• 1/7
 • 2/7
 • 3/7
 • 4/7
 • 5/7
 • 6/7
 • 7/7
 • 1/7
 • 2/7
 • 3/7
 • 4/7
 • 5/7
 • 6/7
 • 7/7

Eucerin Hyaluron-Filler C-vitaminos ránctalanító arcápoló koncentrátum

1 csomag

0.0
0 Vélemény írása
Öregedésgátló szérum
10% tiszta és frissen aktivált C-vitaminnal
Minden bőrtípusra

10% tiszta C-vitamint tartalmaz, amely hatékony antioxidáns, így serkentheti a kollagéntermelést a hámsejtekben.

A termék kis molekulasúlyú hialuronsavat tartalmaz, amely a bőr felsőbb rétegeibe behatolva fejti ki ránctalanító hatását. A hozzáadott licochalcone A szintén erőteljes antioxidáns, mely tovább javíthatja a bőr antioxidatív sejtvédelmét.

A termékről

C-vitaminos ránctalanító arcápoló koncentrátum

A nap, a környezetszennyezés, a dohányzás és az életmódunk egyéb tényezőinek hatására szabadgyökök keletkeznek. A szabadgyökök oxidatív stresszt idéznek elő, mely fénytelenné teszi a bőrt és felgyorsítja idő előtti öregedését. A 10% tiszta és frissen aktivált C-vitamint tartalmazó Eucerin Hyaluron-Filler C-vitaminos ránctalanító arcápoló koncentrátumot kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy felvegye a harcot a szabadgyökökkel és célzottan az öregedés első jeleire hasson: erősíti a bőrt, feltölti a ráncokat és az arcot láthatóan bársonyosabbá, frissebbé, ragyogóbbá teszi.


A C-vitamin erőteljes antioxidáns, mely semlegesíti a szabadgyököket és erősíti a bőr saját védelmi rendszerét. Kulcsszerepet tölt be a sejtekben zajló kollagéntermelésben, ezáltal segít erősíteni a bőr struktúráját és késlelteti az öregedés jeleit. Az innovatív csomagolásnak köszönhetően a tiszta C-vitamin frissen aktiválódik az első használatkor. Egyszerűen csak nyomja meg a gombot és rázza össze az adagolót, hogy a C-vitamin por elkeveredjen a kis molekulatömegű hialuronsavat és licochalcone A-t tartalmazó szérummal.

A kis molekulatömegű hialuronsav hatékony hidratáló, mely feltölti a ráncokat a bőr epidermális (legkülső) rétegeiben. A licochalcone A is bizonyított hatású antioxidáns, mely a C-vitaminnal együttműködve semlegesíti az UV- és a nagy energiájú látható (HEVIS) fény által létrehozott szabadgyököket.

Az Eucerin Hyaluron-Filler C-vitaminos ránctalanító arcápoló koncentrátum minden bőrtípusra használható, és klinikailag, valamint bőrgyógyászatilag bizonyított módon erősíti a bőrt és feltölti a ráncokat. A bőr már hét nap alatt simábbá, frissebbé és ragyogóbbá válik, és az eredmények idővel egyre javulnak.

Klinikai és bőrgyógyászati kutatások

Klinikai és bőrgyógyászati kutatások bizonyítják a termék hatékonyságát és kiváló bőrtolerabilitását

Főbb eredmények

Egyéb klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok mellett végeztek egy termékhasználati (PiU) kutatást, melyben száznegyven, 35-55 éves nő vett részt. A következő eredményekről számoltak be egyheti, majd négyheti rendszeres használat után:

  7 nap után 4 hét után
A bőr láthatóan revitalizálódott 99% 100%
A termék érezhetően puhábbá tette a bőrt 99% 100%
Fiatalosabbá tette a megjelenést 98% 100%
Frissebb megjelenésűvé tette a bőrt 98% 100%
Kisimítja a bőrt 97% 100%
Erősebbé teszi a bőröm 97% 99%
Feltölti a ráncokat 83% 100%

¹Beiersdorf AG, PiU, August 2018

TULAJDONSÁGOK

 • nem mitesszerképző
 • enyhén illatos
 • kiváló sminkalap

Használata

Így használja a boostert – 5 könnyű lépésben

A C-vitamin frissen aktivált állapotában a leghatékonyabb. Innovatív csomagolásunk lehetővé teszi, hogy könnyen aktiválja az első használatkor.

Távolítsa el a fóliát. Nyomja meg. Rázza össze. Fordítsa el a kupakot. Újítsa meg bőrét

1. lépés: Távolítsa el a fóliát

Húzza le a védőfóliát, de a tetőt hagyja a helyén

Tovább

2. lépés: Nyomja meg a puha gombot

Nyomja meg a puha gombot 2-3 alkalommal, ezzel felszabadítja a C-vitamint

Tovább

3. lépés: Rázza össze

Rázza az adagolót legalább 10 másodpercig, hogy a formula aktiválódjon

Tovább

4. lépés: Csavarja le a kupakot

Fordítsa el és vegye le a kupakot

Tovább

5. lépés: Adjon új erőt bőrének

Fordítsa fejjel lefelé az adagolót és a puha gomb megnyomásával juttassa ki bőrére a formulát

Tovább

Napi bőrápolási rutin

Arctisztítás

Alaposan tisztítsa meg a bőrét a megfelelő Eucerin arctisztítóval. Válasszon az alábbiak közül:

Tovább

Tonizálás

Az arctisztító tej vagy zselé után használja az Eucerin DermatoCLEAN Clarifying Toner terméket. A Micellás arclemosó után tonik használata nem szükséges.

Tovább

Bőrmegújítás

Az Eucerin Hyaluron-Filler C-vitamin Boosterrel. Akár reggel, akár este használhatja. Vigye fel bőrére a nappali, illetve az éjszakai krém előtt, vagy keverje össze az arckrémmel, és így vigye föl.

Tovább

Ápolás

Vigye fel bőrére a megfelelő hidratáló arckrémet. Javasoljuk az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém FF 30 vagy az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém normál, vegyes bőrre és az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő szemránckrém használatát. Ügyeljen rá, hogy az Eucerin Hyaluron-Filler C-vitamin Booster használata alatt és még utána egy hétig olyan hidratáló arckrémet alkalmazzon, mely fényvédőt is tartalmaz.

Tovább

Védelem és színkorrekció

A további napvédelem érdekében próbálja ki az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém arcra FF50 vagy FF30 terméket. Ha azonnali arcszínkorrekciót szeretne, ajánljuk az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC krém világos árnyalat vagy medium árnyalat használatát.

Tovább

Mit tegyen és mit ne tegyen...

Használja ezt a terméket, ha...

Öregedésgátló szérumot keres, antioxidáns hatással:

Az Eucerin Hyaluron-Filler C-vitamin Booster 10% tiszta és frissen aktivált C-vitamint és licochalcone A-t tartalmaz – mindkettő erőteljes antioxidáns.

Bőre láthatóan fénytelen, fáradt, és megújulásra van szüksége:

Az Eucerin Hyaluron-Filler C-vitamin Booster innovatív csomagolásának köszönhetően a benne lévő 10% tiszta C-vitamin frissen aktiválódik. Ez azt jelenti, hogy a vitamin ekkor a legerősebb, és a formula megadja bőrének azt az extra ragyogást, amelyre szüksége van. A bőr már hét napi használat után láthatóan és érezhetően felfrissül, megújul.

Olyan terméket keres, mely célzottan az öregedés első jeleire hat, hogy bőre fiatalosabb megjelenésű legyen:

Az Eucerin Hyaluron-Filler C-vitamin Booster klinikailag és bőrgyógyászatilag bizonyított módon erősíti a bőrt és feltölti a ráncokat. A bőr már hét nap alatt simább, frissebb, ragyogóbb és fiatalosabb megjelenésű lesz.

Próbáljon ki másik terméket, ha…

Olyan hidratáló arckrémet keres, mely ideális az öregedés első jelei ellen:

Javasoljuk az Javasoljuk az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém FF 30 vagy FF 15 használatát.

Éjszakai krémet keres, mely csökkenti a finom ráncokat és redőket:

Próbálja ki az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő éjszakai arckrémet, mely még a legmélyebb ráncokat is feltölti.

Öregedésgátló szérumot keres, mely hámlaszt és finomítja a bőr textúráját:

Próbálja ki az Eucerin Hyaluron-Filler Éjszakai Bőrmegújító Peeling és Szérum terméket, mely segíti a sejtek megújulását és finomítja a bőrt, miközben még a legmélyebb ráncokat is feltölti.

Összetevők

Hogyan hatnak

A C-vitamin erőteljes antioxidáns, mely semlegesíti a szabadgyököket és erősíti a bőr saját védelmi rendszerét. Fontos szerepe van a sejtekben zajló kollagéntermelésben is, ezáltal segít erősíteni a bőr struktúráját és késlelteti az öregedés jeleinek kialakulását.

Az Eucerin Hyaluron-Filler C-vitamin Booster arcra 100% tiszta és frissen aktivált C-vitamint tartalmaz.

A tiszta C-vitamin oxigénnel érintkezve természetes módon lebomlik, ezért frissen aktivált állapotában a leghatékonyabb. Az Eucerin innovatív csomagolása csak közvetlenül az első használat előtt szabadítja fel a C-vitamin port, amikor hatása a legerőteljesebb.

Aktiválásakor az Eucerin formulájában levő 10% tiszta C-vitamin belekeveredik egy szérumba, mely kis molekulatömegű hialuronsavat (egy hatékony hidratálót, mely segít feltölteni a ráncokat a bőr epidermális rétegeiben), valamint licochalcone A-t (egy másik erőteljes antioxidánst) is tartalmaz.

A C-vitamin és a licochalcone A antioxidánsként kiegészítik egymás és együttműködve biztosítanak biológiai sejtvédelmet, különösen a szabadgyökök (más néven reaktív oxigénformák, vagy az angol kifejezés rövidítése alapján ROS) ellen, melyek a napsugárzás hatására keletkeznek. A C-vitamin elsődleges védelmet nyújt a szabadgyökök ellen: azonnal hat és már a sejteken kívül (az extracelluláris térben) semlegesíti az UV-fény következtében létrejött szabadgyököket. A licochalcone A hosszabb távon hat, és amellett, hogy semlegesíti az UV-sugárzás okozta szabadgyököket, segít csökkenteni azoknak a szabadgyököknek a számát is, melyek a nagy energiájú látható (HEVIS) fény következtében jöttek létre.

A formula koncentrált C-vitamint tartalmaz, mely hatékony, ugyanakkor a bőr jól tolerálja1. Klinikai és bőrgyógyászati kutatások bizonyítják, hogy erősíti, simává teszi a bőrt és feltölti a ráncokat. Így a bőr már hét nap alatt frissebb megjelenésű és ragyogóbb lesz.

1 Pinnell SR, Yang H, Omar M, et al. Topical L-ascorbic acid: percutaneous absorption studies. (Aszkorbinsav külsőleges alkalmazása: a bőrön keresztüli beszívódás vizsgálata) Dermatol Surg. 2001;27(2): 137-142

Hogyan hat?

Gyakori kérdések (6)

 • Mik azok a szabadgyökök és miért ártanak a bőrnek?

  A szabadgyökök rendkívül reakciókész, oxigént tartalmazó molekulák, melyek reaktív oxigénformák (ROS) néven is ismertek. Létrejöttükért külső tényezők – például a napsugárzás, a környezeti hatások, az étrend és az életmód – felelősek.

  Szervezetünk antioxidánsokkal semlegesíti a potenciálisan veszélyes szabadgyököket. Amikor felborul az egyensúly a szabadgyökök keletkezésének üteme és a szervezet semlegesítő kapacitása között, akkor a szabadgyökök elkezdik károsítani a sejteket – ezt a folyamatot nevezzük oxidatív stressznek. A öregedés teljesen természetes folyamat, ám az oxidatív stressz korai öregedést okozhat: a bőr idő előtt megereszkedhet, ráncosodhat, fénytelenné, fáradt megjelenésűvé válhat.

  Minderről többet is megtudhat cikkünkből, mely arról szól, hogy mik a szabadgyökök, és milyen hatással vannak a bőrre. Az öregedés különböző fázisairól tematikus cikkeket olvashat: finom ráncok és redők, a bőr feszességének csökkenése és az arckontúr fellazulása, rugalmasságvesztés és a mély ráncok.

 • Miért olyan hatékony az Eucerin Hyaluron-Filler C-vitaminos ránctalanító arcápoló koncentrátum?

  A C-vitamin erőteljes antioxidáns és kulcsszerepet tölt be a sejtekben zajló kollagéntermelésben. Négy fő tényező teszi az Eucerin Hyaluron-Filler C-vitaminos ránctalanító arcápoló koncentrátumot rendkívül hatékonnyá:

  • 10% tiszta C-vitamin: Formulánk 200-szor annyi koncentrált C-vitamint tartalmaz, mint amennyi egy narancsban van2. A kutatásokból kiderült, egy terméknek legalább 8% C-vitamint kell tartalmaznia ahhoz, hogy változást idézzen elő a hámsejtekben. A 20%-os, vagy afölötti formulák hatékonysága már nem nő, és ezek akár irritációt is okozhatnak3. Az Eucerin olyan koncentrációban alkalmazza a C-vitamint, mely bizonyítottan hatékony, ugyanakkor a bőr jól tolerálja4.
  • Frissen aktivált: A tiszta C-vitamin oxigénnel érintkezve természetes módon lebomlik, ezért frissen aktivált állapotában a leghatékonyabb. Innovatív csomagolásunk gombnyomásra szabadítja fel a C-vitamin port. Rázza össze az adagolót, és a por elkeveredik az emulzióval. A C-vitamin aktiválódik, és hatóereje azonnal rendelkezésre áll. A terméket használja fel az aktivációt követő 21 napon belül, amíg a hatékonysága maximális.
  • A formula teljessége: A formula egyaránt tartalmaz kis molekulatömegű hialuronsavat (ez a bőr saját hidratálója, mely segít feltölteni a ráncokat), valamint licochalcone A-t (mely erősíti a C-vitamin antioxidáns hatását).
  • Közvetlenül ott hat, ahol szükséges: Az Eucerin Hyaluron-Filler C-vitamin Booster összetevőinek különleges kombinációja biztosítja, hogy a termék könnyen beszívódik a bőrbe, így pontosan oda juttathatja a C-vitamint, ahol szükség van rá.

  2 A narancs átlagos C-vitamin tartalma: 50 mg/100 g

  3 Pinnell SR, Yang H, Omar M, et al. Topical L-ascorbic acid: percutaneous absorption studies. (Aszkorbinsav külsőleges alkalmazása: a bőrön keresztüli beszívódás vizsgálata) Dermatol Surg. 2001;27(2): 137-142

  4 Fitzpatrick RE, Rostan EF. Double-blind, half-face study comparing topical vitamin C and vehicle for rejuvenation of photodamage. (Kettős vak, fél arcos kísérlet a C-vitamin és a vivőanyag összehasonlítására fénykárosodás helyreállításakor) Dermatol Surg. 2002; 28(3): 231-236

   

 • Milyen életkorban kell elkezdenem használni az Eucerin Hyaluron-Filler C-vitaminos ránctalanító arcápoló koncentrátumot?

  A terméket bármilyen életkorban használhatja. A genetikai adottságok, az életmód és környezet mind-mind befolyásolják, hogyan és mikor kezd öregedni a bőrünk, de sokan a 20-as éveikben fedezik fel az öregedés első jeleit: finom ráncok és redők kezdenek megjelenni és a bőr fénytelennek, fáradtnak tűnik. Mindenkinek a bőre ki van téve az oxidatív stressznek, ezért minél előbb kezdi az ápolást, annál jobb. A rendszeres tisztítás, a napvédelem, a hidratálás és az erőteljes, bizonyított hatású antioxidánsok, például a C-vitamin alkalmazása segít megőrizni bőrének egészségét és gátolja az idő előtti bőröregedést.

  Az Eucerin Hyaluron-Filler C-vitaminos ránctalanító arcápoló koncentrátum klinikailag és bőrgyógyászatilag bizonyított módon erősíti és simává teszi a bőrt, miközben feltölti a ráncokat. A bőr már hét nap alatt láthatóan frissebbé és ragyogóbbá válik. Ideális termék, mely energiával tölti fel a fénytelen bőrt és segít csökkenteni az öregedés első jeleit.

  Ha többet szeretne tudni a bőr öregedésének szakaszairól és arról, hogyan találhatja meg az Ön számára legmegfelelőbb terméket, olvassa el cikkünket, mely a bőr állapotát ismerteti a különböző életkorokban.

 • Érzékeny bőrre is használható az Eucerin Hyaluron-Filler C-vitaminos ránctalanító arcápoló koncentrátum?

  Igen. A szérum minden bőrtípusra használható, beleértve az érzékeny bőrt is. Klinikai és bőrgyógyászati kutatások bizonyítják, hogy érzékeny bőrön is hatékony, ugyanakkor tolerábilis.
  A C-vitamin érzékenyebbé teheti a bőrt a napfényre. Ezért azt javasoljuk, hogy a Booster után vigyen fel a bőrére magas faktorszámú fényvédőt egészen addig, amíg egy hét el nem telik a termék használatának befejezése után. Az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém FF 30 öregedésgátló nappali krém, mely egyaránt nyújt UVB- (FF 30) és UVA-védelmet, és ideális a mindennapos használatra. Az Eucerin napvédő termékeinek sorában többféle 50-es faktorú termék is található, melyek a különféle bőrtípusokhoz és igényekhez igazodnak.

  Tudjon meg többet arról, milyen hatással van a nap a bőrre, olvassa el cikkünket az UVA-, UVB- és HEVIS fény bőrre gyakorolt hatásairól.

 • Mi a különbség az Eucerin Hyaluron-Filler C-vitaminos ránctalanító arcápoló koncentrátum és az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő szérum között?

  Az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő szérum intenzív ránctalanító szérum. Egyaránt tartalmaz nagy és kis molekulatömegű hialuronsavat, valamint glicin-szaponint. Kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy fokozza a termékcsaládban található nappali és éjszakai termékek hatását.

  Az Eucerin Hyaluron-Filler C-vitaminos ránctalanító arcápoló koncentrátum a formulában lévő 10% tiszta és frissen aktivált C-vitamin antioxidáns hatását és kollagéntermelést serkentő képességét hasznosítja. Kis molekulatömegű hialuronsavat is tartalmaz, és klinikailag, valamint bőrgyógyászatilag bizonyított módon  erősíti a bőrt és feltölti a ráncokat. A bőr már hét nap alatt simábbá, frissebbé és ragyogóbbá válik, és az eredmények idővel egyre javulnak. Önmagában is használható bőrmegújítóként az öregedés első jelei ellen, azonban azt javasoljuk, hogy használja együtt az Eucerin Hyaluron-Filler nappali arckrémek egyikével; válassza például az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém normál, vegyes bőrre, az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC krém világos árnyalat, vagy az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC krém medium árnyalat terméket.

  Ha inkább este szeretné alkalmazni a terméket, javasoljuk, használja együtt az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő éjszakai arckrémmel.

  A bőrmegújító booster és a koncentrátum is mindennap használható.

 • Mindennap használhatom a terméket?

  Igen. Az Eucerin Hyaluron-Filler C-vitamin Boostert úgy fejlesztették ki, hogy része lehessen a napi bőrápolási rutinnak.

Építsd fel a bőrápolási rutint

Márkaértékeink

A bőrápolás úttörői

Holisztikus dermokozmetikai megközelítéssel védjük bőrét, hogy megőrizzük annak egészségét és ragyogását.

Bőrgyógyászok ajánlásával

Világszerte vezető bőrgyógyászokkal és gyógyszerész partnerekkel dolgozunk együtt innovatív és hatékony bőrápolási termékek kifejlesztésén, amelyek megbízhatóak és bátran ajánlhatják bárkinek.

Elkötelezve az innováció mellett

Több mint 100 éve már, hogy elköteleztük magunkat a kutatás és innováció mellett. Hiszünk abban, hogy olyan hatóanyagokat és nyugtató formulákat hozunk létre, amelyek nagy toleranciával rendelkeznek, és segítenek abban, hogy minden nap jobban élhesse életét.