ÚJ
 • 1/6
 • 2/6
 • 3/6
 • 4/6
 • 5/6
 • 6/6
 • 1/6
 • 2/6
 • 3/6
 • 4/6
 • 5/6
 • 6/6

UREA Repair PLUS 10% Urea lábápoló hab

0.0
0 Vélemény írása
Lábápoló hab nagyon száraz és érdes bőrre
Azonnali hatás és 48 órás enyhülés a száraz bőr számára
Revitalizál és segíti a bőr regenerációját

Diabéteszes bőr ápolására is alkalmas

Klinikailag tesztelt, ultra könnyű lábápoló hab 10% ureával, mely intenzíven hidratálja a láb megvastagodott bőrét és élénkíti, segíti a bőr regenerációját. A lábápoló hab nagyon gyorsan beszívódik és nem hagy zsíros, ragacsos érzetet.

Fenntarthatóság & Környezet

Mikroműanyag-mentes (UNEP által meghatározott irányelvek szerint)

Tudjon meg többet fenntarthatósági programunkról

A termékről

Lábápoló hab nagyon száraz és érdes bőrre

Talpunk nagy igénybevételnek van kitéve, ezért a bőr itt vastagabb és keményebb, mint testünk más részein, hogy kibírja a mindennapos terhelést. Véd bennünket, ugyanakkor hajlamos a kiszáradásra. A nem praktikus lábbelik, a nyomás, dörzsölés és a bőrt érő stresszhatások azt eredményezhetik, hogy a láb, és különösen a sarkok bőre idővel nagyon érdessé válhat és kiszáradhat.

Az Eucerin UREA Repair PLUS 10% Urea lábápoló hab intenzíven hidratálja a láb érdes, száraz bőrét, és ezzel azonnali enyhülést nyújt. A többféle hatóanyagot egyesítő formula célzott megoldást nyújtva, eredményesen kezeli a száraz bőrt.

A száraz bőr kezelésének arany sztenderdje továbbra is az urea. Az olyan klasszikus összetevők, mint a természetes hidratáló faktorok (NMF), bőségesen ellátják a bőrt nedvességgel, míg a ceramidok erősítik a bőr védelmi funkcióját és megakadályozzák a nedvességvesztést. Ezek egyszerre hatnak a dexpanthenollal és a decanediollal, két olyan hatóanyaggal, melyek a lábápolásban kiemelt szerepet játszanak annak köszönhetően, hogy képesek gyorsan regenerálni a bőrt és csökkentik azoknak a mikroorganizmusoknak a számát, amelyek a gombás fertőzésekért felelősek. Igazolt eredmény, hogy az új lábápoló hab javítja a gombára érzékeny lábak ellenálló képességét.

A formula klinikailag és bőrgyógyászatilag bizonyított módon azonnali enyhülést nyújt és intenzív, hosszan tartó hidratálást biztosít, akár 48 órán át csökkentve a bőr szárazságát és érdességét. A bőr újra puha és sima érzetűvé válik, a megvastagodás, bőrkeményedés pedig csökken. Textúrájának köszönhetően az ultra könnyű hab könnyen felvihető és gyorsan beszívódik, így a termék használata tökéletesen kényelmes. A habnak emellett kellemes illata van, melyet kifejezetten a száraz bőr számára fejlesztettek ki, így pozitív, spa-hangulatú élményt nyújt az irritáció veszélye nélkül, melyet az erősen illatosított termékek okozhatnak.

A lábápoló hab ideális azok számára, akiknek a bőre érett és/vagy száraz, illetve olyan bőrbántalmaktól szenvednek, melyeket a xerózis, a psoriasis vagy különösen a cukorbetegség okoz. Az illatos hab textúráját és állagát a cukorbeteg használók 95%-a pont jónak minősítette, és megerősítették, hogy a terméket könnyű használni a diabétesztől száraz bőrön. Emellett a cukorbeteg használók 94%-a állította, hogy a hab általános jó hatással van száraz bőrükre, és 96%-uk szerint láthatóan simává és hidratálttá teszi a bőrt. A termék orvosi kezelés kiegészítésére is alkalmas. A kutatások során a termék tesztelőinek 98%-a állította, hogy a hab különösen jól használható olyan bőrre, mely a kompressziós harisnyák okozta stressznek volt kitéve.

 

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok igazolják a termék kiváló hatékonyságát és tolerabilitását száraz és diabéteszes bőrön.

Főbb eredmények

*Eredmények 2 hét után

Termékhasználati (PiU) kutatást végeztek 250 száraz bőrű személy részvételével, akiknek életkora 35 és 75 év között volt1. A résztvevők a következőkről számoltak be a termék négy héten át tartó, rendszeres használata után:

2 hét után
Hidratálást biztosít és enyhülést nyújt a nagyon száraz bőrnek 100% 
Ultra könnyű hab textúrája van 100% 
Egészségesebbé és ápolttá teszi a bőrt 100%
Láthatóan és érezhetően revitalizálja, életre kelti a bőrt 100% 
Azonnali enyhülést nyújt a száraz bőrnek  97% 
Regenerálja a bőrt  96% 
Hosszú időre simává teszi a bőrt   94%
Csökkenti a bőr megvastagodását   91%
Nagyon gyorsan beszívódik  84%

1 Beiersdorf AG, PiU, Olaszország, 2021. január

Tulajdonságok

 •  nagyon gyorsan beszívódik
 • nem ragacsos
 • nem zsíros
 • ultra könnyű hab textúra

Használata

Használata

Hogyan kell alkalmazni az Eucerin UREA Repair PLUS 10% Urea lábápoló habot?

 • Használat előtt jól rázza fel
 • A flakont felfelé tartva nyomjon ki egy kis mennyiséget a tenyerébe
 • Olyan gyakran vigye fel lábára, amennyire ez szükséges
 • Ügyeljen rá, hogy ne kerüljön a szemébe

Mit tegyen és mit ne tegyen

Használja ezt a terméket, ha…

Lábápoló terméket keres lábainak nagyon száraz, érdes bőrére.
Az Eucerin UREA Repair PLUS 10% Urea lábápoló hab azonnali, hosszan tartó hidratálást biztosít és megszünteti a szárazság, bőrfeszülés érzését.

Olyan lábápolót keres, mely puhítja a megvastagodott bőrt a sarkakon és csökkenti a bőrkeményedést.
Az Eucerin UREA Repair PLUS 10% Urea lábápoló hab puhítja a megvastagodott bőrt és csökkenti a nyomás okozta bőrelváltozást, valamint a bőrkeményedést.

Xerózistól, psoriasistól vagy cukorbetegségtől szenved.
Az Eucerin UREA Repair PLUS 10% Urea lábápoló hab azok is használhatják, akik az említett betegségektől szenvednek. A rendkívül alaposan tesztelték cukorbetegeken.

A bőre érett, idősödik.
Az Eucerin UREA Repair PLUS 10% Urea lábápoló hab minden típusú felnőtt bőrre használható.

Próbáljon ki másik terméket, ha…

Intenzív ápolást nyújtó krémet keres a lábán lévő rendkívül száraz, érdes és/vagy pikkelyesedő bőrterületekre.
Ajánljuk az Eucerin UREA Repair PLUS 30% Urea krémet. Klinikai és bőrgyógyászati kutatások igazolják, hogy már egy heti használat után láthatóan simábbá és rugalmasabbá teszi a bőrt, és az eredmény rendszeres használat mellett folyamatosan javul.

A sarkán lévő töredezett bőrt szeretné ápolni.
Próbálja ki az Eucerin Aquaphor Regeneráló kenőcsöt, mely klinikailag bizonyítottan regenerálja a nagyon száraz, repedezett és/vagy irritált bőrt és felgyorsítja a bőrregenerációt.

Nagyon száraz és érdes bőrére keres mindennapi használatra szánt hidratálót, melyet egész testén alkalmazhat.
Az Eucerin UREA Repair PLUS 10% Urea testápolót használatát javasoljuk.

Bőre száraz és érdes, és az egész testen használható hidratáló testápolót keres mindennapi használatra.
Javasoljuk az Eucerin UREA Repair PLUS 5% Urea testápolót vagy az Eucerin UreaRepair PLUS 5% Urea tégelyes testápoló használatát.

Kézkrémet keres kezének száraz és érdes bőrére.
Próbálja ki az Eucerin UreaRepair PLUS 5% Urea kézkrémet.

Összetevők

Hogyan hat

A formulában levő ceramid helyreállítja a bőr védelmi funkcióját és csökkenti a nedvességveszteséget. Az urea és a többi NMF megköti a vizet, azonnal enyhíti a szárazságot és érdességet, és intenzív, 48 órás hidratálást biztosít.

Hiány áll fenn a bőr védelmét biztosító lipidekből
Hiány áll fenn a nedvességet megkötő anyagokból, például ureából és más NMF-ekből

Alkalmazás előtt

A formulában lévő ceramid helyreállítja a bőr védelmi funkcióját és csökkenti a nedvességveszteséget
Az urea és a többi NMF megköti a vizet és enyhíti a szárazság és érdesség tüneteit

Alkalmazás után

Gyakori kérdések (3)

Építsd fel a bőrápolási rutint

Márkaértékeink

A bőrápolás úttörői

Holisztikus dermokozmetikai megközelítéssel védjük bőrét, hogy megőrizzük annak egészségét és ragyogását.

Bőrgyógyászok ajánlásával

Világszerte vezető bőrgyógyászokkal és gyógyszerész partnerekkel dolgozunk együtt innovatív és hatékony bőrápolási termékek kifejlesztésén, amelyek megbízhatóak és bátran ajánlhatják bárkinek.

Elkötelezve az innováció mellett

Több mint 100 éve már, hogy elköteleztük magunkat a kutatás és innováció mellett. Hiszünk abban, hogy olyan hatóanyagokat és nyugtató formulákat hozunk létre, amelyek nagy toleranciával rendelkeznek, és segítenek abban, hogy minden nap jobban élhesse életét.