• 1/2
  • 2/2
  • 1/2
  • 2/2

Hyaluron-Filler + Elasticity bőrtömörséget regeneráló ajándékcsomag minden bőrtípusra

0.0
0 Vélemény írása
Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali krém FF15
Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló szemránckrém

 

KÜLÖNLEGES ajánlat! A csomagban található szemránckrém csak 990 Ft

 

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity termékcsaládot kifejezetten azért fejlesztették ki, hogy mikor a bőr idősödésével a bőr ellenállóképessége, rugalmassága csökken, és ezáltal a ráncok mélyebé válnak, ezek a krémek a tápláló hatásuk mellett, a hialuronsav  tartalmukkal a ráncok feltöltésében segítik az elvékonyodó, törékeny arcbőrt. A nappali és az éjszakai krém egyaránt tartalmaz arctiint (ez a hatóanyag bizonyítottan felgyorsítja a kollagén megújulását a hámsejtekben) és silymarint (egy erőteljes antioxidánst, mely védi a kollagént és az elasztint a lebomlástól, emellett javítja a sejtszintű vérkeringést is).

Márkaértékeink

A bőrápolás úttörői

Holisztikus dermokozmetikai megközelítéssel védjük bőrét, hogy megőrizzük annak egészségét és ragyogását.

Bőrgyógyászok ajánlásával

Világszerte vezető bőrgyógyászokkal és gyógyszerész partnerekkel dolgozunk együtt innovatív és hatékony bőrápolási termékek kifejlesztésén, amelyek megbízhatóak és bátran ajánlhatják bárkinek.

Elkötelezve az innováció mellett

Több mint 100 éve már, hogy elköteleztük magunkat a kutatás és innováció mellett. Hiszünk abban, hogy olyan hatóanyagokat és nyugtató formulákat hozunk létre, amelyek nagy toleranciával rendelkeznek, és segítenek abban, hogy minden nap jobban élhesse életét.