• (3)
Olvasson értékeléseket Írjon értékelést

Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift Bőrfeszesítő szemránckrém

Bőrfeszesítő szemránckrém 15-ös fényvédő faktorral, minden bőrtípusra

Bőrfeszesítő szemránckrém minden bőrtípusra. 15-ös fényvédő faktorral és UVA-szűrőrendszerrel védi a szemkörnyék érzékeny bőrét. Kontaktlencsét viselők is használhatják.

A minden bőrtípusra alkalmazható Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift Bőrfeszesítő szemránckrém kifejezetten arra készült, hogy a szemkörnyék érzékeny területén csökkentse a bőr ráncosodását, megereszkedését, mely a feszesség elvesztésének következménye. Formulája három hatóanyagot tartalmaz, melyek a bőr meghatározott rétegeibe hatolnak be. A klinikailag tesztelt formula segít újra határozott vonalúvá, feszessé tenni a szemkörnyék bőrét.

A természetes eredetű magnolol a bőr feszességét adó sejtek méretét és számát egyaránt növeli*, míg az oligo-peptidek erősítik a kollagénhálózatot és fokozzák a kollagén megújulását*, s ezzel megakadályozzák az újabb ráncok kialakulását. A hialuronsav a bőr felszínére hat, javítja a nedvességmegtartó képességet, és ezáltal kisimítja a ráncokat, melyek a szemek sarkaira jellemző bőrszárazság következtében alakultak ki. 15-ös fényvédő faktorral és UVA-szűrővel védi a bőrt a napsugárzás okozta öregedéstől. Szemészek által tesztelt, nem mitesszerképző formula, mely mentes az illatanyagoktól és az alkoholtól. *In vitro kutatások

Klinikai vizsgálatok

Az Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift hatékonyságát és bőrbarát tulajdonságait klinikai vizsgálatok bizonyítják.

Összetevők

Használata

Az Eucerin® Hyaluron-Filler+Volume Lift Bőrfeszesítő szemránckrém használata

Mindennapi használatra

Vattával vigyen fel bőrére Eucerin DermatoCLEAN Arctisztító tonikot, hogy előkészítse bőrét a hatóanyagok jobb befogadására.

Tegyen egy keveset az Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift Bőrfeszesítő szemránckrémből a szem alatti és körüli területre. Gyűrűsujjának gyengéd simogató mozgásával nyomkodja bele a krémet a bőrébe. Kezdje belül, a szemzugban, és onnan haladjon kifelé, a halánték irányába. Ezután arcának többi részére használja az Önnek megfelelő Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift Nappali arckrémet, hogy a bőrfeszesítő hatás maximális legyen. Várjon öt-tíz percet, és csak ezután sminkeljen.

Ha várhatóan napsugárzás éri a bőrét, a fej, a nyak és a mellkas napnak kitett területeire vigyen fel Eucerin Sun Fluid Mattító napozó fluid 50+ terméket, mely védelmet nyújt a napfény károsító hatásai ellen.

Mit tegyen és mit ne tegyen

Használja az Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift Bőrfeszesítő szemránckrémet, ha…

Próbáljon ki más terméket, ha…

Szeretné feszesebbé tenni a megereszkedett bőrt a szeme körül:

Az Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift Bőrfeszesítő szemránckrém olyan hatóanyagokat tartalmaz, amelyek a bőrfeszesség csökkenésének kiváltó tényezőire hatnak a szemkörnyék érzékeny területén.

Biztonságos, tesztelt formulát keres, mely újra feszessé teszi a szemkörnyék finom bőrét:

Az Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift Bőrfeszesítő szemránckrém illatanyag- és alkoholmentes.

Éjszaka használható bőrfeszesítő krémet keres:

Próbálja ki az Eucerin® Hyaluron-Filler+Volume Lift Bőrfeszesítő éjszakai arckrémet, mely azalatt erősíti bőrét, míg Ön alszik.

Az idősödéssel kapcsolatos fő gondja a bőr tömörségének csökkenése:
Az idősödéssel kapcsolatos fő gondot az Ön számára a ráncok és redők jelentik:

Eucerin® Hyaluron-Filler+Volume Lift Bőrfeszesítő termékcsalád Helyreállítja az arckontúr feszességét és rugalmasságát

A bőr megereszkedése és rugalmasságának csökkenése sokaknak jelent gondot, ezért az Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift Bőrfeszesítő termékcsalád egyszerre hat az arckontúr megereszkedését okozó számos tényezőre. Az idő múlásával a bőr veszít rugalmasságából, és az arcbőr megereszkedetté válhat. Ennek oka, hogy csökken azoknak a természetes anyagoknak a szintje, amelyek a bőrt feszessé és sima tapintásúvá teszik.
A klinikailag tesztelt Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift Bőrfeszesítő termékcsaládot arra fejlesztették ki, hogy célzott módon a bőrnek azokra a rétegeire hasson, ahol a rugalmasságvesztés jelentkezik. A rendkívül hatékony magnolol a feszességet adó sejteknek a méretét és a számát egyaránt növeli*. Az oligo-peptidek erősítik a kollagénhálózatot és segítik a kollagén megújulását*, míg a hialuronsav javítja a nedvességmegtartó képességet, ezáltal segít feltölteni a bőrt és csökkenti a ráncok mélységét.
*In vitro vizsgálatok igazolják

 
A termék értékelése
  • (3)
5 az 1-5 skálán / 3 értékelés
5 csillag
3
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0
Folymatosan dolgozunk termékeink fejlesztésén.
Mondja el Ön is véleményét, értékelje termékünket.
Edi,
Első használat után már látszott hatása nem hittem benne de működik csak ajánlani tudom.
Annamari ,

Szuper

Könnyű használni, hamar felszívódik, ez szuper termékek, imádom!
Évi,

Imádom mert könnyen felszívódik, nem ragad és nem fénylik tőle az arcom.

Nagyon jónak találom