0 perc olvasási idő
Tovább

Használati feltétételek

Az Internet kínálta lehetőségek és a bennük rejlő kockázatok miatt, kérjük figyelmesen olvassa el általános feltételeinket a honlap használatára vonatkzóan, melyeket az Ön és saját védelmünk érdekében fektettünk le. Köszönjük megértését!

1. Személyes Adatok

A személyes adatokra vonatkozó kérdésekkel Jogi Irányelveinkben foglalkozunk

2. A használati feltételekre vonatkozó változások

A folyamatos technikai és jogi újítások következtében, kénytelenek vagyunk időről időre módosítani/frissíteni a már hatályban lévő használati feltételeket. Ezért arra kérjük Önt, hogy minden alkalommal, mikor weboldalunkra látogat, ellenőrizze a legújabb verzió feltöltésének idejét. A legutóbbi frissítést 2013 októberében végeztük.

3. Szerzői jogok, védjegyek és egyéb intellektuális tulajdonjogok

A honlap szövegekre, képekre, grafikákra és audio-ra vonatkozó, de nem kizárólag ezekre korlátozodó tartalmak a mi tulajdonunk mindaddig, míg ennek ellenkezője nincs határozottan kimondva. (Kérjük olvassa el az ezzel kapcsolatos álláspontot a hyperlinkekkel foglalkozó 3. szekcióban). Ez a szerzői jogvédelem alatt álló tartalom engedély nélkül kizárólag magáncélokra használható és nem használható nyilvános, vagy kereskedelmi célok (letöltések, sokszorosítás) érdekében. A tartalom megváltoztatása, más nyelvre fordítása, vagy egyéb természetbeli szerkesztése vagy felhasználása kizárólag a Beiersdorf AG előzőleg írásba foglalt engedélyével valósítható meg.

Nem engedélyezett a Beiersdorf AG bármely nyilvántartásba vett védjegyének, illetve logójának jogosulatlan használata.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a szerzői jogok, vagy bármilyen egyéb intellektuális tulajdonjog megsértése polgár- és/vagy büntetőjogi következményeket vonhat maga után.

4. Felelősségi nyilatkozat

Ez a weboldal a www.eucerin.com kezdőoldalon választható országok lakói általi felhasználására készült az adott ország összes helyi törvényének megfelelően.  Az oldalán található anyagok, beleértve a termékeket, szolgáltatásokat és információkat, nem feltétlenül hozzáférhetők vagy alkalmasak az e törvénykezési területeken kívül élők számára. Ha bármilyen ajánlat, termék, vagy szolgáltatás, melyet ez az oldal hirdet vagy kommunikál, az adott ország tiltó jogalkalmazásával szembemegy, úgy az az ajánlat, termék, vagy szolgáltatás semmisnek tekintendő. Kérjük, látogasson el a www.eucerin.com weboldalra és válassza ki lakhelyét a megfelelő honlapra történő átirányítás érdekében.

Az oldalon található információ összeállítása és érvényének igazolása a lehető legnagyobb alapossággal történt. Mindazonáltal az információk aktualitásáért, pontosságáért, teljességéért és/vagy minőségéért nem tudunk felelősséget vállalni.

Ez a weboldal más termékszolgáltató oldalakra irányító hyperlinkeket tartalmaz. A Beiersdorf AG nem rendelkezik ismerettel a harmadik személy weboldalainak tartalmát illetően és nem vállal felelősséget a harmadik fél weboldalának semmilyen illegális tartalmáért vagy egyéb jogsértő gyakorlatáért. A Beiersdorf AG mindazonáltal azonnal eltávolít bármilyen hivatkozást vagy tartalmat, melynek törvénysértő mivoltáról határozott ismeretet szerez.

Ez a weboldal általános információk terjesztésére lett kifejlesztve; az orvosi vagy szakmai tanácsokat semmilyen módon nem helyettesíti. Ilyen típusú tanácsokért, kérjük, forduljon kezelőorvosához. A Beiersdorf AG semmilyen, a weboldalon található információra alapozott cselekedetért nem vállalja a felelősséget.

A weboldal használata, valamint az oldalon található adatok letöltése a felhasználó saját felelősségére történik. A Beriersdorf AG semmilyen felelősséget nem vállal semmiféle a felhasználó fájljaiban, merevlemezén, vagy szoftvereiben, a fent említett cselekedetek esetleges okaként keletkezett kárért. A cég nem felel a vétkes szándékáért és gondtalanságáért.

5. Záró rendelkezések

Ha e feltételek rendelkezéseinek bármelyike illegális, érvénytelen vagy alkalmazhatatlan bármely törvénykezésben, úgy e feltételek többi, hatályban lévő rendelkezésének érvénye, vagy alkalmazhatósága az adott törvénykezésen belül érintetlen marad.

Ha jogsértésről szeretne bejelentést tenni weboldalunkkal kapcsolatban, kérjük, keressen fel minket!

Beiersdorf AG
Unnastr. 48
20253 Hamburg
Németország
Telefon: +49(0)40-4909-0

Email

6. Vélemények, értékelések

Regisztrált felhasználók mindaddig közzétehetik véleményüket, értékelésüket a weboldalon található termékekről, amíg az nem tartalmaz illegális, obszcén, fenyegető, rágalmazó, személyiségi jogokba ütköző, szellemi tulajdon jogát sértő vagy egyéb módokon sértő üzenetet, szoftver vírust, kereskedelmi vagy politikai hirdetést, körlevelet, tömeges üzenetet vagy bármilyen egyéb levélszemetet (spamet). A Beiersdorf fenntartja a jogot, hogy az ilyen tartalmat megváltoztassa, törölje vagy visszautasítsa annak közlését.

Azok a felhasználók, akik egy terméket értékelnek, ezzel feljogosítják a Beiersdorfot a tartalom nem kizárólagos, jogdíj nélküli, folyamatos, visszavonhatatlan és átruházhatatlan felhasználására, reprodukálására, módosítására, átdolgozására, adaptálására, közzétételére, más nyelvre való átültetésére, felhasználására, terjesztésére, és az egész világon való, bármilyen médiafelületen történő bemutatására, közzétételére. Továbbá, a felhasználó feljogosítja a Beiersdorfot és bármilyen alvállalkozóját a termék értékelésekor regisztrált neve vagy felhasználói neve használatára. Így tehát a felhasználó azzal, hogy tartalmat közöl a weboldalon, garantálja, hogy ő rendelkezik a feltöltés, hozzászólás jogaival vagy azok egyéb módon hozzá tartoznak; hogy a tartalom hiteles; hogy a tartalom felhasználása semmilyen módon nem sérti a Használati feltételeket; hogy nem sért semmilyen természetes vagy jogi személyt, azok jogát, jogos érdekét; és amennyiben mégis, a felhasználó kártalanítja a Beiersdorfot minden olyan kár tekintetében, amelyet a hozzászólásával okozott. A Beiersdorf nem vállal semmiféle felelősséget a felhasználó vagy bármilyen harmadik fél által közölt tartalomért.