• (1)
Olvasson értékeléseket Írjon értékelést

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló éjszakai krém

Tápláló éjszakai krém érett bőrre

Fokozza a bőr rugalmasságát és segít feltölteni a mélyebb ráncokat is, ezáltal erősíti a bőr szerkezetét.

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló éjszakai krém növeli a rugalmasságot és segít feltölteni a mély ráncokat, ezáltal erősíti a bőr struktúráját.

Az egyedi és innovatív formula többféle módon is hat a bőr öregedése ellen. Az arctiin (egy hatóanyag, mely bizonyítottan felgyorsítja a kollagén megújulását a hámsejtekben) együtt fejti ki hatását a silymarinnal (egy erőteljes antioxidánssal, mely védi a kollagént és az elasztint a lebomlástól, emellett javítja a sejtszintű vérkeringést is). Emellett a formula gazdag nagy és kis molekulasúlyú hialuronsavban is, mely láthatóan feltölti a ráncokat. A bőr feszes és bársonyos érzetűvé válik, és ránézésre is friss, sugárzó lesz.

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló éjszakai krém argánolajat is tartalmaz. Ez a bőrápoló lipidekben gazdag olaj segíti a regenerációt és simává teszi a bőr felszínét az éjszaka során.

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok

Klinikai vizsgálatok igazolják a termék kiváló hatékonyságát és bőrtolerabilitását.

FŐBB EREDMÉNYEK

A termékhasználati vizsgálatot százhúsz, 49 évesnél idősebb nő részvételével végezték. A termék kéthetes tesztelése után a következő eredményekről számoltak be:

 • 100%: Javítja bőröm megjelenését
 • 100%: Észrevehetően feszesebbnek érzem a bőröm
 • 99%: Hosszan tartóan hidratálja a bőröm
 • 97%: Erősebbnek érzem a bőröm
 • 95%: A ráncok és barázdák kisimulnak
 • 93%: Sugárzóvá teszi a bőröm

Összetevők

Használati útmutató

 • Este vigye fel az arc, a nyak és a dekoltázs alaposan megtisztított bőrére
 • Gyengéden masszírozza be bőrébe
 • Ügyeljen rá, hogy a termék ne kerüljön a szemébe
 • Az Eucerin azt javasolja, hogy a bőrápolási rutin részeként az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló éjszakai krémet az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali krém FF15 termékkel együtt használja.

Mindennapi bőrápolásra

Az Eucerin DermatoCLEAN Arctisztitó tonik használatával készítse elő bőrét az ápoló termékek felvitelére.

Reggel: következő lépésként vigye fel az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali krém FF15 terméket.

Este: következő lépésként alkalmazza az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló éjszakai krémet.

Ha további fényvédelemre van szükség, alkalmazza az Eucerin Sun Anti-Age napozó arcra FF50 terméket.

Mit tegyen és mit ne tegyen

Használja ezt a terméket, ha …

Éjszakai krémet keres, mely mely fokozza bőrének rugalmasságát és feltölti a mély ráncokat.

Az arctiin – hatóanyag, mely bizonyítottan felgyorsítja a kollagén megújulását a hámsejtekben – együtt fejti ki hatását a silymarinnal, egy erőteljes antioxidánssal, mely védi a kollagént és az elasztint a lebomlástól, emellett javítja a sejtszintű vérkeringést is. A formula hialuronsavat is tartalmaz, mely láthatóan feltölti a ráncokat.

Nappali krémet keres, mely mely fokozza bőrének rugalmasságát és feltölti a mély ráncokat.
Éjszakai krémet keres, és az idősödéssel kapcsolatban a legfőbb gondja a bőr feszességének csökkenése.

Próbálja ki az Eucerin Volume-Filler Bőrfeszesítő éjszakai krémet, mely magnolollal segít visszaállítani a bőr feszességét.

Éjszakai krémet keres, és az idősödéssel kapcsolatban a legfőbb gondja a ráncok és barázdák kialakulása.

Próbálja ki a hialuronsavat tartalmazó Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő éjszakai krémet, mely belülről tölti fel a ráncokat.

Érzékeny a bőre és olyan éjszakai krémet keres, mely a ráncok, valamint a feszességcsökkenés ellen is hat.

Próbálja ki a Q10 koenzimet tartalmazó Eucerin Q10 ACTIVE Ránctalanító éjszakai arckrémet

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Honnan tudhatom, hogy számomra az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity a megfelelő őregedésgátló termékcsalád?

Az Eucerin EHyaluron-Filler + Elasticity termékcsaládot kifejezetten azoknak az érett a bőrű nőknek a számára fejlesztették ki, akiknek az idősödéssel kapcsolatos fő gondjuk a bőr rugalmasságának csökkenése és a mély ráncok kialakulása. A termékek egymás hatását erősítve erősítik a bőr struktúráját azáltal, hogy fokozzák a rugalmasságot és feltöltik a ráncokat. Ha Önnek inkább a kialakulásuk korábbi szakaszában tartó redők és ráncok okoznak gondot, érdemes kipróbálnia az Eucerin Hyaluron-Filler termékcsaládot. Ha pedig a bőr feszességének csökkenése a fő probléma, akkor az Eucerin Volume-Filler termékcsaládot ajánljuk, melyet kifejezetten arra fejlesztettek ki, hogy felvegye a harcot a feszesség csökkenése ellen. A bőr idősödésének szakaszaival kapcsolatban további információt talál a különböző életkorokra jellemző arcbőrről szóló cikkünkben, és ugyanitt abban is segítünk, hogy megtalálja az Önnek megfelelő terméket.

Milyen életkorban kell elkezdenem az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity termékek használatát?

A bőrünk annyira különböző, mint mi magunk, ezért erre a kérdésre a válasz egyénenként változó, és sok belső tényezőtől (például a genetikai adottságoktól) és külső tényezőtől függ (többek között attól, mennyi napsugárzás érte a bőrünket). Az általános szabály az, hogy a negyvenes éveikben járó hölgyeknél már tapasztalható a bőrfeszesség csökkenése, így rájuk nagyon jó hatással van az Eucerin Volume-Filler termékcsalád. Ötvenéves kor fölött a bőr rugalmasságának megőrzéséhez rendszerint már szükség van arra a támogatásra, melyet az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity termékcsalád nyújt. Ha bizonytalan a választásban, kérjük, olvassa el a különböző életkorokra jellemző arcbőrről szóló cikkünket, vagy beszélje meg a kérdést egy gyógyszerésszel vagy bőrgyógyásszal.

Mi az arctiin?

Az arctiin természetes eredetű hatóanyag, melyet a bojtorján terméséből vonnak ki. Serkenti a sejtfalakban lévő meggyengült kötőszövet regenerációját. Emellett az arctiin segíti a sejtekben a kollagén megújulási folyamatát, mely az életkor előrehaladtával drámai módon lelassul. Az arctiint tartalmazó Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali krém FF15 és éjszakai krém fokozza az érett bőr rugalmasságát és feszességét.

Mi a silymarin?

A silymarint a máriatövis (más néven szamárkóró) terméséből vonják ki. Jól ismert, erőteljes antioxidáns, mely védi a kollagént és az elasztint az oxidatív stressztől. Az Eucerin Kutatóközpont felfedezte és bizonyította, hogy emellett élénkíti a bőrben a sejtszintű vérkeringést is.

Mi az argánolaj?

Az argánolajat az argánfa (Argania spinosa) magjából préselik. Az argánolaj akár 80% esszenciális zsírsavat (omega-9 és omega-6 zsírsavat) is tartalmazhat. Szervezetünk a zsírsavakat a sejthártyák felépítésére és regenerációjára használja, így az argánolaj segít megerősíteni a bőrt, mely képes marad ellátni létfontosságú funkcióját, a test védelmét. Az argánolaj emellett gazdag E-vitaminban (mely erőteljes antioxidáns), gyulladásgátló hatású és a bőrt simábbá, lágyabbá teszi.

Milyen terméket használjak a szemkörnyék finom bőrének ápolására?

Nappali használatra az Ön egyéni igényeitől függően az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő szemránckrémet vagy az Eucerin Volume-Filler Bőrfeszesítő arckrémet javasoljuk. Mindkettő 15-ös faktorú fényvédelmet és UVA-védelmet biztosít, ami különösen fontos a szemkörnyék finom bőre számára.

Miért nyújt az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali krém 15-ös faktorú fényvédelmet és UVA-védelmet?

Az arcbőrt több napsugárzás éri, mint a testünk más részein levő bőrt, és arcbőrünk érzékeny a káros UVA- és UVB-sugarakra, melyek idő előtti öregedéshez vezethetnek. Fontos, hogy a bőrt megvédjük a DNS-károsodás, a napfény okozta öregedés és a pigmentfoltok kialakulása ellen, ezért a formulába 15-ös faktorú fényvédelmet és UVA-szűrőt is beépítettünk. Ha azonban hosszabb ideig szeretne a napon tartózkodni vagy a napsugárzás erősebb, javasoljuk a fokozott védelmet nyújtó Eucerin Sun Anti-Age napozó krém arcra FF50 használatát.

Hyaluron-Filler + Elasticity Fokozza a bőr rugalmasságát és segít feltölteni a mélyebb ráncokat is. A feszesebb, friss és sugárzó bőrért.

Ahogy a bőrünk idősödik, szerkezetében változások mennek végbe. Rugalmassága, tömörsége, sugárzása és ellenállóképessége csökken, felszínén a ráncok mélyebbé válnak. A rugalmasság csökkenése a mély ráncok megjelenésével párosul, és sok érett bőrű nő számára ez az egyik legfőbb gond az idősödéssel kapcsolatban .
 

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity termékcsaládot kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy mindkét említett problémát csökkentse, és sokféle kedvező hatásával segítse az öregedésgátlást. A nappali és az éjszakai krém egyaránt tartalmaz arctiint (ez a hatóanyag bizonyítottan felgyorsítja a kollagén megújulását a hámsejtekben) és silymarint (egy erőteljes antioxidánst, mely védi a kollagént és az elasztint a lebomlástól, emellett javítja a sejtszintű vérkeringést is). A formula hialuronsav-tartalmának köszönhetően segít feltölteni a ráncokat.
 

A krémek táplálják az elvékonyodó, törékeny bőrt, a rugalmasság növelése révén erősítik szerkezetét és feltöltik a mély ráncokat. A bársonyosító, tápláló olaj növeli a bőr rugalmasságát és fokozza fizikai ellenállóképességét. Minden termék tömör és bársonyos érzetűvé teszi a bőrt, mely ránézésre is frissebb és sugárzóbb lesz.

A termék értékelése
 • (1)
5 az 1-5 skálán / 1 értékelés
5 csillag
1
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0
Folymatosan dolgozunk termékeink fejlesztésén.
Mondja el Ön is véleményét, értékelje termékünket.
Judit,

5

Rendkívüli érzetet kelt a bőrön, rövid időn belül érezni lehet a hatását. Másnak is ajánlom, mert nagyon hatásos. Évek óta használom.