• (0)

Eucerin Alumínium-mentes golyós dezodor érzékeny bőrre

Védi az érzékeny bőrt a kellemetlen szagok ellen

Gyengéd, mégis hatékony alumíniummentes dezodor, mely klinikailag bizonyítottan véd a szagok ellen. Enyhén illatosított, érzékeny bőrre is használható.

Alumíniummentes golyós dezodor

Az érzékeny bőrre kifejlesztett Eucerin Alumínium-mentes golyós dezodor közvetlenül a borotválás vagy a szőrszálak eltávolítása után használható, és bizonyítottan legalább 24 órás védelmet nyújt a testszag ellen.

A gyengéd, enyhén illatosított formula alumínium- és alkoholmentes. Klinikai és bőrgyógyászati kutatások igazolják kiváló tolerabilitását érzékeny bőrön, még atópiás dermatitis esetén is.

Klinikai vizsgálatok

Klinikai és bőrgyógyászati kutatások igazolják, hogy a termék 48 órás védelmet nyújt a kellemetlen szagok ellen. Bőrtolerabilitása kiváló, még atópiás dermatitis esetén is.

Gyakori kérdések

Mi okozza az izzadást?

Az izzadás teljesen természetes, egészséges folyamat; szervezetünk így reagál a melegre. Erről többet is olvashat cikkünkben, mely arról szól, hogy mi az izzadás és hogyan hat az emberekre. Azonban vannak, akik erős vagy extrém mértékű izzadástól szenvednek. Ez lehet örökletes, bizonyos gyógyszerek is előidézhetik, de akár valamilyen betegség is meghúzódhat a háttérben. Minderről többet is megtudhat az erőteljes és extrém erős izzadásról szóló cikkünkből. Ha Önt bármilyen szempontból aggasztja izzadásának mértéke, javasoljuk, forduljon orvoshoz. 

Hogyan hatnak a dezodorok?

A dezodorok olyan anyagokat tartalmaznak, melyek lelassítják a kellemetlen szagokat termelő baktériumok szaporodását (bakteriosztázis), és ezáltal csökkentik a mennyiségüket. A dezodorok olyan anyagokat is tartalmaznak, melyek elnyelik a szagokat előidéző anyagokat, és így csökkentik a testszagot. Némelyik dezodor illatanyagokat is tartalmaz, melyek elfedik a kellemetlen testszagot.

Használható a termék közvetlenül a borotválás vagy a szőrszálak más módon való eltávolítása után?

Igen. Az Eucerin Alumínium-mentes golyós dezodor érzékeny bőrre terméket kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy gyengéd legyen a hónalj érzékeny bőréhez. A hónalj bőre különösen hajlamos az irritációra borotválás (vagy a szőrszálak más módon történő eltávolítása) után. Klinikai és bőrgyógyászati kutatások igazolják a formula kiváló tolerabilitását érzékeny bőrön, még atópiás dermatitis esetén is. Nem csíp, és érezhetően felfrissíti a bőrt, melynek megbízható védelmet biztosít.

Az Eucerin Alumínium-mentes golyós dezodor érzékeny bőrre termék segít enyhíteni az erős vagy túlzott izzadást?

Az Eucerin Alumínium-mentes golyós dezodor érzékeny bőrre termék nagyon hatékonyan csökkenti a kellemetlen szagokat, de nem kifejezetten az erős vagy extrém mértékű izzadás ellen tervezték. Ha erős izzadástól szenved, javasoljuk az Eucerin Izzadásgátló golyós dezodor használatát. Ha extrém erős izzadást tapasztal, próbálja ki az Eucerin Intenzív izzadásgátló pumpás spray-t.

Összetevők

Használati útmutató

  • Alkalmazza zuhanyozás után – reggel és/vagy este –, és használja újra bármikor, amikor szükséges. 
  • Közvetlenül a borotválás vagy másfajta szőrtelenítés után is alkalmazható

Ne használja a terméket, ha a bőre irritálódott, sérült, vagy ha az összetevők bármelyikére allergiás

Alumíniummentes golyós dezodor

Használja ezt a terméket, ha…

Próbáljon ki másik terméket, ha…

Hosszan tartó védelemre van szüksége:

A formula bizonyítottan 48 órán át védelmet nyújt a testszag ellen.

Nagyon érzékeny a bőre:

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok bizonyítják, hogy az Eucerin Alumínium-mentes golyós dezodor kiválóan használható érzékeny bőrre.

Atópiás dermatitistől szenved:

Az Eucerin Alumínium-mentes golyós dezodor érzékeny bőrre termék atópiás bőrre is használható.

Enyhe illatú golyós dezodort keres:

Az Eucerin Alumínium-mentes golyós dezodor érzékeny bőrre terméknek finom, frissítő illata van.

Érzékeny bőrre kifejlesztett golyós dezodort keres, de illatanyagmentes terméket szeretne:

Ajánljuk az Eucerin Golyós dezodor érzékeny bőrre terméket, mely alkohol- és illatanyagmentes, de tartalmaz alumíniumot.

Dezodor spray-t keres érzékeny bőrre:

Próbálja ki az Eucerin Intenzív izzadásgátló pumpás spray-t, mely alkohol- és illatanyagmentes, de a formulában megtalálható az izzadást csökkentő alumínium hatóanyag.

Fokozott vagy extrém erős izzadástól szenved:

Erős izzadás esetén próbálja ki az Eucerin Golyós dezodor érzékeny bőrre terméket, extrém erős izzadás esetén pedig az Eucerin Intenzív izzadásgátló pumpás spray-t, de ne feledje, hogy mindkét termék tartalmaz alumíniumot.

A termék értékelése
  • (0)
0 az 1-5 skálán / 0 értékelés
5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0
Folymatosan dolgozunk termékeink fejlesztésén.
Mondja el Ön is véleményét, értékelje termékünket.