Eucerin Sun Actinic Control napozó fluid SPF 100

Eucerin Sun Actinic Control napozó fluid SPF 100

Az Eucerin Sun Actinic Control napozó fluid SPF 100 magas fényvédő faktorú orvostechnikai eszköz, melyet kifejezetten az aktinikus keratózis és a nem-melanómás bőrrák megelőzésére, illetve az aktinikus keratózis kiegészítő kezelésére fejlesztettek ki.

Az aktinikus keratózis egy rákmegelőző bőrbetegség. Előfordulásának gyakorisága egyre nő, akárcsak a nem-melanóma típusú bőrráké, amely az aktinikus keratózisból fejlődik ki. Egyik legfőbb okozója a napfény UV-sugarainak károsító hatása – de a megfelelő napvédőt alkalmazva nyugodtan élvezhetjük a szabadban töltött időt.

A 100-as fényvédő faktor megóvja a bőrt az ártalmas UVB-sugaraktól, és ez azt jelenti, hogy a bőr kevésbé károsodik. A termék nagyon magas szintű UVA-védelmet is tartalmaz, így a teljes UV-spektrum ellen védelmet nyújt.

A könnyű állagú napozó fluid alkalmas a mindennapi használatra. Akár az a célja, hogy megelőzze az aktinikus keratózist, akár ennek a betegségnek a kiegészítő kezelésére használja a terméket, biztos lehet abban, hogy megfelelő védelmet élvez a napsugárzással szemben és nyugodtan folytathatja mindennapi tevékenységét.