Eucerin® DermoPURIFYER termékcsalád A problémás bőr ápolására

Az Eucerin® DermoPURIFYER termékcsaládba tartozó hatékony bőrápoló kozmetikumok megoldást nyújtanak a problémás bőr számára. Hatóanyag-összetételük az akne és a bőrhibák kialakulásának négy fő okát célozza meg: a hiperkeratózist (a mitesszerek kialakulását), a seborrheát (a túlzott faggyútermelődést), a mikrobiális kolonizációt (a baktériumok abnormális elszaporodását), valamint a gyulladást. Az Eucerin® DermoPURIFYER termékek hatékonyságát és nagyon jó bőrtolerabilitását klinikai és dermatológiai vizsgálatok bizonyítják.

Bőrápolási tanácsok

Az akne tünetei sokfélék lehetnek, akárcsak súlyosságának mértéke, ezért mindig ezeknek megfelelően alakítsa ki bőrápolási rutinját.
Az Eucerin® DermoPURIFYER termékek mindennapos használata ajánlott a bőrhibák csökkentése érdekében.
Még a legjobb akneterápia is hiábavaló, ha a mitesszerképző kozmetikumok újra és újra súlyosbítják az aknét. Kérjen tanácsot orvosától vagy gyógyszerészétől a megfelelő kozmetikai termékek kiválasztásával kapcsolatban.
A problémás, aknés bőr esetében a legjobb eredmény eléréséhez többlépcsős bőrápolást javasolunk, a bőr tisztítását, tonizálását és ápolását.
Bizonyos kozmetikai termékek mitesszerképzők lehetnek, ami azt jelenti, hogy serkentik a mitesszerek kialakulását. A termékeken található összetevő lista ad tájékoztatást arról, hogy mely termékeket ne használja.