A maszkne legyőzése – Mi okozza, és hogyan csökkenthetem a pattanásokat?

0 perc olvasási idő
Tovább

Mi az a maszkne?

Könnyen legyőzheti a pattanásokat otthon, a megfelelő bőrápolási rutin alaklmazásával
Könnyen legyőzheti a pattanásokat otthon, a megfelelő bőrápolási rutin alaklmazásával

Kétség sem férhet hozzá, hogy a COVID-19 világjárvány alatt a maszk viselése rendkívül fontos. Ugyanakkor világszerte nagyon sok embert foglalkoztat, hogy milyen hatással van a maszkviselés a bőrünkre. A kérdés azért merült fel, mert egyre gyakoribb jelenség a maszkne, vagyis a maszk által előidézett akne. A maszkne kialakulásának oka a fokozott hőhatás és a dörzsölődés vagy nyomás az arcbőr azon területein, melyek érintkeznek a maszkkal. Ezek a hatások pattanások megjelenéséhez vezetnek.

Az Eucerin DermoPure termékcsaládja bizonyítottan akár 64%-kal* csökkentheti a pattanásokat olyan bőrápolási rutin alkalmazásával, mely magában foglalja az Eucerin DermoPure Mélytisztító arclemosó zselét, az Eucerin DermoPure Mattító fluidot és az Eucerin DermoPure Bőrmegújító szérumot.

 
* Klinikai vizsgálat eredménye; 90 önkéntes 8 héten át kombináltan használta a termékeket.

Mit tehetek, hogy megszüntessem a maszknét?

A DermoPure termékek akár 64%-kal csökkenthetik a pattanásokat
A DermoPure termékek akár 64%-kal csökkenthetik a pattanásokat

Amíg a maszkviselés a mindennapi életünk része, fennáll a maszkne kialakulásának kockázata. Ám az Eucerin DermoPure termékcsaládjával ilyenkor is ki lehet alakítani olyan bőrápolási rutint, melynek eredményeként a bőr tiszta marad. Ezeket a termékeket arra fejlesztették ki, hogy gyengéd, mégis hatékony módon felvegyék a harcot a pattanások ellen, és akár 64%-kal csökkentsék a pattanásokat. Az első látható eredmények már hét napon belül jelentkeznek*. 

Eucerin DermoPure Mélytisztító arclemosó zselé
Az Eucerin DermoPure Mélytisztító arclemosó zselé gyengéden, mégis hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, a sminket és a fölösleges faggyút. Használata után a bőr tiszta, friss és rugalmas érzetű marad. A termék szappan- és illatanyagmentes. Használata: naponta kétszer, reggel és este.

Eucerin DermoPure Mattító fluid
Az Eucerin DermoPure Mattító fluid hosszú távon segít kontrollálni a problémás, pattanásképződésre és aknéra hajlamos bőrt. Csökkenti a bőrhibákat, finomabbá teszi a bőrt és gátolja a túlzott faggyútermelődést. 8 órán át tartó mattító hatást biztosít. Reggelente kell felvinni az alaposan megtisztított arcbőrre.

Eucerin DermoPure Bőrmegújító szérum
Kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy csökkentse a pattanások, mitesszerek megjelenését. Az EucerinDermoPure Bőrmegújító szérum használatával a bőr állapota már egy hét alatt elkezd javulni, és idővel az arcbőr tisztább és simább megjelenésű lesz.

*Klinikai vizsgálat eredménye; 90 önkéntes 8 héten át kombináltan használta a termékeket

 

Márkaértékeink

A bőrápolás úttörői

Holisztikus dermokozmetikai megközelítéssel védjük bőrét, hogy megőrizzük annak egészségét és ragyogását.

Bőrgyógyászok ajánlásával

Világszerte vezető bőrgyógyászokkal és gyógyszerész partnerekkel dolgozunk együtt innovatív és hatékony bőrápolási termékek kifejlesztésén, amelyek megbízhatóak és bátran ajánlhatják bárkinek.

Elkötelezve az innováció mellett

Több mint 100 éve már, hogy elköteleztük magunkat a kutatás és innováció mellett. Hiszünk abban, hogy olyan hatóanyagokat és nyugtató formulákat hozunk létre, amelyek nagy toleranciával rendelkeznek, és segítenek abban, hogy minden nap jobban élhesse életét.

Építsd fel a bőrápolási rutint