Hyaluron-Filler

Még a legmélyebb ráncokat is feltölti

Eucerin® Hyaluron-Filler

Ahogy idősödünk, bőrünk szerkezete változik: először finom ráncok jelennek meg, majd ezek idővel egyre mélyebbé válnak. Az idő előrehaladtával a bőr fokozatosan veszít feszességéből, ragyogásából, majd később rugalmasságából is.

Az Eucerin három különleges ránctalanító termékcsaládot foglal magában (Hyaluron-Filler Volume-Lift, Elasticity). Ezek mindegyike klinikailag és bőrgyógyászatilag bizonyítottan többféle ránctalanító hatást is kifejt (ráncfeltöltés, bőrtömörség regenerálás, bőrfeszesítés). A különböző termékcsaládoknak előnye, hogy a bőr az öregedési folyamat minden szakaszában megkaphatja azt ápolást, amelyre szüksége van.

Az Eucerin Hyaluron-Filler termékcsaládot úgy fejlesztették ki, hogy szembeszálljon az öregedés első jeleivel: a finom ráncokkal és a redőkkel. Az Eucerin különleges formulája, mely nagy és kis molekulasúlyú hialuronsavak, valamint glicin szaponin keverékét tartalmazza, célzott hatásával láthatóan feltölti még a legmélyebb ráncokat is és fiatalosabbá teszi a megjelenést. A nagy molekulasúlyú hialuronsav javítja a hidratáltságot és kismítja a bőr külső rétegét, a 40-szer kisebb1, alacsony molekulasúlyú hialuronsav pedig behatolnak a beljebb elhelyezkedő rétegeibe, ahonnan a mélyebb ráncok erednek. A glicin szaponin fokozza a hialuronsav termelését a dermális rétegben, a legmélyebb ráncok kialakulásának helyén.

A termékcsalád tartalmaz nappali arckrémeket (15 és 30 faktoros fényvédelemmel), CC krémeket, egy éjszakai krémet és egy szemránckrémet, mely minden bőrtípusra használható. A további eredmények eléréséhez kifejlesztettünk egy koncentrátumot, egy kettős hatású éjszakai bőrmegújító peeling és szérumot, valamint két azonnali hatású és hatékony, biocellulózból készült fátyolmaszkot. Az új pórus minimalizáló, bőrmegújító szérum csökkenti az öregedés első jeleit és finomítja a pórusokat, hogy a bőr selymesen sima legyen.

1 A nagy molekulasúlyú hialuronsavhoz képest, melyet a formula szintén tartalmaz