• (0)
Írjon értékelést

Eucerin® UltraSensitive arcápoló száraz bőrre

SymSitive* hatóanyaggal

Nappalra és éjszakára egyaránt használható arcápoló SymSitive* hatóanyaggal száraz, hiperérzékeny bőrre

Az Eucerin® Hiperérzékeny arcbőr termékcsalád - az UltraSensitive és Anti-Redness Bőrpír elleni termékek - felveszik a harcot a hiperérzékeny bőr három jellemző problémájával, melyek: a sérült bőrbarrier, a hiper-reaktív érzékelő rostok és a bőrpír, amit gyakran gyulladás okoz. Az Eucerin® Hiperérzékeny arcbőr termékcsalád holisztikus megoldást kínál ezeknek a problémáknak a megoldására, melyeket a Hiperérzékeny bőr háromszögének hívunk.

A Hiperérzékeny bőr háromszöge

Az Eucerin® UltraSensitive arcápoló száraz bőrre termék hiperérzékeny bőrre ajánlott, melynek fő jelei a kellemetlen, égő, feszülő vagy viszkető érzés bőrpír szemmel látható megjelenése nélkül. Az alaposan megtisztított bőrre kell felvinni, azonnal megnyugtatja a száraz, hiperérzékeny bőrt és hosszan tartó komfortérzetet nyújt, miközben a krémben levő speciális hatóanyagok táplálják és hidratálják a bőrt. A termék használható arcon, nyakon és dekoltázson is.

Mivel a hiperérzékeny bőr védelmi funkciója sérült, az epidermiszben lévő érzékelő rostok gyorsabban és sokkal erőteljesebben reagálnak az irritáló faktorokra. Ez az irritáció okozza a kellemetlen bőrérzeteket és a bőrpírt, melyek a hiperérzékeny bőr jellemzői. Ez a gazdag állagú, bőrnyugtató arcápoló SymSitive* hatóanyagot tartalmaz, ami a bőr hiper-reaktivitásának kiváltó okát célozza meg. A SymSitive* segít az epidermiszben levő érzékelő rostok aktivitási szintjét csökkenteni.

Az Eucerin® UltraSensitive arcápoló száraz bőrre termék nemcsak azonnali bőrnyugtató hatással rendelkezik, hanem idővel segít javítani a bőr védelmi funkcióját és emelni a bőr tolerancia küszöbét.

A többi Hiperérzékeny arcbőr termékhez hasonlóan az Eucerin® UltraSensitive arcápoló száraz bőrre termék is szennyeződésmentes csomagolásban kapható. Csak korlátozott számú összetevőket tartalmaz a bőrirritáció minimalizálása érdekében.

* = Symrise AG, Németország által bejegyzett védjegy

Szennyeződésmentes csomagolás

Az Eucerin® Hiperérzékeny arcbőr termékcsalád minden terméke szennyeződésmentes csomagolásban kapható, hogy megvédje a termékek összetételét a szennyeződésektől és az oxidációtól. Ez a csomagolás a következő három fő területen védi a termékeket: a szelepeknél, az alkotóelemek érintkezésénél és az adagolónál. A szelepek sterilizáló szűrővel rendelkeznek, az érintkezések precíz illesztéssel biztosítják a vízhatlanságot és az adagoló tömítése is rendkívül szoros.

A szennyeződésmentes csomagolás ábrája

Tudta?

"Mentes" grafika

Az Eucerin® UltraSensitive arcápoló száraz bőrre egy "mentes" összetételű termék, ami azt jelenti, hogy csak korlátozott számú összetevőket tartalmaz és nem tartalmaz tartósítószert (beleértve a parabént), paraffint, illatanyagot, alkoholt, színezőanyagot és emulzifikálót.

Klinikai vizsgálatok

Klinikai és bőrgyógyászati ​​tanulmányok igazolják a termék kimagasló bőrtoleranciáját és kiváló hatékonyságát hiperérzékeny bőrön.

Az Eucerin® UltraSensitive arcápoló száraz bőrre terméket 53 érzékeny vagy hiperérzékeny bőrű nőn (19-60 év között) tesztelték egy klinikai vizsgálat során. A terméket napi kétszer alkalmazták 4 héten keresztül, arcuk egyik oldalára.

A KLINIKAI VIZSGÁLATOK FŐBB EREDMÉNYEI

  • Csökkent a bőr érzékenysége és hiper-reaktivitása.
  • További jelentős javulások:
  • komfortérzet
  • bőrfeszülés
  • bőrszárazság csökkenése
  • egyenletes tónusú bőr

Összetevők

Használata

  • Az azonnali és hosszan tartó bőrkomfort érzet, irritáció csökkentés és optimális hidratálás érdekében használja naponta, reggel és/vagy este az alaposan megtisztított arcon.

Az arcápoló használata

Mindennapos arcápolási rutin

Arctisztítás

Kezdje bőrápolási rutinját az Eucerin® UltraSensitive arctisztító tej használatával.

Az arcápoló használata

Használja az arcápolót minden nap reggel és/vagy este az arc, a nyak és a dekoltázs bőrén.

A termék bemasszírozása a bőrbe

Masszírozza be gyengéden a bőrbe.

Mit tegyünk és mit ne tegyünk?

Használja az Eucerin® UltraSensitive arcápoló száraz bőrre terméket, ha…

Próbáljon ki más Eucerin® terméket, ha…

Hiperérzékeny a bőre és száraz

és egy gyengéd, de hatékony nappali és/vagy éjszakai arcápolót keres.

Hiperérzékeny bőre van, normál vagy vegyes bőrtípussal

és gyengéd, de hatékony nappali és/vagy éjszakai arcápolót keres. Próbálja ki az Eucerin® UltraSensitive arcápoló normál, vegyes bőrre terméket.

Szeretné a bőrpírt elfedni.
Bőrpírral rendelkezik, de nincs szüksége fényvédő faktort tartalmazó arcápolóra.
Atópiás dermatitisze van és gyulladást tapasztal bőrén.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Az Eucerin® UltraSensitive arcápoló száraz bőrre termék tartalmaz fényvédőt?

Nem. Ha hiperérzékeny a bőre, bőrpírral rendelkezik és UV védelmet biztosító terméket keres, próbálja ki az Eucerin® Anti-Redness Bőrpír elleni színezett nappali arcápoló FF25 terméket. Ezen kívül az Eucerin® SUN termékcsalád összes termékét tesztelték érzékeny bőrön is.

Eucerin® Hiperérzékeny bőr termékcsalád SymSitive*-vel, a bőrérzékenységet szabályozó hatóanyaggal

Az Eucerin® a Hiperérzékeny bőr termékcsalád termékeivel holisztikus bőrápoló megoldást kínál a Hiperérzékeny bőr háromszöge mindhárom tünetének enyhítésére, melyek: a sérült bőrbarrier, az epidermisz hiper-reaktív érzékelő rostjai és a kipirosodott bőr, amit gyakran gyulladás okoz.

 

A két Eucerin® Hiperérzékeny bőr termékvonal - az UltraSensitive és az Anti-Redness Bőrpír elleni termékek - azonnali és hosszan tartó komfortérzetet nyújtanak a bőrnek.

 

Mindegyik termék SymSitive* hatóanyagot tartalmaz, azt az innovatív aktív összetevőt, mely hatékonyan szabályozza a bőr hiper-reaktivitását, azonnali bőrnyugtató hatást redményezve. Az Anti-Redness Bőrpír elleni termékek licochalcone A hatóanyagot is tartalmaznak, egy természetes gyulladáscsökkentő és antioxidáns összetevőt, mely szemmel láthatóan és hatékonyan csökkenti a bőrpírt.

 

* = Symrise AG, Németország által bejegyzett védjegy

A termék értékelése
  • (0)
0 az 1-5 skálán / 0 értékelés
5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0
Folymatosan dolgozunk termékeink fejlesztésén.
Mondja el Ön is véleményét, értékelje termékünket.