Új
  • (1)
Olvasson értékeléseket Írjon értékelést

UreaRepair PLUS 5% Urea tégelyes testápoló

+ ceramid és természetes hidratáló faktorok (NMF)

Azonnali enyhülést nyújt, PLUSZ 48 órán át késlelteti a száraz bőr tüneteit

Mikor bőrünk barrier funkciója ép, véd bennünket külső irritációtól és fenntartja az optimális hidratáltsági szintet. Ha sérül a barrier funkció, bőrünk veszít nedvesség tartalmából és szárazzá válik.

A formula ureát, ceramidot és más természetes hidratáló faktorokat (NMF) tartalmaz, melyek megkötik a nedvességet, helyreállítják a bőr természetes védőrétegét, és ezáltal megelőzik a további nedvességvesztést.

Klinikailag bizonyított, hogy a termék azonnali enyhülést és intenzív hidratálást nyújt, és ezáltal akár 48 órán át késlelteti a bőr kiszáradását és az érdesedését. A bőr érezhetően simává és rugalmassá válik.

Xerózis, cukorbetegség, psoriasis és keratosis pilaris esetén is alkalmazható. Kiegészítő kezelésre is alkalmas.

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok

A klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a termék nagyon hatékonyan ápol és jól tolerálható, még rendkívül száraz bőr és bőrbetegségek esetén is.

FŐBB EREDMÉNYEK

A klinikai eredmények bizonyították:

  • Egyszeri használat után azonnali jelentős javulás a bőr hidratáltsági szintjén és 48 óra elteltével (1)
  • 2 hét rendszeres használat után csökkent a viszketés (1)
  • A betegek 95,9%-a értékelt a lábápoló krémet nagyon jónak és jónak tolerabilitás terén (2)

(1) Klinikai mérés és korneométeres vizsgálat
(2) In vivo hatékonysági és tolerabilitási vizsgálat

Összetevők

Használati útmutató

  • Masszírozza be a bőrébe, míg a krém teljesen be nem szívódik
  • Használja olyan gyakran, amennyire szükséges.

Mit tegyen és mit ne tegyen

Használja ezt a terméket, ha…

Próbáljon ki másik terméket, ha…

Testén a bőr nagyon száraz vagy érdes.

Az Eucerin UreaRepair PLUS  5% Urea tégelyes testápoló azonnali hidratálást nyújt, mely akár 48 órán át is tart.

Xerózistól, psoriasistól vagy cukorbetegségtől szenved.

Az Eucerin UreaRepair PLUS  5% Urea tégelyes testápoló ezeknek a bőrproblémáknak a fennállása esetén is használható.

A bőre érett, idősödik.

Az Eucerin UreaRepair PLUS  5% Urea tégelyes testápoló minden típusú felnőtt bőrre használható.

A teljes testfelületre alkalmazható hidratálót keres nagyon száraz, érdes, vagy rendkívül száraz, viszkető és/vagy pikkelyesedő bőrre, és jobban kedveli a folyékonyabb állagú testápolókat.

Próbálja ki az Eucerin UreaRepair PLUS 5% urea testápolót vagy az Eucerin UreaRepair PLUS 10% urea testápolót, attól függően, hogy mennyire száraz a bőre.

Kézkrémet keres száraz, nagyon száraz és/vagy érdes bőrre.
Lábápoló krémet keres száraz, nagyon száraz és/vagy érdes bőrre és a töredezett sarkak kezelésére.

Gyakori kérdések

Miért kell hidratálnom a bőröm?

Bőrünk az egyik legfontosabb védő barrierünk. Védi a testet külső hatásoktól, például szennyeződés, UV-sugárzás és vegyi anyagok. Ezek a tényezők károsodást okozhatnak a bőr barrierben, és mikor ez bekövetkezik, a bőr vízmegtartó képessége sérül, következésképpen irritációra és bőrszárazságra hajlamossá válik. Fontos, hogy törődjünk bőrünkkel annak érdekében, hogy tovább folytassa védő funkcióját.

Miért van szükségem speciális hidratálóra, ha a bőröm nagyon száraz és érdes?

Annak a hidratálónak, melyet kifejezetten rendkívül száraz, viszkető és pikkelyesedő bőrre fejlesztettek ki, gazdagnak kell lennie az olyan összetevőkben, melyek megakadályozzák a nedvességvesztést, képesek több vizet megkötni és erősítik a bőr védelmi funkcióját. Ha a bőrt nem kezelik, vagy olyan termékkel kezelik, mely nem a megfelelő anyagokat tartalmazza, a bőr még inkább kiszáradhat, és fel is repedezhet.

Az Eucerin UreaRepair PLUS 5% urea testápoló (tégelyes) egyaránt tartalmaz ceramidot (a bőr védelmi funkciójának helyreállítására és a nedvességvesztés csökkentésére), valamint ureát és más természetes hidratáló faktorokat (melyek megkötik a vizet a bőrben). A formula azonnali enyhülést nyújt, és akár 48 órán át késlelteti a nagyon száraz bőr tüneteinek (például az érdességnek és a pikkelyesedésnek) a megjelenését.

 

Hogyan tudom megállapítani, hogy a bőröm csak nagyon száraz, vagy esetleg bőrbetegségem van?

Weboldalunkon információt talál a száraz bőrről, valamint az olyan bőrbántalmakról is, mint az ekcéma (atópiás dermatitisz) és a psoriasis. Ezenkívül bőrtesztünk segítségével többet megtudhat bőrtípusáról és bőre állapotáról, hogy a legjobb ápolást választhassa. Ha még mindig bizonytalan, illetve aggódik a tünetei miatt, javasoljuk, hogy kérje ki egy gyógyszerész vagy bőrgyógyász tanácsát.

Eucerin UreaRepair PLUS Azonnali enyhülést nyújt, PLUSZ 48 órán át késlelteti a száraz bőr tüneteit

A bőr szárazsága nagyon gyakori probléma, a páciensek több mint 40%-a emiatt keresi fel a bőrgyógyászt. Attól függően, hogy milyen súlyos a szárazság, a bőr megfeszülhet és érdessé válhat, és/vagy hajlamossá válhat a viszketésre, pikkelyesedésre, hámlásra és kipirosodásra. Szélsőséges esetekben a bőr kórosan száraz lesz (ezt xerosisnak nevezzük).

A szárazság legfőbb oka a nedvességhiány és a bőr védelmi (barrier) funkciójának károsodása. Ezt a következők idézhetik elő:
- A zsírok hiánya: ezek a lipidek kulcsfontosságúak a bőr védelmi funkciójának megbízható működéséhez, emellett a nedvességvesztést is meggátolják.
- Csökken az urea és a természetes hidratáló faktorok (angol rövidítéssel: NMF) szintje; ezek az anyagok kötik meg a nedvességet a bőrben.

Minden Eucerin UreaRepair PLUS termék formulájában az összetevők egyedi kombinációja található:

- A ceramid más lipidekkel együtt védőburkot képez, mely erősíti a bőr védelmi funkcióját és véd a nedvességvesztés ellen.
- Az urea és a többi természetes hidratáló faktor (NMF) fokozza a bőr vízmegkötő kapacitását és növeli nedvességtartalmát.

Klinikailag bizonyított, hogy a formula lipidekkel és nedvességgel egyaránt feltölti a bőrt, és ezáltal azonnali enyhülést nyújt. Emellett akár 48 órával is késlelteti a száraz bőr tüneteinek megjelenését. Az Eucerin UreaRepair PLUS a bőrt láthatóan és érezhetően simává, lággyá és rugalmassá teszi.

Az Eucerin UreaRepair PLUS széles termékskálájában a testápoló, a kézkrém, a mosakodószer és a lábápoló krém egyaránt megtalálható. Ezek a termékek különböző arányban tartalmazzák a vízmegkötő urea hatóanyagot, és azt, hogy ki milyen koncentrációjú terméket használ, a bőrszárazság súlyossági foka szerint kell meghatározni.

 

 

A termék értékelése
  • (1)
5 az 1-5 skálán / 1 értékelés
5 csillag
1
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0
Folymatosan dolgozunk termékeink fejlesztésén.
Mondja el Ön is véleményét, értékelje termékünket.
Éva,

Tökéletes

Régóta kerestem száraz bőr és psoriázis problémára megfelelő terméket és ebben a testápolóban megtaláltam a tökéletest! Rendkívül könnyen beszívódik, az urea hatóanyag csodát tesz a száraz bőrrel. A kiszerelése praktikus, teljes testre használom, az eredmény hosszan tartó.