Hyaluron-Filler

Még a legmélyebb ráncokat is feltölti

Eucerin® Hyaluron-Filler

Ahogy idősödünk, bőrünk szerkezete változik: először finom ráncok jelennek meg, majd ezek idővel egyre mélyebbé válnak. Az idő előrehaladtával a bőr fokozatosan veszít feszességéből, ragyogásából, majd pedig rugalmasságából is.

Az Eucerin Hyaluron-Filler család három különleges termékcsaládot foglal magában, melynek tagjai klinikailag és bőrgyógyászatilag bizonyítottan többféle öregedésgátló hatást is kifejtenek. Mindegyik termékcsalád másra összpontosít (a ráncokra, a bőrtömörség csökkenésére, illetve a rugalmasságvesztésre), és ez biztosítja, hogy a bőr az idősödés minden fázisában megkapja azt az ápolást, amelyre szüksége van.

A finom ráncok és redők azért jelennek meg, mert bőrünkben csökken a hialuronsav termelése, és ennek következtében a bőr öregebbnek látszik.

Az Eucerin Hyaluron-Filler hármas hatású formuláját kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy ellensúlyozza ezt a folyamatot:

1. Feltölti a ráncokat

2. Stimulálja a bőr saját hialuronsav termelését

3. Védi a bőr saját hialuronsav termelését

Az Eucerin Hyaluron-Filler termékcsaládot kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy szembeszálljon az öregedés első jeleivel: a finom ráncokkal és a redőkkel. Az Eucerin különleges formulája, mely nagy és kis molekulasúlyú hialuronsavak, glicin szaponin és enoxolon keverékét tartalmazza, célzott hatásának köszönhetően láthatóan feltölti a mély ráncokat. A nagy molekulasúlyú hialuronsav javítja a hidratáltságot és kismítja a bőr külső rétegét, a 40-szer kisebb1, alacsony molekulasúlyú hialuronsav pedig behatol a bőr beljebb elhelyezkedő, epidermális rétegeibe, ahonnan a mélyebb ráncok erednek. Az antioxidáns hatású glicin szaponin fokozza a hialuronsav termelését a dermális rétegben, a legmélyebb ráncok kialakulásának helyén, és védelmet nyújt a szabadgyökök ellen. Az Enoxolon akár 50%-kal csökkenti a hialuronsav lebomlásának folyamatát.

A termékcsaládban megtalálható két nappali arckrém (15 és 30 faktoros fényvédelemmel), egy éjszakai krém és egy szemránckrém, mely minden bőrtípusra használható. A további eredmények eléréséhez kifejlesztettünk egy hidratáló koncentrátumot, egy kettős hatású éjszakai bőrmegújító peeling és szérumot, két azonnali hatású és hatékony, biocellulózból készült fátyolmaszkot, valamint egy pórus minimalizáló, bőrmegújító szérumot.

 

1 A nagy molekulasúlyú hialuronsavhoz képest, melyet a formula szintén tartalmaz