DermoPure Header Large

DermoPure

Hatékony ápolás az olajos,
aknéra hajlamos bőr számára

Eucerin DERMOPURE

Az akne nyomot hagy, fizikailag és érzelmileg egyaránt. A serdülőknek akár 95%-át, a felnőtteknek pedig akár 40%-át is érintheti.* A DERMOPURE termékcsaládot kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy az olajos, zsíros és aknéra hajlamos bőr problémáit kezelje, és segítse a harcot a kiváltó okok ellen, melyek az akne és az akne utáni foltok megjelenéséért felelősek.

A termékcsaládban megtalálhatók hatékony, mégis gyengéd arctisztítók, valamint olyan arcápolók is, melyeket kifejezetten aknéra hajlamos bőrre fejlesztettek ki. A termékek között sok olyan van, mely a gyógyszeres akneterápia alatt is használható. A legfontosabb összetevők közé tartozik a licochalcone A, a szalicilsav, a faggyúszabályozó technológia és szabadalmaztatott hatóanyagunk, a thiamidol is.

Ismerje meg termékeinket és találja meg azt, amelyik kifejetten az Ön problémájának megoldására készült. A pattanások után kialakult pigmentoldtok csökkentésére javasoljuk a szabadalmaztatott thiamidolt tartalmazó Hármas hatású szérum és a Protektív Fluid SPF30 használatát.

* Zouboulis, C. C., Hautarzt. 2014; 65(8):733–750.

 

Kapcsolódó cikkek