SPF 20
 • 1/6
 • 2/6
 • 3/6
 • 4/6
 • 5/6
 • 6/6
 • 1/6
 • 2/6
 • 3/6
 • 4/6
 • 5/6
 • 6/6

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló szemránckrém SPF20

0.0
0 Vélemény írása
A szem alatti sötét karikák világosabbak lesznek
Élénkíti a kollagéntermelést és növeli a bőr rugalmasságát
Belülről tölti fel még a legmélyebb ráncokat is

Öregedésgátló szemránckrém érett bőrre UVA- és UVB-védelemmel, valamint hialuronsavval. Kollagén-elasztin komplexet tartalmaz, mely javítja a bőr rugalmasságát. Kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy csökkentse az idősödés egyre zavaróbbá váló jeleit és láthatóan feltöltse a mély ráncokat, frissé és elevenné téve a bőr megjelenését.

A termékről

Öregedésgátló szemránckrém érett bőrre

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló szemránckrém SPF20 egy öregedésgátló szemránckrém, mely feltölti a mély ráncokat, fokozza a bőr rugalmasságát és csökkenti a szem alatti sötét karikák láthatóságát.

A különleges formula többféle módon is hat az öregedés ellen. Az Eucerin nagy és kis molekulatömegű hialuronsavat, valamint arctiint (egy olyan hatóanyagot, mely bizonyítottan felgyorsítja a kollagén megújulását a sejtekben) egyaránt tartalmazó innovatív keveréke láthatóan feltölti még a mély ráncokat is, így a szem körüli bőrt simábbá, tömörebbé és sugárzóan friss megjelenésűvé teszi.

A szemránckrém 20-as fényvédő faktort és és UVA-szűrőt is tartalmaz, ezáltal extra védelmet nyújt a sugarak ellen, melyek elmélyíthetik a ráncokat és felgyorsíthatják az öregedési folyamatot. Illatanyagmentes, nem mitesszerképző, szemészetileg tesztelt és kontaktlencsét viselők is használhatják.

 

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló szemránckrém olyan öregedésgátló szemkörnyékápoló, mely feltölti a mély ráncokat és fokozza a bőr rugalmasságát.

A különleges formula többféleképpen is hat az öregedés jelei ellen. Az Eucerin innovatív komplexe egyaránt tartalmaz kis és nagy molekulatömegű hialuronsavat, valamint arctiint (egy olyan hatóanyagot, mely bizonyítottan felgyorsítja a kollagén megújulását a hámsejtekben), ennek köszönhetően a krém láthatóan feltölti még a mély ráncokat is és a szem körüli bőrt bársonyosabbá, feszesebbé és sugárzóan üde megjelenésűvé teszi.

A szemránckrém 20-as faktorú fényvédőt és UVA-szűrőt is tartalmaz, így fokozott védelmet biztosít a sugarak ellen, melyek mélyebbé tehetik a ráncokat és felgyorsíthatják az öregedési folyamatot. A termék illatanyagmentes, nem mitesszerképző, szemészetileg tesztelt és kontaktlencse viselése esetén is használható.

Klinikai és bőrgyógyászati kutatások

Klinikai és bőrgyógyászati kutatások, köztük szemészeti vizsgálatok igazolják a termék kiváló hatékonyságát és bőrtolerabilitását.

Főbb eredmények

Termékhasználati (PiU) kutatást végeztek 120 személy részvételével*. Az alanyok a következő eredményekről számoltak be a termék négyheti rendszeres használata után:

4 hét után
Simává teszi a bőrt a szem és az ajkak környékén 98%
Ragyogóvá teszi a szem környékét  97%             
Csökkenti a szemhéjak megereszkedését            100%
Észrevehetően csökkenti az öregedés előrehaladott jeleit  98%
Fényt ad a bőrnek  97%             
Visszaadja a sugárzást és a ragyogást 93%
Fiatalosabb megjelenésűvé teszi a bőröm            97%
Visszaadja a sugárzást és a ragyogást 96%
Láthatóan feltölti a mély ráncokat 98%
Észrevehetően tömörebbé teszi a bőröm 99%


*termékhasználati kutatás 120 fő részvételével, az eredményeket 4 heti használat után mértük fel 

 

TULAJDONSÁGOK

 • gyorsan felszívódik
 • kiváló sminkalap
 • 20-as fényvédőfaktorral
 • UVA-védelem
 • illatanyagmentes
 • kontaktlencsét viselők is használhatják

Használata

Vigyen fel egy borsónyi mennyiséget a szem alatti és körüli területre

- Ügyeljen rá, hogy a szembe ne kerüljön

- A legjobb eredmény eléréséhez használja az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity család más termékeivel együtt 

Napi bőrápolási rutin

Arctisztítás & Tonizálás

Tisztítsa meg reggel bőrét a DermatoCLEAN [HYALURON] 3 az 1-ben micellás arclemosóval.

Este pedig a DermatoCLEAN [HYALURON] 3 az 1-ben micellás arclemosóval majd habzó arclemosó zselével. Vízálló szemsminkjének eltávolításához használja a DermatoCLEAN szemsmink lemosót.

Tovább

Ápolás

Reggel: A tonizálás után használja az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali krém FF15 terméket és az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló szemránckrémet.

Este: Vigye fel bőrére az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló éjszakai krémet és az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló szemránckrémet.

Tovább

Extra védelem

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali krém FF15 termék 15-ös faktorú UVB-védelmet és UVA-szűrőt tartalmaz. Ha fokozottabb védelemre van szüksége az UVA- és UVB-sugarak, valamint a HEVIS fény ellen, próbálja ki az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém arcra FF50 vagy FF30 terméket.

Tovább

Mit tegyen és mit ne tegyen?

Használja ezt a terméket, ha…

Érett a bőre és olyan szemránckrémet keres, mely csökkenti a ráncokat és fokozza a bőr rugalmasságát:

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló szemránckrém   feltölti a mély ráncokat és fokozza a rugalmasságot, hogy a szemkörnyék bőre simább és feszesebb legyen. 

Idősödő, finom bőrét meg akarja óvni a káros UV-sugárzástól:

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló szemránckrém 15-ös fényvédő faktorral és UVA-szűrővel biztosít hatékony védelmet a fényöregedés ellen nap mint nap.  

 

Olyan szemránckrémet keres, melyet a smink alatt is használhat:

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló szemránckrém kiváló sminkalap. 

Próbáljon ki másik terméket, ha…

Nappali arckrémet keres, mely csökkenti a ráncokat és fokozza a bőr rugalmasságát:

Ajánljuk az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali krém SPF15 terméket.

Éjszakai arckrémet keres, mely csökkenti a ráncokat és fokozza a bőr rugalmasságát:

Próbálja ki az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló éjszakai krémet.

Arcápoló olajat keres, mely fokozza a bőr rugalmasságát és ellenálló képességét:

Próbálja ki az Eucerin Elasticity + Filler Facial Oil terméket.

Szemránckrémet keres, és az öregedéssel kapcsolatban a legfőbb gondja az, hogy bőre megereszkedett, feszessége csökkent és az arckontúr fellazult:

Javasoljuk az Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift Bőrfeszesítő szemránckrém használatát.

Szemránckrémet keres az öregedés első jelei, a finom ráncok és redők ellen:

Ajánljuk az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő szemránckrémet.

Bőre érzékeny, idősödik, és Ön olyan szemránckrémet keres, mely csökkenti a ráncok mélységét és erősíti a bőrt:

Próbálja ki az Eucerin Q10 ACTIVE Szemránckrémet.

Összetevők

Hogyan hat?

Ahogy a bőrünk öregszik, egyre kevesebb hialuronsavat termel, emellett csökken a kollagén és az elasztin szintje is. A bőr szerkezete megváltozik – mély ráncok alakulnak ki, és a bőr elkezd megereszkedni. Az életkor előrehaladtával a vérerek állapota is romlik és a bőr oxigénnel, valamint tápanyaggal való ellátása csökken, ennek eredményeként a bőr „fáradtnak” és kevésbé ragyogónak tűnik.

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló szemránckrém az Eucerin innovatív keverékét tartalmazza, amelyben magas és alacsony molekulasúlyú hialuronsav egyaránt megtalálható a célzottabb hatás érdekében, így a termék láthatóan feltölti a mély ráncokat. A nagy molekulasúlyú hialuronsav fokozza az epidermisz legkülső rétegének hidratációját (ahol a finom redők és a ráncok keletkeznek), míg az alacsony molekulasúlyú hialuronsav, amely 40-szer kisebb1, mélyen behatol az epidermális rétegekbe és ott serkenti a bőr saját hialuronsavtermelését, ahol a mélyebb ráncok keletkeznek. A formulát a kollagén-elasztin komplex is gazdagítja, mely mely felgyorsítja a hámsejtekben a kollagén megújulási folyamatát.
A bőr láthatóan és érezhetően simább, tömörebb és fiatalosabb lesz.

1 A formulában szintén megtalálható magas molekulasúlyú hialuronsavval összehasonlítva.

 

Gyakori kérdések (4)

Építsd fel a bőrápolási rutint

Márkaértékeink

A bőrápolás úttörői

Holisztikus dermokozmetikai megközelítéssel védjük bőrét, hogy megőrizzük annak egészségét és ragyogását.

Bőrgyógyászok ajánlásával

Világszerte vezető bőrgyógyászokkal és gyógyszerész partnerekkel dolgozunk együtt innovatív és hatékony bőrápolási termékek kifejlesztésén, amelyek megbízhatóak és bátran ajánlhatják bárkinek.

Elkötelezve az innováció mellett

Több mint 100 éve már, hogy elköteleztük magunkat a kutatás és innováció mellett. Hiszünk abban, hogy olyan hatóanyagokat és nyugtató formulákat hozunk létre, amelyek nagy toleranciával rendelkeznek, és segítenek abban, hogy minden nap jobban élhesse életét.