SPF 30
 • 1/6
 • 2/6
 • 3/6
 • 4/6
 • 5/6
 • 6/6
 • 1/6
 • 2/6
 • 3/6
 • 4/6
 • 5/6
 • 6/6

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity pigmentfolt halványító & bőrfiatalító kézkrém FF 30

0.0
0 Vélemény írása
Láthatóan csökkenti a kézfejen megjelenő pigmentfoltokat
Gyorsan beszívódik és használata hidratált bőr kölcsönöz akár 24 órán keresztül
Fokozza a bőr feszességét és rugalmasságát

Minden bőrtípusra

Gyorsan beszívódó, pigmentfolt halványító kézkrém, mely szabadalmaztatot thiamidollal csökkenti a sötét foltok láthatóságát és rendszeres használat mellett megelőzi újbóli megjelenésüket. A kézkrém gyorsan beszívódik, javítja a bőr rugalmasságát és 24 órás hidratálást biztosít. A 30-as fényvédő faktor védi a bőrt a napsugárzás okozta károsodástól és segít megakadályozni a napsugárzás hatására láthatóvá váló pigmentfoltok kialakulását.

A termékről

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity pigmentfolt halványító & bőrfiatalító kézkrém csökkenti a kézfejen levő pigmentfoltokat és megakadályozza kialakulásukat

A melanociták által termelt melanin nevű pigment adja bőrünk színét, és ez a színanyag biztosítja testünk természetes védelmet az UV-sugárzás ellen. Azonban a megnövekedett melanintermelődés és a színanyag egyenlőtlen eloszlása a bőrben májfoltok kialakulásához vezethet. 
A májfoltok – vagy napfoltok – láthatóságának csökkentésére és az új foltok kialakulásának megelőzésére fejlesztettük ki az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity pigmentfolt halványító & bőrfiatalító kézkrémet. A kézkrém jól beszívódik, fokozza a bőr rugalmasságát és rendkívül hatékonyan hidratál, így egész napra hidratált, ápolt bőr érzetét nyújtja.

Az öregségi foltok csökkentésére és újbóli megjelenésük megelőzésére kifejlesztettük az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity pigmentfolt halványító & bőrfiatalító kézkrém FF30 terméket. A kézkrém jól beszívódik, a kéz bőrét érezhetően tömörebbé, feszesebbé teszi. Hatékonyan hidratálja a bőrt akár 24 órán keresztül.


Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity pigmentfolt halványító & bőrfiatalító kézkrém FF30 különleges formulája többféle öregedésgátló hatást is kifejt. Az Eucerin innovatív formulája, mely egyaránt tartalmaz kis és nagy molekulasúlyú hialuronsavat, láthatóan feltölti még a legmélyebb ráncokat is. Nagyszerűen kiegészíti az Arctiin hatását, mely bizonyítottan felgyorsítja a kollagén megújulását a sejtekben. A kézkrém emellet thiamidolt is tartalmaz; ez a hatékony, szabadalmaztatott hatóanyag csökkenti a melanintermelést, és ezáltal a hiperpigmentáció kiváltó okára hat. Klinikailag és bőrgyógyászatilag bizonyított, hogy a termék csökkenti a sötét foltokat és megelőzi újbóli kialakulásukat. Az első eredmények már két hét után láthatók, és rendszeres használat mellett a javulás folyamatos.

Az UVA- és UVB-szűrőket tartalmazó, 30-as fényvédő faktorú pigmentfolt halványító és bőrfiatalító kézkrém hatékony védelmet nyújt a napsugárzás ellen és minimálisra csökkenti annak esélyét, hogy a napfény hatására pigmentfoltok alakuljanak ki a bőrön. A kezeken lévő májfoltok láthatóan halványabbak lesznek és bőr megjelenése egyenletessé, ragyogóvá válik.

 

Hatását klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok igazolják

A kutatások bizonyították a nagyon jó hatékonyságot és bőrtolerabilitást.

Főbb eredmények

Termékhasználati (PiU) kutatást végeztek 120 személy részvételével*. Az alanyok a következő eredményekről számoltak be a termék négyheti rendszeres használata után:

4 hét után
Javítja a bőr tömörségét és rugalmasságát   95%
Intenzíven hidratál    95%             
Fiatalosabb megjelenésűvé teszi a kezet   91%
Egyenletesebbé teszi a bőr árnyalatát     94%
Megakadályozza az öregségi foltok (barna foltok) újbóli megjelenését 81%


*termékhasználati kutatás 120 fő részvételével, az eredményeket 4 heti használat után mértük fel 

 

Tulajdonságok

 • gyorsan beszívódik
 • enyhén illatos
 • nem zsíros
 • könnyű textúrájú

Használata

Próbáljon ki másik terméket, ha…

Száraz, érzékeny bőrre keres kézkrémet.

Próbálja ki az Eucerin pH5 Kézkrémet, mely aktiválja a bőr természetes védelmi rendszerét és csökkenti a bőr érzékenységét.

Rendkívül száraz és érdes bőrre keres kézkrémet.

Próbálja ki az Eucerin UreaRepair PLUS 5% Urea kézkrémet, mely azonnali és hosszan tartó hidratálást biztosít.

Atópiás dermatitisztől szenved és a bőre igényeinek megfelelő kézkrémet keres.

Az Eucerin AtopiControl kézkrém mindennapos használata enyhülést nyújt a száraz, viszkető és irritált atópiás bőr számára.

Használja ezt a terméket, ha…

Látható pigmentfoltok vannak a kezein.

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity pigmentfolt halványító & bőrfiatalító kézkrém FF 30 láthatóan csökkenti a pigmentfoltokat és megelőzi újbóli kialakulásukat.

Szeretné megelőzni a pigmentfoltok újbóli megjelenését.

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity pigmentfolt halványító & bőrfiatalító kézkrém FF 30 thiamidolt tartalmaz, mely segít megelőzni a májfoltok ismételt kialakulását.

A bőre érett, idősödik.

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity pigmentfolt halványító & bőrfiatalító kézkrém FF 30 minden felnőtt bőrtípusra alkalmazható.

Használata

 • Masszírozza be bőrébe, amíg a krém teljesen be nem szívódik
 • A legjobb eredmény eléréséhez használja reggel és este is
 • A legjobb eredmény eléréséhez éjszakára is vigye fel
 • Rendszeres használat mellett az első eredmények 2 héten belül jelentkeznek

Összetevők

Gyakori kérdések (2)

 • Milyen gyakran használjam az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity pigmentfolt halványító & bőrfiatalító kézkrém FF 30 terméket?

  Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity pigmentfolt halványító & bőrfiatalító kézkrém FF 30 thiamidol hatóanyagot tartalmaz, ezért legfeljebb naponta négy alkalommal használja. Ügyeljen rá, hogy a termék ne kerüljön közvetlenül a szemébe vagy a szem környékére.

 • Miért kell speciális hidratálót használnom a kezeimre?

  A bőr a kezünkön jobban ki van téve az ártalmas külső hatásoknak, mint testünk bármely más részén. A gyakori kézmosás miatt a kéz bőre gyakran érintkezik vízzel, valamint szappannal és más vegyi anyagokkal, emellett jelentős hőmérsékletváltozásokat is ki kell állnia. Ha a bőr védelmi funkciója stabil, akkor megvéd minket a külső hatásoktól és megőrzi a bőr hidratáltságát. Ha azonban a védelmi funkció sérül, meggyengül, a bőr nedvességet veszíthet. Ilyenkor kezünk láthatóan és érezhetően nagyon szárazzá válik, kivörösödik és érdes lesz.

Tegye teljessé a bőrápolási rutint

Márkaértékeink

A bőrápolás úttörői

Holisztikus dermokozmetikai megközelítéssel védjük bőrét, hogy megőrizzük annak egészségét és ragyogását.

Bőrgyógyászok ajánlásával

Világszerte vezető bőrgyógyászokkal és gyógyszerész partnerekkel dolgozunk együtt innovatív és hatékony bőrápolási termékek kifejlesztésén, amelyek megbízhatóak és bátran ajánlhatják bárkinek.

Elkötelezve az innováció mellett

Több mint 100 éve már, hogy elköteleztük magunkat a kutatás és innováció mellett. Hiszünk abban, hogy olyan hatóanyagokat és nyugtató formulákat hozunk létre, amelyek nagy toleranciával rendelkeznek, és segítenek abban, hogy minden nap jobban élhesse életét.