SPF 30
 • 1/6 Eucerin Anti-Pigment színezett nappali arckrém light SPF30
 • 2/6 A nők 95%-a állítja, hogy az Eucerin Anti-Pigment színezett nappali arckrém light FF30 „azonnal egyenletessé teszi a bőröm árnyalatát".
 • 3/6 Az Eucerin Anti-Pigment színezett nappali arckrém light FF30 textúrája könnyű, és a termék ásványi színpigmenteket tartalmaz.
 • 4/6 Az Eucerin Anti-Pigment színezett nappali arckrém light FF30 thiamidolt tartalmaz, mely az első számú hatóanyag a pigmentfoltok ellen.
 • 5/6 Az Eucerin Anti-Pigment színezett nappali arckrém medium FF30 hatékony napvédelmet nyújt.
 • 6/6
 • 1/6 Eucerin Anti-Pigment színezett nappali arckrém light SPF30
 • 2/6 A nők 95%-a állítja, hogy az Eucerin Anti-Pigment színezett nappali arckrém light FF30 „azonnal egyenletessé teszi a bőröm árnyalatát".
 • 3/6 Az Eucerin Anti-Pigment színezett nappali arckrém light FF30 textúrája könnyű, és a termék ásványi színpigmenteket tartalmaz.
 • 4/6 Az Eucerin Anti-Pigment színezett nappali arckrém light FF30 thiamidolt tartalmaz, mely az első számú hatóanyag a pigmentfoltok ellen.
 • 5/6 Az Eucerin Anti-Pigment színezett nappali arckrém medium FF30 hatékony napvédelmet nyújt.
 • 6/6

Eucerin Anti-Pigment színezett nappali arckrém light SPF30

0.0
0 Vélemény írása
Színezett nappali arckrém, amely ásványi színpigmentjeinek köszönhetően elfedi a meglévő pigmentfoltokat valamint üde és ragyogó arcbőrt biztosít.
Csökkenti a meglévő pigmentfoltokat és megelőzi újbóli kialakulásukat.
30-as fényvédő faktorral és UVA/UVB-szűrővel védi az arcbőrt a napsugárzás káros hatásaitól.

Azonnali fedést nyújt és csökkenti a pigmentfoltokat. Az első eredmények már két hét alatt tapasztalhatók*.
*Rendszeres használat esetén


Klinikailag tesztelt, hidratáló nappali arckrém UVA- és UVB-védelemmel. A thiamidol hatóanyag csökkenti a foltokat, az ásványi színpigmentek pedig természetes fedést nyújtanak a bőrnek. Minden bőrtípusra ajánlható.

 A termékről

Színezett nappali arckrém fényvédővel, az egyenletes bőrtónusért

A melanin egy természetes pigment, ami bőrünk színét adja. A bőrt érő napsugárzás, a hormonális hatások és az öregedés következményeként a melanintermelés megnőhet és hiperpigmentáció alakulhat ki. A hiperpigmentáció sötét májfoltok (más néven öregségi foltok vagy napfoltok) formájában jelentkezik, melyek a bőr árnyalatát egyenetlenné teszik.

Az Eucerin Anti-Pigment színezett nappali arckrém light SPF30 thiamidolt tartalmaz, egy hatékony, szabadalmaztatott összetevőt, mely a hiperpigmentáció eredendő okára hat és klinikailag bizonyított módon csökkenti a hiperpigmentációt, valamint rendszeres használat mellett megelőzi a sötét foltok újbóli kialakulását. Az első eredmények már két hét alatt tapasztalhatók és rendszeres használat esetén a javulás folyamatos.

Ez a színezett nappali arckrém széles spektrumú UVA- és UVB-szűrőkkel (SPF30) hatékony védelmet nyújt a napsugárzás ellen és csökkenti annak esélyét, hogy a napfény hatására pigmentfoltok alakuljanak ki. Az ásványi színpigmenteknek köszönhetően a light árnyalatú fedés egyenletes megjelenésűvé teszi a bőrt.

A termékek színének kifejlesztése során az Eucerin kiemelkedően fontos segítséget kapott Marianna Mukuchyan sminkmestertől. Ő alkotta meg a két árnyalatot, melyek tökéletesen harmonizálnak a természetes bőrtónusokkal, így egyenletes, természetes arcszínt biztosítanak, mely ragyogó, és úgy hat, mintha nem is lenne smink az arcon.


  Klinikai és bőrgyógyászati kutatások

  Klinikai és bőrgyógyászati kutatások bizonyítják a jó hatékonyságot és bőrtolerabilitást.

   


  Főbb eredmények

  A több klinikai és bőrgyógyászati vizsgálat egyike egy termékhasználati kutatás (PiU) volt, melyet 80 – 25 és 55 év közötti – nő részvételével végeztek1. Az alanyok az alábbi eredményekről számoltak be a termék négy heti rendszeres használata után:
                    


   4 hét után
  Azonnal egyenletessé teszi a bőrömet  96%
  Egyenletesebb bőrt biztosít
   99%
  Egységes megjelenést ad
   96%
  Súlytalan, visszafogott fedést nyújt
   93%
  A bőröm simábbnak tűnik         
   96%
  Hatékonyan védi a bőrt a naptól     
   95%
  Ragyogóbbá teszi a bőröm             
   96%

   

  1 Beiersdorf AG, PiU, Olaszország, 2021 március–április


   

  Tulajdonságok

  Immediately blends into the skin to cover pigment spots

  • 30-as fényvédő faktor
  • Széles spektrumú UVA- és UVB-védelem
  • Színezett fedés
  • Gyorsan beszívódik

  Használata

  Használati útmutató

  •  Reggelenként vigye fel alaposan megtisztított arcbőrére, nyakára és dekoltázsára
  •  Gyengéden masszírozza be bőrébe
  •  Ügyeljen rá, hogy ne kerüljön a szemébe
  •  Naponta maximum négyszer használjon thiamidolt tartalmazó terméket
   

  Napi bőrápolási rutin

  Arctisztítás

  Alaposan tisztítsa meg a bőrét a megfelelő Eucerin arctisztítóval. Válasszon az alábbiak közül:

  - Eucerin DermatoCLEAN Frissítő arctisztító zselé (normál és vegyes bőrre)
  - Eucerin DermatoCLEAN Kímélő arctisztító tej (száraz, érzékeny bőrre)


  Tovább

  Tonizálás

  Használjon tonikot, válassza például az Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] 3 az 1-ben micellás arctisztítót, mellyel előkészítheti bőrét az arckrém befogadására.


  Tovább

  Speciális ápolás

  Használja azEucerin Anti-Pigment Dual szérumot reggel, este vagy mindkét időpontban. Reggeli alkalmazás esetén utána felviheti bőrére az Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém SPF30 terméket, este pedig az Eucerin Anti-Pigment Éjszakai arckrémet.  Tovább

  Arcszínkorrekció

  Azonnal természetes hatásúvá és egyenletes megjelenésűvé teheti az arcbőrét, ha  az Eucerin Anti-Pigment színezett nappali arckrém light SPF30 terméket használja sminkalapként.
  Tovább

  Mi tegyen és mit ne tegyen

  Használja ezt a terméket, ha…

  Azonnal elszeretné fedni a pigmentfoltokat.

  Az Eucerin Anti-Pigment színezett nappali arckrém light SPF30 hatékonyan csökkenti a sötét foltokat és megelőzi újbóli megjelenésüket.

  Hosszan tartóan szeretné csökkenteni a pigmentfoltokat.

  Az Eucerin Anti-Pigment Dual szérum thiamidolt tartalmaz, ami segít megelőzni, hogy a pigmentfoltok újból megjelenjenek.

  Természetes megjelenésű, egyenletes árnyalatú arcbőrt szeretne.

  Az Eucerin Anti-Pigment színezett nappali arckrém light SPF30 segít egyenletessé tenni az arcbőr árnyalatát, mely ezáltal egységesebb megjelenésű lesz.

  Színezett nappali arckrémet keres, melyet sminkként használhat.

  Az Eucerin Anti-Pigment színezett nappali arckrém light SPF30 minden bőrtípusra használható.
  Próbáljon ki másik terméket, ha…

  Nagyon magas faktorszámú napvédőt keres:

  Az Eucerin Sun termékcsalád csúcsminőségű 50 és 50+ faktorszámú napvédőket kínál, melyeket a bőr különféle igényeihez igazodva fejlesztettek ki.


  Összetevők

  Hogyan hat?

  A thiamidol a hiperpigmantáció kiváltó okára hat azáltal, hogy gátolja a bőrben a melanin termelődését. Így a már meglévő sötét foltok elhalványulnak és kevesebb új sötét folt alakul ki. Az Eucerin Anti-Pigment termékcsaládjának kulcsfontosságú hatóanyaga a thiamidol, mely klinikailag és bőrgyógyászatilag bizonyított módon csökkenti a sötét foltokat és megelőzi újbóli kialakulásukat. Az első látható eredmények már két hét elteltével jelentkeznek, és rendszeres használat esetén a javulás folyamatos.


  Gyakori kérdések (2)

  Építsd fel a bőrápolási rutint

  Márkaértékeink

  A bőrápolás úttörői

  Holisztikus dermokozmetikai megközelítéssel védjük bőrét, hogy megőrizzük annak egészségét és ragyogását.

  Bőrgyógyászok ajánlásával

  Világszerte vezető bőrgyógyászokkal és gyógyszerész partnerekkel dolgozunk együtt innovatív és hatékony bőrápolási termékek kifejlesztésén, amelyek megbízhatóak és bátran ajánlhatják bárkinek.

  Elkötelezve az innováció mellett

  Több mint 100 éve már, hogy elköteleztük magunkat a kutatás és innováció mellett. Hiszünk abban, hogy olyan hatóanyagokat és nyugtató formulákat hozunk létre, amelyek nagy toleranciával rendelkeznek, és segítenek abban, hogy minden nap jobban élhesse életét.