Új
 • (0)

Hyaluron-Filler Éjszakai Bőrmegújító Peeling és Szérum

Kettős hatás: ráncfeltöltő, hámlasztó és hidratáló szérum minden bőrtípusra

Kettős hatású éjszakai hámlasztó és szérum, mely eltávolítja az elhalt hámsejteket és finomítja a bőr textúráját. Serkenti a bőr megújulását és belülről tölti fel még a legmélyebb ráncokat is. Használatával a bőr simábbá és sugárzóbbá válik.

Kettős hatású ránctalanító, hámlasztó és hialuronsavas szérum

A bőrgyógyászok hialuronsav-injekciókat és bőrhámlasztó technikákat alkalmaznak az idősödő bőr megfiatalítására. Ezek a kezelések inspirálták az Eucerin Hyaluron-filler Éjszakai Bőrmegújító Peeling és Szérum kifejlesztését, mely két erőteljes formulát egyesít az öregedés különféle jeleinek leküzdésére:

 • A bőr finomabb textúrájú és ragyogó lesz: A krémes emulzió hatékony AHA (alfa-hidroxi sav) komplexet és glicin-szaponint tartalmaz. Az AHA savak – melyek közül sokat gyümölcssavakként ismerünk – hámlasztják a bőrt, míg a glicin-szaponin serkenti a hialuronsav termelését a dermális rétegben, ahol a mélyebb ráncok erednek.
 • Hidratálás és ráncfeltöltés: Az áttetsző gél egyaránt tartalmaz nagy és kis molekulasúlyú hialuronsavat. A nagy molekulasúlyú hialuronsav a bőr külső rétegeit teszi simává, míg a kis molekulasúlyú hialuronsav (mely 40-szer kisebb) mélyen behatol az epidermális rétegekbe, ahol a mélyebb ráncok erednek. 

A két formula együttes hatására a bőr érezhetően simábbá válik. Ezt az innovatív terméket éjszakai használatra fejlesztettük ki. Rendszeres használat mellett az Eucerin Hyaluron-filler Éjszakai Bőrmegújító Peeling és Szérum klinikailag és bőrgyógyászatilag igazolt módon finomabbá teszi a bőr struktúráját és segíti a sejtmegújulást, miközben belülről tölti fel még a legmélyebb ráncokat is. A bőr simábbá és sugárzóbbá válik, valamint segít a tág pórusok méretének normalizálásában.

 

Klinikai vizsgálatok

Klinikai és bőrgyógyászati kutatások igazolják a kiváló hatékonyságot és bőrtolerabilitást. 

FŐBB EREDMÉNYEK

 • 96%: finomítja a bőr textúráját
 • 95%: sugárzóvá teszi a bőrt
 • 93%: a bőr észrevehetően simább
 • 93%: még ragyogóbbá teszi a bőröm
 • 91%: a terméknek ránctalanító hatása van
 • 91%: finomítja a pórusok megjelenését
 • 91%: érezhetően feszesebbé teszi a bőröm
 • 91%: észrevehetően javítja a bőröm megjelenését

2 Beiersdorf AG, PiU, March 2018

Gyakori kérdések

Mi a különbség az Eucerin Hyaluron-filler Éjszakai Bőrmegújító Peeling és Szérum és az Eucerin Hyaluron-Filler Night között?

Az Eucerin Hyaluron-Filler Night bőrtápláló éjszakai hidratáló arckrém, mely láthatóan feltölti a finom ráncokat és redőket. Dexpanthenolt is tartalmaz, mely az éjszaka során segíti a bőr regenerációját. Az Eucerin Hyaluron-filler Éjszakai Bőrmegújító Peeling és Szérum arra fejlesztették ki, hogy az Eucerin Hyaluron-Filler Night termékkel együtt alkalmazva kétszeres hatékonysággal tegyék simává és sugárzóvá az arcbőrt. A gél állagú formulában nagy és kis molekulasúlyú hialuronsav egyaránt megtalálható (3), míg az emulzió glicin-szaponint és hatékony AHA (alfa-hidroxi sav) komplexet tartalmaz a hámlasztás érdekében. Az AHA vegyületek közül sokat gyümölcssavakként ismerünk.

A gél és az emulzió kombinációja rendszeres használat esetén segíti a hámsejtek megújulását és finomítja a bőrt, miközben belülről tölti fel még a legmélyebb ráncokat is. Az Eucerin Hyaluron-filler Éjszakai Bőrmegújító Peeling és Szérum után használja az Eucerin Hyaluron-Filler Night terméket.

3 – A nagy molekulasúlyú hialuronsav fokozza a hidratációt és simává teszi a bőr külső rétegét, míg a kis molekulasúlyú hialuronsav (mely 40-szer kisebb, mint a formulában levő nagy molekulasúlyú hialuronsav) behatol az alsóbb epidermális rétegekbe is, ahol a mélyebb ráncok erednek.

 

Mi a különbség az Eucerin Hyaluron-filler Éjszakai Bőrmegújító Peeling és Szérum és az Hyaluron-Filler Intenzív Ráncfeltöltő Szérum között?

Az Hyaluron-Filler Intenzív Ráncfeltöltő Szérum intenzív ránctalanító szérum, melyet az Eucerin Hyaluron-Filler nappali és éjszakai krémekkel való együttes használatra fejlesztettek ki. Fokozza a Hyaluron-Filler családba tartozó többi termék hidratáló és ráncfeltöltő hatását. Az Eucerin Hyaluron-filler Éjszakai Bőrmegújító Peeling és Szérumot éjszakai, az Eucerin Hyaluron-Filler éjszakai krémmel való együttes használatra fejlesztették ki. Akárcsak az Intenzív Szérum, az Hyaluron-filler Éjszakai Bőrmegújító Peeling és Szérum is nagy koncentrációban tartalmaz hialuronsavat a hidratáltság fokozása érdekében. Formulájában a hámlasztó hatású AHA (alfa-hidroxi sav) komplex is megtalálható.

Miért javasolják, hogy az Eucerin Hyaluron-filler Éjszakai Bőrmegújító Peeling és Szérumot ne reggel, hanem este használjuk?

A termék esti alkalmazását két okból javasoljuk:

 1. A hámlasztás érzékenyebbé teheti a bőrt a napfényre, és növelheti a napsugárzás okozta bőrkárosodás, különösen a leégés kockázatát.
 2. Az alfa-hidroxi savak, melyek az EuEucerin Hyaluron-filler Éjszakai Bőrmegújító Peeling és Szérumban levő AHA komplexet alkotják, fényérzékenyek, azaz napfény hatására megváltozhatnak, lebomolhatnak, és ez rontja hatékonyságukat.

Javasoljuk továbbá, hogy a hámlasztó használata után, valamint még további egy héten keresztül reggelente olyan nappali krémet használjon, mely magas fokú napvédelmet biztosít, mivel ebben az időszakban bőre érzékenyebb lehet a napfényre. Próbálja ki az Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF 30 terméket, vagy ha bőre intenzívebb napsütésnek van kitéve, használja fényvédő termékcsaládunkból az arcbőr számára kifejlesztett 50-es fényvédő faktorú termékek valamelyikét.

 

Mennyit használjak a termékből?

Két pumpanyomásnyi termék bőven elég az arcára, nyakára és dekoltázsára, de ha úgy érzi, egy kicsit kevesebbre vagy többre van szüksége, használja a kívánt mennyiséget.

Használjak napvédőt a termék alkalmazását követő reggelen?

Igen. A hámlasztás eltávolítja az elhalt hámsejteket a bőr felszínéről, és a bőr emiatt egy kicsit érzékenyebbé válhat a napfényre. Ez pedig fokozhatja a napsugárzás okozta bőrkárosodás, különösen a leégés kockázatát. Fontos, hogy még felhős napokon is biztosítsa bőrének a védelmet, amelyre szüksége van. Használjon 30-as, vagy ennél magasabb fényvédő faktorú terméket, például az Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF 30-at. A fényvédőt vigye fel bőrére a hámlasztó alkalmazása utáni reggelen, és ezt még további egy héten át mindennap ismételje meg. Javasoljuk, hogy mindig olyan nappali arckrémet használjon, mely fényvédelmet is nyújt, mivel a bőr idő előtti öregedésének elsődleges oka az az öregítő hatás, melyet a fény okoz.

A két formula miért van a tégely két, elkülönített részében?

A formulák azért kerültek külön kis tartályokba, mert így frissek, stabilak maradnak, és a hatóanyagok ilyen módon a leghatékonyabbak. Amikor az adagoló tetejét középen megnyomja, az emulzió és a gél egymással elkeveredve krémes állagú, frissítő elegyet alkot, mely többféle, a bőr számára előnyös hatást fejt ki.

Az Eucerin Hyaluron-filler Éjszakai Bőrmegújító Peeling és Szérum aknés bőrre is használható?

Igen. A termék állaga könnyű, gélszerű, és klinikai, valamint bőrgyógyászati kutatások bizonyítják, hogy nem mitesszerképző  (vagyis nem idéz elő aknét, illetve nem súlyosbítja azt).

Rendszeresen használhatom ezt a terméket?

Igen. Az Eucerin Hyaluron-filler Éjszakai Bőrmegújító Peeling és Szérum minden este használható.

Összetevők

Használati útmutató

 • Naponta egyszer, este vigye fel jól megtisztított arcbőrére, nyakára és dekoltázsára
 • Az adagoló tetejét középen nyomja meg, így biztosíthatja a két formula optimális kombinációját
 • Tenyerében keverje össze a két formulát
 • Ügyeljen rá, hogy a termék ne kerüljön a szemébe
 • A termék fokozhatja a bőr fényérzékenységét, ezért miután alkalmazza, a következő reggelen, valamint ezt követően még egy héten át mindig használjon legalább 30-as fényvédő faktorú nappali arckrémet
 • A legjobb eredmény eléréséhez használja az Eucerin Hyaluron-Filler termékcsalád más termékeivel együtt
   

A tégely tetejét középen nyomja meg, így a két szérumot optimális kombinációban adagolhatja ki

Napi bőrápolási rutin

Alaposan tisztítsa meg bőrét száraz bőrre készült Eucerin DermatoCLEAN Mild Cleansing Milk-kel vagy normál és vegyes bőrre kifejlesztett Eucerin DermatoCLEAN Refreshing Cleansing Gel-lel.

Az ápoló termék használata előtt készítse elő bőrét Eucerin DermatoCLEAN Clarifying Toner-rel.

Reggel: Használja az Eucerin Hyaluron-Filler Concentrate-et, majd a megfelelő Eucerin Hyaluron-Filler nappali arcápolót és az Eucerin Hyaluron-Filler Eye SPF 15 terméket.

Este: Használja az Eucerin Hyaluron-Filler Night Peeling & Serumot, majd az Eucerin Hyaluron-Filler éjszakai krémet és az Eucerin Hyaluron-Filler Eye SPF 15 terméket. Ha este is szeretné használni az Eucerin Hyaluron-Filler Concentrate-et, akkor az Eucerin Hyaluron Night Peeling & Serum után és az Eucerin Hyaluron-Filler Night előtt vigye fel.

 

Javasoljuk, hogy a termék használatát követő reggelen, valamint az utolsó alkalmazás után még egy héten át mindig használjon legalább 30-as fényvédő faktorú fényvédőt. Próbálja ki az Eucerin Hyaluron-Filler Day SPF 30 terméket, mely minden bőrtípusra használható, vagy az Eucerin Sun Fluid Photoaging Control SPF 50 terméket. Ezt az extra védelmet az arckrém után és az Eucerin Hyaluron-Filler CC Cream felvitele előtt kell alkalmazni.

Mit tegyen és mit ne tegyen

Használja ezt a terméket, ha…

Próbáljon ki más terméket, ha…

Ha olyan ránctalanítót keres, mely hámlaszt és finomítja a bőr textúráját:

Az Eucerin Hyaluron-filler Éjszakai Bőrmegújító Peeling és Szérum egyik része, a krémes emulzió glicin-szaponint és hámlasztó hatású AHA (alfa-hidroxi sav) komplexet tartalmaz. Az AHA vegyületek közül sokat gyümölcssavakként ismerünk. A gél nagy és kis molekulatömegű hialuronsavat egyaránt tartalmaz. A gél és az emulzió keveréke segíti a sejtmegújulást és finomítja a bőrt, miközben belülről tölti fel még a legmélyebb ráncokat is.

Ránctalanító szérumot keres, mely hidratálja a bőrt és csökkenti a finom ráncokat és redőket:

A termék magas koncentrációban tartalmaz nagy és kis molekulatömegű hialuronsavat, valamint glicin-szaponint. A nagy molekulatömegű hialuronsav fokozza a hidratációt és simává teszi a bőr külső rétegét, míg a kis molekulatömegű hialuronsav (mely 40-szer kisebb, mint a formulában levő nagy molekulatömegű hialuronsav) behatol az alsóbb epidermális rétegekbe is, ahol a mélyebb ráncok erednek.

Olyan terméket keres, melyet este használhat:

Az Eucerin Hyaluron-filler Éjszakai Bőrmegújító Peeling és Szérumot esti használatra fejlesztették ki. Az Eucerin Hyaluron-Filler Night előtt alkalmazható. Segíti a sejtmegújulást és finomítja a bőrt, miközben belülről tölti fel még a legmélyebb ráncokat is.

Olyan ráncfeltöltő szérumot keres, mely reggel és este egyaránt alkalmazható a ráncok és redők csökkentésére:

Az Eucerin Hyaluron-Filler Concentrate egyaránt tartalmaz nagy és kis molekulatömegű hialuronsavat, valamint glicin-szaponint, és ennek köszönhetően mindenfajta ráncot feltölt.

Éjszakai arckrémet keres, mely csökkenti a finom ráncokat és redőket:

Próbálja ki az Eucerin Hyaluron-Filler Night terméket, mely belülről tölti fel még a legmélyebb ráncokat is és dexpanthenol-tartalmának köszönhetően segíti a bőr regenerálódását az éjszaka során.

Olyan szérumot keres, mely csökkenti a hiperpigmentációt, például a napfény okozta foltokat (ezeket májfoltoknak is szokás nevezni), illetve a sötét bőrterületeket:

Javasoljuk az Eucerin Anti-Pigment Dual Serum használatát. Ez a kétszeres hatóerejű szérum thiamidol- és hialuronsavtartalmának köszönhetően eredményesen halványítja a sötét foltokat, ugyanakkor véd újbóli megjelenésük ellen is és a bőrt egyenletessé, sugárzóvá teszi.

Eucerin® Hyaluron-Filler Korszerű megoldások a ránctalanításra

Ahogyan a bőr öregszik, a benne természetes módon megtalálható hialuronsav szintje csökken, és ez finom ráncok és mélyebb redők kialakulásához vezet a bőr felszínén. Az Eucerin Hyaluron-Filler termékcsalád klinikailag tesztelt tagjai rövid és hosszú láncú hialuronsavak kombinációja mellett bioaktív glicin szaponint is tartalmaznak. Ez utóbbi olyan anyag, amely bizonyítottan növeli a bőr saját hialuronsavtermelését. Ha az Ön számára a ráncok és redők megjelenése jelenti a legfőbb gondot az idősödéssel kapcsolatban, akkor ajánjuk az Eucerin Hyaluron-Filler termékcsaládot, mely hatásosan feltölti a ráncokat és bőrtolerabilitása kiváló.

A termék értékelése
 • (0)
0 az 1-5 skálán / 0 értékelés
5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0
Folymatosan dolgozunk termékeink fejlesztésén.
Mondja el Ön is véleményét, értékelje termékünket.