• (0)

Eucerin DermoPure Mélytisztító arctonik

Tisztítja a bőrt és segít megelőzni a pattanások kialakulását

Bőrtisztító, mely intenzíven tisztítja az arc T-zónáját és a többi problémás területet. A tejsavat tartalmazó formula kitisztítja a pórusokat, hidratál, és előkészíti a bőrt az arcápoló hatóanyagainak befogadására.

Arctonik problémás bőrre

Az Eucerin DermoPure Mélytisztító arctonikot kifejezetten a zsíros, problémás bőrön való használatra fejlesztették ki, és azok számára, akik enyhe vagy középsúlyos, fenőttkori aknétól szenvednek. Az akne minden formája esetén alkalmazható, így acne vulgaris fennállásakor is. Tisztítja a bőrt és előkészíti az ápoló termék befogadására.

Az aktív antibakteriális formula 2% tejsavat tartalmaz, mely megnyitja a pórusokat, gátolja a baktériumok szaporodását és megakadályozza mindefajta újabb bőrhiba kialakulását – és mindezt anélkül, hogy kiszárítaná a bőrt. Különösen hatékony a T-zónán, valamint az egyéb problémás területeken való használatkor.

Az Eucerin DermoPure Mélytisztító arctonikot várandós nők is használhatják. Gyógyszeres aknekezelés alatt nem alkalmazható.

 

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok

A klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok bizonyították a kiváló bőrtolerabilitást és hatékonyságot a problémás bőrű, aknéra hajlamos személyek esetében.

Gyakori kérdések

Mit csinál a tonik és miért kell használnom?

A tonik (vagy arctonik) használata az arctisztítás utolsó lépése. Frissíti a bőrt, kitisztítja a pórusokat, eltávolítja az arctisztító maradékát és felkészíti a bőrt az arcápolási rutin következő lépésére.

Miért tartalmaz alkoholt az Eucerin DermoPure Mélytisztító arctonik?

Az alkohol bizonyítottan értékes hatóanyag. Elpusztítja a baktériumokat, csökkenti a fölösleges faggyú mennyiségét és a kellemes, hűvös bőrösszehúzódás érzetét kelti. A DermoPure Mélytisztítóban levő alkoholkoncentráció bizonyítottan nem szárítja a bőrt.

Használhatom együtt az Eucerin DermoPure Mélytisztító arctonikot antibiotikumokkal és benzoil-peroxidot tartalmazó krémekkel?

Nem javasoljuk, hogy a tonikot aknegyógyszerekkel együtt használja. Ha szereti a tonik nyújtotta friss érzést, próbálja ki az Eucerin DermoPure Mélytisztító micellás arclemosót.

Korábban az Eucerin DermoPURIFYER Mélytisztító arctonikot használtam. Mi a különbség eközött és az Eucerin DermoPure Mélytisztító arctonik között?

Megváltoztattuk az illatot, a nevet és a csomagolást. A formula hatóanyagai változatlanok maradtak.

Több napon át használtam az Eucerin DermoPure Mélytisztító arctonikot, de még mindig vannak pattanásaim. Mit csinálok rosszul?

Az Eucerin DermoPure Mélytisztító arctonik segíthet rendbehozni a problémás arcbőrt, de nem várható tőle eredmény egyik napról a másikra. A bőrmegújulás normál ciklusa 28 napot vesz igénybe, és minél több bőrhiba található az arcon, annál hosszabb ideig tart, amíg az első eredmények láthatóvá válnak. Tartsa magát a napi arctisztítási és bőrápolási rutinjához legalább nyolc hétig, és látni fogja a javulást.

Arctisztítás után úgy érzem, hogy feszül a bőröm. Ez rendben van így?

A feszülés gyakran a bőrszárazság jele. Ha úgy érzi, a bőre feszül, akkor még fontosabb, hogy megadja számára azt az ápolást, amelyre szüksége van – egy intenzív hidratáló arckrémet, mely megvéd a további nedvességvesztéstől is.

Elmúlik az akném, ahogy idősebb leszek?

Ez attól függ. Sokan, akik serdülőkori aknétól szenvednek, azt tapasztalják, hogy ahogy idősebbek lesznek, bőrproblémáik megszűnnek, másoknál viszont a probléma fennmarad, és felnőttkori aknévá alakul át. Vannak, akiknek fiatalkorukban semmi baj nincs a bőrükkel, de egy későbbi életkorban akne alakul ki náluk. Ha ez történik, különösen a nők esetében fontos, hogy orvoshoz forduljanak, mert könnyen lehet, hogy ezek a tünetek a hormonháztartás kiegyensúlyozatlanságának következményei.

Mi a különbség a tonik és a micellás arclemosó között?

A micellás arclemosó arctisztító, tonik és sminkeltávolító egyben. Azokra az esetekre készült, amikor gyorsan és kényelmesen szeretné megtisztítani arcbőrét. A tonikot egy kifejezetten arctisztításra szánt termék, például az Eucerin DermoPure Mélytisztító arclemosó zselé használata után kell alkalmazni, és a funkciója az, hogy előkészítse a bőrt a hidratáló és az egyéb bőrápolók befogadására. A tonik különösen jól használható zsíros és problémás bőrön, mert friss érzést hagy maga után.

Összetevők

Használati útmutató

 • Használja reggel és este az arctisztítás után és a hidratálás előtt
 • A tonikot vattapárnával vigye fel
 • Egész arcát törölje át a vattapárnával
 • Ne öblítse le
 • Ügyeljen rá, hogy a termék ne kerüljön a szemébe, és minden alkalommal használjon új vattapárnát

Az arctonikot használja reggel és este

Javaslatok a napi bőrápolási rutinhoz

Tisztítsa meg bőrét az arctonik használata előtt

Tisztítsa meg bőrét reggel és este:

 • Reggel: távolítsa el az éjszaka felgyülemlett faggyút és elhalt hámsejteket
 • Este: távolítsa el a sminket és szabadítsa meg bőrét a nap során lerakódott szennyeződésektől

Használjon kímélő arctisztítót, mint amilyen az Eucerin DermoPure Mélytisztító arclemosó zselé, langyos vizet, majd következő lépésként megfelelő arctonikot. Hasznos lehet, ha hetente egyszer bőrradírt is használ, mely felszabadítja a pórusokat és finomítja a bőrt.

Nem javasoljuk, hogy gyógyszeres aknekezelés mellett alkoholalapú tonikot vagy bőrradírt használjon, mivel az isotretinoin és benzoil-peroxid hatóanyagú gyógyszerek, valamint az antibiotikumok érzékenyebbé tehetik a bőrt. Ha szereti a friss érzést, amit a tonik nyújt, próbálja ki az alkoholmentes Eucerin DermoPure Mélytisztító micellás arclemosót.

A hidratálót az arctonik után vigye fel

Az arckrémet aszerint válassza meg, hogy mennyire súlyos az akne, és milyen kezelést alkalmaz.

Ha az aknét gyógyszeresen kezeli, az Eucerin DermoPure Bőrnyugtató krém segít enyhíteni néhány tünetet, például az erőteljes bőrszárazságot. Öt perccel a gyógyszeres kezelés után alkalmazza, hogy az orvosság hatóanyagainak legyen idejük teljesen beszívódni.

Ha az akne enyhe vagy közepesen súlyos, de Ön nem alkalmaz gyógyszeres kezelést, reggel és este használjon nyugtató és mattító hidratálót, például Eucerin DermoPure Mattító fluidot.

Annak érdekében, hogy bőre hosszú távon is tisztább és simább megjelenésű legyen, tegye napi rutinja részévé bőrmegújító kezelésünket. Mindenfajta problémás bőrre használható, amennyiben nem alkalmaz egyidejűleg gyógyszeres aknekezelést. A bőrmegújító kezelést elég naponta egyszer – lehetőleg este – alkalmazni. Használja a mattító fluid előtt, vagy akár önmagában.

 

 

Használjon fényvédőt

A fényvédelem a reggeli rutin fontos része. A pattanások pigmentációs problémákhoz vezethetnek, amennyiben túl sok napsugárzás éri őket, és az akne kezelésére alkalmazott gyógyszerek a problémás bőrt még érzékenyebbé tehetik az UV-sugarakra. Az Eucerin Sun Oil Control napozó krém-gél FF30 és  FF50+ bőre szükségleteinek megfelelő védelmet nyújt, és az alapozó, valamint a smink felvitele előtt kell használni. Ha a fényvédőt helyi aknegyógyszer felvitele után alkalmazza, várjon öt percet, hogy az orvosság hatóanyagai teljesen beszívódhassanak.

A korrektort a smink felvitele előtt és után is használhatja

Fedje el a bőrhibákat és tegye egyenletessé bőrének árnyalatát alapozóval vagy korrektorral. Válasszon olyan terméket, amely nem-mitesszerképző (azaz nem tömíti el a pórusokat), emellett, ideális esetben olyan összetevőket is tartalmaz, melyek segítenek javítani a problémás bőr állapotát. Győződjön meg róla, hogy lefekvés előtt az összes sminket eltávolította.

Ez a megfelelő termék a bőrömre?

Használja ezt a terméket, ha…

Próbáljon ki más terméket, ha…

Bőre hajlamos a pattanásképződésre:

az Eucerin DermoPure Mélytisztító arctonik olajmentes, és különösen jól használható aknéra hajlamos bőrön.

Zsíros a bőre:

az Eucerin DermoPure Mélytisztító arctonikot kifejezetten zsíros bőrre fejlesztették ki, és alkoholt is tartalmaz, ami eltávolítja a bőrről a fölösleges olajos anyagokat.

Bőre könnyen irritálódik a borotválástól:

az Eucerin DermoPure Mélytisztító arctonik aftershave helyett is használható. Alkoholt is tartalmaz, így az aftershave-hez hasonlóan fertőtleníti és felfrissíti a bőrt.

Ha gyógyszeres aknekezelés alatt áll, próbálja ki az Eucerin DermoPure Mélytisztító micellás arclemosót.

Normál vagy vegyes bőrre készült tonikot keres:

 próbálja ki az Eucerin DermatoCLEAN tonikot.

Eucerin DERMOPURE Hatékony bőrápoló termékek zsíros, pattanásos, aknéra hajlamos bőrre

Az akne elsősorban gyulladásos betegség. A gyulladás az akne minden szintjén jelen van - a láthatatlan mikrogyulladásoktól kezdve a láthatóan gyulladásban levő pattanásokig. (1)
 
Az Eucerin DERMOPURE termékcsaládot kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy a bőrhibák és az akne kialakulásának fő okaira hasson:

 

 • mikrogyulladások: az akne-ciklus alapvető okozói
 • túlzott faggyútermelés, mely seborrhea néven is ismert
 • hiperkeratózis (a bőr külső rétegének megvastagodása), ami a fekete és fehér mitesszerek kialakulásához vezet
 • elszaporodó baktériumok, melyek pattanások formájában megjelenő, látható gyulladást okoznak

 
A termékekben megtalálható:

 

 • Licochalcone A: kiemelkedően hatékony gyulladásgátló, mely enyhíti az irritációt és segít csökkenteni a kipirosodást
 • Szalicilsav: hámlasztó, pórustisztító  hatású antibakteriális összetevő, mely csökkenti a bőrhibákat és meggátolja újbóli kialakulásukat
 • Faggyúszabályozó technológia: csökkenti a faggyútermelést

 
A DermoPure Bőrmegújító szérum fő hatóanyaga:

 

 • 10% Hidroxi-komplex: hámlasztó anyagok rendkívül hatékony kombinációja (glikolsav, szalicilsav és glükonolakton), mely segít regenerálni a bőr felszínét, felszabadítja a pórusokat, csökkenti a P. acnes baktériumok számát és eltávolítja az elhalt hámsejteket

 
A termékcsaládban a gyengéd, mégis hatékony arctisztítók mellett megtalálhatók olyan bőrápoló termékek, melyeket kifejezetten aknéra hajlamos bőrre fejlesztettek ki; ezek közül több gyógyszeres aknekezelés mellett is alkalmazható.
 
Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok igazolják, hogy a termékek kiválóan használhatók problémás, aknéra hajlamos bőrre, és nagyon hatékonyan kezelik, illetve enyhítik a tüneteket.
 
(1) Das S, Reynolds RV: Am J Clin Dermatol (2014), 15: 479-488

 

Overall Rating
 • (0)
0 az 1-5 skálán / 0 értékelés
5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0
Folymatosan dolgozunk termékeink fejlesztésén.
Mondja el Ön is véleményét, értékelje termékünket.