A tudományos bőrápolás – Szemmel látható

2 perc olvasási idő
Tovább

Az Eucerin® minden egyes projektjéhez és erőfeszítéséhez a bőr ismerete a kulcs. Minden bőrtípus különböző és különböző tényezőknek van kitéve. Ennek megfelelően az Eucerin® széleskörű kutatása a bőr működésére alapszik és arra, hogy miként lehet ezt a tudást hatékony és erősen célzott bőrgyógyászati, kozmetikai termékekben felhasználni. Ennek alapja továbbá az Eucerin® példátlan tudományos elkötelezettsége.

A bőr ismerete az innováció alapjaként szolgál.

A kutatás és fejlesztés kulcsfontosságú az Eucerin® termékek folyamatos javulásában.

Az Eucerin® minden szakértelmét és szenvedélyét a bőrnek szenteli. Úttörő innovációk, kimagasló minőség és kiváló kompatibilitás áll a márka központjában és támasztják alá a termékek minőségét világszerte. Az Eucerin® elköteleződésének tartja a korszerű megoldások biztosítását a bőr minden igényére. Ebben a kutatás és fejlesztés kulcsfontosságú szerepet játszik. Az Eucerin® hozzáállása a kutatáshoz, fejlesztéshez és teszteléshez része átfogó filozófiájának; a látható orvosi bőrtudománynak.

Alapos tudás valami gyengédről - az emberi bőr

Az Eucerin® összes dermokozmetikai bőrápolási cikke a bőr alapos fiziológiai ismeretén alapszik. Csak a bőr működésének és annak az egyre erősödő külső hatásokra adott reakcióinak együttes ismerete tudja olyan termékek fejlesztését biztosítani, mely megfelel a különböző szükségleteknek. A termékek megfelelő hozzávalóinak keresése, a bőr egészségének és védelmének biztosítása érdekében az Eucerin® szisztematikus kutatásának alapja.

Az Eucerin® tudósai egy 0.1 mm vastagságú réteggel dolgoznak - az epidermisszel, a bőr felső, látható rétegével. Mivel ez a gyengéd szövet folyamatos megújulás alatt van, sok aggodalomra adhat okot. A bőr nem bőr. Különböző bőrtípusokról beszélhetünk, mely lehet normális, száraz, olajos vagy kombinált. Mégis külső tényezők (diéta, éghajlat, a nem megfelelő bőrápolók, tisztítószerek vagy bizonyos parfümök használata) vagy belső tényezők (hormonok, érzelmi állapot, betegségek) hatnak a bőrre és aggodalomra adhatnak okot. Ez az, ami minden egyes bőrtípust egyedivé és különlegessé teszi a saját történetével és változó állapotaival. De bármilyen korú, állapotú vagy genetikai lenyomattal rendelkezzen a bőr, az Eucerin® kutatásaiban a megfelelő, gondoskodó megoldást igyekszik megtalálni.

Olvass többet a különböző tényezőkről, melyek a bőrre hatnak.

A tudomány mögött álló emberek

Az Eucerin®-szakértelem Hamburgban található, a Beiersdorf székházban. Beiersdorf egy nemzetközi kutatási és fejlesztési központot nyitott és terjesztett ki itt. A bőr összetett folyamatai megértésén, több mint 500 beiersdorfi tudós dolgozik.

Kutatásaink

1

A bőr megértése: azért dolgozunk, hogy az Ön bőre egészséges és ragyogó maradjon - Tudjon meg többet elkötelezettségünkről és szenvedélyünkről.

2

Megoldások nyomában: a legoptimálisabbat és legjobbat keressük - mert az Ön bőre megérdemli. Tudjon meg többet!

3

Termékfejlesztés: ismerje meg, hogyan lesz egy receptből termék. Tudjon meg többet!

4

Biztonság és hatékonyság: hogyan garantálja az Eucerin® a biztonságos és jól tolerálható terméket? Tudjon meg többet!