• (1)
Olvasson értékeléseket Írjon értékelést

Eucerin DermoCapillaire pH5 Kímélő sampon

Kímélő sampon érzékeny fejbőrre

Ez a gyengéd sampon kifejezetten azok számára készült, akiknek érzékeny a fejbőrük. Tisztítja és kondicionálja a hajat, s közben óvja a fejbőr természetes egyensúlyát.

Kímélő sampon érzékeny fejbőrre

Az egészséges bőr enyhén savas kémhatású, pH-értéke 4,5 és 5,5 között van. Ez a természetes savasság megvédi a bőrt az ártalmas baktériumoktól és más anyagoktól, ezért ha ez az egyensúly felborul - például hőség, hideg, betegség, kozmetikumok vagy stressz hatására -, a fejbőr érzékennyé válhat. Az Eucerin® DermoCapillaire pH5 Kímélő sampont úgy fejlesztették ki, hogy hatékonyan tisztítsa a fejbőrt és a hajat, s emellett fenntartsa a bőr természetes pH-értékét, hogy megelőzze a kiszáradást és az irritációt. Lemossa a szennyeződéseket, a polleneket és más allergén anyagokat, s a hajat egészségesen fénylővé és puha tapintásúvá teszi.

Klinikai vizsgálatok

Bőrgyógyászati és klinikai vizsgálatok bizonyítják a termék hatékonyságát és nagyon jó tolerálhatóságát érzékeny fejbőr esetén.

FŐBB EREDMÉNYEK

  • Fenntartja a bőrvédő savköpeny pH-egyensúlyát. Gyengéden tisztítja a fejbőrt és a hajat.
  • A hajat egészségesen ragyogóvá és rugalmassá teszi.

Összetevők

HASZNÁLATA

  • Masszírozza be a nedves hajba
  • Hagyja beszívódni, majd alaposan öblítse le
  • Mindennapos használatra is alkalmas.

A termék használata

Mit tegyen és mit ne tegyen

Használja az Eucerin® DermoCapillaire pH5 Kímélő sampont, ha…

Használjon más terméket, ha…

Nem akar olyan terméket használni, amely színezőanyagot és parabent tartalmaz:

Az Eucerin® DermoCapillaire pH5 Kímélő sampon mentes ezektől az adalékanyagoktól.

Érzékeny a fejbőre:

Az Eucerin® DermoCapillaire pH5 Kímélő sampon gyengéden tisztít, miközben óvja a bőr természetes védőrétegét, s ezzel az érzékeny fejbőrnek azt az ápolást nyújtja, amelyre szüksége van.

Olyan kímélő sampont szeretne, amelyet mindennap használhat:

Az Eucerin® DermoCapillaire pH5 Kímélő sampont gyengéd összetétele tökéletesen alkalmassá teszi a mindennapos használatra.

Bőre rendkívül érzékeny, intoleráns:

Próbálja ki inkább az illatanyagmentes Eucerin® DermoCapillaire Extra kímélő sampont.

Rendkívül érzékeny a bőre vagy psoriasisa van:

Az Eucerin® DermoCapillaire Extra kímélő sampon jobban megfelelhet Önnek, mert összetétele még kíméletesebb és bőrnyugtató hatású.

Fejbőrén pikkelyes bőrleválás látható:

Ez nem annyira a fejbőr érzékenységének, mint inkább a korpásodásnak a jele. Ha ez a helyzet, próbálja ki az Eucerin® DermoCapillaire Korpásodás elleni sampon zsíros korpára, vagy az Eucerin® DermoCapillaire Korpásodás elleni sampon száraz korpára termékünket. Ha a pikkelyesedés nagyon enyhe és a fejbőre viszket, lehet, hogy ezek a száraz és viszkető fejbőr jelei. Ebben az esetben próbálja ki az Eucerin® DermoCapillaire 5% Urea sampont.

Gyakori kérdések

Honnan tudhatom, hogy a fejbőröm érzékeny?

Ha rendszeres észlel kipirosodást, bőrfeszülést vagy irritációt, lehet, hogy érzékeny a fejbőre. Ezek a tünetek más fejbőr- és egészségügyi problémákat is jelezhetnek, ezért javasoljuk, a pontos diagnózis érdekében keresse fel háziorvosát vagy bőrgyógyászát.

Mi okozza a fejbőr érzékenységét?

Bármi, ami megzavarja a fejbőr természetes regenerációs folyamatát, mikrogyulladásokat válthat ki, és ez a fejbőr érzékennyé válásához vezethet. Zavart okozó tényező lehet a hőség, a hideg, a stressz, a víz, a kozmetikumok, bizonyos betegségek és a genetikai adottságok. Az érzékeny fejbőrről bővebben olvashat itt.

Eucerin® DermoCapillaire Fejbőr és haj termékcsalád

Az Eucerin® DermoCapillaire termékek enyhítik a fejbőr mikrogyulladásait, melyek kulcsszerepet játszanak az olyan problémák kialakulásában, mint a korpa, a fejbőr szárazsága és viszketése vagy irritáltsága. A samponok segítenek helyreállítani a fejbőr egészséges egyensúlyát és a gyökértől a hajvégekig ápolják a hajszálakat.

A termék értékelése
  • (1)
5 az 1-5 skálán / 1 értékelés
5 csillag
1
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0
Folymatosan dolgozunk termékeink fejlesztésén.
Mondja el Ön is véleményét, értékelje termékünket.
Zita,

Szuper jó sampon

Nagyon szeretem! Tènyleg kìmèletes a fejbőrhöz. Mindenkinek ajánlom.