• 1/4 Anti_Pigment_Dark_Circle_Eye
 • 2/4 Anti_Pigment_Dark_Circle_Eye
 • 3/4 Anti_Pigment_Dark_Circle_Eye
 • 4/4 Anti_Pigment_Dark_Circle_Eye
 • 1/4 Anti_Pigment_Dark_Circle_Eye
 • 2/4 Anti_Pigment_Dark_Circle_Eye
 • 3/4 Anti_Pigment_Dark_Circle_Eye
 • 4/4 Anti_Pigment_Dark_Circle_Eye

Anti-Pigment szemránckrém

0.0
0 Vélemény írása
Mindenfajta sötét karikát elhalványít a szem körül
Csökkenti a puffadást és kisimítja a finom ráncokat
Ragyogóbbá teszi a szem környékét
Friss és üde megjelenést biztosít

Akár 2 héten belül kivilágosítja a sötét karikákat

Megoldás a szem körüli sötét karikák megszüntetésére. A Thiamidolt – az Eucerin szabadalmaztatott hatóanyagát – és hialuronsavat tartalmazó Anti-Pigment szemránckrém elfedi és halványítja a szem körüli sötét karikákat, bármilyen eredetűek legyenek is. Emellett csökkenti a puffadtságot és feltölti a finom ráncokat, miközben ragyogóvá és simává változtatja a szem környékét. A termék hűsítő fém applikátorral rendelkezik.

Fenntarthatóság & Környezet

Mikroműanyag-mentes (UNEP által meghatározott irányelvek szerint)

A termék doboza FSC minősítésű papírból készül

Tudjon meg többet fenntarthatósági programunkról

Anti-Pigment szemránckrém

A melanin természetes pigment, amely bőrünk színét adja. A napfény, a hormonális tényezők és az öregedés hatására a melanin termelése fokozódhat, és hiperpigmentáció alakulhat ki. A hiperpigmentáció 
megjelenhet a szemek körüli sötét karikák formájában, vagy kialakulhatnak a bőrön sötét foltok és májfoltok, amelyektől a bőr egyenetlen tónusúnak látszik.

Az Eucerin Anti-Pigment szemránckrém többféle erőteljes hatóanyagot tartalmaz, amelyek mindegyike másképpen segíti a bőr ragyogóbbá tételét és a hiperpigmentáció csökkentését. A termék világosabbá és simábbá teszi a szem környékét. A friss és könnyű formula egy hatékony, szabadalmaztatott hatóanyagot, Thiamidolt tartalmaz, amely a hiperpigmentáció kiváltó okára hatva csökkenti a melanintermelést. A fényvisszaverő pigmentek ragyogóvá teszik a szemkörnyéket, így a bőr megjelenése azonnal frissé és üdévé válik. A hialuronsav csökkenti a puffadást és kisimítja a finom ráncokat. Az oligopeptidek támogatják a bőr kollagénhálózatát, és ennek köszönhetően a bőr szerkezete megerősödik.

A szemránckrémet könnyen és pontosan fel lehet vinni a hűsítő fém applikátor segítségével. Rendszeres használat esetén az első eredmények már két héten belül láthatóak: a bőr simábbá és egyenletesebbé válik, megjelenése finomabb, frissebb és üdébb lesz.

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok igazolják a termék kiváló bőrtolerabilitását és hatékonyságát.

Főbb eredmények

Kellemesebben érzem magam a bőrömben

 100%

Egyenletes árnyalatúvá teszi a bőrt

99%

Világossá teszi a szem alatti területet

97%

Ragyogást ad a bőrnek

82%

Azonnal friss megjelenésűvé teszi a bőrt 95%

Erősíti a törékeny bőrt a szem körül

98%

Azonnal üde megjelenést biztosít  96% 
Hosszan tartóan csökkenti a sötét karikákat 98%
Láthatóan csökkenti a ráncokat és redőket 98%
Kisimítja a finom ráncokat 99%
Úgy gondolom, megtaláltam a megoldást a szemkörnyék puffadására 99%

 

1 Beiersdorf AG, PiU, November 2017

Használata

  • A fém applikátor segítségével vigyen fel egy borsónyi mennyiséget a szem fölötti és alatti bőrfelületre. Majd a szem körüli területen belülről kifelé haladva masszírozza be bőrébe a krémet.

  • Ujjbegyeivel simogassa a szem környékét, amíg a krém teljesen be nem szívódik.

  • Naponta összesen maximum 4 alkalommal vigyen fel arcbőrére Thiamidol tartalmú termékeket.

Javasolt napi bőrápolási rutin

Make toning part of your daily skincare routine

Arctisztítás

Alaposan tisztítsa meg a bőrét a bőrtípusának megfelelő Eucerin arctisztítóval. Válasszon az alábbiak közül:
Eucerin DermatoCLEAN Frissítő arctisztító zselé (normál és vegyes bőr esetén)
Eucerin DermatoCLEAN Kímélő arctisztító tej (száraz, érzékeny bőr esetén)

Tovább
Make eye care part of your daily skincare routine

Ápolás

Hidratálja bőrét reggel Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém SPF30, este pedig Eucerin Anti-Pigment éjszakai arckrém használatával.

A legjobb eredmény eléréséhez a hidratáló krém előtt használja az Eucerin Anti-Pigment Duál szérumot.  Egy nap maximum négyszer használjon thiamidolt tartalmazó terméket.

Tovább
Make protection and coverage part of your daily skincare routine

Alkalmazás

Vigye fel az Eucerin Anti-Pigment szemránckrémet.

Tovább

További védelem

Ha további napvédelmet szeretne, akkor az  Eucerin kiváló minőségű fényvédői között egyaránt talál magas és nagyon magas fényvédő faktorú termékeket, melyeket  kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy megoldást nyújtsanak a bőrrel kapcsolatos különféle problémákra.

Tovább

Összetevők

How it works

Thiamidol acts at the root cause of hyperpigmentation by inhibiting melanin production in skin so existing dark spots fade and fewer new dark spots form. Thiamidol is the key active in the Eucerin Anti-Pigment range and is clinically and dermatologically proven to reduce dark circles and prevent their reappearance. First results are visible after two weeks and improve continuously with regular use. 

Gyakori kérdések (5)

 • Használhatom az Eucerin Anti-Pigment szemránckrémet más Eucerin arckrémekkel együtt?

  Az Eucerin Anti-Pigment szemránckrémet egyaránt lehet használni önmagában, és bármilyen bőrápolási rutin részeként.

  Ha hiperpigmentációt észlel, de nem ez az elsődleges bőrproblémája, akkor arctisztítás után alkalmazza az Eucerin Anti-Pigment bőrtökéletesítő szérumot majd az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém SPF30 terméket.

   
 • Megvédi ez a termék a finom, érzékeny bőrt az UV-sugárzás károsító hatásától?

  Az Eucerin Anti-Pigment szemránckrém nem védi a bőrt a napsugárzás ellen. Mivel a nap sugarai a hiperpigmentáció kialakulásának legfőbb okai közé tartoznak, a megfelelő napvédő használata nagyon fontos, még felhős napokon is. Javasoljuk, hogy ha reggel viszi fel bőrére az Eucerin Anti-Pigment szemránckrémet, akkor utána használja az Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém SPF30 terméket, amely segít halványítani a bőrön lévő pigmentfoltokat és védi a bőrt a naptól, ezáltal csökkenti a további napfény okozta pigmentációs problémák kialakulásának kockázatát. Intenzív napsütés esetén válasszon egy magasabb fényvédő faktorú terméket az Eucerin Sun termékcsaládból.

 • Hogyan fokozhatom bőröm ragyogását?

  Az Eucerin Anti-Pigment szemránckrém hatékonyan beilleszthető a bőrápolási rutinba annak érdekében, hogy a bőr még egyenletesebb árnyalatú és ragyogóbb legyen. Egyes szépségápolási szokások szintén fokozhatják bőrének ragyogó megjelenését.

 • Használhatom ezt a szemránckrémet a smink alatt?

  Igen. Az Eucerin Anti-Pigment szemránckrém kiváló alap a szemsminkhez.

 • Szeretné, ha bőrének árnyalata még egyenletesebb lenne?

  Az Eucerin Anti-Pigment szemránckrém elfedi és csökkenti a szem körüli sötét karikákat, bármilyen eredetűek legyenek is, így azonnal friss és üde megjelenést biztosít. A legjobb eredmény eléréséhez használja együtt az Eucerin Anti-Pigment termékcsalád többi tagjával.  

Építsd fel a bőrápolási rutint

Márkaértékeink

A bőrápolás úttörői

Holisztikus dermokozmetikai megközelítéssel védjük bőrét, hogy megőrizzük annak egészségét és ragyogását.

Bőrgyógyászok ajánlásával

Világszerte vezető bőrgyógyászokkal és gyógyszerész partnerekkel dolgozunk együtt innovatív és hatékony bőrápolási termékek kifejlesztésén, amelyek megbízhatóak és bátran ajánlhatják bárkinek.

Elkötelezve az innováció mellett

Több mint 100 éve már, hogy elköteleztük magunkat a kutatás és innováció mellett. Hiszünk abban, hogy olyan hatóanyagokat és nyugtató formulákat hozunk létre, amelyek nagy toleranciával rendelkeznek, és segítenek abban, hogy minden nap jobban élhesse életét.