A BIZONYÍTOTT INNOVÁCIÓ
Az olyan bőrproblémák, mint az akne, az ekcéma vagy a hiperpigmentáció nem csak a bőrt érintik. Gyakran befolyásolják az önértékelést, a lelkiállapotot és végső soron életminőséget is. Az Eucerin® hatékony, kiváló bőrtolerabilitással rendelkező és klinikailag bizonyított bőrápolási innovációi révén az embereknek lehetőségük jobban érezni magukat a bőrükben, és újra teljes mértékben élvezni az életet.

EUCERIN ATOPICONTROL

"NAGYON SOKAT SEGÍTETT A RENDKÍVÜL SZÁRAZ, VISZKETŐ BŐRÖMÖN" ANGELIKA, 29 JONATHAN, 11 HÓNAPOS, NOELIA, MAGZAT
Tudjon meg többet

EUCERIN AQUAPHOR

"AZ EUCERINNEL MÁR NEM FÁJ A BŐRÖM" KARINA, 41
Tudjon meg többet

EUCERIN DERMOPURE

"MOST MÁR KÉSZEN ÁLLOK MEGMUTATNI A BŐRÖMET" EUNGYU, 27
Tudjon meg többet

EUCERIN HYALURON

"ÚJABB RÁNCKISIMÍTÓ KEZELÉS? SOHA TÖBBET" SARAH, 53
Tudjon meg többet

EUCERIN SUN

"TÉNYLEG ÚGY ÉRZEM, HOGY VÉDVE VAGYOK" TONY, 45
Tudjon meg többet

ANTI-PIGMENT

"BOLDOG VAGYOK" RUTH, 20 EUCERIN
Tudjon meg többet
KÖVESSEN MINKET A KÖZÖSSÉGI OLDALAKON

Mesélje el az Ön történetét!

A közösségi oldalakon ihletet meríthet és tanácsokat kaphat termékeinkkel és bőrápolási rutinjainkkal kapcsolatban. Ön is megoszthatja történetét arról, hogy a tudományos bőrápolás hogyan változtatta meg az életét: írjon nekünk, vagy ossza meg történetét a #skininterviews hashtaggel.
VALÓDI TÖRTÉNETEK

Valódi történetek, valódi bőrproblémákról

Interjúink során Angelikával, Karinával, Sarah-val, Tonyval, Ruth-szal és Eungyuval beszélgettünk. A bőrproblémák különböző módon befolyásolták az életüket. Hallgassa meg történeteiket, hogy Ön is megtudhassa, miként változtatta meg életüket a tudományos bőrápolás.
Angelika már gyerekkorában is szenvedett atópiás dermatitisze miatt, ez viszont terhessége alatt súlyos viszketéssel tért vissza. Amikor fián, Jonathanon hat hónapos korban jelentkeztek az első tünetek, Angelika összetört szívvel nézte, ahogyan sír és karmolja magát éjszakánként a gyermeke. Az AtopiControl készítmények segítségével enyhíteni tudja kisfia tüneteit.
Nézze meg Angelika interjúját
Karina imád triatlonokon részt venni. De az elején hatalmas fájdalmai voltak: a hólyagok és kidörzsölt bőr pokollá tették a célvonal átlépését. Az Eucerin® Aquaphor segítségével megtalálta a megfelelő védelmet bőre számára, ezzel megakadályozta a hólyagok és sebek kialakulását. A megfelelő bőrápolási termékek megtalálása után szabadon követhette az álmait.
Nézze meg Karina interjúját
Eungyu az akne miatt nehéznek élte meg tinédzser éveit. A családja és az osztálytársai erre vonatkozó megjegyzései zárkózottá tették őt. Rendszeresen otthon maradt, és nem találkozott a barátaival, hogy ne kelljen mutatkoznia a pattanásos és duzzadt bőrével. Most már tudja, hogyan kezelheti az aknét, végre kitűnően érzi magát a saját bőrében!
Nézze meg Eungyu interjúját
Amikor Sarah észrevette bőrén az öregedés miatti változásokat, mindent meg akart tenni annak érdekében, hogy megállítsa a folyamatot. Miután egy ideig ránckisimító kezelésekkel kezeltette ráncait, már fel sem ismerte magát a tükörben. Ma már hialuronsavat tartalmazó szérumot és krémet használ, így végre újra jól érzi magát a bőrében.
Nézze meg Sarah interjúját
Amikor Tony szembesült az aktinikus keratózis diagnózissal, sokkot kapott és sokat aggódott. Apaként tudta, hogy mindent meg kell tennie azért, hogy megvédje napkárosult bőrét, de a nap elől való teljes elrejtőzés viszont nem volt számára opció. Az Eucerin® termékek hatékony napvédelmének köszönhetően ismét biztonságban érzi magát!
Nézze meg Tony interjúját
A hiperpigmentációval küzdő Ruth mindig is úgy érezte, hogy amikor az emberek ránéznek, nem látnak mást, csak az egyenletlen bőrszínét. Majd felfedezte az Eucerin® Anti-Pigment termékcsaládot, amelyeket konkrétan az ő bőrtípusához fejlesztettek ki. Ma már elég magabiztos ahhoz, hogy megmutassa gyönyörű mosolyát!
Nézze meg Ruth interjúját

INTERJÚK

Nézze, ahogy mások megnyílnak a bőrproblémáikról

Interjúink betekintést nyújtanak az emberek életébe, bőrproblémáiba és abba, hogy a dermokozmetikai bőrápolás miként segített nekik.

DERMOKOZMETIKAI BŐRÁPOLÁS

The life-changing power of dermatological skincare.

Az Eucerin®-nél több mint 100 éve elkötelezettek vagyunk a tudományos bőrápolás mellett. Elkötelezettek vagyunk a hatékony, kiváló bőrtolerabilitással rendelkező és klinikailag bizonyított megoldások kifejlesztése mellett. Termékeinket úgy fejlesztjük, hogy azok megőrizzék és javítsák bőrének egészségét és szépségét. Tudjuk, hogy csak a kézzelfogható és látható eredmények képesek megoldani a bőrproblémáit és javítani a mindennapi közérzetén. Azt is tudjuk, hogy bőrápolási megoldásaink mélyebbre hatolnak a bőrnél. Ha bőre jobban érzi magát, akkor Ön is jobban érzi magát.F58