Két tudós krémet tesztel

A tudományos bőrápolás szemmel látható

Az Eucerin® minden egyes projektjéhez és erőfeszítéséhez a bőr ismerete a kulcs. Minden bőrtípus különböző és különböző tényezőknek van kitéve. Ennek megfelelően az Eucerin® széleskörű kutatása a bőr működésére alapszik és arra, hogy miként lehet ezt a tudást hatékony és erősen célzott bőrgyógyászati, kozmetikai termékekben felhasználni. Ennek alapja továbbá az Eucerin® példátlan tudományos elkötelezettsége.

A bőr ismerete az innováció alapjaként szolgál.

Az Eucerin® minden szakértelmét és szenvedélyét a bőrnek szenteli. Úttörő innovációk, kimagasló minőség és kiváló kompatibilitás áll a márka központjában és támasztják alá a termékek minőségét világszerte. Az Eucerin® elköteleződésének tartja a korszerű megoldások biztosítását a bőr minden igényére. Ebben a kutatás és fejlesztés kulcsfontosságú szerepet játszik. Az Eucerin® hozzáállása a kutatáshoz, fejlesztéshez és teszteléshez része átfogó filozófiájának; a látható orvosi bőrtudománynak.

Női tudós laboratóriumban
A kutatás és fejlesztés kulcsfontosságú az Eucerin® termékek folyamatos javulásában.

Alapos tudás valami gyengédről - az emberi bőr

Az Eucerin® összes dermokozmetikai bőrápolási cikke a bőr alapos fiziológiai ismeretén alapszik. Csak a bőr működésének és annak az egyre erősödő külső hatásokra adott reakcióinak együttes ismerete tudja olyan termékek fejlesztését biztosítani, mely megfelel a különböző szükségleteknek. A termékek megfelelő hozzávalóinak keresése, a bőr egészségének és védelmének biztosítása érdekében az Eucerin® szisztematikus kutatásának alapja.

Ábra a bőrről és rétegeiről

Az Eucerin® tudósai egy 0.1 mm vastagságú réteggel dolgoznak - az epidermisszel, a bőr felső, látható rétegével. Mivel ez a gyengéd szövet folyamatos megújulás alatt van, sok aggodalomra adhat okot. A bőr nem bőr. Különböző bőrtípusokról beszélhetünk, mely lehet normális, száraz, olajos vagy kombinált. Mégis külső tényezők (diéta, éghajlat, a nem megfelelő bőrápolók, tisztítószerek vagy bizonyos parfümök használata) vagy belső tényezők (hormonok, érzelmi állapot, betegségek) hatnak a bőrre és aggodalomra adhatnak okot. Ez az, ami minden egyes bőrtípust egyedivé és különlegessé teszi a saját történetével és változó állapotaival. De bármilyen korú, állapotú vagy genetikai lenyomattal rendelkezzen a bőr, az Eucerin® kutatásaiban a megfelelő, gondoskodó megoldást igyekszik megtalálni.

Olvass többet a különböző tényezőkről, melyek a bőrre hatnak.

A tudomány mögött álló emberek

Az Eucerin®-szakértelem Hamburgban található, a Beiersdorf székházban. Beiersdorf egy nemzetközi kutatási és fejlesztési központot nyitott és terjesztett ki itt. A bőr összetett folyamatai megértésén, több mint 500 beiersdorfi tudós dolgozik.

A bőr anyagcseréjét vizsgálva, a teljes szövettől egészen a sejtekig, próbálnak aktív összetevőket találni - a bőrben találhatóakból és más forrásokból, hogy a bőr természetes folyamatait ösztönözve, a bőr hosszabb ideig egészséges maradjon.

Tudjon meg többet a "kulcsfontosságú aktív hatóanyagokról" a "Megtalálni a megoldást" cikkben.

Az Eucerin® bőrkutatás folyamatosan keresi a specifikus bőrproblémák okait és folyamatosan viszgálja őket hatékony ellensúlyozásuk érdekében. A molekuláris biológia, emberi orvostudomány, biomérnöki, illetve kémiai tudományokból merít. Továbbá a megoldás megtalálására a legújabb tudományos módszereket használja. Ez az átfogó megközelítés, az összes interdiszciplináris tudással rendelkező házon belüli kutató munkája és a legújabb eredmények megosztása az egyik legelismertebbé teszi munkánkat a bőrgyógyászati kozmetikumok világában.

Beiersdorf Nemzetközi Kutatási és Fejlesztési Központ Hamburgban, Németország
Beiersdorf Nemzetközi Kutatási és Fejlesztési Központ Hamburgban, Németország
Két tudós a laboratóriumban
Különböző tudományokkal foglalkozó tudósok és kutatók osztják meg a szakvéleményüket.

Az Eucerin® Tudományos Központ fő kutatási területei:

 • bőrkutatás
 • bőrszerkezetek és funkciók
 • a bőr öregedése
 • bőrt befolyásoló tényezők és sérülések
 • bőrgyulladás
 • különleges bőr kondíciók

Női arcot tesztelnek
Az Eucerin® tudósai próbálják megfejteni az emberi bőrt és annak igényeit.

Kutatásaink

 1. Ábra egy kézről és egy nagyítóról

  A bőr megértése: azért dolgozunk, hogy az Ön bőre egészséges és ragyogó maradjon - Tudjon meg többet elkötelezettségünkről és szenvedélyünkről.

 2. Ábra egy kémcsőről és egy mikroszkópról

  Megoldások nyomában: a legoptimálisabbat és legjobbat keressük - mert az Ön bőre megérdemli. Tudjon meg többet!

 3. Ábra két termék tégelyéről

  Termékfejlesztés: ismerje meg, hogyan lesz egy receptből termék. Tudjon meg többet!

 4. Abra egy férfiról sztetoszkóppal

  Biztonság és hatékonyság: hogyan garantálja az Eucerin® a biztonságos és jól tolerálható terméket? Tudjon meg többet!