• (4)
Olvasson értékeléseket Írjon értékelést

Eucerin® Anti-Redness Bőrpír elleni színezett nappali arcápoló FF25

SymSitive* és licochalcone A hatóanyagokkal

Azonnali és hosszan tartó bőrnyugtató hatás és színfedés a bőrpír ellen, FF25 és UVA védelem.

Az Eucerin® Hiperérzékeny arcbőr termékcsalád két termékvonalból áll (UltraSensitive és Anti-Redness Bőrpír elleni termékek). A termékcsalád kifejlesztésekor az Eucerin® egy holisztikus bőrápoló megoldást talált a Hiperérzékeny bőr háromszögének mindhárom problémájára, melyek: a sérült bőrbarrier, az epidermisz hiper-reaktív érzékelő rostjai és a bőrpír, melyet gyakran gyulladás okoz.

A Hiperérzékeny bőr háromszöge

Az Eucerin® Anti-Redness Bőrpír elleni színezett nappali arcápoló FF25 termék kifejezetten a hiperérzékeny és rosaceás / hajszálerek elpattanására hajlamos (couperosa) bőrre lett kifejlesztve. Arctisztítás után alkalmazva azonnal megnyugtatja az irritált bőrt és elfedi a látható bőrpírt. Innovatív hatóanyag összetétele két aktív hatóanyagot tartalmaz: SymSitive* és licochalcone A.

SymSitive* hatóanyag segít a bőr hiperérzékenységét szabályozni. Közvetlenül a hiper-reaktivitás forrásánál hat, azonnal megnyugtatja a bőrt és növeli annak toleranciáját. A licochalcone A hatóanyag, a Glycyrrhiza Inflata gyökér kivonatának aktív alkotóeleme, csökkenti a bőrpírt és enyhíti a bőrirritációt.

A két aktív hatóanyaga mellett az arcápoló zöld pigmenteket is tartalmaz, melyek elfedik és semlegesítik a kipirosodott bőrt, így az egy pillanat alatt egyenletes tónusú lesz.

Az Eucerin® Anti-Redness Bőrpír elleni színezett nappali arcápoló FF25 termék bizonyítottan azonnali enyhülést hoz a hiperérzékeny bőr tipikus kellemetlen tüneteire, továbbá nyugtatja és elfedi a bőrpírt, védi a felhámot és csökkenti a bőrirritációt.

Az intolerancia és az allergiás reakciók esélyének csökkentése érdekében a termék "mentes" formula és a csomagolást is úgy tervezték, hogy a kettős szeleprendszernek köszönhetően megvédje a terméket a szennyeződések ellen.

A bőr fényvédelme érdekében a színezett arcápoló 25-ös fényvédő faktort tartamaz, így nyújt védelmet az UV sugárzással szemben.

* = Symrise AG, Németország által bejegyzett védjegy

Színfedő hatás

Az Eucerin® Anti-Redness Bőrpír elleni színezett nappali arcápoló FF25 termék zöld fedőpigmenteket is tartalmaz, melyek elfedik a bőrpírt, így az arc egyenletes tónusú lesz.

Az egyenletes tónusú bőr ábrája

Szennyeződésmentes csomagolás

Az Eucerin® Hiperérzékeny arcbőr termékcsalád minden terméke szennyeződésmentes csomagolásban kapható, hogy megvédje a termékek összetételét a szennyeződésektől és az oxidációtól. Ez a csomagolás a következő három fő területen védi a termékeket: a szelepeknél, az alkotóelemek érintkezésénél és az adagolónál. A szelepek sterilizáló szűrővel rendelkeznek, az érintkezések precíz illesztéssel biztosítják a vízhatlanságot és az adagoló tömítése is rendkívül szoros.

A szennyeződésmentes csomagolás ábrája

Tudta?

"Mentes" grafika

Az Eucerin® Anti-Redness Bőrpír elleni színezett nappali arcápoló FF25 termék egy "mentes" összetételű arcápoló, ami azt jelenti, hogy csak korlátozott számú összetevőket tartalmaz és nem tartalmaz tartósítószert (beleértve a parabént), paraffint, illatanyagot és alkoholt.

Klinikai vizsgálatok

Klinikai és bőrgyógyászati ​​tanulmányok igazolják a termék kimagasló bőrtoleranciáját és kiváló hatékonyságát hiperérzékeny, rosaceára és a hajszálér-elpattanásra (couperosa) hajlamos bőrön.

 

Az Eucerin® Anti-Redness Bőrpír elleni színezett nappali arcápoló FF25 terméket 55 hiperérzékeny vagy rosaceára/couperosára hajlamos bőrű nőn (22-60 év között) tesztelték egy klinikai vizsgálat* során. A terméket napi kétszer alkalmazták 4 héten keresztül, arcuk egyik oldalára.

*In Vivo

Az Eucerin® Anti-Redness Bőrpír elleni színezett nappali arcápoló FF25 termék hatékonyságáról az In Vivo tanulmány során készült fotók
Az Eucerin® Anti-Redness Bőrpír elleni színezett nappali arcápoló FF25 termék hatékonyságáról az In Vivo tanulmány során készült fotók
Előtte Két hét elteltével

A KLINIKAI VIZSGÁLATOK FŐBB EREDMÉNYEI

  • A bőrpír szemmel látható enyhülése jelentős volt.

Összetevők

Használata

  • Használja minden reggel az alaposan megtisztított arcra, az arcápolót finoman masszírozza be a bőrbe. 
  • A zöld fedő pigmentek segítenek a bőrpír azonnali elfedésében, egyenletes tónusú arcbőrt eredményezve.

A színezett arcápoló használata

Mindennapos arcápolási rutin

A színezett arcápoló használata

Finoman masszírozza be bőrébe! A pirosabb területek lehet, hogy több arcápoló felvitelét igénylik.

Mit tegyünk és mit ne tegyünk?

Használja az Eucerin® Anti-Redness Bőrpír ellleni színezett nappali arcápoló FF25 terméket, ha…

Próbáljon ki más Eucerin® terméket, ha…

Hiperérzékeny és rosaceára / hajszálerek elpattanására (couperosa) hajlamos bőre van

és egyenletes tónusú arcbőrt szeretne.

Hiperérzékeny és rosaceára / hajszálerek elpattanására (couperosa) hajlamos bőre van

és fényvédő faktorral rendelkező termékre van szüksége.


Hiperérzékeny, de bőrpírmentes a bőre
Hiperérzékeny és rosaceára/hajszálerek elpattanására (couperosa) hajlamos bőre van

de nincs szüksége fényvédelemre: próbálja ki az Eucerin® Anti-Redness Bőrpír elleni arcápoló terméket.

Hiperérzékeny és rosacea/hajszálerek elpattanására (couperosa) hajlamos bőre van

de nincs szüksége színfedésre: próbálja ki az Eucerin® Anti-Redness Bőrpír elleni arcápoló terméket.

Atópiás dermatitisze van és gyulladást tapasztal bőrén.

Gyakori kérdések

Az Eucerin® Anti-Redness Bőrpír elleni színezett nappali arcápoló FF25 termékben lévő árnyalat megfelelő-e minden etnikai csoport bőrárnyalatának?

Igen, az árnyalat zöld, így bármilyen bőrszínen elfedi a bőrpírt.

Használhatok-e sminket az Eucerin® Anti-Redness Bőrpír elleni színezett nappali arcápoló FF25 termékre?

Igen. Az arcápoló kiváló sminkalap, de figyeljen arra, hogy hipoallergén sminket használjon, hogy ne rontsa bőre állapotát.

Eucerin® Hiperérzékeny bőr termékcsalád SymSitive*-vel, a bőrérzékenységet szabályozó hatóanyaggal

Az Eucerin® a Hiperérzékeny bőr termékcsalád termékeivel holisztikus bőrápoló megoldást kínál a Hiperérzékeny bőr háromszöge mindhárom tünetének enyhítésére, melyek: a sérült bőrbarrier, az epidermisz hiper-reaktív érzékelő rostjai és a kipirosodott bőr, amit gyakran gyulladás okoz.

 

A két Eucerin® Hiperérzékeny bőr termékvonal - az UltraSensitive és az Anti-Redness Bőrpír elleni termékek - azonnali és hosszan tartó komfortérzetet nyújtanak a bőrnek.

 

Mindegyik termék SymSitive* hatóanyagot tartalmaz, azt az innovatív aktív összetevőt, mely hatékonyan szabályozza a bőr hiper-reaktivitását, azonnali bőrnyugtató hatást redményezve. Az Anti-Redness Bőrpír elleni termékek licochalcone A hatóanyagot is tartalmaznak, egy természetes gyulladáscsökkentő és antioxidáns összetevőt, mely szemmel láthatóan és hatékonyan csökkenti a bőrpírt.

 

* = Symrise AG, Németország által bejegyzett védjegy

A termék értékelése
  • (4)
5 az 1-5 skálán / 4 értékelés
5 csillag
4
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0
Folymatosan dolgozunk termékeink fejlesztésén.
Mondja el Ön is véleményét, értékelje termékünket.
Teca,

Nagyon jó

Nagyon örülök,hogy gyógyszertárban dolgozó barátnőm segítségével felfedeztem ezt a rendkívül hatékony krémet,amelyet rozáceás bőrömre használok.Elégedett vagyok hatékonyságával. , Évek óta ezt a terméket használom.(Pedig míg erre rá nem találtam sokfajta krémet kipróbáltam.)Könnyen kenhető,nem okoz irritációt,nyugtatja hűsíti az arcbőröm,a kellemetlen arcpír eltűnt.
Anita,

Sminkalapként is szuper

Ha lehetne 10 csillagot adnék a terméknek. Gyönyörűen lenyugtatja érzékeny, könnyen kipirosodó bőrömet, egységes, nyugodt bőrszínt/bőrképet ad önmagában is, így a hétköznapokon bátran elhagyhatom az alapozó használatát, de ha sminkelni támad kedvem, alapozó vagy BB krém alá is használom, nagyszerű sminkalap. Ajánlom pirosas bőrű sorstársaimnak, remek krém.
Meli,

Nagyon jó

Nagyon jó
Adrienn,
Nagyon elégedett vagyok a termékkel, örülök, hogy kipróbáltam. Amellett, hogy valóban nem okozott semmilyen allergiás reakciót, a pigmentfoltokat is hatékonyan védi a napsütéstől. Szeretem az adagoló pumpás megoldását is, jó, hogy nem kell kézzel (vagy más eszközzel) belenyúlni. Az árai is elfogadható. Jó szívvel ajánlom!