• 1/6
 • 2/6
 • 3/6
 • 4/6
 • 5/6
 • 6/6
 • 1/6
 • 2/6
 • 3/6
 • 4/6
 • 5/6
 • 6/6

Eucerin DermoCapillaire hajhullás elleni tonik

0.0
0 Vélemény írása
Hatékony kezelés hajritkulás esetén és hajhullás ellen
Az Eucerin DermoCapillaire hajhullás elleni samponnal együtt alkalmazandó
Rendszeres használat mellett az energiaellátás elősegítésével erősíti meg a hajszálak gyökerét

Hajhullás elleni tonik

Hajhullás elleni tonik az energiaellátás elősegítésével erősíti meg a hajszálak gyökerét.

A termékről

Hajhullás elleni tonik

Az Eucerin DermoCapillaire hajhullás elleni tonikot kifejezetten azoknak fejlesztettük ki, akik örökletes hajhullás okozta hajritkulással és hajhullással küzdenek (a férfiak és a nők esetén is ez a hajritkulás leggyakoribb oka). Karnitint és kreatint – ez a két aktív hatóanyag természetesen is előfordul a szervezetben és az energiaellátás támogatásával elősegítik a hajszálak gyökerének megerősödését – valamint nyugtató licochalcone-A hatóanyagot is tartalmaz, amely enyhíti a fejbőr mikrogyulladásait, így megelőzi a hajszálak gyökerének elgyengülését.

Rendszeres használat mellett a hajhullás elleni tonik elősegítheti a szőrtüszők stimulálását és a hajnövekedést. Alkalmazza az Eucerin DermoCapillaire hajhullás elleni samponnal egyidejűleg.

 

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok bizonyítják a termék hatékonyságát és nagyon jó tolerálhatóságát azok esetében, akik örökletes hajhullás miatti hajritkulással küzdenek.

Főbb eredmények

 • Az energiaellátás elősegítésével megerősíti a hajszálak gyökerét
 • Enyhíti a fejbőr mikrogyulladásait

TULAJDONSÁGOK

 • alkáli szappanvegyületektől mentes
 • enyhén illatos

Használata

Használata

A legjobb eredmény érdekében közvetlenül a fejbőrön alkalmazza a szérumot

 • Az Eucerin DermoCapillaire hajhullás elleni tonikot hajmosás előtt vagy után alkalmazza naponta. Ha szükséges, naponta kétszer is használhatja a terméket reggel, illetve este.
 • Javasoljuk, hogy megelőzésként már a hajritkulás első jelei után kezdje el használni az Eucerin DermoCapillaire hajhullás elleni sampont és tonikot. 

Mindennapi használatra

Szokott módon mossa meg a haját. A tonik nedves és száraz fejbőrön is alkalmazható. Az üveg kinyitásához fordítsa el a kupakot.

Tovább

Válassza szét a haját és közvetlenül a fejbőrre vigye fel a terméket. A fejbőr egészén felületé alkalmazza.

Tovább

Az ujjai segítségével finomat masszírozza be a terméket a fejbőrbe. Ne öblítse le. Az alkalmazás után a megszokott módon szárítsa meg haját.

Tovább

Mit tegyen és mit ne tegyen

Használja ezt a terméket, ha…

A hajhullásának genetikai oka van:

Az Eucerin DermoCapillaire hajhullás elleni tonik bizonyítottan megerősíti a hajszálak gyökerét az energiaellátás elősegítésével.

Válasszon másik terméket, ha…

A hajhullást egyéb betegség okozhatja:

Az Eucerin DermoCapillaire hajhullás elleni tonik az örökletes hajhullás kezelésére készült. Keresse fel kezelőorvosát vagy bőrgyógyászát, ha úgy gondolja, hogy az Ön esetében betegség lehet a hajhullás oka.

Összetevők

A hajritkulás okai és folyamata

 1. Mikrogyulladás
 2. Energiahiány
 3. Növekedés csökkenése, hajritkulás

Az Eucerin megerősíti a hajat

 1. Licochalcone-A megnyugtatja a bőrt
 2. A kreatin és a karnitin az energiaellátás elősegítésével járulnak hozzá a hajszálak gyökerének megerősítéséhez

A licochalcone-A egy erős gyulladásgátló és antioxidáns hatóanyag. Enyhíti a fejbőr mikrogyulladásait, amely szerepet játszik számos fejbőrt érintő probléma kialakulásában, beleértve a korpát, a száraz és viszkető fejbőrt, az érzékeny fejbőrt és a hajritkulás bizonyos formáit. Számos lehetséges összetevő vizsgálata után kutatóink megállapították, hogy a licochalcone-A az egyik leghatékonyabb hatóanyag a mikrogyulladásokkal szemben, emellett helyreállítja a fejbőr természetes egyensúlyát, és ideális környezetet teremt a hajszálak egészséges fejlődéséhez.

A karnitin és a kreatin két kulcsfontosságú molekula, amelyek megtalálhatók az emberi test sejtjeiben is. A karnitin egy olyan vitaminszerű hatóanyag, amely elősegíti az energiatermelést, míg a kreatin tárolja, majd továbbítja ezt az energiát azokra a helyekre, ahol szükség van rá. Együtt dolgoznak azon, hogy a haj erősségének fenntartása érdekében megfelelő mennyiségű energiával lássák el a hajhagymákat.

Az Eucerin DermoCapillaire hajhullás elleni tonikban található összetevők együttes hatása az energiaellátás elősegítése által erősíti meg a hajszálak gyökerét.

 

Gyakori kérdések (2)

Építsd fel a bőrápolási rutint

Márkaértékeink

A bőrápolás úttörői

Holisztikus dermokozmetikai megközelítéssel védjük bőrét, hogy megőrizzük annak egészségét és ragyogását.

Bőrgyógyászok ajánlásával

Világszerte vezető bőrgyógyászokkal és gyógyszerész partnerekkel dolgozunk együtt innovatív és hatékony bőrápolási termékek kifejlesztésén, amelyek megbízhatóak és bátran ajánlhatják bárkinek.

Elkötelezve az innováció mellett

Több mint 100 éve már, hogy elköteleztük magunkat a kutatás és innováció mellett. Hiszünk abban, hogy olyan hatóanyagokat és nyugtató formulákat hozunk létre, amelyek nagy toleranciával rendelkeznek, és segítenek abban, hogy minden nap jobban élhesse életét.