• (3)
Olvasson értékeléseket Írjon értékelést

Eucerin AQUAporin ACTIVE Hidratáló szemkörnyékápoló

A szemkörnyék dehidratált, érzékeny bőrére.

Hidratálókrém, mely intenzív, 24 órás hidratációt nyújt és csökkenti a püffedtséget, valamint a szem alatti sötét karikák láthatóságát.

Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló szemkörnyékápoló innovatív termék, mely fokozza a bőr saját hidratációs hálózatának működését és a bőrt rugalmassá, simává és sugárzóvá teszi. Emellett csökkenti a püffedtséget és a szem alatti sötét karikák láthatóságát.

Bőrünknek a hatékony és eredményes működéshez vízre van szüksége. A jól hidratált bőr sima, rugalmas és ragyogó. Amikor a természetes védelem gyengül, a bőr nedvességet veszít és dehidratálttá váik. A dehidratált bőr fakó, feszül és nem képes távol tartani a külvilágból származó irritáló anyagokat. Ennek eredményeként érzékennyé válik. Ahhoz, hogy a bőr megjelenésre és érzésre is a legjobb formában maradjon, intenzív és hosszú távú hidratálásra van szükség.

Szemünk körül a bőr különösen vékony, és a dehidratált, érzékeny bőrön sokkal nagyobb valószínűséggel válnak láthatóvá a stressz és a fáradtság jelei, például a püffedés és a sötét karikák. A bőrnek intenzív és hosszan tartó hidratálásra van szüksége, hogy érezhetően a legjobb formáját mutathassa.

A legtöbb hidratáló azáltal növeli a bőr nedvességtartalmát, hogy korlátozza a víz elpárolgását a bőrből, vagy nedvesítőszerek segítségével, mint amilyen például a glicerin, mely megköti a nedvességet a bőr külső rétegében. A két módszer egyszerre is alkalmazható. Azonban a bőrnek megvan a saját hidratációs rendszere, melyet az aquaporinok alkotnak. Ezeken keresztül áramlik a víz a hámsejtek között, s ez belülről segíti a bőr hidratálását. Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE növeli ennek a rendszernek a természetes erejét. A formulában megtalálható a csúcstechnikát képviselő hidratáló összetevő, a glüko-glicerol, mely bizonyítottan növeli az aquaporinok számát a bőrben. Ez azt jelenti, hogy az Eucerin® AQUAporin ACTIVE nemcsak korlátozza a párolgást és megköti a vizet a bőr külső rétegeiben, hanem fokozza a bőr saját hidratációs rendszerének működését is. Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló szemkörnyékápoló emellett frissítő ginzenget is tartalmaz és hűsítő applikátorral kerül forgalomba, hogy megakadályozza a püffedést és a sötét karikák kialakulását.

Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló szemkörnyékápoló intenzív, 24 órás hidratálást biztosít, hogy a szemkörnyék visszanyerje friss, életteli megjelenését. Mérsékli a püffedtséget és a sötét karikák megjelenését, csökkenti a finom ráncok mélységét. Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok igazolják, hogy alkalmas az érzékeny bőrön való használatra. A termék illatanyag- és parabenmentes. Szemészeti tesztek bizonyítják, hogy kontaktlencsét viselők is használhatják.

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok

A terméket szigorú klinikai vizsgálatokkal tesztelték in vitro és in vivo módszerekkel, melyek igazolták a termékcsalád hatékonyságát és alkalmasságát az érzékeny bőrön való használatra.

2014 szeptemberében 365 (20 és 45 év közötti) nő vett részt egy termékhasználati tesztben, melynek során két héten át alkalmazták a terméket. Ezek közül a személyek közül 102-en próbálták ki az Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló szemkörnyékápolót. Az eredményeket bőrgyógyászok, valamint maguk az alanyok is értékelték.

FŐBB EREDMÉNYEK

  • Azonnali eredmények: 92% érezte úgy, hogy a termék „rögtön felélénkíti és felfrissíti a bőrt”.
  • Intenzív hidratálás: fokozott hidratáltság 24 órával az első használat után.
  • Hosszan tartó hidratálás: még a rendszeres használat abbahagyása után 3 nappal is egyértelmű volt a fokozott hidratáltság.
  • Fiatalosabb külső:86% érezte úgy, hogy „a szem körüli terület felélénkült és felfrissült”.
  • Kiváló tolerálhatóság: 93% értett egyet azzal, hogy a termék kiválóan alkalmas az érzékeny bőrön való használatra. Azok is használhatják, akik kontaktlencsét viselnek.
  • A püffedtség csökkenése: 9 heti használat után a szem alatti táskák láthatósága 20,8%-kal csökkent.

Összetevők

Használati útmutató

Alkalmazza reggel és este. Érintse hozzá a hűsítő applikátort a szemkörnyék finom bőréhez. Extra élénkítő hatást érhet el, ha használat előtt hűtőszekrénybe teszi a terméket.

A szemkörnyék ápolása

Napi bőrápolási rutin

Szemkörnyékápolás

Alkalmazza az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló szemkörnyékápolót.

Az arc ápolása

Reggelente használja az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrémet normál bőrre UV-szűrővel, még mielőtt napfény érné a bőrét. Éjszakára használjon fényvédő faktor nélküli terméket. Bőrtípusától függően próbálja ki az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrémet normál, vegyes bőrre vagy az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrémet száraz, érzékeny bőrre.

Napfényvédelem

Ha bőre várhatóan erős napsütésnek lesz kitéve, ajánlatos további napvédelmet alkalmazni. Ha száraz a bőre, próbálja ki az Eucerin® Sun Napozó krém arcra FF 50+ terméket, ha pedig a normál vagy a vegyes bőrtípusba tartozik, használja az Eucerin® Sun Mattító napozó fluid FF 50+ terméket.

Mit tegyen és mit ne tegyen

Használja ezt a terméket, ha …

Próbáljon ki másik terméket, ha ...

Intenzíven hidratáló krémet keres a szemkörnyék bőrének ápolására.

Szeretné csökkenteni a fáradtság látható jeleit, például a püffedtséget és a sötét karikákat a szemkörnyék érzékeny bőrén.

Olyan szemkörnyékápolót keres, amellyel kezelheti a finom ráncokat és a redőket az érzékeny és kényes szem körüli területen. Próbálja ki az Eucerin® Q10 ACTIVE Szemránckrémet.

Napvédelmet is nyújtó szemkörnyékápolót keres, mely csökkenti a ráncokat. Próbálja ki az Eucerin® Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő szemránckrémet, mely 15-ös fényvédő faktorral óvja bőrét az UVA- és UVB-sugaraktól.

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan találom meg a nekem megfelelő hidratálót?

Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló szemkörnyékápoló különösen jó azok számára, akik olyan intenzíven hidratáló szemkörnyékápolót keresnek, mely csökkenti a püffedtséget és a sötét karikák láthatóságát. Weboldalunkon sok helyen talál információt más szemkörnyékápolókról és a különböző bőrtípusokról, de ha bizonytalan, azt ajánjuk, hogy kérdezzen meg egy gyógyszerészt vagy bőrgyógyászt, aki személyesen segíthet a diagnózis felállításában.

Hogyan készítsem elő a bőröm az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló szemkörnyékápoló használata előtt?

Először távolítson el minden szemsminket. Ezután alaposan tisztítsa meg az arcát a bőrtípusának megfelelő Eucerin® arctisztítóval, majd használja az Eucerin® DermatoCLEAN Arctisztító tonikot. Ha gyorsabb megoldást keres a tisztításra, próbálja ki az Eucerin® DermatoCLEAN 3 az 1-ben micellás arclemosót. Ezt a vízben oldódó szemsmink eltávolítására is használhatja. Ha a szemkörnyék érzékeny bőre tiszta, jobban be tudja fogadni az Eucerin® ACTIVE Hidratáló szemkörnyékápoló hatóanyagait.

Miért kell külön hidratálót használnom a szem környéki bőr ápolására?

A szem körül a bőr vékonyabb, mint az arcon, és különösen érzékeny mindenfajta külső hatásra. Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló szemkörnyékápoló speciális, nagyon alacsony terülési képességű lipid összetevőket tartalmaz, melyek nem folynak meg, és biztosan nem érik el a szem kötőhártyáját (a nyálkahártyát, mely a szemgolyó látható részét és a szemhéjak belső felszínét borítja), így nem okoznak könnyezést és égő érzést. Klinikai és szemészeti vizsgálatok bizonyítják, hogy az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló szemkörnyékápoló biztonságosan használható a szem környékén. A formulát ginzengkivonat is gazdagítja, és hűsítő applikátorral kerül forgalomba, hogy még hatásosabb legyen a püffedtség és a sötét karikák ellen.

AQUAporin ACTIVE Arcápolás Intenzív és hosszan tartó hidratálás – belülről

Bőrünknek a hatékony és eredményes működéshez vízre van szüksége. A jól hidratált bőr sima, rugalmas és ragyogó. Amikor a természetes védelem gyengül, a bőr nedvességet veszít és kiszárad. A száraz bőr fakó, feszül és nem képes távol tartani a külvilágból származó irritáló anyagokat. Ennek eredményeként érzékennyé válik. Ahhoz, hogy a bőr megjelenésre és érzésre is a legjobb formában maradjon, intenzív és hosszú távú hidratálásra van szükség.
 

A legtöbb hidratáló azáltal növeli a bőr nedvességtartalmát, hogy korlátozza a víz elpárolgását a bőrből, vagy pedig nedvesítőszerek segítségével, mint amilyen például a glicerin, megköti a nedvességet a bőr külső rétegében. A két módszer egyszerre is alkalmazható. Azonban a bőrnek megvan a saját hidratációs rendszere, melyet az aquaporinok alkotnak. Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE termékcsalád egyedi formulájával javítja a bőr saját hidratációs rendszerének működését, és ezáltal a bőrt rugalmassá, simává és sugárzóvá teszi.
 

Az aquaporinok mikroszkopikus méretű csatornák, melyeken keresztül víz áramlik a hámsejtek között, s ez belülről segíti a bőr hidratálását. Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE növeli ennek a rendszernek a természetes erejét. Minden termék formulájában megtalálható a csúcstechnikát képviselő hidratáló összetevő, a glüko-glicerol, mely bizonyítottan növeli az aquaporinok számát a bőrben. Ez azt jelenti, hogy az Eucerin® AQUAporin ACTIVE amellett, hogy korlátozza a párolgást és megköti a vizet a bőr külső rétegeiben, fokozza a bőr saját hidratációs rendszerének működését is.
 

Mivel mindenfajta bőrt – a normál, a száraz, a zsíros és a vegyes típusba tartozót egyaránt – fenyeget a kiszáradás veszélye, az Eucerin® AQUAporin ACTIVE választékában mindenki találhat kifejezetten a saját bőrtípusára kifejlesztett terméket. Ezek mindegyike intenzív, 24 órás hidratálást biztosít, enyhíti a feszülő érzést és a bőrt sugárzó megjelenésűvé, valamint sima és rugalmas tapintásúvá teszi. A termékcsaládról klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok bizonyítják, hogy használható érzékeny bőrre is, és minden termék illatanyag- és parabenmentes.

A termék értékelése
  • (3)
5 az 1-5 skálán / 3 értékelés
5 csillag
3
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0
Folymatosan dolgozunk termékeink fejlesztésén.
Mondja el Ön is véleményét, értékelje termékünket.
Ildi,

Fiatalos tekintet

Nemrégiben egy sminkesnél jártam, aki nem akarta elhinni, hogy 40 éves vagyok. Kérdezte, hogy milyen szemkörnyék-ápolót használok, amitől ennyire szépen hidratált a bőröm. Örültem a véleményének, mert én is úgy látom, hogy nagyon jót tesz a bőrömnek a termék, a használata pedig nagyon kellemes.
Agi13,

Miracle

Valódi csoda!!! A fémes aplikátor a végén, hűsít és szinte a krémmel kivasalja a ráncokat!!! Először tapasztaltam meg a friss tekintet fogalmát a krém által. Mindenkinek ajánlom, aki szeretné megtapasztalni a kellemes szép tekintet érzést. Alig várom, hogy újra és újra felkenjem. Biztosan újra fogom vásárolni !!!
Gréta,

kiváló termék

Hónapok óta használom a terméket, tökéletesen bevált a ráncok elleni küzdelemben.