• (0)
Írjon értékelést

Eucerin DermoCapillaire hajhullás elleni tonik

Hajhullás elleni tonik

Hajhullás elleni tonik az energiaellátás elősegítésével erősíti meg a hajszálak gyökerét.

Hajhullás elleni tonik

Az Eucerin DermoCapillaire hajhullás elleni tonikot kifejezetten azoknak fejlesztettük ki, akik örökletes hajhullás okozta hajritkulással és hajhullással küzdenek (a férfiak és a nők esetén is ez a hajritkulás leggyakoribb oka). Karnitint és kreatint – ez a két aktív hatóanyag természetesen is előfordul a szervezetben és az energiaellátás támogatásával elősegítik a hajszálak gyökerének megerősödését – valamint nyugtató licochalcone-A hatóanyagot is tartalmaz, amely enyhíti a fejbőr mikrogyulladásait, így megelőzi a hajszálak gyökerének elgyengülését.

Rendszeres használat mellett a hajhullás elleni tonik elősegítheti a szőrtüszők stimulálását és a hajnövekedést. Alkalmazza az Eucerin DermoCapillaire hajhullás elleni samponnal egyidejűleg.

 

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok bizonyítják a termék hatékonyságát és nagyon jó tolerálhatóságát azok esetében, akik örökletes hajhullás miatti hajritkulással küzdenek.

FŐBB EREDMÉNYEK

  • Az energiaellátás elősegítésével megerősíti a hajszálak gyökerét
  • Enyhíti a fejbőr mikrogyulladásait

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért érdemes együtt használni az Eucerin DermoCapillaire hajhullás elleni sampont és az Eucerin DermoCapillaire hajhullás elleni tonikot?

Az Eucerin DermoCapillaire hajhullás elleni sampont kifejezetten úgy fejlesztettük ki, hogy előkészítse a fejbőrt és ezáltal elősegítse az Eucerin DermoCapillaire hajhullás elleni tonik hatását. A termékek klinikailag és bőrgyógyászatilag bizonyítottan segít megerősíteni a hajszálak gyökerét.

Az Eucerin DermoCapillaire hajhullás elleni termékek használatától vissza fog nőni a hajam?

Sajnos nem, és nem ismerünk egyetlen olyan kozmetikai terméket sem, amely valóban képes lenne erre. De bőrgyógyászatilag bizonyított, hogy az Eucerin DermoCapillaire hajhullás elleni sampon  és az Eucerin DermoCapillaire hajhullás elleni tonik együttes használata megerősíti a hajszálak gyökerét.

Összetevők

Használata

  • Az Eucerin DermoCapillaire hajhullás elleni tonikot hajmosás előtt vagy után alkalmazza naponta. Ha szükséges, naponta kétszer is használhatja a terméket reggel, illetve este.
  • Javasoljuk, hogy megelőzésként már a hajritkulás első jelei után kezdje el használni az Eucerin DermoCapillaire hajhullás elleni sampont és tonikot. 

A legjobb eredmény érdekében közvetlenül a fejbőrön alkalmazza a szérumot

Mindennapi használatra

Szokott módon mossa meg a haját. A tonik nedves és száraz fejbőrön is alkalmazható. Az üveg kinyitásához fordítsa el a kupakot.

Válassza szét a haját és közvetlenül a fejbőrre vigye fel a terméket. A fejbőr egészén felületé alkalmazza.

Az ujjai segítségével finomat masszírozza be a terméket a fejbőrbe. Ne öblítse le. Az alkalmazás után a megszokott módon szárítsa meg haját.

Mit tegyen és mit ne tegyen

Használja ezt a terméket, ha…

Válasszon másik terméket, ha…

A hajhullásának genetikai oka van:

Az Eucerin DermoCapillaire hajhullás elleni tonik bizonyítottan megerősíti a hajszálak gyökerét az energiaellátás elősegítésével.

A hajhullást egyéb betegség okozhatja:

Az Eucerin DermoCapillaire hajhullás elleni tonik az örökletes hajhullás kezelésére készült. Keresse fel kezelőorvosát vagy bőrgyógyászát, ha úgy gondolja, hogy az Ön esetében betegség lehet a hajhullás oka.

Eucerin® DermoCapillaire Fejbőr és haj termékcsalád

Az Eucerin® DermoCapillaire termékek enyhítik a fejbőr mikrogyulladásait, melyek kulcsszerepet játszanak az olyan problémák kialakulásában, mint a korpa, a fejbőr szárazsága és viszketése vagy irritáltsága. A samponok segítenek helyreállítani a fejbőr egészséges egyensúlyát és a gyökértől a hajvégekig ápolják a hajszálakat.

A termék értékelése
  • (0)
0 az 1-5 skálán / 0 értékelés
5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0
Folymatosan dolgozunk termékeink fejlesztésén.
Mondja el Ön is véleményét, értékelje termékünket.