• 1/6
 • 2/6
 • 3/6
 • 4/6
 • 5/6
 • 6/6
 • 1/6
 • 2/6
 • 3/6
 • 4/6
 • 5/6
 • 6/6

Eucerin Hyaluron arcpermet 150 ml

0.0
0 Vélemény írása
Azonnali, hosszan tartó hidratálás
Csillapítja a szárazság okozta irritációt
Minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt is

Azonnali és hosszan tartó hidratálás

Hialuronsavat és glüko-glicerolt tartalmazó arcpermet, melynek használatával a bőr hidrtatált, üde és egészségesen ragyogó lesz.

*Előfordulhat, hogy nem minden kiszerelés kapható minden országban

A termékről

Azonnali és hosszan tartó hidratálás

A megfelelő és hatékony működés érdekében a bőrnek vízre van szüksége. A megfelelően hidratált bőr sima, rugalmas és egészségesen ragyogó. Ha a bőr természetes védőrétege megsérül, akkor a bőr elveszíti nedvességét és kiszárad. A kiszáradt bőr sápadt, feszes és nem tud megküzdeni a külső irritációkkal. Ennek eredménye, hogy a bőr érzékennyé válik. Ezért az intenzív és hosszan tartó hidratálás elengedhetetlen az egészséges és gyönyörű bőrhöz.   

A hidratáló összetevőket nem tartalmazó arcpermetek nem képesek megtartani a nedvességet, mivel a tiszta víz gyorsan elpárolog, így a bőr csak még szárazabb és érzékenyebb lesz. A Hyaluron arcpermet serkenti a bőr saját vízellátási rendszerét, egyenletesen osztja el a vizet, megtartja a nedvességet és ragyogóan simává varázsolja a bőrt.   

A hialuronsav és a glüko-glicerol kombinációja serkenti a bőr saját vízellátási rendszerének aktiválását. A glüko-glicerol által aktivált nedvesség-eloszlató csatornák biztosítják a víz szállítását a bőrsejtek között, ezáltal belülről támogatják a bőr hidratációs egyensúlyát.  

Klinikai vizsgálatok

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok igazolják kiváló hatékonyságát és bőrtolerabilitását még érzékeny bőrön is.

Használata

Permetezzen belőle arcára, nyakára, dekoltázsára 20 cm távolságból majd várja míg beszívódik.

Mindennapi bőrápolás

Tisztítás

Alaposan tisztítsa meg a bőrét az Eucerin DermoPure arctisztító géllel (zsíros, aknéra hajlamos bőr esetén) vagy az Eucerin DermatoCLEAN Kímélő arctisztító tejjel (száraz bőr esetén).

 

Tovább

Nyugtat és hidratál

A Hyaluron arcpermet segítségével bárhol és bármikor megnyugtathatja és hidratálhatja arcbőrét

Tovább

Használja ezt a terméket, ha…

Egy rendkívül hidratáló arcpermetet keres.

A Hyaluron arcpermet hialuronsav és természetazonos glüko-glicerol kombinációját tartalmazza, amely serkenti a bőr saját vízellátási rendszerét. Ez a formula azonnali és hosszan tartó hidratálást nyújt bőrének és csillapítja a szárazság okozta irritációt.

 

Összetevők

Gyakori kérdések (1)

 • Mi a hialuronsav?

  A hialuronsav egy a bőr által természetes úton termelt anyag, amely elősegíti a folyadék megtartását: saját súlya több ezerszeresének megfelelő mennyiségű vizet is képes megkötni. Egyben az epidermisz (a bőr külső rétege) és az irha (a bőr középső rétege) extracelluláris mátrixának egyik alkotóeleme is, amely belülről növeli a bőr volumenét.

Építsd fel a bőrápolási rutint

Márkaértékeink

A bőrápolás úttörői

Holisztikus dermokozmetikai megközelítéssel védjük bőrét, hogy megőrizzük annak egészségét és ragyogását.

Bőrgyógyászok ajánlásával

Világszerte vezető bőrgyógyászokkal és gyógyszerész partnerekkel dolgozunk együtt innovatív és hatékony bőrápolási termékek kifejlesztésén, amelyek megbízhatóak és bátran ajánlhatják bárkinek.

Elkötelezve az innováció mellett

Több mint 100 éve már, hogy elköteleztük magunkat a kutatás és innováció mellett. Hiszünk abban, hogy olyan hatóanyagokat és nyugtató formulákat hozunk létre, amelyek nagy toleranciával rendelkeznek, és segítenek abban, hogy minden nap jobban élhesse életét.