• 1/7 Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém arcra FF30
 • 2/7
 • 3/7
 • 4/7
 • 5/7
 • 6/7
 • 7/7
 • 1/7 Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém arcra FF30
 • 2/7
 • 3/7
 • 4/7
 • 5/7
 • 6/7
 • 7/7

Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém arcra FF30

0
0 Vélemény írása
Magas szintű napvédelem az arcon és a dekoltázson
Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológiája (Advanced Spectral Technology): UVA/UVB-védelem és HEVIS fényvédelem
Minden bőrtípusra
Láthatóan csökkenti a ráncokat és javítja a bőr megjelenését
Intenzíven hidratál
Kellemes, könnyű textúra: nem ragad, nem zsíros, könnyen beszívódik
Smink alá is felvihető
Nem mitesszerképző, illatanyagmentes

A superior facial sunscreen for all skin types. Helps prevent photoaging and visibly reduces wrinkles.

Eucerin’s Advanced Spectral Technology offers high factor UVA/UVB protection and HEVIS light defense. The sunscreen also supports skin’s own DNA repair mechanism, while Hyaluronic Acid visibly reduces the signs of skin aging.

Sunscreen for sun allergies with Advanced Spectral Technology free of oxybenzone and octinoxate

A termékről

Az arc védelmére kifejlesztett napozókrém hialuronsavval, mely véd a napfény okozta öregedés ellen

 Annak, hogy a napsugárzás káros hatással van a bőrre, az UV-fény a legfőbb oka, de a nagy energiájú látható fény (HEVIS) szintén létrehoz szabadgyököket, melyek további stresszt jelentenek a bőr számára.

Az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém arcra FF30 olyan, mindennap használható napvédő, mely minden bőrtípusra alkalmazható. A Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológia a magas szintű UV-védelem érdekében egyesíti a szélessávú és fotostabil UVA/UVB-szűrőket1és a Licochalcone A hatóanyagot, mely semlegesíti az UV-fény és a HEVIS fény következtében létrejött szabadgyököket. Az öregedésgátló napvédő glicirretinsavat is tartalmaz, amely támogatja a bőr saját DNS-javító mechanizmusát.

A rövid és hosszú láncú hialuronsavval gazdagított formula láthatóan csökkenti a ráncokat az arcon és a dekoltázson.

Az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém arcra FF30 illatanyagmentes és kellemes, könnyű textúrájának köszönhetően gyorsan beszívódik. Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok bizonyítják a termék jó tolerabilitását érzékeny bőrön.

1. Megfelel az Európai Közmetikai Szövetség által meghatározott legmagasabb szintű UVA- és UVB-védelemnek. Az UVA-védelem magasabb szintű, mint az EU-ban érvényes követelmény. 

 

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok bizonyítják a termék nagyon jó tolerabilitását érzékeny bőrön.

Tulajdonságok

 • könnyű textúra
 • nem ragad
 • nem zsíros
 • gyorsan felszívódik
 • nem mitesszerképző
 • alkalmas smink alá
 • parfümmentes

Használata

A fényvédelem legyen a napi bőrápolási rutin része

 • Alkalmazza reggelente szokásos napi arcápolója után vagy helyett
 • Használhatja más Eucerin arcápoló termékekkel, például az Eucerin Hyaluron-Filler termékcsalád tagjaival együtt
 • Bőre azonnal védetté válik a napsugárzás ellen – várakozási idő nélkül
 • Végül vigye fel arcára a kedve szerinti sminket

 

Nemcsak napozáshoz kell fényvédelmet alkalmazni. Már a csekély vagy mérsékelt mennyiségű napsugárzás is hatással van a bőrre. Ezért fontos, hogy a napvédelem a napi bőrápolási rutin részévé váljon. Tudjon meg többet arról, miért fontos a fényvédelem a mindennapos bőrápolásban.

Három lépés az optimális napvédelem felé

1. Válassza ki a megfelelő terméket

Válasszon olyan terméket, mely a bőrének megfelelő szintű védelmet nyújtja. A napvédőnek védelmet kell nyújtania az UVA- és UVB-sugarak, valamint a HEVIS fény ellen is. Emellett illeszkednie kell bőrtípusához és bőrének állapotához.

Tovább

2. Használja a megfelelő mennyiséget

Fontos, hogy elegendő mennyiségű terméket használjon, és rendszeres időközönként ismételje meg a fényvédő felvitelét. A tenyerén is megmérheti, milyen mennyiségű fényfédőre van szüksége. Azt javasoljuk, hogy arcának, nyakának és dekoltázsának bekenéséhez a napvédőből nyomjon ki egy vastag csíkot, mely középső ujja hegyétől a csuklójáig tart.

Tovább

3. Alaposan végezze a napvédő felvitelét

Néhány bőrterületről könnyű megfeledkezni. Ne hagyja ki a fülét és nyakának hátsó részét sem.

Tovább

Fontos tanácsok a napvédő használatához

 • Mielőtt a napra megy, a fényvédő termékeket bőséges mennyiségben, minden szabad bőrterületre vigye fel, és ezt gyakran ismételje meg – főként izzadás, fürdés után, vagy amikor megtörölközött –, hogy a védelem eredeti szintje fennmaradjon
 • Ha csökkenti az alkalmazott mennyiséget, a védelem lényegesen gyengébb lesz
 • Ne töltsön túl sok időt a napon, még fényvédő használatával sem
 • A túl sok napsugárzás komoly egészségügyi kockázatot jelent
 • Óvja a csecsemőket és a kisgyermekeket a közvetlen napsugárzástól
 • A napvédő ne kerüljön a szemébe
 • Várja meg, amíg a napvédő teljesen beszívódik, és ügyeljen rá, hogy bőre ne érintkezzen textíliával vagy szilárd felületekkel – így elkerülheti, hogy a termék foltot hagyjon
   

Mit tegyen és mit ne tegyen

Használja ezt a terméket, ha…

Szeretné megvédeni arcát a napfény okozta öregedés jeleitől:

Az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém arcra FF30 magas fokú védelmet nyújtó napvédő, melyet arra fejlesztettek ki, hogy segítsen megelőzni az idő előtti bőröregedést és minden bőrtípus számára védelmet biztosítson a napsugárzás károsító hatásával szemben. A termék emellett láthatóan csökkenti a ráncokat az arcon és a dekoltázson.

Olyan napvédőt keres, mely nemcsak az UVA/UVB-sugaraktól óvja arcát, hanem a HEVIS fény negatív hatásaitól is:

Az Eucerin Innovatív Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológiája magas fokú védelmet biztosít az UVA/UVB-sugárzás és a HEVIS fény ellen.

Olyan napvédőt keres, melynek öregedésgátló hatása is van:

Az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém arcra FF30 védi a bőrt az idő előtti öregedéstől és az ezt kísérő jelek, például a pigmentfoltok megjelenésétől, emellett intenzíven hidratálja a bőrt és láthatóan csökkenti a ráncokat.

Próbáljon ki másik terméket, ha…

Az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém arcra FF30 termék által nyújtott előnyökre van szüksége, de magasabb fényvédő faktorral:

Próbálja ki az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém arcra FF50 terméket.

Olyan, az arbőrre szánt napvédőt keres, mely kémiai hámlasztás és/vagy lézerkezelés után is használható:

Klinikai és bőrgyógyászati kuatások bizonyítják, hogy az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém arcra FF50 a kezelések utáni használatra is alkalmas.

Olyan színezett napvédőt keres arcbőrére, mely véd a fényöregedés ellen:

Próbálja ki az Eucerin Sun Photoaging Control Színezett napozó krém arcra FF50+ vagy Medium terméket; válassza a természetes bőrszínéhez illőt.

Az arcbőre száraz és érzékeny:

Próbálja ki az Eucerin Sun Sensitive Protect Napozó krém arcra FF50+ vagy FF30 terméket.

A bőre aknéra hajlamos és olyan terméket keres, mely hosszan tartóan matt hatásúvá teszi arcát és segít a faggyútermelődés szabályozásában:

Próbálja ki az Eucerin Sun Oil Control napozó gél-krém arcra FF50+ vagy FF30 terméket.

Öregedésgátló napvédőt keres testére:

Próbálja ki az  Eucerin Photoaging Control Sun Lotion Extra Light SPF 50+ vagy SPF 30 terméket.

Összetevők

Hogyan hat?

Nemcsak az UV-sugarak károsíthatják a bőrt. A nagy energiájú látható fény (HEVIS) hatására szintén keletkeznek szabadgyökök, melyek fényöregedést (idő előtti, napfény hatására bekövetkező bőröregedést) okozhatnak. Az Eucerin Sun Sensitive Protect Gyermek naptej FF50+ és az Eucerin Sun Sensitive Protect Gyermek napozó spray FF50+ termékekben levő Szélesspektrumú Fényvédő Technológia többet nyújt az UV-védelemnél, mert megvédi a bőrt a HEVIS fény káros hatásaitól is, miközben támogatja a bőr saját DNS-javító mechanizmusát. A formulák nyugtatják az érzékeny bőrt, védelmet nyújtanak a napfény károsító hatása ellen és tartalmazzák a foltok ellen védő Anti-Stain After Wash* technológiát is.

Szélesspektrumú Fényvédő Technológia

Egyesíti a kiváló minőségű szélessávú és fotostabil UVA/UVB-szűrőket (1) és a licochalcone A hatóanyagot; semlegesíti az UV-fény és a HEVIS következtében létrejött szabadgyököket.

DNS-védelem

A glicirretinsav, mely erőteljes antioxidáns, támogatja a bőr saját DNS-javító mechanizmusát.


Anti-Stain After Wash*

A napvédőkben levő UV-szűrők a ruhákon sárga foltokat hagyhatnak, melyek a mosás során ahelyett, hogy eltűnnének, még inkább láthatóvá válnak. Az Eucerin foltok ellen védő Anti-Stain After Wash technológiája egyrészt lerakódásgátló összetevőket tartalmaz, melyek hatékonyan megakadályozzák, hogy a szennyező anyagok a textilhez kapcsolódjanak, másrészt pedig komplexképző vegyületekkel megköti a vízben levő ionokat, így azok kevésbé képesek felerősíteni a foltok színét a mosás során. Az Anti-Stain After Wash technológia segít csökkenteni a ruhákon megjelenő, napvédő okozta foltokat a mosás után.

1. Megfelel a Cosmetics Europe által meghatározott legmagasabb szintű UVA- és UVB-védelemnek. Az UVA-védelem magasabb szintű, mint az EU-ban érvényes követelmény.

* Segít csökkenteni a ruhákon megjelenő, napvédő okozta foltokat a mosás után.

 

Gyakori kérdések (6)

 • Mit jelent a napfény okozta öregedés, más néven fényöregedés?

  Napfény okozta öregedésnek nevezzük a bőr idő előtti öregedését, mely a napsugárzás hatására következik be. Becslések szerint a bőr idő előtti öregedése 90%-ban a napsugárzás rovására írható.3

  (3) Ramos-e-Silva et al., ‘Anti-aging cosmetics: Facts and controversies’. Clin Dermatol. 2013 Nov-Dec; 31(6): 750-8. 

   

 • Honnan tudhatom, milyen fényvédő faktort kell használnom?

  A napvédők négy különböző védelmi szintet képviselnek: alacsony (fényvédő faktor 6-10), közepes (15-25), magas (30-50) és nagyon magas (50+). Minél magasabb a fényvédő faktor, a bőr annál jobb védelmet kap, de figyelni kell a termékek gondos felvitelére (ne maradjon ki egyetlen bőrfelület sem), és a fényvédőt kétóránként bőséges mennyiségben újból alkalmazni kell.

 • Mi a különbség az UVA- és az UVB-sugárzás között?

  Az UVA-sugarak behatolnak a bőr mélyebb rétegeibe. Serkentik a szabadgyökök képződését, és ezzel oxidatív stresszt idéznek elő, mely közvetett módon DNS-károsodáshoz vezethet (a szabadgyökök idővel megváltoztatják a sejtekben levő DNS-t). Az UVA-sugarakat leggyakrabban a fényöregedéssel (a bőr napsugárzás okozta, idő előtti öregedésével) hozzák összefüggésbe, de ezek a sugarak kiválthatnak napallergiát is, például polimorf fénykiütéseket (PLE) idézhetnek elő. Az UVB-sugarak szintén okozhatnak allergiát, de kisebb mértékben.

  Az UVB-sugarak biztosítják a bőrnek az energiát a D-vitamin előállításához, és serkentik a melanin termelődését is, mely napsütötte barna színt ad a bőrnek. Nem jutnak olyan mélyre, mint az UVA-sugarak, csak a bőr külső rétegébe hatolnak be, de közvetlen és azonnali károsodást, például napégést okoznak. A sejtekben levő DNS közvetlenül elnyeli az UVB-sugarakat, és ez bőrbetegségekhez, például aktinikus keratózishoz és bőrrákhoz vezethet.

  Mindkét fajta UV-sugárzás előidézhet hiperpigmentációt és hozzájárulhat a májfoltok (más néven napfoltok) és melazmák megjelenéséhez.

   
 • Mi az a nagy energiájú látható fény, és miért kell tőle megvédeni a bőröm?

  A napfény spektruma UV-, látható és infravörös fényből áll. A látható fényt a szemünkkel érzékeljük, azonban a többi hullámhossz láthatatlan a számunkra. A látható spektrum egy része nagy energiájú, ezt nevezik nagy energiájú látható fénynek. Néha HEV fényként, HEVL-ként, illetve kék fényként vagy ibolyakék fényként is említik.

  Az UVA-sugárzáshoz hasonlóan a HEVIS fény is behatol a bőr mélyebb rétegeibe és szabadgyökök keletkezését idézheti elő. Ezek a szabadgyökök jelentik a fényöregedés (a bőr idő előtti, napfény által okozott öregedése) egyik legfőbb okát. Megzavarják a hámsejtek működését, lebontják a kollagént és az elasztint, mely anyagok a bőr feszességét, fiatalos megjelenését biztosítják. A HEVIS fény összefüggésbe hozható a bőr egyenetlen pigmentációjával és a melazmák kialakulásával is.

  Sok korszerű napvédő kínál hatékony védelmet az UVA- és UVB-sugarak ellen, de mi azt javasoljuk, olyan terméket válasszon, mely megóvja bőrét a HEVIS fény negatív hatásaitól is. Ezek a termékek megbízhatóan védik bőrét a napfény okozta öregedéssel szemben, és hosszú távon segíthetnek felvenni a harcot az öregedés látható jelei, például a ráncok ellen is.

 • Miért kell a napi bőrápolási rutin részévé tenni az arc napvédelmét?

  Az arcbőr érzékenyebb az UVA/UVB-sugárzásra és a HEVIS fényre, mint a test más részein levő bőr, mivel az arcot egész éven át éri a napfény. A napvédő használata segíthet megelőzni az UV-sugárzás okozta DNS-károsodást, a fényöregedést (a bőr idő előtti, napfény okozta öregedését) és a hiperpigmentációt. Fontos, hogy az arc minden részét védjük, mely ki van téve a napsugárzásnak.

 • Feltehetek-e sminket a napvédő fölé?

  Az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém arcra FF30 ideális sminkalap. Mind a folyékony, mind a por alapú sminkek biztonságosan felvihetők az arcra, anélkül, hogy a napvédelem hatékonyságát befolyásolnák. Azonban ne feledje a fényvédőt újra és újra alkalmazni a nap során.

Építsd fel a bőrápolási rutint