• 1/6
 • 2/6
 • 3/6
 • 4/6
 • 5/6
 • 6/6
 • 1/6
 • 2/6
 • 3/6
 • 4/6
 • 5/6
 • 6/6

Eucerin Hyaluron-Filler Éjszakai Bőrmegújító Peeling és Szérum

5
89 Vélemény írása
Kettős hatású ráncfeltöltő termék
Gyengéden hámlaszt, finomítja a bőr struktúráját és segíti a bőr megújulását
Belülről tölti fel még a legmélyebb ráncokat is

Kettős hatás: ráncfeltöltő, hámlasztó és hidratáló szérum minden bőrtípusra

Kettős hatású éjszakai hámlasztó és szérum, mely eltávolítja az elhalt hámsejteket és finomítja a bőr textúráját. Serkenti a bőr megújulását és belülről tölti fel még a legmélyebb ráncokat is. Használatával a bőr simábbá és sugárzóbbá válik.

A termékről

Kettős hatású ránctalanító, hámlasztó és hialuronsavas szérum

A bőrgyógyászok hialuronsav-injekciókat és bőrhámlasztó technikákat alkalmaznak az idősödő bőr megfiatalítására. Ezek a kezelések inspirálták az Eucerin Hyaluron-Filler  Éjszakai Bőrmegújító Peeling és Szérum kifejlesztését, mely két erőteljes formulát egyesít az öregedés különféle jeleinek leküzdésére:

 • A bőr finomabb textúrájú és ragyogó lesz: A krémes emulzió hatékony AHA (alfa-hidroxi sav) komplexet és glicin-szaponint tartalmaz. Az AHA savak – melyek közül sokat gyümölcssavakként ismerünk – hámlasztják a bőrt, míg a glicin-szaponin serkenti a hialuronsav termelését a dermális rétegben, ahol a mélyebb ráncok erednek.
 • Hidratálás és ráncfeltöltés: Az áttetsző gél egyaránt tartalmaz nagy és kis molekulasúlyú hialuronsavat. A nagy molekulasúlyú hialuronsav a bőr külső rétegeit teszi simává, míg a kis molekulasúlyú hialuronsav (mely 40-szer kisebb) mélyen behatol az epidermális rétegekbe, ahol a mélyebb ráncok erednek. 

A két formula együttes hatására a bőr érezhetően simábbá válik. Ezt az innovatív terméket éjszakai használatra fejlesztettük ki. Rendszeres használat mellett az Eucerin Hyaluron-Filler Éjszakai Bőrmegújító Peeling és Szérum klinikailag és bőrgyógyászatilag igazolt módon finomabbá teszi a bőr struktúráját és segíti a sejtmegújulást, miközben belülről tölti fel még a legmélyebb ráncokat is. A bőr simábbá és sugárzóbbá válik, valamint segít a tág pórusok méretének normalizálásában.

 

Klinikai vizsgálatok

Klinikai és bőrgyógyászati kutatások igazolják a kiváló hatékonyságot és bőrtolerabilitást. 

Főbb eredmények

 • 96%: finomítja a bőr textúráját
 • 95%: sugárzóvá teszi a bőrt
 • 93%: a bőr észrevehetően simább
 • 93%: még ragyogóbbá teszi a bőröm
 • 91%: a terméknek ránctalanító hatása van
 • 91%: finomítja a pórusok megjelenését
 • 91%: érezhetően feszesebbé teszi a bőröm
 • 91%: észrevehetően javítja a bőröm megjelenését

2 Beiersdorf AG, PiU, March 2018

TULAJDONSÁGOK

 • nem mitesszerképző
 • enyhén illatos

Használata

Használati útmutató

A tégely tetejét középen nyomja meg, így a két szérumot optimális kombinációban adagolhatja ki

 • Naponta egyszer, este vigye fel jól megtisztított arcbőrére, nyakára és dekoltázsára
 • Az adagoló tetejét középen nyomja meg, így biztosíthatja a két formula optimális kombinációját
 • Tenyerében keverje össze a két formulát
 • Ügyeljen rá, hogy a termék ne kerüljön a szemébe
 • A termék fokozhatja a bőr fényérzékenységét, ezért miután alkalmazza, a következő reggelen, valamint ezt követően még egy héten át mindig használjon legalább 30-as fényvédő faktorú nappali arckrémet
 • A legjobb eredmény eléréséhez használja az Eucerin Hyaluron-Filler termékcsalád más termékeivel együtt
   

Napi bőrápolási rutin

Tisztítás

Alaposan tisztítsa meg bőrét száraz bőrre készült Eucerin DermatoCLEAN Mild Cleansing Milk-kel vagy normál és vegyes bőrre kifejlesztett Eucerin DermatoCLEAN Refreshing Cleansing Gel-lel.

Tovább

Tonizálás

Az ápoló termék használata előtt készítse elő bőrét Eucerin DermatoCLEAN Clarifying Toner-rel.

Tovább

Speciális ápolás és ápolás

Reggel: Használja az Eucerin Hyaluron-Filler Concentrate-et, majd a megfelelő Eucerin Hyaluron-Filler nappali arcápolót és az Eucerin Hyaluron-Filler Eye SPF 15 terméket.

Este: Használja az Eucerin Hyaluron-Filler Night Peeling & Serumot, majd az Eucerin Hyaluron-Filler éjszakai krémet és az Eucerin Hyaluron-Filler Eye SPF 15 terméket. Ha este is szeretné használni az Eucerin Hyaluron-Filler Concentrate-et, akkor az Eucerin Hyaluron Night Peeling & Serum után és az Eucerin Hyaluron-Filler Night előtt vigye fel.

 
Tovább

Napvédelem

Javasoljuk, hogy a termék használatát követő reggelen, valamint az utolsó alkalmazás után még egy héten át mindig használjon legalább 30-as fényvédő faktorú fényvédőt. Próbálja ki az Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF 30 terméket, mely minden bőrtípusra használható, vagy az Eucerin Sun Fluid Photoaging Control SPF 50 terméket. Ezt az extra védelmet az arckrém után és az Eucerin Hyaluron-Filler CC Cream felvitele előtt kell alkalmazni.

Tovább

Mit tegyen és mit ne tegyen

Használja ezt a terméket, ha…

Ha olyan ránctalanítót keres, mely hámlaszt és finomítja a bőr textúráját:

Az Eucerin Hyaluron-filler Éjszakai Bőrmegújító Peeling és Szérum egyik része, a krémes emulzió glicin-szaponint és hámlasztó hatású AHA (alfa-hidroxi sav) komplexet tartalmaz. Az AHA vegyületek közül sokat gyümölcssavakként ismerünk. A gél nagy és kis molekulatömegű hialuronsavat egyaránt tartalmaz. A gél és az emulzió keveréke segíti a sejtmegújulást és finomítja a bőrt, miközben belülről tölti fel még a legmélyebb ráncokat is.

Ránctalanító szérumot keres, mely hidratálja a bőrt és csökkenti a finom ráncokat és redőket:

A termék magas koncentrációban tartalmaz nagy és kis molekulatömegű hialuronsavat, valamint glicin-szaponint. A nagy molekulatömegű hialuronsav fokozza a hidratációt és simává teszi a bőr külső rétegét, míg a kis molekulatömegű hialuronsav (mely 40-szer kisebb, mint a formulában levő nagy molekulatömegű hialuronsav) behatol az alsóbb epidermális rétegekbe is, ahol a mélyebb ráncok erednek.

Olyan terméket keres, melyet este használhat:

Az Eucerin Hyaluron-filler Éjszakai Bőrmegújító Peeling és Szérumot esti használatra fejlesztették ki. Az Eucerin Hyaluron-Filler Night előtt alkalmazható. Segíti a sejtmegújulást és finomítja a bőrt, miközben belülről tölti fel még a legmélyebb ráncokat is.

Próbáljon ki más terméket, ha…

Olyan ráncfeltöltő szérumot keres, mely reggel és este egyaránt alkalmazható a ráncok és redők csökkentésére:

Az Eucerin Hyaluron-Filler Concentrate egyaránt tartalmaz nagy és kis molekulatömegű hialuronsavat, valamint glicin-szaponint, és ennek köszönhetően mindenfajta ráncot feltölt.

Éjszakai arckrémet keres, mely csökkenti a finom ráncokat és redőket:

Próbálja ki az Eucerin Hyaluron-Filler Night terméket, mely belülről tölti fel még a legmélyebb ráncokat is és dexpanthenol-tartalmának köszönhetően segíti a bőr regenerálódását az éjszaka során.

Olyan szérumot keres, mely csökkenti a hiperpigmentációt, például a napfény okozta foltokat (ezeket májfoltoknak is szokás nevezni), illetve a sötét bőrterületeket:

Javasoljuk az Eucerin Anti-Pigment Dual Serum használatát. Ez a kétszeres hatóerejű szérum thiamidol- és hialuronsavtartalmának köszönhetően eredményesen halványítja a sötét foltokat, ugyanakkor véd újbóli megjelenésük ellen is és a bőrt egyenletessé, sugárzóvá teszi.

Gyakori kérdések (8)

 • Mi a különbség az Eucerin Hyaluron-Filler Éjszakai Bőrmegújító Peeling és Szérum és az Eucerin Hyaluron-Filler Night között?

  Az Eucerin Hyaluron-Filler Night bőrtápláló éjszakai hidratáló arckrém, mely láthatóan feltölti a finom ráncokat és redőket. Dexpanthenolt is tartalmaz, mely az éjszaka során segíti a bőr regenerációját. Az Eucerin Hyaluron-Filler Éjszakai Bőrmegújító Peeling és Szérum arra fejlesztették ki, hogy az Eucerin Hyaluron-Filler Night termékkel együtt alkalmazva kétszeres hatékonysággal tegyék simává és sugárzóvá az arcbőrt. A gél állagú formulában nagy és kis molekulasúlyú hialuronsav egyaránt megtalálható (3), míg az emulzió glicin-szaponint és hatékony AHA (alfa-hidroxi sav) komplexet tartalmaz a hámlasztás érdekében. Az AHA vegyületek közül sokat gyümölcssavakként ismerünk.

  A gél és az emulzió kombinációja rendszeres használat esetén segíti a hámsejtek megújulását és finomítja a bőrt, miközben belülről tölti fel még a legmélyebb ráncokat is. Az Eucerin Hyaluron-Filler Éjszakai Bőrmegújító Peeling és Szérum után használja az Eucerin Hyaluron-Filler Night terméket.

  3 – A nagy molekulasúlyú hialuronsav fokozza a hidratációt és simává teszi a bőr külső rétegét, míg a kis molekulasúlyú hialuronsav (mely 40-szer kisebb, mint a formulában levő nagy molekulasúlyú hialuronsav) behatol az alsóbb epidermális rétegekbe is, ahol a mélyebb ráncok erednek.

   
 • Mi a különbség az Eucerin Hyaluron-Filler Éjszakai Bőrmegújító Peeling és Szérum és az Hyaluron-Filler Intenzív Ráncfeltöltő Szérum között?

  Az Hyaluron-Filler Intenzív Ráncfeltöltő Szérum intenzív ránctalanító szérum, melyet az Eucerin Hyaluron-Filler nappali és éjszakai krémekkel való együttes használatra fejlesztettek ki. Fokozza a Hyaluron-Filler családba tartozó többi termék hidratáló és ráncfeltöltő hatását. Az Eucerin Hyaluron-Filler Éjszakai Bőrmegújító Peeling és Szérumot éjszakai, az Eucerin Hyaluron-Filler éjszakai krémmel való együttes használatra fejlesztették ki. Akárcsak az Intenzív Szérum, az Hyaluron-Filler Éjszakai Bőrmegújító Peeling és Szérum is nagy koncentrációban tartalmaz hialuronsavat a hidratáltság fokozása érdekében. Formulájában a hámlasztó hatású AHA (alfa-hidroxi sav) komplex is megtalálható.

 • Miért javasolják, hogy az Eucerin Hyaluron-Filler Éjszakai Bőrmegújító Peeling és Szérumot ne reggel, hanem este használjuk?

  A termék esti alkalmazását két okból javasoljuk:

  1. A hámlasztás érzékenyebbé teheti a bőrt a napfényre, és növelheti a napsugárzás okozta bőrkárosodás, különösen a leégés kockázatát.
  2. Az alfa-hidroxi savak, melyek az Eucerin Hyaluron-Filler Éjszakai Bőrmegújító Peeling és Szérumban levő AHA komplexet alkotják, fényérzékenyek, azaz napfény hatására megváltozhatnak, lebomolhatnak, és ez rontja hatékonyságukat.

  Javasoljuk továbbá, hogy a hámlasztó használata után, valamint még további egy héten keresztül reggelente olyan nappali krémet használjon, mely magas fokú napvédelmet biztosít, mivel ebben az időszakban bőre érzékenyebb lehet a napfényre. Próbálja ki az Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF 30 terméket, vagy ha bőre intenzívebb napsütésnek van kitéve, használja fényvédő termékcsaládunkból az arcbőr számára kifejlesztett 50-es fényvédő faktorú termékek valamelyikét.

   
 • Mennyit használjak a termékből?

  Két pumpanyomásnyi termék bőven elég az arcára, nyakára és dekoltázsára, de ha úgy érzi, egy kicsit kevesebbre vagy többre van szüksége, használja a kívánt mennyiséget.

 • Használjak napvédőt a termék alkalmazását követő reggelen?

  Igen. A hámlasztás eltávolítja az elhalt hámsejteket a bőr felszínéről, és a bőr emiatt egy kicsit érzékenyebbé válhat a napfényre. Ez pedig fokozhatja a napsugárzás okozta bőrkárosodás, különösen a leégés kockázatát. Fontos, hogy még felhős napokon is biztosítsa bőrének a védelmet, amelyre szüksége van. Használjon 30-as, vagy ennél magasabb fényvédő faktorú terméket, például az Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF 30-at. A fényvédőt vigye fel bőrére a hámlasztó alkalmazása utáni reggelen, és ezt még további egy héten át mindennap ismételje meg. Javasoljuk, hogy mindig olyan nappali arckrémet használjon, mely fényvédelmet is nyújt, mivel a bőr idő előtti öregedésének elsődleges oka az az öregítő hatás, melyet a fény okoz.

 • A két formula miért van a tégely két, elkülönített részében?

  A formulák azért kerültek külön kis tartályokba, mert így frissek, stabilak maradnak, és a hatóanyagok ilyen módon a leghatékonyabbak. Amikor az adagoló tetejét középen megnyomja, az emulzió és a gél egymással elkeveredve krémes állagú, frissítő elegyet alkot, mely többféle, a bőr számára előnyös hatást fejt ki.

 • Az Eucerin Hyaluron-Filler Éjszakai Bőrmegújító Peeling és Szérum aknés bőrre is használható?

  Igen. A termék állaga könnyű, gélszerű, és klinikai, valamint bőrgyógyászati kutatások bizonyítják, hogy nem mitesszerképző  (vagyis nem idéz elő aknét, illetve nem súlyosbítja azt).

 • Rendszeresen használhatom ezt a terméket?

  Igen. Az Eucerin Hyaluron-Filler Éjszakai Bőrmegújító Peeling és Szérum minden este használható.

5
89 véleménye szerint
82
6
1
0
0
 • Keety 2019. 04. 19.
  Összetett hatás, mindenkinek csak ajánlani tudom! :)
  Egy trnd projekt kapcsán volt lehetőségem kipróbálni a szérumot, és nagyon örülök neki, hogy megismerhettem ezt az új terméket. Nagyon kellemes illatú, könnyed, jól beszívódó éjszakai szérum. Már első nap éreztem, hogy milyen jól hidratálja a bőröm, és kb. két hetes napi használat után már egy-egy nap el is tudtam hagyni a hidratáló krémemet. Az arcom élettel telibb, kisimultabb, és még a mélyebb mimikai ráncaim is csökkentek. Mindenkinek ajánlom, aki szeretné az esti rutint könnyebbé, gyorsabbá tenni egy szuper, két komponensű éjszakai szériummal. :)
 • Keety 2019. 04. 19.
  Összetett hatás, mindenkinek csak ajánlani tudom! :)
  Egy trnd projekt kapcsán volt lehetőségem kipróbálni a szérumot, és nagyon örülök neki, hogy megismerhettem ezt az új terméket. Nagyon kellemes illatú, könnyed, jól beszívódó éjszakai szérum. Már első nap éreztem, hogy milyen jól hidratálja a bőröm, és kb. két hetes napi használat után már egy-egy nap el is tudtam hagyni a hidratáló krémemet. Az arcom élettel telibb, kisimultabb, és még a mélyebb mimikai ráncaim is csökkentek. Mindenkinek ajánlom, aki szeretné az esti rutint könnyebbé, gyorsabbá tenni egy szuper, két komponensű éjszakai szériummal. :)
 • Acelgirl 2019. 04. 11.
  Most sem csalódtam az eucerinben
  Roppant kellemes illatú krém, a kissé zsíros bőrömön könnyedén felszívódik. Az apróbb ráncokat 2 hét alatt elhalványította. Kíváncsian várom a további pozitív hatást
 • Még több értékelés

Építsd fel a bőrápolási rutint

Márkaértékeink

A bőrápolás úttörői

Holisztikus dermokozmetikai megközelítéssel védjük bőrét, hogy megőrizzük annak egészségét és ragyogását.

Bőrgyógyászok ajánlásával

Világszerte vezető bőrgyógyászokkal és gyógyszerész partnerekkel dolgozunk együtt innovatív és hatékony bőrápolási termékek kifejlesztésén, amelyek megbízhatóak és bátran ajánlhatják bárkinek.

Elkötelezve az innováció mellett

Több mint 100 éve már, hogy elköteleztük magunkat a kutatás és innováció mellett. Hiszünk abban, hogy olyan hatóanyagokat és nyugtató formulákat hozunk létre, amelyek nagy toleranciával rendelkeznek, és segítenek abban, hogy minden nap jobban élhesse életét.