Tudományos háttér – Eucerin® Hyal-Urea Ránctalanító termékek

2 perc olvasási idő
Tovább

Az Eucerin® történetének sok fejezete szól új hatóanyagok felfedezéséről. Az Eucerin® Hyal-Urea termékcsalád két, az Eucerin® által használt hatékony összetevő kombinációját tartalmazza: az urea szembeszáll a bőrszárazsággal, a hialuronsav pedig simává teszi a bőrfelszínt és csökkenti a finom barázdák és a ráncok mélységét. Dr. Alexander Filbry, az Eucerin® Testápolási termékek termékfejlesztési vezetője részt vett az Eucerin® Hyal-Urea kifejlesztésében.

Eucerin® Hyal-Urea - ránctalanítás nagyon száraz bőrre

A Beiersdorf Bőrkutató Központ Laboratóriuma Hamburgban.
Több tudományág képviselői járultak hozzá szakértelmükkel a fejlesztőmunkához.

„A bőr szárazsága és öregedése összefügg; az életkor előrehaladtával a bőr egyre hajlamosabbá válik a kiszáradásra, és minél szárazabb a bőr, annál hajlamosabb arra, hogy fakóvá és ráncossá váljon. Mindmáig legsikeresebb hatóanyagunkról, az ureáról az első termék több mint három évtizeddel ezelőtti bevezetése óta bebizonyosodott, hogy hatásos a bőrszárazság ellen."

„Az Eucerin® volt az egyik első márka, mely ureaalapú megoldást kínált a száraz bőr számára"

Az urea olyan hatóanyag, amelyet az 1970-es évek óta széles körben használnak. A hialuronsav is fontos hatóanyag, az Eucerin® Hyal-Urea termékekben is kulcsszerepet játszik.

„Jól tudtuk, hogy vásárlóink nemcsak hatékony termékeket igényelnek, hanem azt is, hogy ezek állaga kozmetikai szempontból kellemes legyen, ezért bőrgyógyászati szakértelmünket felhasználva megtaláltuk a legjobb kombinációt ennek az elvárásnak a kielégítésére."

Kutatásunk feltárta, hogy a hosszú láncú hialuronsav hogyan segít kisimítani a felszíni barázdákat szinte közvetlenül az alkalmazás után, és a rövid láncú hialuronsav hogyan tölti fel a bőrt a mélyebb epidermális rétegek hidratálása által. Amikor a természetes hidratáló faktorok egyikével, ureával kombináltan krém formában használták, a finom barázdák és ráncok megjelenése észrevehetően csökkent.

A kétféle típusú hialuronsavnak ez a keveréke - különösen ureával kombinálva - azóta az Eucerin® értékes hatóanyagává vált. Ily módon az Eucerin® Hyal-Urea termékcsalád egyetlen egyszerű alkalmazás során mind a bőrszárazság, mind az öregedés ellen felveszi a harcot.

A további kutatás bizonyította, hogy a hialuronsav és az urea kombinációja kitűnő megoldást jelent az olyan bőr számára, amelyen az öregedés jelei a háttérben álló bőrszárazság miatt erősebben jelentkeznek.

Dr. Alexander Filbry, az Eucerin® Testápolási termékek termékfejlesztési vezetője

Kutatások bizonyították, hogy az Eucerin® Hyal-Urea formulája intenzíven hidratálja a száraz bőrt, és ezáltal ragyogó, fiatalos megjelenést ad. Emellett az összes Eucerin® Hyal-Urea termék nem-mitesszerképző, valamint mentes az illat- és színezőanyagoktól, hogy a bőrirritáció kockázata minimális legyen.

„Amikor bőrgyógyászati vizsgálatokban teszteltük a Hyal-Urea formulákat - átlagosan 50 éves alanyok részvételével, akiknek arcbőre száraz és ráncos volt -, nemcsak azt tapasztaltuk, hogy a termékek csökkentik a bőrszárazságot és a ráncok megjelenését, hanem azt is, hogy jelentősen csökkent a pikkelyesedés, a bőrfeszülés és a viszketés. A tolerabilitást további klinikai vizsgálatok igazolták, melyeket atópiás bőrgyulladásban és psoriasisben szenvedő betegekkel végeztek."

Az Eucerin® szakértői elkötelezettek a bőrgyógyászati tudomány továbbvitele és az emberek kozmetikai igényeinek mélyreható megismerése iránt, ezért megalkottak egy olyan hatóanyag-kombinációt, amely ma már széles körben elfogadott a fenntartható öregedésgátló bőrápolásban.

Márkaértékeink

A bőrápolás úttörői

Holisztikus dermokozmetikai megközelítéssel védjük bőrét, hogy megőrizzük annak egészségét és ragyogását.

Bőrgyógyászok ajánlásával

Világszerte vezető bőrgyógyászokkal és gyógyszerész partnerekkel dolgozunk együtt innovatív és hatékony bőrápolási termékek kifejlesztésén, amelyek megbízhatóak és bátran ajánlhatják bárkinek.

Elkötelezve az innováció mellett

Több mint 100 éve már, hogy elköteleztük magunkat a kutatás és innováció mellett. Hiszünk abban, hogy olyan hatóanyagokat és nyugtató formulákat hozunk létre, amelyek nagy toleranciával rendelkeznek, és segítenek abban, hogy minden nap jobban élhesse életét.

Építsd fel a bőrápolási rutint