Azonnal felszívódó napvédő – Egy rendkívül könnyű, nem ragacsos és nem zsíros napvédőt keres?

4 perc olvasási idő
Tovább

Sokan még mindig nem használunk napvédő termékeket olyan rendszeresen és hatékonyan, mint kellene, pedig tudjuk, hogy milyen fontos a nap elleni védekezés. De miért?

Ez a cikk feltárja a napvédőkkel kapcsolatos főbb problémáinkat, és bemutatja az Eucerin Sun Dry Touch Sensitive Protect Napozó Krém-Gél SPF 50+ és SPF 30 termékeket, amelyeket direkt úgy alkottak meg, hogy leküzdjék ezeket az akadályokat és ne találhassunk kifogásokat arra, hogy miért nem adjuk meg a bőrünknek a szükséges védelmet.

Miért fontos a nap elleni védelem?

A megfelelő napelleni védelem létfontosságú a bőr egészségéhez

Méréskelt mennyiségben a nap jót tesz az egészségünknek, de a túlzott napsugárzás rövid- és hosszútávon is károsíthatja a bőrünket. Erről többet is megtudhat a bőr és a Nap cikkünkben.

A bőrkárosodás elkerülésének legjobb módja, ha a legmelegebb órákban nem tartózkodunk, valamint ha ruhákkal/sapkákkal eltakarjuk a bőrünket és olyan napvédő termékeket alkalmazunk, amelyek megfelelnek a bőrtípusunknak/komplexusunknak és amelyek kellő védelmet nyújtanak.

Ez alapvetőnek tűnhet, de az Eucerin kutatásai 1 kimutatták, hogy sokan még mindig nem alkalmazunk kellő védelmet a napon. Sokan nem alkalmazunk napvédő terméket, amikor szükségünk lenne rá (a férfiak nagyjából 22%-ának és a nők 14%-ának háta rendszeresen ki van téve a napsugárzásnak, bármiféle védelem nélkül), mások pedig nem alkalmazzák elég hatékonyan vagy elég rendszeresen. 

1 A Beiersdorf 2016-ban végzett saját kutatása a napvédőhasználatról 52 fő (29 nő és 23 férfi) részvételével.

Miért nem használnak az emberek napvédőket?

A kutatóink elkötelezettek a kiváló minőségű bőrápolási termékek kifejlesztése iránt

A test bizonyos részeiről természetesen könnyű megfeledkezni (tudja meg, hogyan viheti fel leghatásosabban a napvédőket és hogyan védheti meg testét), de ennél többről van szó.

Bár tudjuk, hogy a nap elleni védelem fontos, sokan egyszerűen nem szeretünk napvédőket használni, ezért nem is alkalmazzuk őket olyan alaposan és olyan rendszeresen, mint kellene.

Az Eucerin kutatásai 2 kimutatták, hogy ez leginkább a textúra és az általuk okozott érzet miatt van, a főbb akadályok pedig a következők:

  • Bizonyos termékek kellemetlen nyomokat hagynak a bőrön
  • Bizonyos termékek felszívódása sok időt vesz igénybe
  • A sűrű textúrák miatt a bőr ragacsosnak és zsírosnak érződhet

Több mint 130 éves bőrápolási tapasztalattal a háta mögött, az Eucerin elhatározta, hogy leküzdi ezeket az akadályokat és olyan napvédő termékeket hoz létre, amiket az emberek szeretnek majd használni.

2 IPSOS tanulmány a Beiersdorf megbízásából. Minta = 2886 francia, német, olasz, spanyol és brit alany, akik nem használnak napvédő termékeket. 2015. március 

Mi az az azonnal felszívódó napvédő?

Ha Ön is azért kerüli a napvédők rendszeres használatát, mert zavarja a sűrű és ragacsos formula, akkor az Eucerin Sun Dry Touch Sensitive Protect Krém-Gél lehet az ideális termék az Ön számára.

 

Ez a rendkívül könnyű, nem zsíros és nem ragacsos napvédő könnyen alkalmazható a test bármely pontján, másodpercek alatt felszívódok és egyáltalán nem hagy nyomot a bőrön. Emellett Oil Control technológiával rendelkezik, melynek mattító pigmentjei azonnal száraz érzést nyújtanak. 

SPF 50+ és SPF 30 kiszerelésben is kapható és rendkívüli védelmet nyújt az UV-sugárzás ellen. Az UVA és UVB-szűrők megfelelnek a Cosmetics Europe által meghatározott legmagasabb színtű UVA- és UVB-védelemnek, és UVA-védelem még magasabb szintű, mint az EU-ban érvényes követelmény. De az Eucerin Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológiája nem csak az UV-sugárzás ellen nyújt védelmet: egyesíti a szélessávú és fotostabil UVA/UVB-szűrőket és a likokalkon-A hatóanyagot, így semlegesíti az UV-fény és a HEVIS ( nagy energiájú látható fény) következtében létrejött szabadgyököket.  A formula glicirretinsavat is tartalmaz, amely elősegíti a bőr DNS-nek regenerálódási képességét.

A klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok bizonyítják, hogy az Eucerin Sun Dry Touch Sensitive Protect Krém-Gél megfelel az érzékeny bőrtípusoknak is, beleértve az olajos és az aknéra hajlamos bőrt is.

Biztos lehet benne, hogy ez a termék rendkívüli védelmet nyújt a nap ellen és emellett élvezni fogja a használatát. Két hét rendszeres használat után az emberek a következőt mondták a termékekről 4:

SPF 50+ SPF 30
Hatékony védelmet nyújt a napégés ellen 100% 98%
Hatékonyan megelőzi a nap okozta bőrkárosodást 100% 98%
Másodpercek alatt felszívódik 96% 92%
Rendkívül könnyű 92% 96%
Nem zsíros 93% 98%
Nem ragacsos 92% 95%
Azonnal száraz érzést nyújt 95% 91%

3 A formulákban található UVA és UVB-szűrők megfelelnek a Cosmetics Europe által meghatározott legmagasabb színtű védelemnek. Az UVA-védelem magasabb szintű, mint az EU-ban érvényes követelmény.
4 Beiersdorf AG, PiU, Spanyolország, 2019. április-május. 123 18 és 55 év közötti nő, akik rendszeresen alkalmaznak napvédő termékeket.

Rendkívüli védelem a nap ellen egy olyan terméktől, amit imádni fog

Mely másik Eucerin napvédők rendelkeznek azonnal felszívódó hatással?

Az Eucerin Sun Dry Touch Sensitive Protect Napozó Krém-Gél SPF 50+ és SPF 30 termékek a legújabb tagjai az Eucerin Sun Dry Touch Protection termékcsaládjának. Ha ezekhez hasonló termékeket keres, de aeroszolos kiszerelésében, akkor próbálja ki az Eucerin Sun Dry Touch Sensitive Protect Színtelen Napozó Spray SPF 50 vagy SPF 30 termékeket, melyek többszörösen állítható kiszerelésben kaphatók, így könnyedén elérheti azokat a testrészeket is, melyek gyakran kimaradnak.

 

Ha egy azonnal felszívódó arcbőrre készült napvédő terméket keres, próbálja ki az Eucerin Sun Oil Control Krém-Gél SPF 50+ vagy SPF 30 termékeket. Kifejezetten olajos, aknéra hajlamos bőrhöz készült, rendkívüli védelmet nyújt a nap ellen, valamint azonnal felszívódó és hosszan tartó (akár 8-órás) mattító hatással rendelkezik.

 

Építsd fel a bőrápolási rutint

Márkaértékeink

A bőrápolás úttörői

Holisztikus dermokozmetikai megközelítéssel védjük bőrét, hogy megőrizzük annak egészségét és ragyogását.

Bőrgyógyászok ajánlásával

Világszerte vezető bőrgyógyászokkal és gyógyszerész partnerekkel dolgozunk együtt innovatív és hatékony bőrápolási termékek kifejlesztésén, amelyek megbízhatóak és bátran ajánlhatják bárkinek.

Elkötelezve az innováció mellett

Több mint 100 éve már, hogy elköteleztük magunkat a kutatás és innováció mellett. Hiszünk abban, hogy olyan hatóanyagokat és nyugtató formulákat hozunk létre, amelyek nagy toleranciával rendelkeznek, és segítenek abban, hogy minden nap jobban élhesse életét.