• (0)
Írjon értékelést

Eucerin UreaRepair 5% Urea folyékony mosakodószer

Természetes hidratáló faktorokkal

Gyengéd, bőrtápláló és hatékony mosakodószer száraz és rendkívül száraz bőrre. A mindennapos használat során sem mossa le a bőr természetes védőrétegét. Hidratáló hatású ureával és tejsavval gazdagított formulája megóvja a bőrt a kiszáradástól.

Sok szappan és mosakodószer agresszív, lúgos kémhatású tisztítószereket tartalmaz, melyek lemossák a bőr természetes védőrétegét alkotó lipideket és hidratáló faktorokat. Ennek következtében a bőr hajlamossá válik a kiszűradásra és az irritációra.

Az Eucerin UreaRepair 5% Urea folyékony mosakodószer nagyon gyengéd tisztító összetevőket tartalmaz, ezért a száraz és rendkívül száraz bőr tisztítására is alkalmas. A formulát gazdagító urea és a természetes hidratáló faktorok megkötik a nedvességet a stratum corneumban (a bőr felső rétegében). A termék ideális napi használatra, mert hidratálja a bőrt és támogatja természetes védelmi funkcióját.

Érett bőrre, és psoriasis esetén is használható. A gyógyszeres kezelést kiegészítő ápolásra is alkalmas.

 

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok

A klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a termék nagyon hatékonyan ápol és jól tolerálható, még rendkívül száraz bőr és bőrbetegségek esetén is.

Összetevők

Használati útmutató

  • Vegyen ki egy kis mennyiséget a mosakodószerből, gyengéd, masszírozó mozdulatokkal képezzen habot belőle, majd vigye fel a bőrére
  • Alaposan öblítse le
  • A legjobb eredmény elérése érdekében használja az Eucerin UreaRepair bőrápoló termékekkel együtt.

Mit tegyen és mit ne tegyen

Használja ezt a terméket, ha…

Próbáljon ki másik terméket, ha…

Száraz vagy rendkívül száraz a bőre.

Az Eucerin UreaRepair 5% Urea folyékony mosakodószer szappanmentes formuláját úgy alakították ki, hogy gyengéden tisztítsa és hidratálja a száraz és nagyon száraz bőrt.

Bőre hajlamos rá, hogy zuhanyozás vagy fürdés után láthatóan és érezhetően kiszáradjon, viszkessen, pikkelyesedjen vagy feszüljön.

Az Eucerin UreaRepair 5% Urea folyékony mosakodószer mentes az erőteljes, lúgos tisztítószerektől és az irritációkeltő anyagoktól, melyek bőrszárazságot okozhatnak, illetve súlyosbíthatják a száraz bőr tüneteit.

Bőre az idősödés, a cukorbetegség vagy a pszoriázis következtében vált szárazzá.

Az Eucerin UreaRepair 5% Urea folyékony mosakodószert rendkívül gyengéd formulája ideális tisztálkodószerré teszi az öregedés, a cukorbetegség vagy a pszoriázis következményeként kiszáradt bőr számára.

Atópiás bőrre keres mosakodószert.
Érzékeny bőrre keres mosakodószert.

Próbálja ki a különlegesen kímélő Eucerin pH5 Olajtusfürdőt.

Sampont keres, és a fejbőre száraz.

Száraz és viszkető fejbőrre próbálja ki az Eucerin DermoCapillaire Urea sampont.

Csecsemők bőrére is használható tisztálkodószert keres.

Gyakori kérdések

Az Eucerin UreaRepair 5% Urea folyékony mosakodószert gyermekek is biztonságosan használhatják?

Ez a termék felnőtteknek ajánlott, gyermekeken nem tesztelték. Csecsemők és gyermekek számára az Eucerin AtopiControl termékeket ajánljuk. Ennek a termékcsaládnak a legtöbb tagja már három hónapos kortól alkalmazható az atópiás dermatitisztől szenvedő csecsemők száraz vagy nagyon száraz bőrére.

Mi a különbség az Eucerin UreaRepair PLUS 5% Urea folyékony mosakodószer és az Eucerin AtopiControl Cleansing Oil között?

Az Eucerin UreaRepair PLUS 5% Urea folyékony mosakodószer vízalapú tisztálkodószer, mely hozzáadott hidratáló faktorokat tartalmaz, és száraz vagy rendkívül száraz bőr, illetve pszoriázis esetén is használható. Az Eucerin AtopiControl Lipid-olajtusfürdő olajalapú fürdőtermék, ezért ideálisan alkalmazható nagyon száraz, rendkívül száraz és atópiás bőr esetén. Három hónaposnál idősebb csecsemők fürdetésekor a fürdővízhez adva is használható.

Hogyan tudom megállapítani, hogy a bőröm csak nagyon száraz, vagy esetleg bőrbetegségem van?

Weboldalunkon információt talál a száraz bőrről, valamint az olyan bőrbántalmakról is, mint az ekcéma (atópiás dermatitisz) és a psoriasis. Ezenkívül bőrtesztünk segítségével többet megtudhat bőrtípusáról és bőre állapotáról, hogy a legjobb ápolást választhassa. Ha még mindig bizonytalan, illetve aggódik a tünetei miatt, javasoljuk, hogy kérje ki egy gyógyszerész vagy bőrgyógyász tanácsát.

Eucerin UreaRepair PLUS Azonnali enyhülést nyújt, PLUSZ 48 órán át késlelteti a száraz bőr tüneteit

A bőr szárazsága nagyon gyakori probléma, a páciensek több mint 40%-a emiatt keresi fel a bőrgyógyászt. Attól függően, hogy milyen súlyos a szárazság, a bőr megfeszülhet és érdessé válhat, és/vagy hajlamossá válhat a viszketésre, pikkelyesedésre, hámlásra és kipirosodásra. Szélsőséges esetekben a bőr kórosan száraz lesz (ezt xerosisnak nevezzük).

A szárazság legfőbb oka a nedvességhiány és a bőr védelmi (barrier) funkciójának károsodása. Ezt a következők idézhetik elő:
- A zsírok hiánya: ezek a lipidek kulcsfontosságúak a bőr védelmi funkciójának megbízható működéséhez, emellett a nedvességvesztést is meggátolják.
- Csökken az urea és a természetes hidratáló faktorok (angol rövidítéssel: NMF) szintje; ezek az anyagok kötik meg a nedvességet a bőrben.

Minden Eucerin UreaRepair PLUS termék formulájában az összetevők egyedi kombinációja található:

- A ceramid más lipidekkel együtt védőburkot képez, mely erősíti a bőr védelmi funkcióját és véd a nedvességvesztés ellen.
- Az urea és a többi természetes hidratáló faktor (NMF) fokozza a bőr vízmegkötő kapacitását és növeli nedvességtartalmát.

Klinikailag bizonyított, hogy a formula lipidekkel és nedvességgel egyaránt feltölti a bőrt, és ezáltal azonnali enyhülést nyújt. Emellett akár 48 órával is késlelteti a száraz bőr tüneteinek megjelenését. Az Eucerin UreaRepair PLUS a bőrt láthatóan és érezhetően simává, lággyá és rugalmassá teszi.

Az Eucerin UreaRepair PLUS széles termékskálájában a testápoló, a kézkrém, a mosakodószer és a lábápoló krém egyaránt megtalálható. Ezek a termékek különböző arányban tartalmazzák a vízmegkötő urea hatóanyagot, és azt, hogy ki milyen koncentrációjú terméket használ, a bőrszárazság súlyossági foka szerint kell meghatározni.

 

 

A termék értékelése
  • (0)
0 az 1-5 skálán / 0 értékelés
5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0
Folymatosan dolgozunk termékeink fejlesztésén.
Mondja el Ön is véleményét, értékelje termékünket.