A Beiersdorfról

A bőrápolás egyik nemzetközileg vezető vállalataként közel állunk fogyasztóinkhoz, és lenyűgöző, innovatív termékeket kínálunk számunkra.

Márkáink általános bizalmat élveznek – a NIVEA-tól, a világ egyik legnagyobb bőrápolási márkájától kezdve más olyan nemzetközileg sikeres márkákig, mint az Eucerin, La Prairie, Labello, 8×4 és Hansaplast/Elastoplast.

Több mint 125 éves bőrápolási tapasztalattal és a világ egyik legmodernebb kutatóközpontjával a Beiersdorf az innovatív és kiváló minőségű kozmetikai termékeket képviseli.

Karrier a Beiersdorfnál

Munkatársaink szívesen dolgoznak a Beiersdorfnál, és büszkék a Vállalatra, annak értékeire és márkáira. Teljesítményük és elkötelezettségük hajtja a Beiersdorf fejlődését.

Ezt a teljesítményt kihívást jelentő feladatokkal és széleskörű felelősséggel ösztönözzük, amelyek lehetővé teszik munkatársaink számára, hogy az üzleti tevékenységünk minden területén magasra tegyék a lécet - minden nap, a kezdetektől fogva.

Munkahelyi légkörünk a győztes szellem és a csapatmunka egyedülálló keveréke - egyszerre teljesítményorientált és barátságos.

Nekünk mindkettő fontos: a siker és az emberek.

Fenntarthatóság a Beiersdorfnál

Üzleti tevékenységünket fenntarthatóan irányítjuk, és elkötelezettek vagyunk ökológiai és társadalmi felelősségvállalásunk iránt. Tetteinket nemcsak vállalatunk gazdasági sikere határozza meg, hanem aktív környezet- és munkavédelmi szemléletünk, valamint a társadalom iránti elkötelezettségünk is.

A fenntarthatóság egy állandó folyamat, amely folyamatosan új célokat, perspektívákat és intézkedéseket eredményez. A fenntarthatóság mindenekelőtt egy olyan alapvető meggyőződés, amely tanulási folyamatok révén fejlődik.

Célunk, hogy folyamatosan fejlődjünk - és ezáltal egy kicsit jobbá tegyük az életet. Ma és holnap egyaránt.