• 1/6
 • 2/6
 • 3/6
 • 4/6
 • 5/6
 • 6/6
 • 1/6
 • 2/6
 • 3/6
 • 4/6
 • 5/6
 • 6/6

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali arckrém FF30

0
0 Vélemény írása
Öregedésgátló nappali arckrém érett bőrre
Alkalmas minden bőrtípusra
Feltölti a mély ráncokat

Nappali arckrém érett bőrre 30-as fényvédő faktorral és UVA-védelemmel

Feltölti a mélyebb ráncokat és fokozza a bőr rugalmasságát. A feszesebb, frissebb és sugárzóbb bőrért.

A termékről

Nappali arckrém érett bőrre 30-as fényvédő faktorral és UVA-védelemmel

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali krém FF30, mely növeli a rugalmasságot és segít feltölteni a mély ráncokat.

Az egyedi formula többféle módon is hat a bőr öregedése ellen. Az Eucerin innovatív formulájában megtalálható az alacsony és a magas molekulasúlyú hialuronsav keveréke, amely láthatóan feltölti a mély ráncokat. Az arctiin (egy hatóanyag, mely bizonyítottan felgyorsítja a kollagén megújulását a hámsejtekben), a máriatövisolajjal együtt fejti ki hatását, amely intenzíven hidratálja és táplálja a bőrt.  A bőr feszes és bársonyos érzetűvé válik, és ránézésre is friss, sugárzó lesz.

A nappali arckrém 30-as fényvédő faktorral és UVA-szűrővel nyújt fokozott védelmet azokkal a sugarakkal szemben, melyek elmélyíthetik a ráncokat és felgyorsíthatják a bőr öregedésének folyamatát.

 

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok

Klinikai vizsgálatok igazolják a termék kiváló hatékonyságát és bőrtolerabilitását.

Főbb eredmények

Egyéb klinikai és bőrgyógyászati tanulmányok mellet sor került egy termékhasználati (PiU) vizsgálatra1 is 120, 50 és 65 év közötti nő részvételével. A következő eredményekről számoltak be kettő, majd négy hét elteltével:

2 hét után 4 hét után
Javít a bőröm megjelenésén 100% 100%
Ragyogóbbá teszi a bőröm 100% 100%
Kiváló sminkalap 99% 100%
Intenzíven hidratálja a bőrt 98% 100%
Feltölti a mély ráncokat 85% 100%
A bőröm feszesebbnek érződik 97% 100%
Megfiatalítja a bőröm 100% 99%


1 BDF kutatás, PiU, 2019. szeptember

 

TULAJDONSÁGOK

 • gyorsan beszívódik
 • nem mitesszerképző
 • kiváló sminkalap
 • enyhén illatos

Használata

Használat

Arctisztítás

Tisztítsa meg bőrét a megfelelő Eucerin DermatoCLEAN [HIALURON] arctisztító tejjel. Ha vízálló szemfestéket visel, az arctisztítás előtt távolítsa el azt az Eucerin DermatoCLEAN [HIALURON] 3 az 1-ben micellás arclemosóval.

 
Tovább

Különleges ápolás

Reggel és este a hidratáló és szemkörnyékápoló termék előtt használja az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D szérumot* vagy az Eucerin Hyaluron-Filler hidratáló, ránctalanító arcápoló koncentrátumot.

*a termék elérhető 2020. szeptemberétől

 
Tovább

Ápolás

Ezt követően használja a megfelelő nappali vagy esti hidratáló terméket és a szemránckrémet.

Reggel: Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali krém FF 30 vagy FF 15 és Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló szemránckrém FF 15 termékek.

Este: Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló éjszakai krém és Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló szemránckrém FF 15 termékek.

A további ápolás érdekében azt javasoljuk, hogy az Eucerin Elasticity + Filler arcápoló olajjal együtt használja a megfelelő arcápolási termékeket. Az olajat az arcápoló termék használata előtt alkalmazza. Vagy akár a tenyerében össze is keverheti a kettőt, így egyszerre is felviheti őket a bőrre.

 
Tovább

További védelem

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali krém FF 30 és FF 15 termékek UVB és UVA szűrőt is tartalmaznak. Ha további védelemre van szüksége, hogy megvédje magát az UVA és az UVB sugárzástól, valamint a kék fény negatív hatásaitól, próbálja ki az Eucerin Sun Photoaging Control naptej testre FF 50 terméket.

Tovább

• Reggel és/vagy este vigye fel a megtisztíttott az arcra, a nyakra és a dekoltázsra 
• Gyengéden masszírozza be bőrébe
• Ügyeljen rá, hogy a termék ne kerüljön a szemébe
• A legjobb eredmények érdekében használja az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity termékcsalád további termékeivel egyidejűleg.

Használja ezt a terméket, ha …

Érett bőre van, és olyan nappali krémet keres, amely csökkenti a ráncokat és javítja a bőr rugalmasságát:

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali arckrém 30 feltölti a mély ráncokat és javítja a bőr rugalmasságát. A bőr feszesebbnek érződik, a megjelenése pedig frissebb és ragyogóbb lesz.

Szeretné megvédeni bőrét az UV-sugárzás károsító hatásaitól:

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali krém FF 30 hatékony védelmet biztosít a fényöregedés és a ráncok elmélyedése ellen.

Napi hidratálót szeretne használni a smink alatt:

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali krém FF 30 kiváló sminkalap.

Használjon másik terméket, ha…

Olyan nappali krémet keres érett bőrre, amely 15-ös fényvédő faktort és UVA-védelmet biztosít:

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali krém FF 15 terméket javasoljuk.

Olyan éjszakai krémet keres, amely csökkenti a ráncokat és javítja a bőr rugalmasságát:

Próbálja ki az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló éjszakai krémet.

Szemránckrémet keres, amely csökkenti a ráncokat és javítja a bőr rugalmasságát

Próbálja ki az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló szemránckrém FF 15 terméket.

Öregségi foltjai vannak:

A nappali vagy éjszakai krémet előtt alkalmazza Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D szérumot. A szérumban megtalálható az Eucerin által szabadalmaztatott Thiamidol, amely bizonyítottan csökkenti az öregségi foltokat, feltölti a mély ráncokat, és növeli a rugalmasságot.*
*a termék elérhető 2020. szeptemberétől

Arcápoló olajat keres, amely javítja a bőr rugalmasságát és feszességét:

Próbálja ki az Eucerin Elasticity + Filler arcápoló olajat.

Nappali krémet keres, és az idősödéssel kapcsolatban a legfőbb gondja a bőr feszességének csökkenése és az arc kontúrvonalainak elvesztése.

Az Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift Bőrfeszesítő nappali arckrém FF15 terméket ajánljuk száraz bőr esetén, illetve a Hyaluron-Filler+Volume Lift Bőrfeszesítő nappali arckrém normál, vegyes bőrre (a bőrtípusától függően).

Nappali krémet keres, és az idősödéssel kapcsolatban a legfőbb gondja a az első ráncok és barázdák kialakulása.

Az Euceri Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém FF15 száraz bőrre, vagy az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém normál, vegyes bőrre, illetve a Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém FF30 termékeket javasoljuk, amely minden bőrtípusnak megfelel.

Összetevők

Ahogy a bőrünk öregszik, egyre kevesebb hialuronsavat termel, valamint a kollagén és elasztin szintjei is csökkennek. Megváltozik a szerkezete - mély ráncok alakulnak ki, és a bőr elkezd megereszkedni. Az erek működése is romlik a kor előrehaladtával, így a bőr oxigénellátása csökken és a táplálása is nehezebbé válik - a bőr ennek következtében "fáradtnak" és kevésbé sugárzónak tűnik.

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali krém FF 30 és FF 15, valamint az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló éjszakai krém aktív összetevői együttesen hatnak az öregedés különböző jeleire. A formula tartalmazza az Eucerin innovatív keverékét, amelyben megtalálható mind a magas, mind az alacsony molekulasúlyú hialuronsav is a koncentráltabb hatás érdekében, amely láthatóan csökkenti a mély ráncokat. A nagy molekulasúlyú hialuronsav elősegíti az epidermisz legkülső rétegének hidratációját (ahol a finom redők és a ráncok keletkeznek), míg az alacsony molekulasúlyú hialuronsav, amely 40-szer kisebb 1, még mélyebbre hatol az epidermális rétegekbe, stimulálva a bőr saját hialuronsavtermelését ott, ahol a mélyebb ráncok keletkeznek.

A formula arctiint is tartalmaz, egy aktív hatóanyagot, amely felgyorsítja a kollagén megújulási folyamatát a bőrsejtekben

A nappali krém FF 30 termék emellett máriatövis olajat is tartalmaz (amely intenzíven hidratálja és táplálja a bőrt), a nappali krém FF 15 termék pedig silymarinnal dúsított (egy erős antioxidáns, amely megakadályozza a kollagén és az elasztin lebomlását, valamint a sejtek szintjén javítja a keringést). Mindkét nappali krém UVA és UVB védelmet biztosít a napsugarak ellen, amelyek mélyebbé tehetik a ráncokak és felgyorsíthatják a bőröregedés folyamatát.

Az éjszakai krém emellett dexopanthenolt és argánolajat is tartalmaz, amely elősegíti a bőr éjszakai regenerálódását.

A bőr így feszesebbnek, simábbnak, frissebbnek és ragyogóbbnak érződik és látszódik.

1 A formulában szintén megtalálható magas molekulasúlyú hialuronsavval összehasonlítva. 

 

 

A fiatalos bőr feszes és ragyogó, nincsenek rajta redők és ráncok. (Sematikus illusztráció)

Az érett bőr elvesztette a rugalmasságát, ragyogását és feszességét, és ráncok jelentek meg rajta. (Sematikus illusztráció)

Gyakori kérdések (3)

 • Miért van szükség olyan arckrémre, amely a Nap ellen is véd?

  Az arcbőrt több napsugárzás éri, mint a testünk más részein levő bőrt. Az arcbőrünk érzékeny a káros UVA- és UVB-sugarakra, melyek felgyorsítják a bőrörgedés folyamatát. Erről bővebben is olvashaton a bőr és a Nap kapcsolatáról szóló cikkünkben. A fényöregedés (a nap által okozott korai bőröregedés) elkerülése érdekében azt javasoljuk, hogy olyan nappali krémet válasszon, amely megfelelő UVA és UVB-védelmet biztosít. Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali arckrém FF30 UVA és UVB-védelmet is biztosít.

  Ha az alacsonyabb fényvédő faktort részesíti előnyben, próbálja ki az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali arckrém FF 15 terméket. Ha intenzív nap elleni védelemre van szüksége, válasszon magasabb fényvédő faktorú terméket az Eucerin napvédő termékcsaládjából, például az Eucerin Sun Photoaging Control naptej testre FF50 terméket. Ez a formula az Eucerin Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológiájával rendelkezik, amely a szélessávú és fotostabil UVA/UVB-szűrők 1 a licochalcone-A hatóanyaggal együtt semlegesíti az UVA és a kék fény (nagy energiájú látható fény) által keletkezett szabadgyököket. 

  1 Megfelel az Európai Kozmetikai Szövetség által meghatározott legmagasabb színtű UVA- és UVB-védelemnek. Az UVA-védelem magasabb szintű, mint az EU-ban érvényes követelmény.

   
 • Honnan tudhatom, hogy számomra az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity a megfelelő öregedésgátló termékcsalád?

  Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity termékcsaládot kifejezetten azoknak az érett a bőrű nőknek a számára fejlesztették ki, akiknek az idősödéssel kapcsolatos fő gondjuk a bőr rugalmasságának csökkenése és a mély ráncok kialakulása. Bár a bőrünk olyan egyedi, mint mi magunk, és a bőr a genetikától és életmódtól függően máshogy öregszik, ezekkel a gondokkal általában az 50 év felettiek küzdenek. A termékek egymás hatását erősítve töltik fel a mély ráncokat és javítják a bőr rugalmasságát. A bőr ettől feszesebben érződik, a megjelenése pedig frissebb és ragyogóbb lesz.

  Ha Önnek inkább a kialakulásuk korábbi szakaszában tartó redők és ráncok okoznak gondot, érdemes kipróbálnia az Eucerin Hyaluron-Filler termékcsaládot. Ha pedig a bőr feszességének csökkenése és az arc kontúrjának elvesztése a fő probléma (amely leggyakrabban a 40 és 50 éves kor körüli nőkre jellemző), akkor az Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift termékcsaládot ajánljuk, melyet kifejezetten arra fejlesztettek ki, hogy feltöltse a mély ráncokat és megformálja az arckontúrt a lifting hatás érdekében.

  A bőr idősödésének szakaszaival kapcsolatban további információt talál a különböző életkorokra jellemző arcbőrről szóló cikkünkben, és ugyanitt abban is segítünk, hogy megtalálja az Önnek megfelelő terméket.

   
 • Ez a termék segít csökkenteni vagy eltávolítani az öregségi foltokat?

  Az öregségi foltokat általában az váltja ki, ha bőre túl sokat van napfénynek kitéve, de a megfelelő UVA és UVB-védelem segíthet megakadályozni a kialakulásukat és a súlyosbodásukat. Ha olyan öregedésgátló szérumot keres, amely csökkenti az öregségi foltok megjelenését és megakadályozza azok újbóli megjelenését, akkor az Eucerin Elasticity + Filler 3D szérumot javasoljuk, amely tartalmazza az Eucerin egyedi hatóanyagát, a Thiamidolt, és klinikailag és bőrgyógyászatilag bizonyítottan csökkenti az öregségi foltokat, láthatóan feltölti a mély ráncokat és növeli a rugalmasságot. Reggel és este is alkalmazhatja a nappali vagy éjszakai krémek előtt.

Építsd fel a bőrápolási rutint

Márkaértékeink

A bőrápolás úttörői

Holisztikus dermokozmetikai megközelítéssel védjük bőrét, hogy megőrizzük annak egészségét és ragyogását.

Bőrgyógyászok ajánlásával

Világszerte vezető bőrgyógyászokkal és gyógyszerész partnerekkel dolgozunk együtt innovatív és hatékony bőrápolási termékek kifejlesztésén, amelyek megbízhatóak és bátran ajánlhatják bárkinek.

Elkötelezve az innováció mellett

Több mint 100 éve már, hogy elköteleztük magunkat a kutatás és innováció mellett. Hiszünk abban, hogy olyan hatóanyagokat és nyugtató formulákat hozunk létre, amelyek nagy toleranciával rendelkeznek, és segítenek abban, hogy minden nap jobban élhesse életét.