• (0)
Írjon értékelést

Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém FF50

Kiváló minőségű napozókrém minden bőrtípusra. Segít megelőzni a fényöregedést és láthatóan csökkenti a ráncokat.

Az Eucerin Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológiája magas fényvédő faktorral véd az UVA/UVB-sugárzás, valamint a kék fény ellen. A napvédő megerősíti a bőr saját DNS-javító mechanizmusát, a hialuronsav pedig csökkenti az öregedés jeleit.

Öregedésgátló napozókrém arcra, amely véd a fényöregedés ellen

Az UV-fény a legfőbb oka annak, hogy a napsugárzás káros hatással van a bőrre, de a nagy energiájú látható fény (kék fény) is létrehozhat szabadgyököket, amelyek tovább stresszt jelentenek a bőr számára.

Az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém FF50 egy mindennapos használatra szánt arckrém, amelyen minden bőrtípushoz megfelel. A magas szintű UV-védelem érdekében a Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológia egyesíti a szélessávú és fotostabil UVA/UVB-szűrőket(1), illetve a licochalcone - A hatóanyagot, mely semlegesíti az UV-fény és a kék fény hatására létrejött szabadgyököket. Az öregedésgátló fényvédő glicirretinsavat is tartalmaz, amely megerősíti a bőr saját DNS-javító mechanizmusát.

A formula emellett magas- és alacsony molekulasúlyú hialuronsavat is tartalmaz, amelyek láthatóan csökkentik a ráncokat az arc és a dekoltázs környékén.

Az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém FF50 illatanyagmentes, és kellemesen könnyű textúrája gyorsan felszívódik. Klinikai és bőrgyógyászati kutatások igazolják a termék kiváló bőrtolerabilitását, még érzékeny bőrön is.

1 - Megfelel az Európai Kozmetikai Szövetség által meghatározott legmagasabb szintű UVA- és UVB-védelemnek. Az UVA-védelem magasabb szintű, mint az EU-ban érvényes követelmény.

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok

 • Klinikai és bőrgyógyászati kutatások igazolják a termék kiváló bőrtolerabilitását, még érzékeny bőrön is.
 • Klinikailag bizonyított, hogy kémiai hámlasztás és lézeres kezelés után is használható. (2)
 

FŐBB EREDMÉNYEK

Egy termékhasználati kutatás során 329 nő (25-55 év között) tesztelte az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém FF50 terméket meleg és párás éghajlaton, kiváló eredménnyel (3). A következőkről számoltak be:

 • Kellemes bőrérzet (97%)
 • Kellemes, könnyű textúra (96%)
 • Gyorsan felszívódik (93%)
 • Használható sminkalapnak is (90%)

Emellett egy in vivo hatékonysági vizsgálat során a (35 és 65 év közötti) nők naponta kétszer használták az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém FF50 terméket az arcuk egyik felén. Négy heti rendszeres használat után a klinikai fotók és a 3D-s mérések megerősítették, hogy láthatóan csökkentek a ráncok és a finom redők az arcon és a dekoltázs környékén. 

Egy független kutatás bebizonyította, hogy a licochalcone A hatóanyagot tartalmazó napvédők – ez a hatóanyag megtalálható az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém FF50 termékben is – nemcsak az UV-sugarak, hanem a kék fény ellen is hatékony védelmet nyújtanak. (4)

(2) Lézeres kezelés vagy hámlasztás után 26 résztvevő két héten át legalább naponta egyszer használta az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém FF50 terméket. A résztvevők 88,5%-a jónak vagy nagyon jónak minősítette a bőrtolerabilitást.
(3) Eucerin termékhasználati tanulmány meleg és páras éghajlatokon (Spanyolország, Thaiföld), 329 nő részvételével (25-55 év között).
(4) A Charité jelentése: A licochalcone A hatóanyagot tartalmazó napvédők védelmi hatékonysága a nagy energiájú látható fény spektrumtartományban, in vivo, 2016. március.

Gyakori kérdések

Mit jelent a fényöregedés?

Fényöregedésnek nevezzük a bőr idő előtti öregedését, melyet a napsugárzás hatása okoz. Becslések szerint a bőr idő előtti öregedése 90%-ban a napsugárzás hatására következik be. (5)

5 - Ramos-e-Silva et al., ‘Anti-aging cosmetics: Facts and controversies’. Clin Dermatol. 2013 Nov-Dec; 31(6): 750-8.

 

Honnan tudhatom, milyen fényvédő faktort kell használnom?

A fényvédők négy különböző védelmi szintre oszthatók: alacsony (6-10 fényvédő faktor), közepes (15-25), magas (30-50) és nagyon magas (50+). Minél magasabb a fényvédő faktor, a bőr annál hatásosabb védelemben részesül, de figyelni kell a termékek alapos felvitelére (ne maradjon ki egyetlen bőrfelület sem) is, valamint a fényvédő bőséges alkalmazását két óránként meg kell ismételni.

Mi a különbség az UVA- és az UVB-sugárzás között?

Az UVA-sugarak behatolnak a bőr mélyebb rétegeibe. Serkentik a szabadgyökök képződését, így oxidatív stresszt idéznek elő, mely közvetett módon DNS-károsodáshoz vezethet (a szabadgyökök idővel megváltoztatják a sejtekben levő DNS-t). Az UVA-sugarakat leggyakrabban a fényöregedéssel (a bőr idő előtti, napfény okozta öregedésével) hozzák összefüggésbe, de ezek a sugarak kiválthatnak napallergiát is, például polimorf fénykiütéseket (PLE) idézhetnek elő. Az UVB-sugarak szintén okozhatnak allergiát, de kisebb mértékben.

Az UVB-sugarak biztosítják a bőrnek a D-vitamin előállításához szükséges energiát, valamint serkentik a melanin termelődését is, mely napsütötte barna színt ad a bőrnek. Ezek nem hatolnak olyan mélyre, mint az UVA-sugarak, csak a bőr külső rétegébe jutnak el, de közvetlen és azonnali károsodást, például napégést okoznak. Az UVB-sugarakat a sejtekben található DNS közvetlenül szívja magába, amely bőrbetegségekhez, például aktinikus keratózishoz és bőrrákhoz vezethet.

Mindkét UV-sugárzás előidézhet hiperpigmentációt és hozzájárulhat a májfoltok (más néven napfoltok) és melazmák megjelenéséhez.

 

Mi az a nagy energiájú látható fény, és miért kell tőle megvédeni a bőröm?

A napfény spektruma UV-, látható és infravörös fényből áll. A látható fényt a szemünkkel érzékeljük, azonban a többi hullámhossz láthatatlan a számunkra. A látható spektrum egy része nagy energiájú, ezt nevezik nagy energiájú látható fénynek. Néha HEVIS fényként, HEVL fényként, illetve kék fényként vagy ibolyakék fényként is említik.

Az UVA-sugárzáshoz hasonlóan a kék fény is behatol a bőr (a dermisz) mélyebb rétegeibe és szabadgyökök keletkezését idézheti elő. Ezek a szabadgyökök jelentik a fényöregedés(a bőr idő előtti, napfény által okozott öregedése) egyik legfőbb okát. Hatással vannak a sejtekre, lebontják a kollagént és az elasztint, vagyis azokat a fehérjéket, melyek a bőr telt, fiatalos megjelenését biztosítják. A kék fény az egyenetlen arcszín és a melazmák kialakulásával is összefüggésbe hozható.

Sok korszerű napvédő kínál hatékony védelmet az UVA- és UVB-sugarak ellen, de mi azt javasoljuk, olyan terméket válasszon, mely megóvja bőrét a kék fény negatív hatásaitól is. Ezek a termékek megbízható védelmet nyújtanak a fényöregedés ellen, és hosszú távon segítenek felvenni a harcot az öregedés látható jeleivel, például a ráncok kialakulásával szemben.

Miért kell a napi bőrápolási rutin részévé tenni az arc napvédelmét?

Az arcbőr érzékenyebb az UVA/UVB-sugárzásra és a HEVIS fényre, mint a test más részein levő bőr, mivel az arcot egész éven át éri a napfény. A napvédő használata segíthet megelőzni az UV-sugárzás okozta DNS-károsodást, a fényöregedést (a bőr idő előtti, napfény okozta öregedését) és a hiperpigmentációt. Fontos, hogy az arc minden részét védjük, mely ki van téve a napsugárzásnak.

Használhatok sminket a napvédő alkalmazása után?

Az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém FF30 ideális sminkalap. Mind a folyékony, mind a por alapú sminkek biztonságosan felvihetők az arcra, anélkül, hogy a napvédelem hatékonyságát befolyásolnák. Azonban ne feledjem, hogy a nap során fényvédőt újra és újra alkalmazni kell.

Összetevők

Nemcsak napozáskor kell fényvédőket alkalmazni. Már a csekély vagy mérsékelt menyiségű napsugárzás is hatással van a bőrre. Ezért fontos, hogy a napvédelem a napi bőrápolási rutin részévé váljon. Tudjon meg többet arról, miért fontos a fényvédelem a mindennapos bőrápolásban.

A fényvédelem legyen a napi bőrápolási rutin része

 • Alkalmazza reggelente szokásos napi arcápolója után vagy helyett
 • Használhatja más Eucerin arcápoló termékekkel, például az Eucerin Hyaluron-Filler termékcsalád tagjaival együtt
 • Bőre azonnal védetté válik a napsugárzás ellen – várakozási idő nélkül
 • Végül ha szeretne, vigyen fel sminket

Három lépés az optimális napvédelem érdekében

Válassza ki a megfelelő öregedésgátló napvédőt az arcára

Válasszon olyan terméket, mely a bőrének megfelelő szintű védelmet nyújtja. A fényvédőnek védelmet kell nyújtania az UVA- és UVB-sugarak, valamint a kék fény ellen is. Emellett a bőrtípusához és bőre állapotához is illeszkednie kell.

Mennyit alkalmazzon az öregedésgátló napvédőből?

Fontos, hogy elegendő mennyiségű terméket használjon, és rendszeres időközönként ismételten vigyel fel a fényvédőt. A tenyerén is kimérheti, hogy milyen mennyiségű fényvédőre van szüksége. Azt javasoljuk, hogy arcának, nyakának és dekoltázsának bekenéséhez nyomjon ki egy vastag csíkot a napvédőből, amely középső ujja hegyétől a csuklójáig ér.

Alaposan vigye fel az öregedésgátló napvédőt

Néhány bőrterületről könnyű megfeledkezni. Ne hagyja ki a füleit és a tarkóját sem.

Fontos tanácsok a fényvédő használatához

 • Mielőtt kimegy a napra, vigye fel a fényvédő termékeket bőséges mennyiségben minden szabad bőrterületre, és ezt gyakran ismételje meg – főként izzadás és fürdés után, vagy miután megtörölközött –, hogy fenntartsa a védelem eredeti szintjét
 • Ha csökkenti az alkalmazott mennyiséget, a védelem lényegesen gyengébb lesz
 • Ne töltsön túl sok időt a napon, még fényvédő használata mellett sem
 • A túl sok napsugárzás komoly egészségügyi kockázatot jelent
 • Óvja a csecsemőket és a kisgyermekeket a közvetlen napsugárzástól
 • A fényvédő ne kerüljön a szemébe
 • Várja meg, amíg a fényvédő teljesen felszívódik, és ügyeljen rá, hogy bőre ne érintkezzen textil anyaggal vagy szilárd felületekkel – így elkerülheti, hogy a termék foltot hagyjon

Mit tegyen, és mit ne tegyen

Használja ezt a terméket, ha…

Próbáljon ki másik terméket, ha…

Olyan terméket keres, mellyel megvédheti arcbőrét a fényöregedés jeleitől:

Az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém FF50 magas szintű védelmet nyújtó arckrém, melyet úgy fejlesztettek ki, hogy megakadályozza a bőr idő előtti öregedését és minden bőrtípus számára védelmet nyújtson a napsugárzás káros hatásaival szemben. Emellett láthatóan csökkenti a ráncokat az arcon és a dekoltázs környékén.

Olyan napvédő terméket keres, mely nemcsak az UVA- és UVB-sugaraktól óvja arcbőrét, hanem a kék fény káros hatásaitól is:

Az Eucerin Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológiája magas fokú védelmet nyújt az UVA/UVB-sugárzás és a nagy energiájú látható fény (kék fény) ellen.

Olyan napvédőt keres, melynek öregedésgátló hatása is van:

Az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém FF50 megvédi bőrét az idő előtti öregedés jelei, például a májfoltok kialakulásától, emellett intenzíven hidratál és láthatóan csökkenti a ráncokat.

Olyan napvédőt keres az arcára, mely kémiai hámlasztás és/vagy lézeres kezelés után is használható:

Az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém FF50 klinikailag és bőrgyógyászatilag igazoltan alkalmas a kezelések utáni használatra.

Szeretné élvezni az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém FF50 előnyeit, de alacsonyabb fényvédő faktorral:
Egy színezett termék formájában szeretné élvezni az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém FF50 előnyeit:

Természetes bőrszínétől függően próbálja ki az Eucerin Sun Photoaging Control Színezett FF50+ termék világos vagy medium árnyalatát.

Arcbőre száraz és érzékeny:
A bőre aknéra hajlamos és olyan napvédőt keres, mely hosszan tartó matt hatást biztosít és segít szabályozni a faggyútermelést:
Bőröregedésgátló fényvédőt keres a testére:

Eucerin® Sun termékcsalád Kiemelkedően hatékony, bőrtípushoz igazodó napvédelem

Az Eucerin Sun termékcsalád átfogó védelmet nyújt a napsugárzás bőrkárosító hatásával szemben.

Az innovatív Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológia (Advanced Spectral Technology) egyesíti a megbízható UV-védelmet nyújtó, szélessávú, fotostabil UVA- és UVB-szűrőket1, valamint a nagy energiájú látható fény (HEVIS) ellen védő licochalcone A-t. A glicirretinsav további DNS-védelmet biztosít.2

A kiemelkedően hatékony napvédő termékcsaládban olyan termékek találhatók, melyek a bőr egyéni igényeihez igazodnak, és hatóanyag-összetételükkel megoldást nyújtanak különféle bőrproblémák esetén:

 • Ha a bőre zsíros és/vagy aknéra hajlamos, válassza az Oil Control Technológiát tartalmazó formulát, mert ez lipid elnyelő pigmentjeivel azonnali és hosszantartó száraz, matt megjelenést kölcsönöz a bőrnek.
 • Ha a bőr az idő előtti öregedése aggasztja, a rövid- és hosszú láncú hialuronsavat tartalmazó Photoaging termékek  láthatóan csökkentik a bőr öregedésének jeleit.
 • Amennyiben bőre napallergiára hajlamos, a Sun Protection és az After Sun termékek – melyek formulája alfa-glikozil-rutint tartalmaz – segítenek megelőzni a napfény által kiváltott allergiás reakciókat, például a fénykiütések (PLE) kialakulását.
 • A termékcsaládba tartoznak az Eucerin Kids Sun termékek (melyeket kimondottan a gyermekek érzékeny, finom bőrének nyugtatására és védelmére fejlesztettek ki), valamint az atópiától szenvedő felnőttek és gyermekek számára készült termékek.

 Az Eucerin Sun termékek közepes, magas és nagyon magas fényvédő faktorral is elérhetők. Minden termék esetében klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok igazolják a kiemelkedő hatékonyságot és azt, hogy bőrtolerabilitásuknak köszönhetően érzékeny bőrön is alkalmazhatók.

1 - Megfelel a Cosmetics Europe által meghatározott megmagasabb szintű UVA- és UVB-védelemnek. Az UVA-védelem magasabb szintű, mint az EU-ban érvényes követelmény.
2 - Az Eucerin Sun Sensitive Protect Gyermek naptej nem tartalmaz Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológiát (Advanced Spectral Technology) ehelyett klinikailag bizonyított hatékonyságú, nem-kémiai szűrőkkel nyújt védelmet. Az Eucerin Sun Sensitive Protect Extra könnyű naptej, az Eucerin Sun Spray Sensitive Protect, az Eucerin Sun Sensitive Protect Színtelen napozó spray és az Eucerin Sun Sensitive Protect Színtelen napozó aerosol spray nem tartalmaz glicirretinsavat.

Eucerin Sun Allergy Protect Napallergia elleni krém-gél FF25

Napallergia

Eucerin Sun Allergy Protect Napallergia elleni krém-gél FF25

 • (1)
 • Középerős napvédelem az arc és a test számára
 • Innovatív Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológia (Advanced Spectral Technology): UVA/UVB-védelem és védelem a nagy energiájú látható fény (HEVIS) ellen
 • Napallergiára hajlamos bőrre
 • Védelmet nyújt a napallergiával és a napsugárzás károsító hatásaival szemben
 • Gyorsan beszívódik, nem-zsíros, nem ragacsos
 • Illatanyagmentes
 • Vízálló
Részletek
Eucerin Sun Sensitive Protect Gyermek naptej FF50+ (zsebnaptej)

A gyermekek bőre

Eucerin Sun Sensitive Protect Gyermek naptej FF50+ (zsebnaptej)

 • Nagyon magas fokú napvédelem gyermekeknek
 • Innovatív Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológia (Advanced Spectral Technology): UVA/UVB-védelem és védelem a nagy energiájú látható fény (HEVIS) ellen
 • Nyugtatja az érzékeny bőrt
 • Atópiás bőrre is használható
 • Véd a napégés ellen és csökkenti a maradandó bőrkárosodás kockázatát
 • Illatanyagmentes
 • Extra vízálló
 • Praktikus, zsebre tehető méretű flakon
Részletek
Új
Könnyű állagú napozó krém testre

Minden bőrtípushoz

Eucerin Sun Oil Control Dry Touch Napozó krém testre SPF30

 • Rendkívül magas szintű napvédelmet biztosít
 • Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológia: UVA-/UVB-védelem és védelem a nagy energiájú látható fény (HEVIS) ellen
 • Minden bőrtípusra, akár érzékeny bőrre is, beleértve az olajos és aknéra hajlamos bőrt is
 • Nyugtatja és védi a bőrt a nap okozta károsodások ellen
 • Könnyen felszívódik, nem hagy zsíros, ragacsos érzetet
 • Gyorsan beszívódik
 • Víz-,és izzadásálló
 • Homokálló: Nem ragad a bőrhöz

Részletek
Új

Minden bőrtípushoz

Eucerin Sun Oil Control Dry Touch napozó krém-gél testre SPF50+

 • Rendkívül magas szintű napvédelmet biztosít
 • Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológia: UVA-/UVB-védelem és védelem a nagy energiájú látható fény (HEVIS) ellen
 • Minden bőrtípusra, akár érzékeny bőrre is, beleértve az olajos és aknéra hajlamos bőrt is
 • Nyugtatja és védi a bőrt a nap okozta károsodások ellen
 • Könnyen felszívódik, nem hagy zsíros, ragacsos érzetet
 • Gyorsan beszívódik
 • Víz- és izzadásálló
 • Homokálló: Nem ragad a bőrhöz

Részletek
Eucerin Sun Photoaging Control Színezett napozó krém arcra FF50+

Napfény okozta bőröregedés

Eucerin Sun Photoaging Control Színezett napozó krém arcra FF50+

 • (2)
 • Nagyon magas szintű fényvédelem az arcbőr számára
 • Innovatív Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológia (Advanced Spectral Technology): UVA/UVB-védelem és védelem a nagy energiájú látható fény ellen
 • Minden bőrtípusra
 • Azonnal egyenletessé teszi az arcszínt és láthatóan csökkenti az öregedés jeleit
 • Javítja a bőr megjelenését
 • Hosszan tartó matt hatás
 • Kellemesen könnyű formula: nem ragad, nem zsíros, gyorsan beszívódik
 • Nem-mitesszerképző, nem tartalmaz illatanyagot
Részletek
Májfoltok elleni napvédő az Eucerintől

Pigmentcsökkentés

Eucerin Sun Pigment Control napozó fluid arcra FF50+

 • Nagyon magas szintű napvédelem az arc számára
 • Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológia: UVA/UVB-sugárzás, valamint a nagy energiájú látható fény elleni (HEVIS) védelem
 • Minden bőrtípusra
 • Megelőzi a napfény okozta hiperpigmentációt
 • Hatékonyan csökkenti a sötét foltokat, az eredmény idővel szemmel látható
 • Rendszeres használat mellett megakadályozza a foltok újbóli megjelenését
 • Az egyenletes árnyalatú, ragyogó bőrért
 • Kellemes, könnyű textúra: nem ragacsos, nem zsíros, gyorsan beszívódik
 • Smink alá is felvihető
 • Nem mitesszerképző

Részletek

Zsíros, pattanásra hajlamos bőrre

Eucerin Sun Oil Control napozó gél-krém arcra FF30

 • Magas fokú napvédelem az arc számára
 • Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológia (Advanced Spectral Technology) : UVA/UVB-védelem és védelem a nagy energiájú látható fény (HEVIS) ellen
 • Zsíros és aknéra hajlamos bőrre
 • Hosszan tartó (8 órás) mattító hatás
 • Száraz matt megjelenésűvé teszi a bőrt
 • Ultrakönnyű, nem zsíros, nem ragadós formula, mely gyorsan beszívódik
 • Smink alatt is használható
 • Nem-mitesszerképző, illatanyagmentes
Részletek
Eucerin Sun Oil Control napozó gél-krém arcra FF50+

Zsíros, pattanásra hajlamos bőrre

Eucerin Sun Oil Control napozó krém-gél arcra FF50+

 • (3)
 • Magas fokú napvédelem az arc számára
 • Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológia (Advanced Spectral Technology) : UVA/UVB-védelem és védelem a nagy energiájú látható fény (HEVIS) ellen
 • Zsíros és aknéra hajlamos bőrre
 • Hosszan tartó (8 órás) mattító hatás
 • Száraz matt megjelenésűvé teszi a bőrt
 • Ultrakönnyű, nem zsíros, nem ragadós formula, mely gyorsan beszívódik
 • Smink alatt is használható
 • Nem-mitesszerképző, illatanyagmentes
Részletek
Eucerin Sun Photoaging Control naptej testre FF30

Napfény okozta bőröregedés

Eucerin Sun Photoaging Control naptej testre FF30

 • Nagyon magas szintű fényvédelem a test számára
 • Innovatív Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológia (Advanced Spectral Technology): UVA/UVB-védelem és védelem a nagy energiájú látható fény (HEVIS) ellen
 • Minden bőrtípusra
 • Segít megelőzni a fényöregedést, azaz a bőr napfény hatására bekövetkező öregedését
 • Láthatóan csökkenti a bőröregedés jeleit
 • A bőrt frissebb, egységesebb megjelenésűvé teszi
 • Extrakönnyű textúra: azonnal beszívódik, kellemes bőrérzetet nyújt
 • Vízálló
 • Foltok ellen védő Anti-Stain After Wash* technológiával
Részletek
Eucerin Sun Photoaging Control naptej testre FF50

Napfény okozta bőröregedés

Eucerin Sun Photoaging Control naptej testre FF50

 • Nagyon magas szintű napvédelem a test számára
 • Innovatív Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológia (Advanced Spectral Technology): UVA/UVB-védelem és védelem a nagy energiájú látható fény (HEVIS) ellen
 • Minden bőrtípusra
 • Segít megelőzni a fényöregedést, azaz a bőr napfény hatására bekövetkező öregedését
 • Láthatóan csökkenti a bőröregedés jeleit
 • A bőrt frissebb, egységesebb megjelenésűvé teszi
 • Extrakönnyű textúra: azonnal beszívódik, kellemes bőrérzetet nyújt
 • Vízálló
 • Foltok ellen védő Anti-Stain After Wash* technológiával
Részletek
Eucerin Sun Sensitive Protect Extra könnyű naptej FF30

Érzékeny bőrre

Eucerin Sun Sensitive Protect Extra könnyű naptej FF30

 • Nagyon magas szintű napvédelem a test számára
 • Innovatív Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológia: UVA/UVB-védelem és védelem a nagy energiájú látható fény (HEVIS) ellen
 • Nyugtatja az érzékeny bőrt és véd a napsugárzás károsító hatásaival szemben
 • Atópiás bőrre is használható
 • Extra könnyű textúra: azonnal beszívódik, kellemes bőrérzetet nyújt
 • Vízálló
 • Anti-Stain After Wash* technológiával
Részletek
Napozó spray aknéra hajlamos bőrre az Eucerintől

Érzékeny, aknéra hajlamos bőrre

Sun Sensitive Dry Touch színtelen napozó aerosol spray FF50

 • Magas fokú napvédelem a test számára
 • Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológia: védelem az UVA/UVB-sugarak és a kék fény ellen
 • Érzékeny bőrre, beleértve az aknéra hajlamos bőrt
 • Nyugtat és védi bőrt a nap okozta bőrkárosodástól
 • Gyorsan felszívódik, nem zsíros, nem ragacsos, frissítő érzést kelt
 • Vízálló
 • Aerosol spray a folyamatos, forgatható permetezés érdekében

Részletek
A termék értékelése
 • (0)
0 az 1-5 skálán / 0 értékelés
5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0
Folymatosan dolgozunk termékeink fejlesztésén.
Mondja el Ön is véleményét, értékelje termékünket.