bőr intenzíven hidratálttá válik és láthatóan, érezhetően simább, puhább lesz.

Az intenzív kezelést nyújtó terméket csak a jól meghatározható problémás területekre szabad felvinni1 , az egész testre nem alkalmazható. Klinikai és bőrgyógyászati tesztek bizonyítják, hogy a bőr már egy heti használat után láthatóan simább és rugalmasabb lesz, és az eredmény a rendszeres használattal egyre javul.

Az Eucerin UREA Repair PLUS 30% Urea krém használható a hyperkeratotikus bőr (ez az orvosi szakkifejezés a megvastagodott bőrre) kezelésére, és használható keratosis pilaris, valamint psoriasis esetén is. A bőrgyógyász által meghatározott gyógyszeres kezelés kiegészítőjeként is alkalmazható.

1. Az Eucerin UREA Repair PLUS 30% Urea krémet nem szabad nyílt sebekre felvinni.

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok

Klinikai és bőrgyógyászati kutatások bizonyítják a termék kiváló hatékonyságát és bőrbarát tulajdonságait a rendkívül száraz, érdes és megvastagodott (hiperkeratózisos) bőrterületeken, valamint psoriasisos foltokon (plakkokon).

Gyakori kérdések

Használhatom az Eucerin UREA Repair PLUS 30% Urea krémet egész testem hidratálására?

Nem. Az Eucerin UREA Repair PLUS 30% Urea krémet kifejezetten a körülhatárolt, problémás területeken való használatra fejlesztették ki. Ilyenek lehetnek például a kezeken, sarkakon, a térden vagy a könyökön levő rendkívül száraz, érdes, megvastagodott vagy hámló bőrterületek. Javasoljuk, hogy a terméket egy időben teljes bőrfelületének maximum 10%-án használja. Ha teljes testen használható hidratálót keres nagyon száraz, érdes bőrre, próbálja ki az Eucerin UREA Repair PLUS 10% Urea testápolót. A test száraz és érdes bőrére ajánljuk az Eucerin UREA Repair PLUS 5% Urea testápolót vagy az Eucerin UreaRepair PLUS 5% Urea Body Cream terméket.

Milyen gyakran kell használnom az Eucerin UREA Repair PLUS 30% Urea krémet?

Azt javasoljuk, hogy az Eucerin UREA Repair PLUS 30% Urea krémet naponta egyszer vagy kétszer alkalmazza.

Hosszú időn át is használhatom a terméket?

Igen. A termék bőrtolerabilitása kiváló, és hosszabb időszakokban is folyamatosan alkalmazható. Például egész nyáron át használhatja a sarkak, a térd vagy a kezek megvastagodott, hámló bőrének ápolására.

Összetevők

Használati utasítások

  • Naponta egyszer vagy kétszer vigye fel könyökének, lábának, kezének vagy térdének jól behatárolható száraz, érdes, megvastagodott és pikkelyes területeire
  • Ne használja egész testére
  • Ne vigye föl nyílt, vérző vagy nedves sebekre
  • Ügyeljen rá, hogy a krém ne kerüljön a szemébe

 

A rendkívül száraz bőrre készült krémmel kenje be térdét vagy könyökét

Mit tegyen és mit ne tegyen

Használja ezt a terméket, ha…

Próbáljon ki másik terméket, ha…

Intenzíven ápoló krémet keres a rendkívül száraz, érdes vagy hámló, körülhatárolt bőrterületekre például a könyökén, a térdén, a kezén vagy a lábán:

Javasoljuk az Eucerin UREA Repair PLUS 30% Urea krém hastnálatát. Klinikai és bőrgyógyászati kutatások igazolják, hogy már egy heti használat után láthatóan simábbá és rugalmasabbá teszi a bőrt, és az eredmény rendszeres használat mellett folyamatosan javul.

Szeretne megszabadulni a tenyerén vagy a sarkán levő bőrkeményedésektől:

A formula a nagy koncentrációjú urea mellett ceramidot és más természetes hidratáló faktorokat is tartalmaz, így hatékonyan kezeli a bőr egyes problémás területeit.

Keratózistól vagy psoriasistól szenved:

Az Eucerin UREA Repair PLUS 30% Urea krém biztonságos és hatékony módot nyújt a bőr állapotának javítására, keratosis pilaris és psoriasisos plakkok esetén is.

Nagyon száraz és érdes bőrére keres mindennapi használatra szánt hidratálót, melyet egész testén alkalmazhat
Bőre száraz és érdes, és az egész testen használható hidratáló testápolót keres mindennapi használatra:
Száraz arcbőrére keres hidratáló krémet:

Próbálja ki az Eucerin 5% Urea nappali arckrémet, melyet kifejezetten az ön bőrére fejlesztettek ki.

Mindennapi használatra szánt hidratálót keres keze vagy lába nagyon száraz, érdes bőrére.
Kezének és lábának töredezett bőrét szeretné ápolni:

Próbálja ki az Eucerin Aquaphor Regeneráló kenőcsöt, mely klinikailag bizonyítottan rendbehozza a nagyon száraz, repedezett és/vagy irritált bőrt és felgyorsítja a bőrregenerációt.

Kenőcsöt keres a bőrgyógyászati kezelés következében érzékennyé vált bőre ápolására:

Az Eucerin Aquaphor Regeneráló kenőcs alkalmas a bőr kezelésére, ha annak felszínét a kémiai hámlasztás vagy a lézeres kezelés érzékennyé tette.

Ön vagy gyermeke atópiás dermatitisztől szenved:

Az Eucerin AtopiControl termékcsaládot kifejezetten atópiás bőrre fejlesztették ki.

Eucerin UreaRepair PLUS Azonnali enyhülést nyújt, PLUSZ 48 órán át késlelteti a száraz bőr tüneteit

A bőr szárazsága nagyon gyakori probléma, a páciensek több mint 40%-a emiatt keresi fel a bőrgyógyászt. Attól függően, hogy milyen súlyos a szárazság, a bőr megfeszülhet és érdessé válhat, és/vagy hajlamossá válhat a viszketésre, pikkelyesedésre, hámlásra és kipirosodásra. Szélsőséges esetekben a bőr kórosan száraz lesz (ezt xerosisnak nevezzük).

A szárazság legfőbb oka a nedvességhiány és a bőr védelmi (barrier) funkciójának károsodása. Ezt a következők idézhetik elő:
- A zsírok hiánya: ezek a lipidek kulcsfontosságúak a bőr védelmi funkciójának megbízható működéséhez, emellett a nedvességvesztést is meggátolják.
- Csökken az urea és a természetes hidratáló faktorok (angol rövidítéssel: NMF) szintje; ezek az anyagok kötik meg a nedvességet a bőrben.

Minden Eucerin UreaRepair PLUS termék formulájában az összetevők egyedi kombinációja található:

- A ceramid más lipidekkel együtt védőburkot képez, mely erősíti a bőr védelmi funkcióját és véd a nedvességvesztés ellen.
- Az urea és a többi természetes hidratáló faktor (NMF) fokozza a bőr vízmegkötő kapacitását és növeli nedvességtartalmát.

Klinikailag bizonyított, hogy a formula lipidekkel és nedvességgel egyaránt feltölti a bőrt, és ezáltal azonnali enyhülést nyújt. Emellett akár 48 órával is késlelteti a száraz bőr tüneteinek megjelenését. Az Eucerin UreaRepair PLUS a bőrt láthatóan és érezhetően simává, lággyá és rugalmassá teszi.

Az Eucerin UreaRepair PLUS széles termékskálájában a testápoló, a kézkrém, a mosakodószer és a lábápoló krém egyaránt megtalálható. Ezek a termékek különböző arányban tartalmazzák a vízmegkötő urea hatóanyagot, és azt, hogy ki milyen koncentrációjú terméket használ, a bőrszárazság súlyossági foka szerint kell meghatározni.

 

 

A termék értékelése
  • (0)
0 az 1-5 skálán / 0 értékelés
5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0
Folymatosan dolgozunk termékeink fejlesztésén.
Mondja el Ön is véleményét, értékelje termékünket.