Tisztítsa és ápolja kezeit a pH5 termékcsaláddal

A bőr védelme érdekében

Rendkívül fontos, hogy kezünket rendszeresen megmossuk, hiszen számos szennyeződés, baktérium telepedhet meg rajtuk, melyek befolyásolhatják a bőr természetes védőrétegének működését. Ennek gyakori eredménye az irritáció és szárazság. A 100 éves tapasztalatának köszönhetően az Eucerin már ismeri a megoldást: az Eucerin pH5 termékcsalád elősegíti a bőr természetes védekezőképességét és regenerálódását.

Bőrápolási termékcsalád

Az Eucerin ph5 termékcsalád aktiválja a bőr természetes védekezőképességét

A rendkívül gyengéd összetevők lehetővé teszik a bőrbarát, de ugyanakkor hatékony tisztítást, kiszáradás nélkül. Emellett a pH-Egyensúlyrendszer ideális ápolást nyújt a száraz, érzékeny bőr számára.

Kézmosás lépésről lépésre

Tisztítás és ápolás

Vizezze be kezeit

Kezeit tartsa langyos folyóvíz alá, amíg teljesen át nem nedvesednek.

Szappanozza be kezeit

20-30 másodpercen keresztül dörzsölje át kezeit a pH5 kézmosóolajjal, hogy megszabaduljon a baktériumoktól és a szennyeződésektől.

Ne feledje!

Ne hagyja ki az ujjak közötti részeket, a hüvelykujjait és az ujjbegyeket sem.

Lemosás & szárítás

Folyóvíz alá tartva mossa le a szappan maradékát. Majd szárítsa meg a kezeit.

A kézbőr ápolása

Vigye fel a pH5 kézkrémet a kézfejére. A krémet oszlassa el a kezein és az ujjai között.

A bőr védőrétege

A bőr savas védőrétege

Bőrünket egy vékony, enyhén savas védőréteg borítja, amely nagyjából 5-ös pH-értékkel rendelkezik. Ez véd minket a baktériumoktól, a vírusoktól és más potenciálisan káros anyagoktól. A külső környezeti hatások, a gyakori kézmosás vagy a rendszeres kesztyűhasználat károsíthatja ezt a savas réteget. A megoldás: a pH-egyensúlyrendszer.

A pH5-egyensúlyrendszer

Az Eucerin pH5 termékcsaládunk minden termékében ph5-egyensúlyrendszer található. Ez fenntartja bőrünk optimális pH-értékét, még akkor is, ha a savas védőréteget külső környezeti hatások vagy más zavaró tényezők befolyásolják. Az eredmény: A bőr észrevehetően puhább és simább.

Bizonyított és ajánlott

Röviden leírva az egyetlen krém ami megoldotta bőrproblémámat hosszas keresgélés, tesztelés után!!!

Betti 2017. 05. 22

Tovább a termékhez