• (0)
Írjon értékelést

Eucerin® UltraSensitive arcápoló normál, vegyes bőrre

SymSitive* hatóanyaggal

Nappalra és éjszakára egyaránt használható arcápoló, mely azonnal enyhíti a hiperérzékeny bőr kellemetlen érzeteit

Az Eucerin® Hiperérzékeny arcbőr termékcsalád - az UltraSensitive és Anti-Redness Bőrpír elleni termékek - felveszik a harcot a hiperérzékeny bőr három jellemző problémájával, melyek: a sérült bőrbarrier, a hiper-reaktív érzékelő rostok és a bőrpír, amit gyakran gyulladás okoz. Az Eucerin® Hiperérzékeny arcbőr termékcsalád holisztikus megoldást kínál ezeknek a problémáknak a megoldására, melyeket a Hiperérzékeny bőr háromszögének hívunk.

A Hiperérzékeny bőr háromszöge

Mivel a hiperérzékeny bőr jellemzően sérült bőrbarrierrel rendelkezik, a külső káros anyagok könnyen behatolhatnak a bőrbe és irritálhatják az érzékelő rostokat. Ezek így gyorsabban és sokkal erőteljesebben reagálnak, mint egészséges bőrbarrier esetén. Ez kellemetlen érzéseket eredményez, melyeket az érintettek feszülő vagy égő érzésként jellemeztek.

Az Eucerin® UltraSensitive arcápoló normál, vegyes bőrre termék használata hiperérzékeny bőrre ajánlott, ahol a bőr fő problémája a kellemetlen bőrérzet látható bőrpír nélkül.

Az Eucerin® UltraSensitive arcápoló normál, vegyes bőrre termék egy könnyű állagú termék SymSitive* hatóanyaggal, mely egy innovatív aktív összetevő, amit kifejezetten a hiperérzékeny bőr számára fejlesztettek ki. A SymSitive* a bőr hiper-reaktivitásának forrásánál fejti ki hatását.

Az azonnali bőrnyugtató hatás mellett az Eucerin® UltraSensitive arcápoló normál, vegyes bőrre termék hosszantartó komfortérzetet nyújt a hiperérzékeny bőr számára. Használja reggel és/vagy este a megtisztított arc, nyak és dekoltázs bőrén a bőrirritáció enyhítése és az optimális bőrhidratáció biztosítása érdekében.

Az Eucerin® UltraSensitive arcápoló normál, vegyes bőrre egy "mentes" termék, azaz csak korlátozott számú összetevőket tartalmaz. A csomagolást úgy tervezték, hogy megóvja a terméket a szennyeződésektől a kettős szeleprendszernek köszönhetően.

*= a Symrise AG Németország bejegyzett védjegye

Szennyeződésmentes csomagolás

Az Eucerin® Hiperérzékeny arcbőr termékcsalád minden terméke szennyeződésmentes csomagolásban kapható, hogy megvédje a termékek összetételét a szennyeződésektől és az oxidációtól. Ez a csomagolás a következő három fő területen védi a termékeket: a szelepeknél, az alkotóelemek érintkezésénél és az adagolónál. A szelepek sterilizáló szűrővel rendelkeznek, az érintkezések precíz illesztéssel biztosítják a vízhatlanságot és az adagoló tömítése is rendkívül szoros.

A szennyeződésmentes csomagolás ábrája

Tudta?

"Mentes" grafika

Az Eucerin® UltraSensitive arcápoló normál, vegyes bőrre egy "mentes" összetételű termék, ami azt jelenti, hogy csak korlátozott számú összetevőket tartalmaz és nem tartalmaz tartósítószert (beleértve a parabént), paraffint, illatanyagot, alkoholt, színezőanyagot és emulzifikálót.

Klinikai vizsgálatok

Klinikai és bőrgyógyászati ​​tanulmányok igazolják a termék kimagasló bőrtoleranciáját és kiváló hatékonyságát hiperérzékeny bőrön.

Az Eucerin® UltraSensitive arcápoló normál, vegyes bőrre terméket 53 érzékeny vagy hiperérzékeny bőrű nőn (19-60 év között) tesztelték egy klinikai vizsgálat során. A terméket napi kétszer alkalmazták 4 héten keresztül, arcuk egyik oldalára.

A KLINIKAI VIZSGÁLATOK FŐBB EREDMÉNYEI

  • Csökkent a bőr érzékenysége és hiper-reaktivitása.
  • További jelentős javulások:
  • komfortérzet
  • bőrfeszesség
  • bőrszárazság csökkenése
  • egyenletes tónusú bőr

Összetevők

Használata

  • Az azonnali és hosszan tartó bőrkomfort érzet, irritáció csökkentés és optimális hidratálás érdekében használja naponta, reggel és/vagy este az alaposan megtisztított arcon.

Az arcápoló használata

Mindennapos arcápolási rutin

Arctisztítás

Tisztítsa meg arcát az Eucerin® UltraSensitive arctisztító tej használatával.

Az arcápoló használata

Használja az arcápolót minden nap reggel és/vagy este az arc, a nyak és a dekoltázs bőrén.

A termék bemasszírozása a bőrbe

Masszírozza be gyengéden a bőrbe, amíg az arcápoló teljesen be nem szívódik.

Mit tegyünk és mit ne tegyünk?

Használja az Eucerin® UltraSensitive arcápoló normál, vegyes bőrre terméket, ha…

Próbáljon ki más Eucerin® terméket, ha…

Hiperérzékeny a bőre és normál vagy vegyes a bőrtípusa

és egy gyengéd, de hatékony nappali és/vagy éjszakai arcápolót keres.

Hiperérzékeny bőre van, száraz bőrtípussal

és gyengéd, de hatékony nappali és/vagy éjszakai arcápolót keres. Próbálja ki az Eucerin® UltraSensitive arcápoló száraz bőrre terméket.

Szeretné a bőrpírt elfedni.
Bőrpírral rendelkezik, de nincs szüksége fényvédő faktort tartalmazó arcápolóra.

Próbálja ki az Eucerin® Anti-Redness Bőrpír elleni arcápoló terméket.

Atópiás dermatitisze van és gyulladást tapasztal bőrén.

Próbálja ki az Eucerin® AtopiControl SOS Bőrnyugtató krém terméket.

Atópiás dermatitisze van de nem tapasztal gyulladást bőrén.

Próbálja ki az Eucerin® AtopiControl 12% Omega zsírsavas arckrém terméket.

Gyakori kérdések

Az Eucerin® UltraSensitive arcápoló normál, vegyes bőrre termék tartalmaz fényvédőt?

Nem. Ha hiperérzékeny a bőre, bőrpírral rendelkezik és UV védelmet biztosító terméket keres, próbálja ki az Eucerin® Anti-Redness Bőrpír elleni színezett nappali arcápoló FF25 terméket. Ezen kívül az Eucerin® SUN termékcsalád összes termékét tesztelték érzékeny bőrön is.

Eucerin® Hiperérzékeny bőr termékcsalád SymSitive*-vel, a bőrérzékenységet szabályozó hatóanyaggal

Az Eucerin® a Hiperérzékeny bőr termékcsalád termékeivel holisztikus bőrápoló megoldást kínál a Hiperérzékeny bőr háromszöge mindhárom tünetének enyhítésére, melyek: a sérült bőrbarrier, az epidermisz hiper-reaktív érzékelő rostjai és a kipirosodott bőr, amit gyakran gyulladás okoz.

 

A két Eucerin® Hiperérzékeny bőr termékvonal - az UltraSensitive és az Anti-Redness Bőrpír elleni termékek - azonnali és hosszan tartó komfortérzetet nyújtanak a bőrnek.

 

Mindegyik termék SymSitive* hatóanyagot tartalmaz, azt az innovatív aktív összetevőt, mely hatékonyan szabályozza a bőr hiper-reaktivitását, azonnali bőrnyugtató hatást redményezve. Az Anti-Redness Bőrpír elleni termékek licochalcone A hatóanyagot is tartalmaznak, egy természetes gyulladáscsökkentő és antioxidáns összetevőt, mely szemmel láthatóan és hatékonyan csökkenti a bőrpírt.

 

* = Symrise AG, Németország által bejegyzett védjegy

A termék értékelése
  • (0)
0 az 1-5 skálán / 0 értékelés
5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0
Folymatosan dolgozunk termékeink fejlesztésén.
Mondja el Ön is véleményét, értékelje termékünket.