• 1/6 Eucerin pH5 Folyékony mosakodószer
 • 2/6 Eucerin pH5 Folyékony mosakodószer
 • 3/6 Eucerin pH5 Folyékony mosakodószer
 • 4/6 Eucerin pH5 Folyékony mosakodószer
 • 5/6 Eucerin pH5 Folyékony mosakodószer
 • 6/6 Eucerin pH5 Folyékony mosakodószer
 • 1/6 Eucerin pH5 Folyékony mosakodószer
 • 2/6 Eucerin pH5 Folyékony mosakodószer
 • 3/6 Eucerin pH5 Folyékony mosakodószer
 • 4/6 Eucerin pH5 Folyékony mosakodószer
 • 5/6 Eucerin pH5 Folyékony mosakodószer
 • 6/6 Eucerin pH5 Folyékony mosakodószer

Eucerin pH5 Folyékony mosakodószer

400 ml

0.0
0 Vélemény írása
Alkalmas mindennapi használatra az arc és a test bőrén
Megóvja a bőrt a kiszáradástól, még gyakori mosakodás esetén is
Szappanmentes formula

Gyengéden tisztítja és ápolja a bőrt

A bőr raktárait értékes anyagaokkal feltöltő formula a pH Balance Systemmel segít fenntartani az ideális pH-értéket, mely nélkülözhetetlen a bőr természetes védelmi funkciójának megőrzéséhez.

1 hónapos kortól csecsemők bőrére is használható

Fenntarthatóság & Környezet

Mikroműanyag-mentes (UNEP által meghatározott irányelvek szerint)

100%-ban klímasemleges (a maradék CO2 kibocsátást hivatalosan elismert klímavédelmi projektek ellensúlyozzák. További információ: .)

Tudjon meg többet fenntarthatósági programunkról

A termékről

Folyékony mosakodószer száraz, érzékeny bőrre

 A dexpanthenolt tartalmazó pH5 Folyékony mosakodószer gyengéden tisztítja az érzékeny bőrt és kíméli a bőr természetes mikrobiomját.

A bőr gyengéd tisztítása során a pH-érték stabilizálódik. A bőr sima és lágy érzetű lesz, védetté válik a kiszáradás ellen és visszanyeri nyugalmát.

Klinikai vizsgálatok

Az Eucerin® pH5 Folyékony mosakodószer bizonyítottan biztonságos és hatékony mosakodószer csecsemők és gyermekek napi ápolásához. Az is bizonyított, hogy allergiára hajlamos bőrön is használható.

Főbb eredmények

 • Száraz, irritációra hajlamos bőrű csecsemőket és gyermekeket naponta Eucerin® pH5 Folyékony mosakodószerrel, hetente egy, két vagy három alkalommal pedig Eucerin® pH5 Olajfürdővel fürdettek.
 • Mindkét termékről bebizonyosodott, hogy gyengéden tisztít, hatékonyan ápolja a bőrt és jól tolerálható.
 • Egy további vizsgálat megerősítette, hogy az Eucerin® pH5 termékek allergiás reakcióra hajlamos bőrön is használhatók.

TULAJDONSÁGOK

 • alkáli szappanvegyületektől mentes
 • enyhén illatos

Használata

Használata

 • Használja az Eucerin® pH5 Folyékony mosakodószert a mindennapi tisztálkodáshoz.

Mit tegyen és mit ne tegyen

Használja az Eucerin® pH5 Folyékony mosakodószert, ha…

Érzékeny a bőre vagy szénanáthája van vagy gyengéd tisztálkodószert keres, melyet az egész család használhat, a csecsemőket is beleértve:

Az Eucerin® pH5 Folyékony mosakodószer nagyon kíméletes, mindannap használható tisztálkodószer.

Használjon más terméket, ha…

Kímélő tisztálkodószert keres gyakori zuhanyozáshoz:

Próbálja ki az Eucerin® pH5 Bőrkímélő tusfürdőt.

Irritált bőrének intenzív ápolásra van szüksége:

Próbálja ki az Eucerin® pH5 Olajfürdőt.

Érzékeny bőrre használható hidratáló testápolót keres:

Próbálja ki az Eucerin® pH5 Intenzív testápolót.

Összetevők

Az egészséges bőr a szervezet első és legjobb védelmi rétege a külső irritációval szemben. De ha a bőr száraz és érzékeny, akkor ez a védőfunkció veszélybe kerül, és a bőr hajlamosabb lehet a további kiszáradásra és érzékenységre.

Az Eucerin pH5 termékcsaládot kifejezetten a száraz, érzékeny bőr igényeinek megfelelően fejlesztették ki. Az egyedülálló Eucerin pH Egyensúlyrendszer visszaállítja a bőr optimális pH-értékét és megerősíti a bőr természetes védekezőképességét, így az ellenállóbb lesz a környezeti hatásokkal szemben és az érzékenysége is csökken. Számos termék tartalmaz továbbá Dexpanthenolt, amely regeneráló tulajdonságairól ismert.

Gyakori kérdések (4)

 • Mi az Enzim-Védelmi rendszerTM?

  Az Eucerin® Kutatóközpontja kidolgozott egy módszert, amellyel a bőr legfelső rétegében levő trypsin-enzim aktivitást lehet mérni.  A laboratóriumi vizsgálatok bebizonyították, hogy az Eucerin® pH5 Érzékeny bőr termékek aktiválják ezt az enzimet és ezáltal belülről erősítik a bőr természetes védelmét.

 • Mely hatóanyagoknak köszönhető az Eucerin® pH5 termékek hatása?

  Az Eucerin® pH5 tisztálkodószerek és testápolási termékek nagyon kíméletes, bőrgyógyászatilag tesztelt összetevőket tartalmaznak, melyek ideálisak az érzékeny, valamint a száraz és érzékeny bőr számára. Mindegyik termék rendkívül bőrbarát és véd a mindennapi környezeti hatásokkal szemben. Az Eucerin® pH5 termékekben levő pH5 citrát-puffer természetes módon stabilizálja a bőr hidrolipid rétegét. A glicerin és a dexpanthenol véd a kiszáradástól és segíti a bőr regenerációját.

 • Honnan tudhatom, hogy egy termék biztonsággal használható érzékeny bőrre?

  Az Eucerin® pH5 Érzékeny bőr termékcsaládot kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy egyesítse a kiváló bőrvédő és regeneráló hatékonyságot a klinikailag bizonyított bőrtolerabilitással. Általános tanácsként pedig azt mondhatjuk, hogy ha új terméket próbál ki, vigye föl ismételten a könyökhajlatára. Ha nem okoz kipirosodást, duzzadást vagy viszketést, akkor a termék megfelelő az Ön bőre számára.

  Ha bármely tünet miatt aggódik, konzultáljon bőrgyógyászával vagy gyógyszerészével.

 • Mik a felületaktív anyagok és az Eucerin® melyeket használja közülük?

  A felületaktív anyagok, melyeket tenzideknek is neveznek, aktív tisztító hatású anyagok. Szerves vegyületek, melyek megváltoztatják a molekulák közötti vonzást különféle anyagok érintkezési felületén (pl. a bőr és a szennyezőanyag-részecskék között). Csökkentik a felületi feszültséget, és ezáltal megkönnyítik a szennyezőanyag-részecskék eltávolítását. Az Eucerin® tisztálkodószerei kímélő felületaktív anyagokat tartalmaznak, melyeknek kiváló bőrkompatibilitását széleskörű klinikai vizsgálatok bizonyítják.

Építsd fel a bőrápolási rutint

Márkaértékeink

A bőrápolás úttörői

Holisztikus dermokozmetikai megközelítéssel védjük bőrét, hogy megőrizzük annak egészségét és ragyogását.

Bőrgyógyászok ajánlásával

Világszerte vezető bőrgyógyászokkal és gyógyszerész partnerekkel dolgozunk együtt innovatív és hatékony bőrápolási termékek kifejlesztésén, amelyek megbízhatóak és bátran ajánlhatják bárkinek.

Elkötelezve az innováció mellett

Több mint 100 éve már, hogy elköteleztük magunkat a kutatás és innováció mellett. Hiszünk abban, hogy olyan hatóanyagokat és nyugtató formulákat hozunk létre, amelyek nagy toleranciával rendelkeznek, és segítenek abban, hogy minden nap jobban élhesse életét.