• (3)
Olvasson értékeléseket Írjon értékelést

Eucerin® Anti-Redness Bőrpír elleni arcápoló

SymSitive* és licochalcone A hatóanyagokkal

Nappalra és éjszakára egyaránt használható arcápoló hiperérzékeny bőrre, mely azonnali bőrnyugtató és bőrpír csökkentő hatással rendlekezik

Az Eucerin® Hiperérzékeny arcbőr termékcsalád - az UltraSensitive és Anti-Redness Bőrpír elleni termékek - holisztikus megoldást nyújtanak a hiperérzékeny bőr három jellemző tünetére, melyek a következők: sérült bőrbarrier, hiper-reaktív érzékelő rostok és bőrpír, amit gyakran gyulladás okoz.

A Hiperérzékeny bőr háromszöge

Az Eucerin® Anti-Redness Bőrpír elleni arcápoló kifejezetten a kipirosodásra hajlamos, hiperérzékeny és rosaceára / hajszálerek elpattanására (couperosa) hajlamos bőrre lett kifejlesztve. Arctisztítás után napi kétszer alkalmazva az arc, nyak és dekoltázs területére azonnali és tartós komfortérzetet eredményez, hatékonyan enyhíti a bőrpírt, ugyanakkor védi a bőrt és csökkenti a bőrirritációt.

A termék két aktív hatóanyaga: a SymSitive* és a licochalcone A.

A SymSitive* hatóanyag mint egy bőrérzékenységi szabályozó, közvetlenül a hiper-reaktivitás forrásánál hat. Csillapítja a kellemetlen érzeteket és növeli a hiperérzékeny bőr toleranciáját.
 
A licochalcone A egy természetes összetevő, ami a Glycyrrhiza Inflata gyökérből származik. Gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatással rendelkezik, így csökkenti a bőrpírt és enyhíti az irritációt.

Fontos megvédeni a bőr felső rétegét az intoleranciától és az allergiás reakcióktól, így az Eucerin® Anti-Redness Bőrpír elleni arcápoló egy "mentes" formula, mely korlátozott számú összetevőket tartalmaz, csomagolását pedig úgy tervezték, hogy a legminimálisabb legyen a szennyeződés és oxidáció lehetősége.

* =Symrise AG, Németország által bejegyzett védjegy

Szennyeződésmentes csomagolás

Az Eucerin® Hiperérzékeny arcbőr termékcsalád minden terméke szennyeződésmentes csomagolásban kapható, hogy megvédje a termékek összetételét a szennyeződésektől és az oxidációtól. Ez a csomagolás a következő három fő területen védi a termékeket: a szelepeknél, az alkotóelemek érintkezésénél és az adagolónál. A szelepek sterilizáló szűrővel rendelkeznek, az érintkezések precíz illesztéssel biztosítják a vízhatlanságot és az adagoló tömítése is rendkívül szoros

A szennyeződésmentes csomagolás ábrája

Tudta?

"Mentes" grafika

Az Eucerin® Anti-Redness Bőrpír elleni arcápoló egy "mentes" összetételű arcápoló, ami azt jelenti, hogy csak korlátozott számú összetevőket tartalmaz és nem tartalmaz tartósítószert (beleértve a parabént), paraffint, illatanyagot és alkoholt.

Klinikai vizsgálatok

Klinikai és bőrgyógyászati ​​tanulmányok igazolják a termék kimagasló bőrtoleranciáját és kiváló hatékonyságát hiperérzékeny, rosaceára és a hajszálér-elpattanásra (couperosa) hajlamos bőrön.

 

Az Eucerin® Anti-Redness Bőrpír elleni arcápoló terméket 55 hiperérzékeny vagy rosaceára/couperosára hajlamos bőrű nőn (19-60 év között) tesztelték egy klinikai vizsgálat* során. A terméket napi kétszer alkalmazták 4 héten keresztül, arcuk egyik oldalára.

*In Vivo

Az Eucerin® Anti-Redness Bőrpír elleni arcápoló termék hatékonyságáról az In Vivo tanulmány során készült fotók
Az Eucerin® Anti-Redness Bőrpír elleni arcápoló termék hatékonyságáról az In Vivo tanulmány során készült fotók
Előtte Két héttel utána

A KLINIKAI VIZSGÁLATOK FŐBB EREDMÉNYEI

  • A bőrpír szemmel látható enyhülése jelentős volt.

Összetevők

Használata

  • Használja az arcápolót minden reggel és/vagy este az alaposan megtisztított arcon, nyakon és dekoltázson a bőrpír azonnali és hosszan tartó csökkentése érdekében, a bőr komfortérzetének visszaállításáért és az intenzív hidratálásért.

Az arcápoló használata

Mindennapos arcápolási rutin

Az arcápoló használata

Használja naponta, reggel és/vagy este.

A termék használata dekoltázson

Masszírozza be gyengéden a terméket az arc, a nyak és a dekoltázs bőrébe.

Használjon magas fényvédő faktorú napozó terméket, ha bőrét napsugárzás fogja érni.

Mit tegyünk és mit ne tegyünk?

Használja az Eucerin® Anti-Redness Bőrpír elleni arcápolót, ha…

Próbáljon ki más Eucerin® terméket, ha…

Hiperérzékeny és rosaceára / hajszálerek elpattanására (couperosa) hajlamos bőre van

és azonnali, hosszantartó bőrnyugtató hatást és bőrpír enyhülést szeretne elérni.

Hiperérzékeny és rosaceára / hajszálerek elpattanására (couperosa) hajlamos bőre van

és egyenletes tónusú arcbőrt szeretne. Ez esetben próbálja ki az Eucerin® Anti-Redness Bőrpír elleni színezett nappali arcápoló FF25 terméket.

Hiperérzékeny és rosaceára / hajszálerek elpattanására (couperosa) hajlamos bőre van

és fényvédő faktorral rendelkező terméket keres. Ez esetben próbálja ki az Eucerin® Anti-Redness Bőrpír elleni színezett nappali arcápoló FF25 terméket.

Hiperérzékeny és száraz bőre van

de nem szenved bőrpírtól. Ez esetben próbálja ki az Eucerin® UltraSensitive arcápoló száraz bőrre terméket.

Hiperérzékeny bőre van, normál vagy vegyes bőrtípusa, bőrpír nélkül
Atópiás dermatitisze van és gyulladást tapasztal bőrén.
Atópiás dermatitisze van de nem tapasztal gyulladást bőrén.

Gyakori kérdések

Használhatok-e sminket az Eucerin® Anti-Redness Bőrpír elleni arcápoló termékre?

Igen. Az arcápoló kiváló sminkalap, de figyeljen arra, hogy hipoallergén sminket használjon, hogy ne rontsa bőre állapotát.

Eucerin® Hiperérzékeny bőr termékcsalád SymSitive*-vel, a bőrérzékenységet szabályozó hatóanyaggal

Az Eucerin® a Hiperérzékeny bőr termékcsalád termékeivel holisztikus bőrápoló megoldást kínál a Hiperérzékeny bőr háromszöge mindhárom tünetének enyhítésére, melyek: a sérült bőrbarrier, az epidermisz hiper-reaktív érzékelő rostjai és a kipirosodott bőr, amit gyakran gyulladás okoz.

 

A két Eucerin® Hiperérzékeny bőr termékvonal - az UltraSensitive és az Anti-Redness Bőrpír elleni termékek - azonnali és hosszan tartó komfortérzetet nyújtanak a bőrnek.

 

Mindegyik termék SymSitive* hatóanyagot tartalmaz, azt az innovatív aktív összetevőt, mely hatékonyan szabályozza a bőr hiper-reaktivitását, azonnali bőrnyugtató hatást redményezve. Az Anti-Redness Bőrpír elleni termékek licochalcone A hatóanyagot is tartalmaznak, egy természetes gyulladáscsökkentő és antioxidáns összetevőt, mely szemmel láthatóan és hatékonyan csökkenti a bőrpírt.

 

* = Symrise AG, Németország által bejegyzett védjegy

A termék értékelése
  • (3)
5 az 1-5 skálán / 3 értékelés
5 csillag
3
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0
Folymatosan dolgozunk termékeink fejlesztésén.
Mondja el Ön is véleményét, értékelje termékünket.
Pirulos arcù ,

Hatèkony

A krèm mindennapi hasznàlatàval màr egy hèt mùlva nagyon jòl làthatò a javulàs, elhalvànyítja, eltûnteti a pirossàgot! Màs termèkeket is kipròbàltam, de ez lett a befutò! (Èrzèkeny, rosacea tipusù, vízhiànyos bôröm van, bizonyos krèmek allergiàs tüneteket vàltanak ki nàlam) Mellette hasznàlok mèg Eucerin arcàpolò krèmeket, szemkrèmet is - mindegyik nagyon bevàllt!
Valesz73,

Bőrpír elleni krém

Évek óta használom, mert piros a bőröm és az arcomon rendkívül érzékeny mind a téli, mind a nyári időjárás viszontagságait rosszul viseli. Nem szeretek alapozót használni, így inkább az Eucerin anti-redness krémjét választottam. A bőröm selymes és nem piros annyira . Nagyon bevált, csakis erre esküszöm.
Vivkós,

Ajánlom mindenkinek aki problémás bőrrel küzd

Már az állaga is meglehetősen gazdagabbnak tűnik, mint az átlagos arckrémeké. Az ekcémás arcbőröm jelenleg ezt a egyetlen arckrémet tudja tolerálni. Kitűnő sminkalap, érezhetően megnyugtatja a bőrt. A pirosság nem azonnal csökken, de hosszabb használat után érezhetően enyhíti a bőrproblémákat és láthatóan csökkenti a kipirosodást. Mintha tényleg "meggyógyítaná" a bőröm.