• 1/6
 • 2/6
 • 3/6
 • 4/6
 • 5/6
 • 6/6
 • 1/6
 • 2/6
 • 3/6
 • 4/6
 • 5/6
 • 6/6

Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift Bőrfeszesítő szemránckrém

5.0
3 Vélemény írása

Bőrfeszesítő szemránckrém 15-ös fényvédő faktorral, minden bőrtípusra

Bőrfeszesítő szemránckrém minden bőrtípusra. 15-ös fényvédő faktorral és UVA-szűrőrendszerrel védi a szemkörnyék érzékeny bőrét. Kontaktlencsét viselők is használhatják.

A termékről

A minden bőrtípusra alkalmazható Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift Bőrfeszesítő szemránckrém kifejezetten arra készült, hogy a szemkörnyék érzékeny területén csökkentse a bőr ráncosodását, megereszkedését, mely a feszesség elvesztésének következménye. Formulája három hatóanyagot tartalmaz, melyek a bőr meghatározott rétegeibe hatolnak be. A klinikailag tesztelt formula segít újra határozott vonalúvá, feszessé tenni a szemkörnyék bőrét.

A természetes eredetű magnolol a bőr feszességét adó sejtek méretét és számát egyaránt növeli*, míg az oligo-peptidek erősítik a kollagénhálózatot és fokozzák a kollagén megújulását*, s ezzel megakadályozzák az újabb ráncok kialakulását. A hialuronsav a bőr felszínére hat, javítja a nedvességmegtartó képességet, és ezáltal kisimítja a ráncokat, melyek a szemek sarkaira jellemző bőrszárazság következtében alakultak ki. 15-ös fényvédő faktorral és UVA-szűrővel védi a bőrt a napsugárzás okozta öregedéstől. Szemészek által tesztelt, nem mitesszerképző formula, mely mentes az illatanyagoktól és az alkoholtól. *In vitro kutatások

Klinikai vizsgálatok

Az Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift hatékonyságát és bőrbarát tulajdonságait klinikai vizsgálatok bizonyítják.

TULAJDONSÁGOK

 • szemorvosok által tesztelt
 • kontaklencse viselése esetén is használható
 • kitűnő alap a sminkeléshez
 • FF15
 • UVA- és UVB-védelem
 • illatanyagmentes

Használata

Használata

Mindennapi használatra

1. lépés: Tisztítás

Tovább

2. lépés: Tonizálás

Vattával vigyen fel bőrére Eucerin DermatoCLEAN Arctisztító tonikot, hogy előkészítse bőrét a hatóanyagok jobb befogadására.

Tovább

3. lépés: Ápolás

Tegyen egy keveset az Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift Bőrfeszesítő szemránckrémből a szem alatti és körüli területre. Gyűrűsujjának gyengéd simogató mozgásával nyomkodja bele a krémet a bőrébe. Kezdje belül, a szemzugban, és onnan haladjon kifelé, a halánték irányába. Ezután arcának többi részére használja az Önnek megfelelő Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift Nappali arckrémet, hogy a bőrfeszesítő hatás maximális legyen. Várjon öt-tíz percet, és csak ezután sminkeljen.

Tovább

Ha várhatóan napsugárzás éri a bőrét, a fej, a nyak és a mellkas napnak kitett területeire vigyen fel Eucerin Sun Fluid Mattító napozó fluid 50+ terméket, mely védelmet nyújt a napfény károsító hatásai ellen.

Mit tegyen és mit ne tegyen

Használja az Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift Bőrfeszesítő szemránckrémet, ha…

Szeretné feszesebbé tenni a megereszkedett bőrt a szeme körül:

Az Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift Bőrfeszesítő szemránckrém olyan hatóanyagokat tartalmaz, amelyek a bőrfeszesség csökkenésének kiváltó tényezőire hatnak a szemkörnyék érzékeny területén.

Biztonságos, tesztelt formulát keres, mely újra feszessé teszi a szemkörnyék finom bőrét:

Az Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift Bőrfeszesítő szemránckrém illatanyag- és alkoholmentes.

Próbáljon ki más terméket, ha…

Éjszaka használható bőrfeszesítő krémet keres:

Próbálja ki az Eucerin® Hyaluron-Filler+Volume Lift Bőrfeszesítő éjszakai arckrémet, mely azalatt erősíti bőrét, míg Ön alszik.

Az idősödéssel kapcsolatos fő gondja a bőr tömörségének csökkenése:

Próbálja ki az Eucerin® DermoDENSIFYER Bőrtömörséget Regeneráló szem- és szájkontúr krémet.

Az idősödéssel kapcsolatos fő gondot az Ön számára a ráncok és redők jelentik:

Próbálja ki az Eucerin® Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő szemránckrém terméket.

Összetevők

Hogyan hat

A magnololt, oligo-peptideket és hialuronsavat tartalmazó formula helyreállítja a bőr feszességét és újra határozottá teszi az arckontúrt.

A három hatóanyag együttese a bőr meghatározott rétegeire hatva eredményesen kezeli a feszesség csökkenésének jeleit és helyreállítja az arckontúrt.

A természetes eredetű magnolol a bőr feszességét adó sejtek méretét és számát egyaránt növeli.* Emellett az ánizsból előállított oligo-peptidek erősítik a kollagénhálózatot és fokozzák a kollagén újratermelődését.* Végül pedig a hialuronsav javítja a nedvességmegtartó képességet, így a bőrfelszín teltebb lesz és a ráncok mélysége csökken.

*In vitro kutatások

5.0
3 véleménye szerint *
3
0
0
0
0
 • Edi 2019. 12. 17.
  Első használat után már látszott
  Első használat után már látszott hatása nem hittem benne de működik csak ajánlani tudom.
 • Annamari 2017. 05. 22.
  Szuper
  Könnyű használni, hamar felszívódik, ez szuper termékek, imádom!
 • Évi 2017. 02. 09.
  Imádom mert könnyen felszívódik, nem ragad és nem fénylik tőle az arcom.
  Nagyon jónak találom

Építsd fel a bőrápolási rutint

Márkaértékeink

A bőrápolás úttörői

Holisztikus dermokozmetikai megközelítéssel védjük bőrét, hogy megőrizzük annak egészségét és ragyogását.

Bőrgyógyászok ajánlásával

Világszerte vezető bőrgyógyászokkal és gyógyszerész partnerekkel dolgozunk együtt innovatív és hatékony bőrápolási termékek kifejlesztésén, amelyek megbízhatóak és bátran ajánlhatják bárkinek.

Elkötelezve az innováció mellett

Több mint 100 éve már, hogy elköteleztük magunkat a kutatás és innováció mellett. Hiszünk abban, hogy olyan hatóanyagokat és nyugtató formulákat hozunk létre, amelyek nagy toleranciával rendelkeznek, és segítenek abban, hogy minden nap jobban élhesse életét.