• (0)
Írjon értékelést

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló szemránckrém

Öregedésgátló szemránckrém érett bőrre UVA- és UVB-védelemmel

Fokozza a bőr rugalmasságát és láthatóan feltölti a mély ráncokat, hogy bőre ragyogóbb és fiatalosabb megjelenésű legyen.

Öregedésgátló szemránckrém érett bőrre

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló szemránckrém olyan öregedésgátló szemkörnyékápoló, mely feltölti a mély ráncokat és fokozza a bőr rugalmasságát.

A különleges formula többféleképpen is hat az öregedés jelei ellen. Az Eucerin innovatív komplexe egyaránt tartalmaz kis és nagy molekulatömegű hialuronsavat, valamint arctiint (egy olyan hatóanyagot, mely bizonyítottan felgyorsítja a kollagén megújulását a hámsejtekben), ennek köszönhetően a krém láthatóan feltölti még a mély ráncokat is és a szem körüli bőrt bársonyosabbá, feszesebbé és sugárzóan üde megjelenésűvé teszi.

A szemránckrém 15-ös faktorú fényvédőt és UVA-szűrőt is tartalmaz, így fokozott védelmet biztosít a sugarak ellen, melyek mélyebbé tehetik a ráncokat és felgyorsíthatják az öregedési folyamatot. A termék illatanyagmentes, nem mitesszerképző, szemészetileg tesztelt és kontaktlencse viselése esetén is használható.

Klinikai és bőrgyógyászati kutatások

Klinikai és bőrgyógyászati kutatások, köztük szemészeti vizsgálatok igazolják a termék kiváló hatékonyságát és bőrtolerabilitását.

FŐBB EREDMÉNYEK

A klinikai és bőrgyógyászati kutatások egyike egy termékhasználati vizsgálat volt, melyben 119 (50 és 65 év közötti) nő vett részt. Az alanyok a termék kéthetes tesztelése után a következő eredményekről számoltak be:

  • 99%: fiatalosabb külsőt biztosít
  • 99%: feszesebbé teszi a bőrt
  • 99%: táplálja a bőrt
  • 98% láthatóan és érezhetően ragyogóbbá teszi a bőrt
  • 98% a bőr láthatóan és érezhetően hidratált lesz
  • 98% láthatóan világosítja a szem alatti sötét karikákat

Gyakori kérdések

Honnan tudhatom, hogy az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity a számomra megfelelő öregedésgátló termékcsalád?

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity termékcsaládot kifejezetten érett bőrre fejlesztették ki, azok számára, akiknek elsősorban a rugalmasság csökkenése és a mély ráncok megjelenése okoz gondot. Igaz, hogy bőrünk annyira egyedi, mint mi magunk, és a bőr öregedése a génektől és az életmódtól függően különbözőképpen megy végbe, mégis elmondható, hogy ezek a gondok általában 50 éves kor fölött jelentkeznek. A termékek egymás hatását erősítve töltik fel a mély ráncokat és növelik a bőr rugalmasságát. A bőr érezhetően feszesebb lesz és üdévé, ragyogó megjelenésűvé válik.
Ha Önnek inkább a korábbi szakaszra jellemző ráncocskák és redők okoznak gondot, javasoljuk, hogy próbálja ki az Eucerin Hyaluron-Filler termékcsaládot. Amennyiben a megereszkedett bőr, a bőrtömörség csökkenése és az arckontúr lazulása jelenti a fő problémát (ahogyan ez a 40 és 50 év közötti nők körében gyakran előfordul), próbálja ki az Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift termékcsaládot, melyet kifejezetten a mély ráncok feltöltésére, a bőr megemelésére és az arckontúr határozottabbá tételére fejlesztettek ki.

Ha többet szeretne megtudni a bőröregedés különböző fázisairól és szeretné megtalálni az Önnek megfelelő termékeket, olvassa el cikkünket a bőr állapotáról a különböző életkorokban.

Milyen életkorban kell elkezdenem használni az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity termékeket?

A bőrünk annyira különböző, mint mi magunk, ezért erre a kérdésre a válasz egyénenként változó és egyaránt függ belső tényezőktől (például genetikai adottságainktól), valamint külső hatásoktól (például mennyi napsugárzás éri a bőrünket). Általános szabály, hogy az öregedés első jelei, mint amilyenek a finom redők és ráncok, a harmincas életévekben kezdenek kialakulni – és az Eucerin Hyaluron-Filler termékcsalád pontosan ezeket célozza meg. Negyvenes éveinkre a legtöbben azt tapasztaljuk, hogy bőrünk kezd megereszkedni, veszít tömörségéből és az arckontúr határozatlanabbá válik. Ezek ellen a problémák ellen hatásosak az Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift termékcsalád tagjai. 50 éves kor fölött a bőr rugalmasságának megőrzéséhez általában már szükség van arra a segítségre, melyet az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity termékcsalád nyújt.

További információért olvassa el cikkünket, melynek témája a bőr állapota különböző életkorokban, vagy forduljon gyógyszerészéhez, bőrgyógyászához.

Miért tartalmaz 15-ös faktorú fényvédelmet, valamint UVA- és UVB-védelmet az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló szemránckrém ?

Az arcbőr jobban ki van téve a napsugárzásnak, mint a test más részein levő bőr, és érzékeny az ártalmas UVA- és UVB-sugarakra, melyek fényöregedést (a napsütés hatására bekövetkező idő előtti bőröregedést) okozhatnak. A bőr védelme azért is fontos, mert így megelőzhető a DNS-károsodás és a hiperpigmentáció. A szemránckrém formulája 15-ös faktorú fényvédelmet és beépített UVA-szűrőt tartalmaz.

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló szemránckrém éjszaka is ugyanúgy használható, mint nappal?

Igen. Noha éjszaka nyilvánvalóan nincs szükség fényvédelemre, az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló szemránckrém hatóanyagai éjjel is végzik a feladatukat és feltöltik a mély ráncokat, hogy a szem környékén a bőr simább és feszesebb legyen.

Összetevők

Használati útmutató

 

Napi bőrápolási rutin

Használjon Eucerin arctisztító tejet

Tisztítsa meg bőrét az Eucerin DermatoClean Mild Cleansing Milk termék használatával.

Használjon Eucerin tonikot

Eucerin DermatoClean Clarifying Tonerrel készítse elő arcbőrét a hidratáló ápolásra.

A mély ráncok ellen használjon szemránckrémet

Reggel: A tonizálás után használja az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali krém FF15 terméket és az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló szemránckrémet.

Este: Vigye fel bőrére az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló éjszakai krémet és az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló szemránckrémet.

Használjon Eucerin arcápoló olajat

A kiegészítő ápoláshoz javasoljuk, hogy a megfelelő bőrápoló mellett használja az Eucerin Elasticity + Filler Facial Oil terméket is. Az arcápoló olajat akár naponta kétszer is használhatja – reggel vagy este, illetve mindkét alkalommal. Az arckrém előtt vagy után is felviheti. Vagy, ha úgy jobban szereti, keverje el az olajat az arckrémmel, és egyszerre vigye fel bőrére mindkettőt.

Használja az Eucerin öregedésgátló napvédőjét

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali krém FF15 termék 15-ös faktorú UVB-védelmet és UVA-szűrőt tartalmaz. Ha fokozottabb védelemre van szüksége az UVA- és UVB-sugarak, valamint a HEVIS fény ellen, próbálja ki az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém arcra FF50 vagy FF30 terméket.

Mit tegyen és mit ne tegyen?

Használja ezt a terméket, ha…

Próbáljon ki másik terméket, ha…

Érett a bőre és olyan szemránckrémet keres, mely csökkenti a ráncokat és fokozza a bőr rugalmasságát:

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló szemránckrém   feltölti a mély ráncokat és fokozza a rugalmasságot, hogy a szemkörnyék bőre simább és feszesebb legyen. 

Idősödő, finom bőrét meg akarja óvni a káros UV-sugárzástól:

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló szemránckrém 15-ös fényvédő faktorral és UVA-szűrővel biztosít hatékony védelmet a fényöregedés ellen nap mint nap.  

 
Olyan szemránckrémet keres, melyet a smink alatt is használhat:

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló szemránckrém kiváló sminkalap. 

Nappali arckrémet keres, mely csökkenti a ráncokat és fokozza a bőr rugalmasságát:
Éjszakai arckrémet keres, mely csökkenti a ráncokat és fokozza a bőr rugalmasságát:
Arcápoló olajat keres, mely fokozza a bőr rugalmasságát és ellenálló képességét:

Próbálja ki az Eucerin Elasticity + Filler Facial Oil terméket.

Szemránckrémet keres, és az öregedéssel kapcsolatban a legfőbb gondja az, hogy bőre megereszkedett, feszessége csökkent és az arckontúr fellazult:
Szemránckrémet keres az öregedés első jelei, a finom ráncok és redők ellen:
Bőre érzékeny, idősödik, és Ön olyan szemránckrémet keres, mely csökkenti a ráncok mélységét és erősíti a bőrt:

Hyaluron-Filler + Elasticity Fokozza a bőr rugalmasságát és segít feltölteni a mélyebb ráncokat is. A feszesebb, friss és sugárzó bőrért.

Ahogy a bőrünk idősödik, szerkezetében változások mennek végbe. Rugalmassága, tömörsége, sugárzása és ellenállóképessége csökken, felszínén a ráncok mélyebbé válnak. A rugalmasság csökkenése a mély ráncok megjelenésével párosul, és sok érett bőrű nő számára ez az egyik legfőbb gond az idősödéssel kapcsolatban .
 

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity termékcsaládot kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy mindkét említett problémát csökkentse, és sokféle kedvező hatásával segítse az öregedésgátlást. A nappali és az éjszakai krém egyaránt tartalmaz arctiint (ez a hatóanyag bizonyítottan felgyorsítja a kollagén megújulását a hámsejtekben) és silymarint (egy erőteljes antioxidánst, mely védi a kollagént és az elasztint a lebomlástól, emellett javítja a sejtszintű vérkeringést is). A formula hialuronsav-tartalmának köszönhetően segít feltölteni a ráncokat.
 

A krémek táplálják az elvékonyodó, törékeny bőrt, a rugalmasság növelése révén erősítik szerkezetét és feltöltik a mély ráncokat. A bársonyosító, tápláló olaj növeli a bőr rugalmasságát és fokozza fizikai ellenállóképességét. Minden termék tömör és bársonyos érzetűvé teszi a bőrt, mely ránézésre is frissebb és sugárzóbb lesz.

A termék értékelése
  • (0)
0 az 1-5 skálán / 0 értékelés
5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0
Folymatosan dolgozunk termékeink fejlesztésén.
Mondja el Ön is véleményét, értékelje termékünket.