ÚJ
 • 1/6 Hármas hatású mélytisztító zselé
 • 2/6
 • 3/6
 • 4/6
 • 5/6
 • 6/6
 • 1/6 Hármas hatású mélytisztító zselé
 • 2/6
 • 3/6
 • 4/6
 • 5/6
 • 6/6

Hármas hatású mélytisztító zselé

0.0
0 Vélemény írása
1. Pattanások elleni hatás: A 2% antibakteriális szalicilsav csökkenti a pattanásokat és kitisztítja a pórusokat.
2. Az aknét követő foltok elleni védelem: A hámlasztó hatású AHA/BHA/PHA savkomplex eltávolítja az elhalt hámsejteket és csökkenti az arcon és a testen levő sötét pigmentfoltokat.
3. Mattító hatás: Alaposan tisztít, ennek köszönhetően eltávolítja a fölösleges faggyút, a szennyeződéseket és a smink maradványait.

Győzze le végre a pattanásokat, az akne utáni foltokat és a csillogást.

A termékről

A termékről

Az akne nyomot hagy, fizikailag és érzelmileg egyaránt. A serdülőknek akár 95%-át, a felnőtteknek pedig akár 40%-át is érintheti.* Sokak bőrén maradnak foltok az akne után (gyulladás utáni hiperpigmentáció, angol rövidítése PIH), melyek még hosszú idővel azután is láthatók, hogy az akut akne elmúlt. Az érintett személyeknek a pattanások gyógyulása után még az akne utáni foltokkal is fel kell venniük a harcot, melyek évekig, vagy akár egy évtizedig is megmaradhatnak**, és a napsugárzás súlyosbítja a tüneteket.

Az embereknek akár 87%-a észlel a bőrén akne utáni foltokat. Mindenki egyformán hajlamos erre, és minden bőrtípuson kialakulhatnak akne utáni foltok, noha ez gyakoribb a sötétebb árnyalatú bőrön***.

Eucerin DermoPure Hármas hatású mélytisztító zselé

Az Eucerin DermoPure Hármas hatású mélytisztító zselé 2% szalicilsavval segít véglegesen eltüntetni a pattanásokat és az akne utáni foltokat. 3 kulcsfontosságú hatása:

1. A pattanások ellen: A 2% antibakteriális szalicilsav csökkenti a pattanásokat és kitisztítja a pórusokat.

2. Az aknét követő foltok ellen: A hámlasztó hatású AHA/BHA/PHA savkomplex eltávolítja az elhalt hámsejteket és csökkenti a foltokat (a gyulladás utáni hiperpigmentációt).

3. Mattító hatás: Alaposan tisztít, ennek köszönhetően eltávolítja a fölösleges faggyút, a szennyeződéseket és a smink maradványait.

Azonnal tiszta bőrérzetet nyújt és idővel csökkenti az akne utáni foltokat.

A felhasználók 96%-a állította, hogy a termék hatásos a pattanások ellen, a foltok ellen és matt hatást biztosít.***

A Hármas hatású mélytisztító zselé használata akkor ideális, ha a bőrápolási rutin során együtt alkalmazzák az Eucerin DermoPure hármas hatású szérummal (mely szabadalmaztatott thiamidolt tartalmaz), valamint a Protektív Fluid SPF 30 termékkel.

 

* Zouboulis, C. C., Hautarzt. 2014; 65(8):733–750. ** Abad-Casintahan, F. et al., “Frequency and Characteristics of Acne-Related Post-Inflammatory Hyperpigmentation.” J Dermatol. 2016; 43:826–828. *** Elbuluk N, Grimes P, Chien A et al. The pathogenesis and management of acne-induced post-inflammatory hyperpigmentation. Am J Clin Dermatol 2021; 22:829–36. **** Beiersdorf AG, PiU, Thailand, Sep/Oct 2022, conducted with 119 people suffering from post-acne marks aged between 12 and 40.

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok

A klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok igazolták a termék kiváló bőrtolerabilitását és hatékonyságát pattanásképződésre hajlamos bőrön, melyen akne utáni foltok vannak.

Pattanások ellen, foltok ellen, csillogás ellen
Pattanásellenes hatású
Foltokat csökkentő hatása van
Idővel eltünteti az akne utáni foltokat
Matt hatást biztosít
Alaposan tisztít
Ajánlanám a barátaimnak
A múlt hétre visszatekintve, a külsőm önbizalmat adott a társasági életben, a pihenés és más tevékenységek során
Magabiztosabbá tesz a bőrömmel kapcsolatban
A napi rutinom részévé tenném ezt a terméket

Egyéb klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok között termékhasználati (PIU) kutatást végeztek 100 önkéntes részvételével, a termék 4 héten át tartó, napi kétszeri használata mellett.

Használata

• A mélytisztító zselét használja a bőrápolási rutin első lépéseként
• Használja naponta kétszer, reggel és este
• Egy kis vízzel képezzen a termékből gyengéd habot a kezében
• A habot vigye fel megnedvesített arcbőrére vagy testére, kihagyva a szem körüli területet
• Öblítse le vízzel
• A mélytisztító zselé után használja a megfelelő bőrápolót. Javasoljuk az Eucerin DermoPure hármas hatású szérum és a DermoPure Protektív Fluid SPF 30 használatát.

Bőrápolási tipp: alkalmazza a 60 másodperces szabályt a tisztább bőr érdekében. Vigyen fel az arcára kézmeleg vizet és ujjaival 60 másodpercen keresztül masszírozza bőrét a mélytisztító zselével. Öblítse le, gyengéden törölje szárazra bőrét és folytassa a bőrápolási rutint.

Javaslatok a napi bőrápolási rutinhoz

Tisztítás és tonizálás

Tisztítsa meg bőrét reggel és este:

Reggel: távolítsa el az éjszaka felgyülemlett faggyút és elhalt hámsejteket
Este: távolítsa el a sminket és szabadítsa meg bőrét a nap során lerakódott szennyeződésektől
Használjon kímélő arctisztítót, mint amilyen az Eucerin DermoPure Hármas hatású mélytisztító zselé, langyos vizet, majd következő lépésként megfelelő arctonikot. Hasznos lehet, ha hetente egyszer bőrradírt is használ, mely felszabadítja a pórusokat és finomítja a bőrt.

Nem javasoljuk, hogy gyógyszeres aknekezelés mellett alkoholalapú tonikot vagy bőrradírt használjon, mert ez még érzékenyebbé teheti a bőrt.

Ápolás

Az arckrémet aszerint válassza meg, hogy mennyire súlyos az akne, és milyen kezelést alkalmaz.

Ha az aknét gyógyszeresen kezeli, az Eucerin DermoPure Bőrnyugtató krém segít enyhíteni néhány tünetet, például az erős bőrszárazságot. Öt perccel a gyógyszeres kezelés után alkalmazza, így az orvosság hatóanyagai teljesen be tudnak szívódni.

Ha az akne enyhe vagy közepesen súlyos, de Ön nem alkalmaz gyógyszeres kezelést, reggel és este használjon nyugtató és mattító hidratálót, például Eucerin DermoPure Mattító fluidot.

Annak érdekében, hogy bőre hosszú távon is tisztább és simább megjelenésű legyen, tegye napi rutinja részévé bőrmegújító kezelésünket. Mindenfajta problémás bőrre használható, amennyiben nem alkalmaz egyidejűleg gyógyszeres aknekezelést. A bőrmegújító kezelést elég naponta egyszer – lehetőleg este – alkalmazni. Használja a mattító fluid előtt, vagy akár önmagában.

Ha bőre pattanásokra hajlamos és akne utáni foltok jelentek meg rajta, használhatja az Eucerin DermoPure hármas hatású szérum és a DermoPure Protektív Fluid SPF 30 terméket is az akne utáni foltok csökkentésére és annak megelőzésére, hogy újabbak is megjelenjenek.

Napvédelem

A fényvédelem a reggeli rutin fontos része. A pattanások pigmentációs problémákhoz vezethetnek, ha túl sok napsugárzás éri a bőrt, és az akne kezelésére alkalmazott gyógyszerek a problémás bőrt még érzékenyebbé tehetik az UV-sugarakra. Az Eucerin Sun Oil Control napozó krém-gél SPF30 és  SPF50+ biztosítja a bőre szükségleteinek megfelelő védelmet, és az alapozó, valamint a smink felvitele előtt kell használni. Ha a fényvédőt helyi aknegyógyszer felvitele után alkalmazza, várjon öt percet, hogy az orvosság hatóanyagai teljesen beszívódhassanak.

Korrektor és smink

Fedje el a bőrhibákat és tegye egyenletessé bőrének árnyalatát alapozóval vagy korrektorral. Válasszon olyan terméket, amely nem-mitesszerképző (azaz nem tömíti el a pórusokat), emellett, ideális esetben olyan összetevőket is tartalmaz, melyek segítenek javítani a problémás bőr állapotát. Győződjön meg róla, hogy lefekvés előtt az összes sminket eltávolította.

Összetevők

Hogyan hat az Eucerin DermoPure Hármas hatású mélytisztító zselé

Az Eucerin DermoPure Hármas hatású mélytisztító zselé 2% szalicilsavval segít véglegesen eltüntetni a pattanásokat és az akne utáni foltokat. 3 kulcsfontosságú hatása:

1. A pattanások ellen: A 2% antibakteriális szalicilsav csökkenti a pattanásokat és kitisztítja a pórusokat.

2. Az aknét követő foltok ellen: A hámlasztó hatású AHA/BHA/PHA savkomplex eltávolítja az elhalt hámsejteket és csökkenti a foltokat (a gyulladás utáni hiperpigmentációt).

Az AHA rövidítés az alfa-hidroxi savakat jelöli. Az Eucerinnél az AHA glikolsavat használjuk, egy olyan savat, melyet eredetileg a cukornádból nyernek. Ennek a hámlasztó hatású savnak nagyon kicsi a molekulamérete. A bőrt simává, egyenletessé teszi és megnyitja a pórusokat, mégpedig anélkül, hogy károsítaná a bőr védőrétegét.

Olyan módon segíti a hámlást, hogy csökkenti a sejtek tapadását az epidermiszben, ezáltal fokozza a sejtek cserélődését. Emellett növeli a kollagén biológiai szintézisét és támasztóstruktúrákat épít a bőr szerkezetében, így csökkentve a ráncokat és a finom redőket.

A BHA rövidítés a béta-hidroxi savakat jelöli. Az Eucerinnél a BHA szalicilsavat használjuk. Ez a kis méretű, zsírban oldódó sav behatol a pórusokba és mélyen kitisztítja őket, feloldja az elhalt hámsejteket és szabályozza a faggyútermelést.

A PHA rövidítés a poli-hidroxi savakat jelöli. Az Eucerinnél a PHA glukono-delta-laktont használjuk. Hidroxilcsoportjaival és nagyobb molekulaméretével ez a hámlasztó hatású sav lassabban hatol be a bőrbe, ezért különösen alkalmas az érzékeny bőrön való használatra. Hidratálja és egyenletesebbé, simábbá teszi a bőrt.

3. Csillogás elleni, mattító hatás: Alaposan tisztít, ennek köszönhetően eltávolítja a fölösleges faggyút, a szennyeződéseket és a smink maradványait.

Annak érdekében, hogy végleg legyőzze a pattanásokat és az akne utáni foltokat, tegye a következőket:

1. Tisztítsa bőrét Hármas hatású mélytisztító zselénkkel
2. Csökkentse az akne utáni foltokat a szabadalmaztatott thiamidolt tartalmazó Eucerin DermoPure hármas hatású szérummal
3. Előzze meg az akne utáni foltok sötétebbé válását az Eucerin DermoPure Protektív Fluid SPF 30 termékkel

Gyakori kérdések (8)

 • Mik azok az akne utáni foltok (poszt-inflammatorikus hiperpigmentáció, vagy röviden PIH)?

  A PIH a bőr hiperpigmentációjának egy fajtája, melyet leggyakrabban az a mód vált ki, ahogyan a bőr a gyulladás után regenerálódik. Kialakulhat az arcon vagy a testen, jellemzően az UV-sugárzásnak különösen kitett területeken. A bőrből nem kiemelkedő, foltszerű elszíneződésként jelenik meg. Színe a bőr árnyalatától és az elszíneződés mélységétől függően a rózsaszíntől a vörösig, a barnától a feketéig terjedhet. A PIH kialakulásának alapvető oka a melanin fokozott termelődése, azé a pigmenté, mely az ember bőrének színét meghatározza, és amelyre a gyulladásos folyamatok serkentő hatással vannak. A foltokat előidéző melanociták – melanintermelő sejtek – túlzott mennyiségben bocsátanak ki melanoszómákat (pigmentszemcséket). A túl sok pigmentszemcse besötétíti, elszínezi azt a bőrterületet, ahol korábban a gyulladás volt. Amikor a pattanások meggyógyultak, helyükön elszíneződött bőrterület maradhat, ezek az úgynevezett akne utáni foltok.

  Ráadásul a napsugárzás súlyosbíthatja a PIH tüneteit, még sötétebbé teheti az érintett területeket és meghosszabbíthatja az időt, ami alatt elhalványulnak. A legtöbb, akne következtében kialakuló PIH idővel elhalványul, de évekig, sőt akár egy évtizedig is eltarthat, míg teljesen eltűnik*.

  *Abad-Casintahan, F. et al., “Frequency and Characteristics of Acne-Related Post-Inflammatory Hyperpigmentation.” J Dermatol. 2016; 43:826–828.

 • Kinél jelennek meg az akne utáni foltok?

  A poszt-inflammatorikus hiperpigmentáció gyakori az aknétól szenvedők körében, mivel az akne alapvető kiváltó oka a gyulladás. A pattanások gyógyulása után visszamaradaó foltok még zavaróbbak lehetnek, és nagyobb érzelmi stresszt jelenthetnek, mint maga az akne. Az emberek egyformán hajlamosak erre a bőrbántalomra, és a foltok minden bőrtípuson megjelenhetnek, bár sötétebb árnyalatú bőrön gyakoribbak. Az akne utáni foltok az USA-ban a fekete bőrű lakosság körében 65%, a spanyol ajkúaknál 53%, az ázsiai eredetűek között 47%, a fehérek körében pedig 25%*. Ez azt jelenti, hogy hatékony és jól tolerálható bőrápolókra van szükség mind a pattanások, mind a poszt-inflammatorikus hiperpigmentáció ellen a világ minden részén.

  * Kaufman et al., Am J Clin Dermatol. 2018; 19:489–503, Perkins et al., JEADV. 2011; 25(9):1054–1060.

 • Milyen gyakoriak az akne utáni foltok?

  Az aknétól szenvedő személyek akár 87%-ánál is megjelenhetnek az akne utáni foltok. Sajnos ez gyakran jelent alapot a megbélyegzéshez, és az aknétól szenvedők számára fontos kérdéssé válik.

  Az Eucerin ezért világméretű küldetésének tekinti, hogy elősegítse a bőrbántalmaktól szenvedő, bármilyen életkorú személyek és csoportok társadalmi elfogadását. Az akne gyakori bőrprobléma, mely sok embert érint, és egyáltalán nem szégyen ilyen esetben segítséget vagy kezelést keresni.

  Ezen a linken megtalálja kutatásunkat arról, hogyan érinti az akne utáni hiperpigmentáció az emberek boldogságát és önbizalmát.

 • Hogyan lehet megelőzni az akne utáni foltok kialakulását?

  A PIH-et leggyakrabban az a mód váltja ki, ahogyan a bőr a gyulladás után regenerálódik. Megelőzésére – bár ez nem teljesen biztos módszer – hatásos, ha a pattanásokat nem piszkálják és nem nyomogatják. Azonban a megelőzés legjobb módja az, ha az aknéval kapcsolatos PIH-et az eredendő kiváltó okánál célozzuk meg, azaz megelőzzük a pattanások kialakulását, és megakadályozzuk a gyulladást. Használjon hatékony arctisztítót, például az Eucerin® DermoPure Hármas hatású mélytisztító zselét.

  A napsütés súlyosbíthatja a PIH tüneteit, ezért javasoljuk napvédő használatát. Ne tartózkodjon túl sokáig a napon, és a legintenzívebb órákban ne tegye ki bőrét a napsütésnek. Amikor csak lehet, viseljen védelmet nyújtó ruhát, széles karimájú kalapot, és használjon legalább 30-as faktorszámú napvédőt, hogy megakadályozza a foltok még sötétebbé válását. Előzze meg az újabb foltok kialakulását, használjon speciális bőrápolót, például Eucerin® Dermopure Protektív Fluid SPF30 terméket.

 • Mik azok az AHA savak?

  Az AHA rövidítés az alfa-hidroxi savakat jelöli. Az Eucerinnél az AHA glikolsavat használjuk, egy olyan savat, melyet eredetileg a cukornádból nyernek. Ennek a hámlasztó hatású savnak nagyon kicsi a molekulamérete, a bőrt simává, egyenletessé teszi és megnyitja a pórusokat, anélkül, hogy károsítaná a bőr védőrétegét.
  Olyan módon segíti a hámlást, hogy csökkenti a sejtek tapadását az epidermiszben, ezáltal fokozza a sejtek cserélődését. Emellett növeli a kollagén biológiai szintézisét és támasztóstruktúrákat épít a bőr szerkezetében, így csökkentve a ráncokat és a finom redőket.

 • Mik azok a BHA savak?

  A BHA rövidítés a béta-hidroxi savakat jelöli. Az Eucerinnél a BHA szalicilsavat használjuk. A szalicilsav az arany sztenderdje az aknéra hajlamos bőr kezelésének. Ez a különösen hatékony összetevő felveszi a harcot a pattanásképződés kiváltó okai, a pórusok eltömődése és a baktériumok szaporodása ellen. Antibakteriális hatóanyag, mely hámlaszt és megnyitja a pórusokat: kordában tartja a Cutibacterium acnest, azt a baktériumot, mely előidézheti az aknés kiütések megjelenését, feloldja és eltávolítja az elhalt hámsejteket, ezáltal felszabadítja a pórusokat és puhítja a bőrt, amivel megelőzi, hogy a pórusok eltömődhessenek. Ez a kis méretű, zsírban oldódó sav behatol a pórusokba és mélyen kitisztítja őket. Általánosságban elmondható, hogy javítja a bőr megjelenését: csökkenti a pattanásokat és meggátolja újabbak kialakulását. Ez a kis méretű, zsírban oldódó sav behatol a pórusokba és mélyen kitisztítja őket, feloldja az elhalt hámsejteket és szabályozza a faggyútermelést.

 • Mik azok a PHA savak?

  A PHA rövidítés a poli-hidroxi savakat jelöli. Az Eucerinnél a PHA glukono-delta-laktont használjuk. Hidroxilcsoportjaival és nagyobb molekulaméretével ez a hámlasztó hatású sav lassabban hatol be a bőrbe, ezért különösen alkalmas az érzékeny bőrön való használatra. Hidratálja és egyenletesebbé, simábbá teszi a bőrt.

 • Mi az ideális bőrápolási rutin ahhoz, hogy végleg legyőzzem a pattanásokat és az akne utáni foltokat?

  Az ideális nappali rutin ahhoz, hogy végleg legyőzze a pattanásokat és az akne utáni foltokat, javaslatunk szerint a következő:
  1. Tisztítsa bőrét Hármas hatású mélytisztító zselével
  2. Csökkentse az akne utáni foltokat a szabadalmaztatott thiamidolt tartalmazó Eucerin DermoPure hármas hatású szérummal
  3. Előzze meg az akne utáni foltok sötétebbé válását az Eucerin DermoPure Protektív Fluid SPF 30 termékkel

  A pattanások és az akne utáni foltok végleges legyőzéséhez ideális esti rutinnak a következőt ajánljuk:
  1. Tisztítsa bőrét Hármas hatású mélytisztító zselénkkel
  2. Csökkentse az akne utáni foltokat a szabadalmaztatott thiamidolt tartalmazó Eucerin DermoPure hármas hatású szérummal
  3. Csökkentse a pattanásokat és a fölösleges faggyú mennyiségét a DermoPure Mattító fluiddal

Építsd fel a bőrápolási rutint

Márkaértékeink

A bőrápolás úttörői

Holisztikus dermokozmetikai megközelítéssel védjük bőrét, hogy megőrizzük annak egészségét és ragyogását.

Bőrgyógyászok ajánlásával

Világszerte vezető bőrgyógyászokkal és gyógyszerész partnerekkel dolgozunk együtt innovatív és hatékony bőrápolási termékek kifejlesztésén, amelyek megbízhatóak és bátran ajánlhatják bárkinek.

Elkötelezve az innováció mellett

Több mint 100 éve már, hogy elköteleztük magunkat a kutatás és innováció mellett. Hiszünk abban, hogy olyan hatóanyagokat és nyugtató formulákat hozunk létre, amelyek nagy toleranciával rendelkeznek, és segítenek abban, hogy minden nap jobban élhesse életét.