• (7)

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali krém FF15

Nappali krém érett bőrre 15-ös fényvédő faktorral és UVA-védelemmel

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali krém FF15 növeli a rugalmasságot és segít feltölteni a mély ráncokat, ezáltal erősíti a bőr struktúráját.

Az egyedi és innovatív formula többféle módon is hat a bőr öregedése ellen. Az arctiin (egy hatóanyag, mely bizonyítottan felgyorsítja a kollagén megújulását a hámsejtekben) együtt fejti ki hatását a silymarinnal (egy erőteljes antioxidánssal, mely védi a kollagént és az elasztint a lebomlástól, emellett javítja a sejtszintű vérkeringést is). Emellett a formula gazdag nagy és kis molekulasúlyú hialuronsavban is, mely láthatóan feltölti a ráncokat. A bőr feszes és bársonyos érzetűvé válik, és ránézésre is friss, sugárzó lesz.

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali krém 15-ös fényvédő faktorral és UVA-szűrővel nyújt fokozott védelmet azokkal a sugarakkal szemben, melyek elmélyíthetik a ráncokat és felgyorsíthatják a bőr öregedésének folyamatát.

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok

Klinikai vizsgálatok igazolják a termék kiváló hatékonyságát és bőrtolerabilitását.

FŐBB EREDMÉNYEK

A termékhasználati vizsgálatot százhúsz, 49 évesnél idősebb nő részvételével végezték. A termék kéthetes tesztelése után a következő eredményekről számoltak be:

 • 99%: Javítja bőröm megjelenését
 • 98%: Észrevehetően feszesebbnek érzem a bőröm
 • 98%: Intenzíven hidratálja a bőröm
 • 97%: Erősebbnek érzem a bőröm
 • 93%: A ráncok és barázdák kisimulnak
 • 86%: A termék kiváló sminkalap

Összetevők

Használati útmutató

 • Reggel vigye fel az arc, a nyak és a dekoltázs alaposan megtisztított bőrére
 • Gyengéden masszírozza be bőrébe
 • Ügyeljen rá, hogy a termék ne kerüljön a szemébe
 • Az Eucerin azt javasolja, hogy a bőrápolási rutin részeként az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali krém FF15 terméket az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló éjszakai krémmel együtt használja.

Mindennapi bőrápolásra

Az Eucerin DermatoCLEAN Arctisztitó tonik használatával készítse elő bőrét az ápoló termékek felvitelére.

Reggel: következő lépésként vigye fel az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali krém FF15 terméket.

Este: következő lépésként alkalmazza az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló éjszakai krémet.

Ha további fényvédelemre van szükség, alkalmazza az Eucerin Sun Anti-Age napozó arcra FF50 terméket.

Mit tegyen és mit ne tegyen

Használja ezt a terméket, ha …

Olyan nappali krémet keres, mely az arcbőr struktúráját a rugalmasság fokozásával és a ráncok csökkentésével erősíti.

Az arctiin – hatóanyag, mely bizonyítottan felgyorsítja a kollagén megújulását a hámsejtekben – együtt fejti ki hatását a silymarinnal, egy erőteljes antioxidánssal, mely védi a kollagént és az elasztint a lebomlástól, emellett javítja a sejtszintű vérkeringést is. A formula hialuronsavat is tartalmaz, mely láthatóan feltölti a ráncokat.

Szeretné megvédeni finom, idősödő bőrét az UV-sugárzás károsító hatásaitól.

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali krém 15-ös fényvédő faktorral és UVA-szűrővel fokozott védelmet biztosít.

Olyan éjszakai krémet keres, mely az arcbőr struktúráját a rugalmasság fokozásával és a ráncok csökkentésével erősíti.
Nappali krémet keres, és az idősödéssel kapcsolatban a legfőbb gondja a bőr feszességének csökkenése.

Próbálja ki az Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift Bőrfeszesítő nappali arckrémet, mely magnolollal segít visszaállítani a bőr feszességét.

Nappali krémet keres, és az idősödéssel kapcsolatban a legfőbb gondja a ráncok és barázdák kialakulása.

Próbálja ki a hialuronsavat tartalmazó Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrémet, mely belülről tölti fel a ráncokat.

Érzékeny a bőre és olyan nappali krémet keres, mely csökkenti a ráncok mélységét és feszesebbé teszi a bőrt.

Próbálja ki a Q10 koenzimet tartalmazó Eucerin Q10 ACTIVE Ránctalanító nappali arckrémet.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Honnan tudhatom, hogy számomra az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity a megfelelő őregedésgátló termékcsalád?

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity termékcsaládot kifejezetten azoknak az érett a bőrű nőknek a számára fejlesztették ki, akiknek az idősödéssel kapcsolatos fő gondjuk a bőr rugalmasságának csökkenése és a mély ráncok kialakulása. A termékek egymás hatását erősítve erősítik a bőr struktúráját azáltal, hogy fokozzák a rugalmasságot és feltöltik a ráncokat. Ha Önnek inkább a kialakulásuk korábbi szakaszában tartó redők és ráncok okoznak gondot, érdemes kipróbálnia az Eucerin Hyaluron-Filler termékcsaládot. Ha pedig a bőr feszességének csökkenése a fő probléma, akkor az Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift termékcsaládot ajánljuk, melyet kifejezetten arra fejlesztettek ki, hogy felvegye a harcot a feszesség csökkenése ellen. A bőr idősödésének szakaszaival kapcsolatban további információt talál a különböző életkorokra jellemző arcbőrről szóló cikkünkben, és ugyanitt abban is segítünk, hogy megtalálja az Önnek megfelelő terméket.

Milyen életkorban kell elkezdenem az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity termékek használatát?

A bőrünk annyira különböző, mint mi magunk, ezért erre a kérdésre a válasz egyénenként változó, és sok belső tényezőtől (például a genetikai adottságoktól) és külső tényezőtől függ (többek között attól, mennyi napsugárzás érte a bőrünket). Az általános szabály az, hogy a negyvenes éveikben járó hölgyeknél már tapasztalható a bőrfeszesség csökkenése, így rájuk nagyon jó hatással van az Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift termékcsalád. Ötvenéves kor fölött a bőr rugalmasságának megőrzéséhez rendszerint már szükség van arra a támogatásra, melyet az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity termékcsalád nyújt. Ha bizonytalan a választásban, kérjük, olvassa el a különböző életkorokra jellemző arcbőrről szóló cikkünket, vagy beszélje meg a kérdést egy gyógyszerésszel vagy bőrgyógyásszal.

Mi az arctiin?

Az arctiin természetes eredetű hatóanyag, melyet a bojtorján terméséből vonnak ki. Serkenti a sejtfalakban lévő meggyengült kötőszövet regenerációját. Emellett az arctiin segíti a sejtekben a kollagén megújulási folyamatát, mely az életkor előrehaladtával drámai módon lelassul. Az arctiint tartalmazó Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali krém FF15 és éjszakai krém fokozza az érett bőr rugalmasságát és feszességét.

Mi a silymarin?

A silymarint a máriatövis (más néven szamárkóró) terméséből vonják ki. Jól ismert, erőteljes antioxidáns, mely védi a kollagént és az elasztint az oxidatív stressztől. Az Eucerin Kutatóközpont felfedezte és bizonyította, hogy emellett élénkíti a bőrben a sejtszintű vérkeringést is.

Mi az argánolaj?

Az argánolajat az argánfa (Argania spinosa) magjából préselik. Az argánolaj akár 80% esszenciális zsírsavat (omega-9 és omega-6 zsírsavat) is tartalmazhat. Szervezetünk a zsírsavakat a sejthártyák felépítésére és regenerációjára használja, így az argánolaj segít megerősíteni a bőrt, mely képes marad ellátni létfontosságú funkcióját, a test védelmét. Az argánolaj emellett gazdag E-vitaminban (mely erőteljes antioxidáns), gyulladásgátló hatású és a bőrt simábbá, lágyabbá teszi.

Milyen terméket használjak a szemkörnyék finom bőrének ápolására?

Nappali használatra az Ön egyéni igényeitől függően az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő szemránckrémet vagy az Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift Bőrfeszesítő arckrémet javasoljuk. Mindkettő 15-ös faktorú fényvédelmet és UVA-védelmet biztosít, ami különösen fontos a szemkörnyék finom bőre számára.

Miért nyújt az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali krém 15-ös faktorú fényvédelmet és UVA-védelmet?

Az arcbőrt több napsugárzás éri, mint a testünk más részein levő bőrt, és arcbőrünk érzékeny a káros UVA- és UVB-sugarakra, melyek idő előtti öregedéshez vezethetnek. Fontos, hogy a bőrt megvédjük a DNS-károsodás, a napfény okozta öregedés és a pigmentfoltok kialakulása ellen, ezért a formulába 15-ös faktorú fényvédelmet és UVA-szűrőt is beépítettünk. Ha azonban hosszabb ideig szeretne a napon tartózkodni vagy a napsugárzás erősebb, javasoljuk a fokozott védelmet nyújtó Eucerin Sun Anti-Age napozó krém arcra FF50 használatát.

Hyaluron-Filler + Elasticity Fokozza a bőr rugalmasságát és segít feltölteni a mélyebb ráncokat is. A feszesebb, friss és sugárzó bőrért.

Ahogy a bőrünk idősödik, szerkezetében változások mennek végbe. Rugalmassága, tömörsége, sugárzása és ellenállóképessége csökken, felszínén a ráncok mélyebbé válnak. A rugalmasság csökkenése a mély ráncok megjelenésével párosul, és sok érett bőrű nő számára ez az egyik legfőbb gond az idősödéssel kapcsolatban .
 

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity termékcsaládot kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy mindkét említett problémát csökkentse, és sokféle kedvező hatásával segítse az öregedésgátlást. A nappali és az éjszakai krém egyaránt tartalmaz arctiint (ez a hatóanyag bizonyítottan felgyorsítja a kollagén megújulását a hámsejtekben) és silymarint (egy erőteljes antioxidánst, mely védi a kollagént és az elasztint a lebomlástól, emellett javítja a sejtszintű vérkeringést is). A formula hialuronsav-tartalmának köszönhetően segít feltölteni a ráncokat.
 

A krémek táplálják az elvékonyodó, törékeny bőrt, a rugalmasság növelése révén erősítik szerkezetét és feltöltik a mély ráncokat. A bársonyosító, tápláló olaj növeli a bőr rugalmasságát és fokozza fizikai ellenállóképességét. Minden termék tömör és bársonyos érzetűvé teszi a bőrt, mely ránézésre is frissebb és sugárzóbb lesz.

A termék értékelése
 • (7)
5 az 1-5 skálán / 7 értékelés
5 csillag
7
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0
Folymatosan dolgozunk termékeink fejlesztésén.
Mondja el Ön is véleményét, értékelje termékünket.
Bódi Évi ,

Neked is jó

Csakk használd és tapasztalod, nincs illyen másik trutymix ami ezzel felveszi a versenyt! Évek óta ezt használom, még kozmetikushoz sem kell járnod!
Kriszta,

Nagyon jó krém

Már egy ideje ezt használom, szuper! Feltölti az apró ráncokat. Mindenkinek ajánlom.
Helga,

Nappali krèm

Nagyon jó
Anikó,

Fantasztikus eredmény

Már egy ideje használom ezt a nappali krémet. Elmúltam 50 éves és a bőröm sajnos megereszkedett, és egy olyan krémet kerestem ami az én érzékeny bőrömnek is jó. Ekcémára hajlamos, és az orromnál se szeretem ha lefolyik a krém. A bőröm tömörsége rövid időn belül újra feszesebb lett, nem folyik le rólam, nem akarja megfullasztani a bőrömet, kellemes lágy textúrája van, csak ajánlani tudom mindenkinek, és az ára sem horror. Köszönöm.
Mara,
Eucerin Elasticity nappali krém SZUPER! Teljesen sima, bársonyos a bőröm, amióta használom. Csak ajánlani tudom.