• (23)
Olvasson értékeléseket Írjon értékelést

Eucerin DermoPure Bőrmegújító szérum

Zsíros, problémás bőr

A 10% Hidroxi-komplexet tartalmazó szérum kitisztítja a pórusokat, láthatóan csökkenti a bőrhibákat, és segít megelőzni újbóli kialakulásukat

Savas hámlasztó aknéra hajlamos bőrre

Az innovatív formulájú Eucerin DermoPure Bőrmegújító szérumot kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy csökkentse a mitesszerek, pattanások megjelenését, valamint halványítsa az aknés foltokat.

Mindenki, aki enyhe vagy közepesen súlyos aknétól szenved, használhatja a szérumot, mely hármas hatást fejt ki:
- A 10% Hidroxi-komplex hámlasztó hatású savak – glikolsav, szalicilsav és glükonolakton – rendkívül hatékony kombinációját tartalmazza, ezáltal segít megújítani a bőr felszínét, felszabadítja a pórusokat, csökkenti a baktériumok számát, eltávolítja az elhalt hámsejteket és meggátolja, hogy újabb bőrhibák alakuljanak ki.

A formula licochalcone A-t is tartalmaz, ami bizonyítottan csökkenti a gyulladásokat és segít enyhíteni az irritációt.

Az Eucerin DermoPure Bőrmegújító szérum hatása már egy hét után kezd megmutatkozni: a bőr állapota javul, és idővel egyre tisztább és bársonyosabb megjelenésű lesz.

Várandós nők is használhatják.  Gyógyszeres aknekezelés alatt nem alkalmazható.

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok

Az Eucerin DermoPure Bőrmegújító szérummal való kezelés előtt és után
Az Eucerin DermoPure Bőrmegújító szérummal való kezelés előtt és után
*Előtte *Nyolchetes használat után

FŐBB EREDMÉNYEK

*Egy termékhasználati vizsgálat során 40, aknéra hajlamos bőrű (12 és 44 év közötti) férfi és nő használta a terméket naponta egyszer (este), nyolc héten át. Az eredményeket a használat megkezdésétől számítve 1, 2, 4 és 8 hét elteltével rögzítették. Az előtte-utána képek szemléltetik a nyolchetes használat után jelentkező, látható eredményt.

Egy kutatásban, melyben az alanyok maguk értékelték a tapasztaltakat, nyolcvan, 15 és 40 év közötti nő használta az Eucerin DermoPure Bőrmegújító szérumot nyolc héten át minden este. A következő eredményekről számoltak be: 

 • 95%: Segít kontrollálni a bőr zsírosságát
 • 94%: Megakadályozza újabb pattanások kialakulását
 • 94%: Csökkenti az akne után maradó sötét nyomokat
 • 94%: Csillogásgátló hatása van
 • 94%: Simává teszi a bőr felületét
 • 94%: Láthatóan javítja a bőr megjelenését
 • 93%: Csökkenti a pórusok láthatóságát
 • 88%: Láthatóan csökkenti a bőrhibákat
 • 85%: Csökkenti a fehérfejű mitesszereket
 • 83%: Csökkenti a feketefejű mitesszereket
 • 81%: Csökkenti a gyulladásos duzzanatokat

Gyakori kérdések

Ha naponta használom a szérumot, mikor tapasztalhatok javulást?

Rendszeres használat mellett már egy hét elteltével megmutatkoznak a bőrön a javulás jelei.

Használhatom a szérumot a szokásos arckrémemmel együtt, és ha igen, melyiket vigyem fel előbb?

Az Eucerin DermoPure Bőrmegújító szérumot lehet más bőrápoló termékekkel, például hidratálókkal és öregedésgátlókkal együtt használni. Javasoljuk, hogy a Bőrmegújító szérumot használja először, és ezt este tegye. Ha reggel alkalmazza a Bőrmegújító szérumot, ne felejtsen el utána fényvédőt is használni, próbálja ki például az Eucerin Sun Oil Control napozó krém-gél FF30 és  FF50+ terméket.

A bőröm aknéra hajlamos, ugyanakkor érzékeny is. Használhatom az Eucerin DermoPure Bőrmegújító szérumot?

Elvileg igen. De előbb tesztelje a terméket, hogy biztos legyen benne, a bőre jól tolerálja. A tesztet úgy végezheti el, hogy egy kis mennyiségű szérumot felvisz egy kis bőrterületre, és egész éjszakára fent hagyja. Ha enyhe bizsergést érez, ne aggódjon – ez csak azt jelzi, hogy a termék kifejti hatását.

Fokozatosan kell bevezetnem a szérumot a napi bőrápolási rutinomba, hogy a bőröm hozzászokjon?

A formula savak gyengéd kombinációját tartalmazza, és ez lehetővé teszi, hogy a terméket már az első naptól kezdve minden este használja. Azonban, mint bármilyen más termék esetében, nem árt, ha bőrének egy kis területén teszteli a terméket, mielőtt az egész arcára felvinné.

Használhatom a szérumot benzoil-peroxiddal, antibiotikumokkal és retinoidokat tartalmazó aknegyógyszerekkel együtt?

A gyógyszeres aknekezelés ideje alatt nem javasoljuk a szérum használatát.

A szérum alkalmazása után másnap kell fényvédőt használnom?

Azt javasoljuk, esténként használja a terméket, mert a hámlasztó hatású szérum a bőrt érzékenyebbé teszi az UV-sugarakra, és hajlamosabbá a napégésre. És még az esti használat után is fontos, hogy másnap megfelelő védelmet biztosítson bőrének a napsugárzás ellen. Javasoljuk az Eucerin Sun Oil Control napozó krém-gél FF30 és  FF50+ termék használatát.

Használhatom a terméket a nyaralás alatt nagyon napsütéses helyeken?

Ha az idő nagyon meleg, azt javasoljuk, szüneteltesse a szérum használatát. Mindig legyen rá gondja, hogy megfelelő fényvédelmet alkalmazzon! Javasoljuk az Eucerin Sun Oil Control napozó krém-gél FF30 és  FF50+ termék használatát.

Miért fontos, hogy milyen az Eucerin DermoPure Bőrmegújító szérum pH-értéke?

A termék pH-értéke fontos szerepet játszik hatékonyságában és bőrtolerabilitásában. Az Eucerin DermoPure Bőrmegújító szérum pH-értéke 3,7 és 3,9 között van. Ez az alacsony, enyhén savas pH-érték tökéletesen megfelel a termék funkciójának, mert fokozza az antibakteriális hatást és az elhalt hámsejtek eltávolításának képességét.

Ha reggel pirosnak látom a bőröm, továbbra is használjam ezt a terméket éjszakára?

Ha a bőre irritáltnak tűnik, hagyja abba a termék használatát. Majd próbálja meg kétnaponként alkalmazni a terméket (csak este). Ha az irritáció továbbra is jelentkezik, a teendőket beszélje meg bőrgyógyászával vagy gyógyszerészével.

Elmúltam 30 éves, és szeretnék ránctalanítót használni. Lehetséges ez a szérum alkalmazása mellett?

Az Eucerin DermoPure Bőrmegújító szérum nagyon jól használható együtt öregedésgátló bőrápoló termékekkel. Javasoljuk, hogy esténként használja együtt az Eucerin Hyaluron Filler Night termékkel.

Összetevők

 • Használja naponta egyszer, lehetőleg este
 • Alaposan megtisztított arcbőrére vigyen fel egy kisebb (kb. borsónyi) mennyiséget
 • Gyengéden masszírozza be bőrébe
 • Ezután használja a megfelelő bőrápoló terméket, például az Eucerin DermoPure Mattító fluidot
 • Ügyeljen rá, hogy a szérum ne kerüljön a szemébe

Tipp: Először próbálja ki egy kis bőrfelületen. Az enyhe bizsergő érzés természetes, de ha a bőre látható reakciót mutat, kérje ki bőrgyógyásza vagy gyógyszerésze tanácsát.
A termék alfa-hidroxi savakat tartalmaz, melyek fokozhatják bőre napfény iránti érzékenységét, és növelhetik a napégés valószínűségét. Ezért azt javasoljuk, hogy amíg a terméket használja, valamint utána még egy hétig kevesebb időt töltsön a napon. Ez alatt az időszak alatt, és később is figyeljen arra, hogy reggelente vigyen fel bőrére fényvédőt. Próbálja ki az Eucerin Sun Oil Control napozó krém-gél FF30 vagy  FF50+ terméket.

 
A glikolsavas krémet naponta egyszer használja

Javaslatok a napi bőrápolási rutinhoz

Tisztítsa meg arcát aknés bőrre készült micellás arclemosóval

Tisztítsa meg bőrét reggel és este:

 • Reggel: távolítsa el az éjszaka felgyülemlett faggyút és elhalt hámsejteket
 • Este: távolítsa el a sminket és szabadítsa meg bőrét a nap során lerakódott szennyeződésektől

Használjon kímélő arctisztítót, mint amilyen az Eucerin DermoPure Mélytisztító arclemosó zselé, langyos vizet, majd következő lépésként megfelelő arctonikot. Hasznos lehet, ha hetente egyszer bőrradírt is használ, mely felszabadítja a pórusokat és finomítja a bőrt.

Nem javasoljuk, hogy gyógyszeres aknekezelés mellett alkoholalapú tonikot vagy bőrradírt használjon, mivel az isotretinoin és benzoil-peroxid hatóanyagú gyógyszerek, valamint az antibiotikumok érzékenyebbé tehetik a bőrt. Ha szereti a friss érzést, amit a tonik nyújt, próbálja ki az alkoholmentes Eucerin DermoPure Mélytisztító micellás arclemosót.

Először tisztítsa meg bőrét a micellás arclemosóval, majd vigye föl rá a hidratálót

Az arckrémet aszerint válassza meg, hogy mennyire súlyos az akne, és milyen kezelést alkalmaz.

Ha az aknét gyógyszeresen kezeli, az Eucerin DermoPure Bőrnyugtató krém segít enyhíteni néhány tünetet, például az erőteljes bőrszárazságot. Öt perccel a gyógyszeres kezelés után alkalmazza, hogy az orvosság hatóanyagainak legyen idejük teljesen beszívódni.

Ha az akne enyhe vagy közepesen súlyos, de Ön nem alkalmaz gyógyszeres kezelést, reggel és este használjon nyugtató és mattító hidratálót, például Eucerin DermoPure Mattító fluidot.

Annak érdekében, hogy bőre hosszú távon is tisztább és simább megjelenésű legyen, tegye napi rutinja részévé bőrmegújító kezelésünket. Mindenfajta problémás bőrre használható, amennyiben nem alkalmaz egyidejűleg gyógyszeres aknekezelést. A bőrmegújító kezelést elég naponta egyszer – lehetőleg este – alkalmazni. Használja a mattító fluid előtt, vagy akár önmagában.

 

 

Használjon fényvédőt

A fényvédelem a reggeli rutin fontos része. A pattanások pigmentációs problémákhoz vezethetnek, amennyiben túl sok napsugárzás éri őket, és az akne kezelésére alkalmazott gyógyszerek a problémás bőrt még érzékenyebbé tehetik az UV-sugarakra. Az Eucerin Sun Oil Control napozó krém-gél FF30 és  FF50+ bőre szükségleteinek megfelelő védelmet nyújt, és az alapozó, valamint a smink felvitele előtt kell használni. Ha a fényvédőt helyi aknegyógyszer felvitele után alkalmazza, várjon öt percet, hogy az orvosság hatóanyagai teljesen beszívódhassanak.

A korrektort a smink felvitele előtt és után is használhatja

Fedje el a bőrhibákat és tegye egyenletessé bőrének árnyalatát alapozóval vagy korrektorral. Válasszon olyan terméket, amely nem-mitesszerképző (azaz nem tömíti el a pórusokat), emellett, ideális esetben olyan összetevőket is tartalmaz, melyek segítenek javítani a problémás bőr állapotát. Győződjön meg róla, hogy lefekvés előtt az összes sminket eltávolította.

Ez a megfelelő termék a bőrömre?

Használja ezt a terméket, ha…

Próbáljon ki más terméket, ha…

Kiemelkedően hatékony hámlasztót keres problémás, aknéra hajlamos bőrre: az Eucerin DermoPure Bőrmegújító szérum az első naptól hatni kezd, és az eredmény már egy hét után látható.
Bőre már irritált, vagy a termék használata után irritációt észlel:

kérjen tanácsot bőrgyógyászától vagy gyógyszerészétől.

Ha gyógyszeres akneterápia alatt áll:

próbálja ki az Eucerin DermoPure Bőrnyugtató krémet

Eucerin DERMOPURE Hatékony bőrápoló termékek zsíros, pattanásos, aknéra hajlamos bőrre

Az akne elsősorban gyulladásos betegség. A gyulladás az akne minden szintjén jelen van - a láthatatlan mikrogyulladásoktól kezdve a láthatóan gyulladásban levő pattanásokig. (1)
 
Az Eucerin DERMOPURE termékcsaládot kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy a bőrhibák és az akne kialakulásának fő okaira hasson:

 

 • mikrogyulladások: az akne-ciklus alapvető okozói
 • túlzott faggyútermelés, mely seborrhea néven is ismert
 • hiperkeratózis (a bőr külső rétegének megvastagodása), ami a fekete és fehér mitesszerek kialakulásához vezet
 • elszaporodó baktériumok, melyek pattanások formájában megjelenő, látható gyulladást okoznak

 
A termékekben megtalálható:

 

 • Licochalcone A: kiemelkedően hatékony gyulladásgátló, mely enyhíti az irritációt és segít csökkenteni a kipirosodást
 • Szalicilsav: hámlasztó, pórustisztító  hatású antibakteriális összetevő, mely csökkenti a bőrhibákat és meggátolja újbóli kialakulásukat
 • Faggyúszabályozó technológia: csökkenti a faggyútermelést

 
A DermoPure Bőrmegújító szérum fő hatóanyaga:

 

 • 10% Hidroxi-komplex: hámlasztó anyagok rendkívül hatékony kombinációja (glikolsav, szalicilsav és glükonolakton), mely segít regenerálni a bőr felszínét, felszabadítja a pórusokat, csökkenti a P. acnes baktériumok számát és eltávolítja az elhalt hámsejteket

 
A termékcsaládban a gyengéd, mégis hatékony arctisztítók mellett megtalálhatók olyan bőrápoló termékek, melyeket kifejezetten aknéra hajlamos bőrre fejlesztettek ki; ezek közül több gyógyszeres aknekezelés mellett is alkalmazható.
 
Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok igazolják, hogy a termékek kiválóan használhatók problémás, aknéra hajlamos bőrre, és nagyon hatékonyan kezelik, illetve enyhítik a tüneteket.
 
(1) Das S, Reynolds RV: Am J Clin Dermatol (2014), 15: 479-488

 

A termék értékelése
 • (23)
4,7 az 1-5 skálán / 23 értékelés
5 csillag
17
4 csillag
5
3 csillag
1
2 csillag
0
1 csillag
0
Folymatosan dolgozunk termékeink fejlesztésén.
Mondja el Ön is véleményét, értékelje termékünket.
Evelin2323,
A trnd által lett szerencsém kipróbálni a DermoPure termékcsaládot. Eddig nem használtam Eucerin termékeket, de kellemesen csalódtam bennük. Már az első használat után teljesen más volt a bőröm. Huzamosabb alkalmazásánál egyre kevesebb pattanás veszek észre az arcomon. Féltem, hogy irritálni fogja a bőrömet, de nem tapasztaltam ilyen problémát.
Viki,

Tökéletes!

3 hete használom, nagyon látványos a változás! Nekem nem csípte az arcom. Kellemes az illata, gyorsan beszívja a bőröm és nem hagy ragadós érzetet.
miklos.g.b,

Fantasztikus

A nevéből adódóan egy "igazi" szérumra számítottam, de ez igazándiból egy könnyed, sárga színű krém. Miután megmostam az arcom a termékcsalád mélytisztító arclemosó zseléjével, ezt szoktam magában felvinni. Reggelre egy nyugodt arcbőr fogad. Szerintem hidratál is, mert jelenleg nagyon jól elvagyok az éjszakai krémem nélkül. Az illata az elején egy picit zavaró volt, de már megszoktam 1 hét alatt. Szerintem újra fogom vásárolni, mert tényleg látványosan csökkentek a pattanásaim és mitesszereim száma.
monarc,

Eucerin DermoPure: rátaláltam végre

Hatékony megoldást találtam a bőrproblémámra az Eucerin DermoPure mélytisztító arclemosó zselé használatával, a trnd-projektnek köszönhetően. A tisztítás után puhának érzem és nagyon tisztának. A bőrmegújító szérumot ez után használom, alaposan bedörzsölöm a bőrömbe és szinte azonnal érzem a jótékony hatást, a kitágult pórusok összehúzódnak és a használatával a bőröm tényleg pihen az éjszaka folyamán. Reggel pedig szintén a mélytisztítóval kezdek, majd a mattító fluid jön és így egész napra fénytelen az arcbőröm és tényleg elfelejtkezhetem a zsíros, fénylő pofimról. A pattanások szépen húzódnak vissza, a színük is halványul és a nagyságuk is, mert egyre laposabbak és egyre kevésbé feltűnőek.
Rumbi,

Matt és finom

Végre egy nem mentolos arclemosó, egy abszolút mattító nappali krém amit pillanatok alatt maradéktalanul beszív a bőröm és éjszakára egy picit illatos, kellemes szérum. Igazán szuper termékcsalád, csak ajánlani tudom! Nem mellesleg az illatmentessége miatt kamasz fiam is szívesen használja!