• 1/6
 • 2/6
 • 3/6
 • 4/6
 • 5/6
 • 6/6
 • 1/6
 • 2/6
 • 3/6
 • 4/6
 • 5/6
 • 6/6

DermoPure Oil Control Mélytisztító micellás arclemosó

0.0
0 Vélemény írása
Eltávolítja a sminket és a fölösleges faggyút
Anélkül tisztít, hogy irritációt okozna vagy károsítaná a bőr természetes, hidratációs védőrétegét
Azonnal felfrissít

Zsíros, problémás bőr

Kímélő, mégis hatékony arclemosó, mely eltávolítja a sminket és a fölösleges faggyút

A termékről

DermoPure Mélytisztító micellás arclemosó

Az Eucerin DermoPure Mélytisztító micellás arclemosó APG-komplexet tartalmazó frissítő oldat: hatékony, mégis extrakímélő sminkeltávolító, arctisztító és tonik.
Alkoholmentes, és gyengéden, mégis hatékonyan távolít el minden vízben oldódó sminket és szemfestéket anélkül, hogy irritációt okozna vagy károsítaná a bőr természetes, hidratációs védőrétegét. Az arclemosó, melynek használata gyors és kényelmes, segít felkészíteni a bőrt a helyi aknekezelésre vagy a hidratáló arckrém használatára. Tesztek bizonyítják, hogy kiválóan alkalmas érzékeny bőrön vagy a szem környékén való használatra is. Az arclemosó hatására a bőr tiszta és nyugodt érzetű lesz, emellett észrevehetően lágyabbá, rugalmasabbá válik és felkészül a bőrápoló termékek befogadására.
A micellás arclemosó gyógyszeres aknekezelés közben és terhesség alatt is használható.

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok

A klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok igazolták a termék kiváló bőrtolerabilitását és hatékonyságát zsíros, problémás bőrön. Érzékeny bőrűek is használhatják.

Főbb eredmények

A terméket kontrollált használati vizsgálatok során tesztelték 18 és 75 év közötti nők körében. A mintában érzékeny bőrű önkéntesek is voltak. A következő eredmények születtek:

 • Javul a bőrhidratáció: az Eucerin DermoPure Mélytisztító micellás arclemosó nem szárítja a bőrt, egyheti használat után a hidratációs szint jelentősen megemelkedik.
 • Bizonyítottan alkalmas érzékeny bőrön való használatra, beleértve a szemkörnyék érzékeny bőrfelületét. Bizonyított továbbá, hogy nem jelent veszélyt a szemre, és kontaktlencsét viselők számára is biztonságos.
 

TULAJDONSÁGOK

 • nem mitesszerképző
 • nem akneképző
 • illatanyagmentes
 • alkoholmentes
 • anionos felületaktív anyagoktól mentes
 • színezőanyag-mentes
 • parabenmentes
 • szemorvosok által tesztelt
 • kontaklencse viselése esetén is használható

Használata

Használati útmutató

 • Használja reggel és este
 • Tegyen a termékből egy vattapárnára és gyengéden törölje át vele a szemét, az arcát és a dekoltázs területét
 • Minden alkalmazáskor használjon új vattapárnát
 • Addig ismételje, amíg a vattapárna tiszta nem marad
 • Ne öblítse le
 • A micellás arclemosó után használja a megfelelő bőrápolót. Ügyeljen rá, hogy nappal olyan terméket használjon, amely fényvédőt is tartalmaz.

Javaslatok a napi bőrápolási rutinhoz

Tisztítás és tonizálás

Tisztítsa meg bőrét reggel és este:

 • Reggel: távolítsa el az éjszaka felgyülemlett faggyút és elhalt hámsejteket
 • Este: távolítsa el a sminket és szabadítsa meg bőrét a nap során lerakódott szennyeződésektől

Használjon kímélő arctisztítót, mint amilyen az Eucerin DermoPure Mélytisztító arclemosó zselé, langyos vizet, majd következő lépésként megfelelő arctonikot. Hasznos lehet, ha hetente egyszer bőrradírt is használ, mely felszabadítja a pórusokat és finomítja a bőrt.

Nem javasoljuk, hogy gyógyszeres aknekezelés mellett alkoholalapú tonikot vagy bőrradírt használjon, mivel az isotretinoin és benzoil-peroxid hatóanyagú gyógyszerek, valamint az antibiotikumok érzékenyebbé tehetik a bőrt. Ha szereti a friss érzést, amit a tonik nyújt, próbálja ki az alkoholmentes Eucerin DermoPure Mélytisztító micellás arclemosót.

Tovább

Ápolás

Az arckrémet aszerint válassza meg, hogy mennyire súlyos az akne, és milyen kezelést alkalmaz.

Ha az aknét gyógyszeresen kezeli, az Eucerin DermoPure Bőrnyugtató krém segít enyhíteni néhány tünetet, például az erőteljes bőrszárazságot. Öt perccel a gyógyszeres kezelés után alkalmazza, hogy az orvosság hatóanyagainak legyen idejük teljesen beszívódni.

Ha az akne enyhe vagy közepesen súlyos, de Ön nem alkalmaz gyógyszeres kezelést, reggel és este használjon nyugtató és mattító hidratálót, például Eucerin DermoPure Mattító fluidot.

Annak érdekében, hogy bőre hosszú távon is tisztább és simább megjelenésű legyen, tegye napi rutinja részévé bőrmegújító kezelésünket. Mindenfajta problémás bőrre használható, amennyiben nem alkalmaz egyidejűleg gyógyszeres aknekezelést. A bőrmegújító kezelést elég naponta egyszer – lehetőleg este – alkalmazni. Használja a mattító fluid előtt, vagy akár önmagában.

 

 

Tovább

Fényvédelem

A fényvédelem a reggeli rutin fontos része. A pattanások pigmentációs problémákhoz vezethetnek, amennyiben túl sok napsugárzás éri őket, és az akne kezelésére alkalmazott gyógyszerek a problémás bőrt még érzékenyebbé tehetik az UV-sugarakra. Az Eucerin Sun Oil Control napozó krém-gél SPF30 és  SPF50+ bőre szükségleteinek megfelelő védelmet nyújt, és az alapozó, valamint a smink felvitele előtt kell használni. Ha a fényvédőt helyi aknegyógyszer felvitele után alkalmazza, várjon öt percet, hogy az orvosság hatóanyagai teljesen beszívódhassanak.

Tovább

Korrektor és smink

Fedje el a bőrhibákat és tegye egyenletessé bőrének árnyalatát alapozóval vagy korrektorral. Válasszon olyan terméket, amely nem-mitesszerképző (azaz nem tömíti el a pórusokat), emellett, ideális esetben olyan összetevőket is tartalmaz, melyek segítenek javítani a problémás bőr állapotát. Győződjön meg róla, hogy lefekvés előtt az összes sminket eltávolította.

Tovább

Ez a megfelelő termék a bőrömre?

Használja ezt a terméket, ha…

Gyengéd, mégis hatékony, alkoholmentes arctisztítót keres

Gyorsan és kényelmesen használható terméket keres, mely arctisztító, sminkeltávolító és tonik egyben

Próbáljon ki más terméket, ha…

Amennyiben még alaposabb arctisztítást szeretne:

Próbálja ki az Eucerin DermoPure Mélytisztító arclemosó zselét, majd pedig használja az Eucerin DermoPure Mélytisztító arctonikot.

Amennyiben normál és vegyes bőrre keres arctisztítót:

próbálja ki a DermatoCLEAN Frissítő arctisztító zselé normál, vegyes bőrre terméket.

Összetevők

Gyakori kérdések (4)

 • Az Eucerin DermoPure Mélytisztító micellás arclemosó alkalmas a smink eltávolítására?

  Igen. Klinikai és szemészeti tesztek bizonyítják, hogy a szemkörnyék érzékeny bőrén, és magán a szemen (szemhéjon) is használható. A szemkontúr területe különösen finom és érzékeny, a bőr pH-értéke itt eltér az arc többi részére jellemzőtől. Az Eucerin DermoPure Mélytisztító micellás arclemosó figyelembe veszi ezt a különbséget, és 7,4-es pH-értékével optimálisan igazodik a szemkörnyék igényeihez.

  Az Eucerin DermoPure Mélytisztító micellás arclemosó minden vízben oldódó sminket eltávolít. 

 • Tényleg meg kell tisztítanom a bőröm reggel is és este is?

  Igen. Éjjel a bőr nagy energiát fejt ki, hogy megújítsa önmagát, ezért amikor reggel megtisztítja, eltávolítja róla a faggyút (az olajos anyagot, melyet a bőr természetes módon termel, hogy megállítsa a kiszáradást). A nap végén pedig el kell távolítani a faggyút, az izzadságot és az összes sminket, melyet nap közben viselt. A tisztítással azt is lehetővé teszi, hogy a bőr beszívhassa a bőrápoló termékek hatóanyagait.

 • Mit jelent az, hogy „micellás”?

  A micellák mikroszkopikus gömböcskék, melyek a felületaktív anyagok molekuláiból állnak. Minden felületaktív molekulának van egy hidrofil (vizet kedvelő) feje, mely vonzódik a vízmolekulákhoz, és van egy hidrofób (vízzel nem keveredő) farokrésze, mely víztaszító, ugyanakkor hozzákapcsolódik a szennyeződésekben levő olajhoz és zsírhoz. Ezek az ellentétes erők fellazítják és eloszlatják a szennyeződést, melyet azután a vattapárnával letörlünk. A micellás arctisztítók víz nélkül használhatók és különösen alkalmasak érzékeny bőrön való használatra.

 • Mikor használjam az Eucerin DermoPure Mélytisztító micellás arclemosót, és mikor az Eucerin DermoPure Mélytisztító arctonikot?

  A micellás arclemosó arctisztító, tonik és sminkeltávolító egyben. Arra tervezték, hogy olyankor használja, amikor gyorsan és kényelmesen szeretné megtisztítani arcbőrét. Tonikot akkor kell alkalmazni, ha előzőleg olyan terméket használt, mely kifejezetten arctisztításra készült, mint például az Eucerin DermoPure Mélytisztító arclemosó zselé. A tonik felkészíti a bőrt a hidratáló és az egyéb arcápoló termékek befogadására.

  A friss érzést adó Eucerin DermoPure Mélytisztító arctonik különösen alkalmas a zsíros és problémás bőrön való használatra. Mivel azonban alkoholt tartalmaz, nem javasoljuk, hogy gyógyszeres akneterápia közben is használja. Ha gyógyszeres aknekezelés alatt áll, és szívesen használna tonikot, akkor használja az Eucerin DermoPure Mélytisztító micellás arclemosót bőrének tonizálására, miután alaposan megtisztította arcát az Eucerin DermoPure Mélytisztító arclemosó zselével.

   

Építsd fel a bőrápolási rutint

Márkaértékeink

A bőrápolás úttörői

Holisztikus dermokozmetikai megközelítéssel védjük bőrét, hogy megőrizzük annak egészségét és ragyogását.

Bőrgyógyászok ajánlásával

Világszerte vezető bőrgyógyászokkal és gyógyszerész partnerekkel dolgozunk együtt innovatív és hatékony bőrápolási termékek kifejlesztésén, amelyek megbízhatóak és bátran ajánlhatják bárkinek.

Elkötelezve az innováció mellett

Több mint 100 éve már, hogy elköteleztük magunkat a kutatás és innováció mellett. Hiszünk abban, hogy olyan hatóanyagokat és nyugtató formulákat hozunk létre, amelyek nagy toleranciával rendelkeznek, és segítenek abban, hogy minden nap jobban élhesse életét.