• (0)
Írjon értékelést

Eucerin DermoPure Mélytisztító arcradír

Kitisztítja a pórusokat és finomítja a bőr textúráját

A tejsavat és pórusfinomító mikroszemcséket tartalmazó arcradír kitisztítja a pórusokat, csökkenti a mitesszerek, pattanások számát és finomítja a bőr textúráját.

Bőrradír pattanásra hajlamos bőrre

Az Eucerin DermoPure Mélytisztító arcradír tejsavat tartalmazó bőrradír, mely a bőr kiszárítása nélkül távolítja el a szennyeződéseket. Arcra és testre egyaránt alkalmazható. A természetes mikrorészecskék hámlasztó hatásukkal megszabadítják a bőrt az elhalt hámsejtektől – ezek jelenléte a mitesszerek és pattanások kialakulásának egyik legfőbb oka –, gyengéden megtisztítják a bőrt és eltávolítják a sminket.

A pórusok kitisztulnak, a pattanások és mitesszerek száma csökken és a bőr láthatóan simább, finomabb állagú lesz.

A terméket kifejezetten zsíros, problémás bőrre tervezték, melyet nem kezelnek gyógyszeresen; az arcradír terhesség alatt is használható.

 

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok

A termék hatékonyságát hathetes vizsgálattal tesztelték Németországban, 16 nő és 4 férfi részvételével. A tesztelők életkora 13 és 34 év között volt (átlagéletkor: 18,5 év).

FŐBB EREDMÉNYEK

A kutatás igazolta:

 • Az Eucerin DermoPure Mélytisztító arcradír nagyon pozitív hatással volt a bőr általános állapotára.
 • A problémás bőrű, aknéra hajlamos, vagy enyhe acne comedonicától szenvedő személyek nagyon jól tolerálták a terméket
 

Gyakori kérdések

Milyen gyakran kell használnom az Eucerin DermoPure Mélytisztító arcradírt?

Javasoljuk, hogy az arcradírt hetente egyszer használja, a Mélytisztító arclemosó zselé helyett. Azonban kímélő formulájának köszönhetően a termék akár mindennapos használatra is alkalmas, így gyakrabban is használhatja.

Használhatom az Eucerin DermoPure Mélytisztító arcradírt az Eucerin DermoPure Bőrmegújító szérummal együtt?

Igen. Miközben az Eucerin DermoPure Bőrmegújító szérumot használja, hetente egyszer alkalmazhatja az arcradírt is.

Az arcradír előtt használnom kell az Eucerin DermoPure Mélytisztító arclemosó zselét?

Nem. Az Eucerin DermoPure Mélytisztító arcradírt a szokásos arctisztító helyett használja, de figyeljen rá, hogy előbb távolítson el bőréről minden szemfestéket (próbálja ki az Eucerin DermoPure Mélytisztító micellás arclemosót), és vigyázzon, hogy az arcradír ne kerüljön a szemébe.

Korábban az Eucerin DermoPURIFYER Mélytisztító arcradírt használtam. Mi a különbség eközött és az Eucerin DermoPure Mélytisztító arcradír között?

Megváltoztattuk az illatot, a nevet és a csomagolást. A formula hatóanyagai ugyanazok maradtak.

Igaz, hogy az akne a rossz higiénia következménye?

Nem. Sok hiedelem él a köztudatban az akne okaival és kiváltó tényezőivel kapcsolatban, a rossz higiénia is ezek közé tartozik. A problémás bőr nem a rossz higiénia jele. Épp ellenkezőleg, az agresszív tisztálkodószerekkel való túl gyakori mosakodás még inkább irritálhatja a bőrt. Javasoljuk, hogy naponta kétszer tisztítsa meg az arcát, és ehhez kímélő arctisztítókat használjon, melyeket kifejezetten zsíros, problémás bőrre fejlesztettek ki, és amelyek klinikailag és bőrgyógyászatilag bizonyított módon eltávolítják a fölösleges faggyút, az izzadságot és az elhalt hámsejteket, mégpedig anélkül, hogy kiszárítanák a bőrt. Az is fontos, hogy ne piszkálja a pattanásokat és a kezét tartsa távol az arcától.

Elmúlik az akném, ahogy idősebb leszek?

Sok embernél az akne a serdülőkor után elmúlik, de vannak, akik még 30 éves koruk után is szenvednek az aknétól. Ha bőrbántalmai nem enyhülnek, kérjük, forduljon bőrgyógyászhoz.

A fogamzásgátló tabletta segíthet megelőzni vagy meggyógyítani az aknét?

Az akne összefügg a hormonháztartás kiegyensúlyozatlanságával, ami a faggyúmirigyek érzékenyebbé válásához vezethet. Ezért az antiandrogén hormonális összetevőt tartalmazó fogamzásgátlók segíthetnek. Ha kétségei vannak, keresse fel bőrgyógyászát vagy nőgyógyászát.

Gyógyszeres akneterápia közben is használhatom az arcradírt?

Nam javasoljuk az arcradír használatát a gyógyszeres aknekezelés ideje alatt, mert az isotretinoin és benzoil-peroxid hatóanyagú gyógyszerek, valamint az antibiotikumok érzékenyebbé tehetik a bőrt. Az arcradír helyett inkább használja az Eucerin DermoPure Mélytisztító arclemosó zselét vagy az Eucerin DermoPure Mélytisztító micellás arclemosót.

A termék műanyagszemcséket tartalmaz?

Az Eucerin jelentős lépést tett abba az irányba, hogy termékei még inkább környezetbarátak legyenek, így nem használ polietilénből (PE) készült mikrogyöngyöket. Az általunk használt cellulózrészecskék mikrokristályos cellulóz és szilikon-dioxid keverékéből állnak. Ezek a részecskék gyengédek, bőrbarátak és ugyanazt az eredményt biztosítják, mint a kevésbé környezetbarát műanyag mikroszemcsék.

Összetevők

 • Az arcradírt a Mélytisztító arclemosó zselé helyett használja hetente egyszer, vagy szükség esetén gyakrabban
 • Nedvesítse meg az arcát és/vagy a testét
 • A termékből tegyen a kezére egy mogyorónyit
 • Gyengéden masszírozza át vele az arcát és/vagy a testét
 • Alaposan öblítse le
 • Ezután használja a megfelelő bőrápolót, például az Eucerin DermoPure Mattító fluidot
 • Ügyeljen rá, hogy az arcradír ne kerüljön a szemébe
 • Mindennapos használatra is alkalmas

Az aknés bőrre készült bőrradírt használja hetente egyszer

Javaslatok a napi bőrápolási rutinhoz

Tisztítsa meg arcát aknés bőrre készült micellás arclemosóval

Tisztítsa meg bőrét reggel és este:

 • Reggel: távolítsa el az éjszaka felgyülemlett faggyút és elhalt hámsejteket
 • Este: távolítsa el a sminket és szabadítsa meg bőrét a nap során lerakódott szennyeződésektől

Használjon kímélő arctisztítót, mint amilyen az Eucerin DermoPure Mélytisztító arclemosó zselé, langyos vizet, majd következő lépésként megfelelő arctonikot. Hasznos lehet, ha hetente egyszer bőrradírt is használ, mely felszabadítja a pórusokat és finomítja a bőrt.

Nem javasoljuk, hogy gyógyszeres aknekezelés mellett alkoholalapú tonikot vagy bőrradírt használjon, mivel az isotretinoin és benzoil-peroxid hatóanyagú gyógyszerek, valamint az antibiotikumok érzékenyebbé tehetik a bőrt. Ha szereti a friss érzést, amit a tonik nyújt, próbálja ki az alkoholmentes Eucerin DermoPure Mélytisztító micellás arclemosót.

Először tisztítsa meg bőrét a micellás arclemosóval, majd vigye föl rá a hidratálót

Az arckrémet aszerint válassza meg, hogy mennyire súlyos az akne, és milyen kezelést alkalmaz.

Ha az aknét gyógyszeresen kezeli, az Eucerin DermoPure Bőrnyugtató krém segít enyhíteni néhány tünetet, például az erőteljes bőrszárazságot. Öt perccel a gyógyszeres kezelés után alkalmazza, hogy az orvosság hatóanyagainak legyen idejük teljesen beszívódni.

Ha az akne enyhe vagy közepesen súlyos, de Ön nem alkalmaz gyógyszeres kezelést, reggel és este használjon nyugtató és mattító hidratálót, például Eucerin DermoPure Mattító fluidot.

Annak érdekében, hogy bőre hosszú távon is tisztább és simább megjelenésű legyen, tegye napi rutinja részévé bőrmegújító kezelésünket. Mindenfajta problémás bőrre használható, amennyiben nem alkalmaz egyidejűleg gyógyszeres aknekezelést. A bőrmegújító kezelést elég naponta egyszer – lehetőleg este – alkalmazni. Használja a mattító fluid előtt, vagy akár önmagában.

 

 

Használjon fényvédőt

A fényvédelem a reggeli rutin fontos része. A pattanások pigmentációs problémákhoz vezethetnek, amennyiben túl sok napsugárzás éri őket, és az akne kezelésére alkalmazott gyógyszerek a problémás bőrt még érzékenyebbé tehetik az UV-sugarakra. Az Eucerin Sun Oil Control napozó krém-gél FF30 és  FF50+ bőre szükségleteinek megfelelő védelmet nyújt, és az alapozó, valamint a smink felvitele előtt kell használni. Ha a fényvédőt helyi aknegyógyszer felvitele után alkalmazza, várjon öt percet, hogy az orvosság hatóanyagai teljesen beszívódhassanak.

A korrektort a smink felvitele előtt és után is használhatja

Fedje el a bőrhibákat és tegye egyenletessé bőrének árnyalatát alapozóval vagy korrektorral. Válasszon olyan terméket, amely nem-mitesszerképző (azaz nem tömíti el a pórusokat), emellett, ideális esetben olyan összetevőket is tartalmaz, melyek segítenek javítani a problémás bőr állapotát. Győződjön meg róla, hogy lefekvés előtt az összes sminket eltávolította.

Ez a megfelelő termék a bőrömre?

Használja ezt a terméket, ha…

Próbáljon ki más terméket, ha…

Arcán, nyakán, vállán és/vagy hátán a bőr hajlamos a pattanásképződésre: az Eucerin DermoPure Mélytisztító arcradír gyengéden hámlaszt, és mivel rendkívül bőrbarát, kiválóan használható aknéra hajlamos bőrre is.
Hajlamos a mitesszerképződésre: az Eucerin DermoPure Mélytisztító arcradírban lévő természetes mikrorészecskék anélkül csökkentik a bőrhibák és mitesszerek számát, hogy kiszárítanák a bőrt.
Jelenleg gyógyszeres akneterápiát folytat:

Eucerin DERMOPURE Hatékony bőrápoló termékek zsíros, pattanásos, aknéra hajlamos bőrre

Az akne elsősorban gyulladásos betegség. A gyulladás az akne minden szintjén jelen van - a láthatatlan mikrogyulladásoktól kezdve a láthatóan gyulladásban levő pattanásokig. (1)
 
Az Eucerin DERMOPURE termékcsaládot kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy a bőrhibák és az akne kialakulásának fő okaira hasson:

 

 • mikrogyulladások: az akne-ciklus alapvető okozói
 • túlzott faggyútermelés, mely seborrhea néven is ismert
 • hiperkeratózis (a bőr külső rétegének megvastagodása), ami a fekete és fehér mitesszerek kialakulásához vezet
 • elszaporodó baktériumok, melyek pattanások formájában megjelenő, látható gyulladást okoznak

 
A termékekben megtalálható:

 

 • Licochalcone A: kiemelkedően hatékony gyulladásgátló, mely enyhíti az irritációt és segít csökkenteni a kipirosodást
 • Szalicilsav: hámlasztó, pórustisztító  hatású antibakteriális összetevő, mely csökkenti a bőrhibákat és meggátolja újbóli kialakulásukat
 • Faggyúszabályozó technológia: csökkenti a faggyútermelést

 
A DermoPure Bőrmegújító szérum fő hatóanyaga:

 

 • 10% Hidroxi-komplex: hámlasztó anyagok rendkívül hatékony kombinációja (glikolsav, szalicilsav és glükonolakton), mely segít regenerálni a bőr felszínét, felszabadítja a pórusokat, csökkenti a P. acnes baktériumok számát és eltávolítja az elhalt hámsejteket

 
A termékcsaládban a gyengéd, mégis hatékony arctisztítók mellett megtalálhatók olyan bőrápoló termékek, melyeket kifejezetten aknéra hajlamos bőrre fejlesztettek ki; ezek közül több gyógyszeres aknekezelés mellett is alkalmazható.
 
Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok igazolják, hogy a termékek kiválóan használhatók problémás, aknéra hajlamos bőrre, és nagyon hatékonyan kezelik, illetve enyhítik a tüneteket.
 
(1) Das S, Reynolds RV: Am J Clin Dermatol (2014), 15: 479-488

 

A termék értékelése
 • (0)
0 az 1-5 skálán / 0 értékelés
5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0
Folymatosan dolgozunk termékeink fejlesztésén.
Mondja el Ön is véleményét, értékelje termékünket.