SPF 30
 • 1/6
 • 2/6
 • 3/6
 • 4/6
 • 5/6
 • 6/6
 • 1/6
 • 2/6
 • 3/6
 • 4/6
 • 5/6
 • 6/6

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali arckrém SPF30

0.0
0 Vélemény írása
Csökkenti az öregségi foltokat és megelőzi azok kialakulását
Serkenti a kollagéntermelést és fokozza a bőr rugalmasságát
Belülről tölti fel még a mély ráncokat is

Öregedésgátló nappali arckrém érett bőrre

Formulájában a szabadalmaztatott thiamidol hatóanyag az öregségi foltok megjelenését csökkenti, a hialuronsav feltölti a mély ráncokat, a kollagén-elasztin komplex pedig fokozza a bőr rugalmasságát. A terméket kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy csökkentse az idősödés egyre láthatóbbá váló jeleit.

A termékről

Öregedésgátló nappali krém érett bőrre

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali arckrém FF30 feltölti a mély ráncokat, javítja a bőr rugalmasságát és halványítja az öregségi foltokat.

A különleges formula többféle öregedésgátló hatást fejt ki. Az Eucerin nagy és kis molekulatömegű hialuronsavat egyaránt tartalmazó innovatív keveréke láthatóan feltölti a mély ráncokat. Az új kollagén-elasztin komplex, mely az arctiin és a kreatin erőteljes kombinációja, serkenti a kollagéntermelést és növeli a bőr rugalmasságát. Az Eucerin szabadalmaztatott hatóanyaga, a thiamidol csökkenti az öregségi foltok megjelenését. Bőrápoló a simább, sugárzóbb és láthatóan fiatalosabb megjelenésű bőrért.

A nappali krém 30-as fényvédő faktort és UVA-szűrőt is tartalmaz,
így hatékony védelmet nyújt az UV-sugárzás okozta, idő előtti bőröregedés és a ráncok mélyebbé válása ellen.

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok

Klinikai vizsgálatok igazolják a termék kiváló hatékonyságát és bőrtolerabilitását.

Főbb eredmények

Termékhasználati (PiU) kutatást végeztek 120 személy részvételével*. Az alanyok a következő eredményekről számoltak be a termék négyheti rendszeres használata után:

4 hét után
Fiatalosabb megjelenésűvé teszi a bőröm 96%
Észrevehetően csökkenti az öregedés előrehaladott jeleit  98%             
Fényt ad a bőrnek              98%
Láthatóan feltölti a mély ráncokat  95%
Észrevehetően tömörebbé teszi a bőröm  98%             
A bőröm érezhetően megfiatalodott  97%
Javítja a bőr minőségét              99%
Visszaadja a sugárzást és a ragyogást  96%
Csökkenti az öregségi foltok számát az arcomon  95%
A bőröm érezhetően mélyen hidratálódott  98%


*termékhasználati kutatás 120 fő részvételével, az eredményeket 4 heti használat után mértük fel 

 

TULAJDONSÁGOK

SIMA ÉS KRÉMES TEXTÚRA
 • gyorsan beszívódik
 • nem mitesszerképző
 • kiváló sminkalap
 • enyhén illatos

Használata

Használat

Arctisztítás

Tisztítsa meg bőrét a megfelelő Eucerin DermatoCLEAN [HIALURON] arctisztító tejjel. Ha vízálló szemfestéket visel, az arctisztítás előtt távolítsa el azt az Eucerin DermatoCLEAN [HIALURON] 3 az 1-ben micellás arclemosóval.

 
Tovább

Különleges ápolás

Reggel és este a hidratáló és szemkörnyékápoló termék előtt használja az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D szérumot* vagy az Eucerin Hyaluron-Filler hidratáló, ránctalanító arcápoló koncentrátumot.

*a termék elérhető 2020. szeptemberétől

 
Tovább

Ápolás

Ezután használja a napszaknak megfelelő arckrémet:

Reggel: arctisztítás és a szérum felvitele után vigye fel a Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali arckrém SPF30 vagy SPF15 terméket arcára, nyakára és dekoltázsára. Ezután vigyen fel borsónyi mennyiséget az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló szemránckrémből a szem alatt területre.

Este: arctiszítás és a szérum felvitele után vigye fel az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló éjszakai arckrémet arcára, nyakára és dekoltázsára. Ezután vigyen fel borsónyi mennyiséget az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló szemránckrémből a szem alatti területre.

Tovább

További védelem

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali krém SPF30 és SPF15 termékek UVB és UVA szűrőt is tartalmaznak. Ha további védelemre van szüksége, hogy megvédje magát az UVA és az UVB sugárzástól, valamint a kék fény negatív hatásaitól, próbálja ki az Eucerin Sun Photoaging Control naptej testre SPF50 terméket.

Tovább

• Reggel és/vagy este vigye fel a megtisztíttott az arcra, a nyakra és a dekoltázsra 
• Gyengéden masszírozza be bőrébe
• Ügyeljen rá, hogy a termék ne kerüljön a szemébe
• A legjobb eredmények érdekében használja az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity termékcsalád további termékeivel egyidejűleg.

Használja ezt a terméket, ha …

Érett bőre van, és olyan nappali krémet keres, amely csökkenti a ráncokat és javítja a bőr rugalmasságát:

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali arckrém 30 feltölti a mély ráncokat és javítja a bőr rugalmasságát. A bőr feszesebbnek érződik, a megjelenése pedig frissebb és ragyogóbb lesz.

Szeretné megvédeni bőrét az UV-sugárzás károsító hatásaitól:

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali krém SPF30 hatékony védelmet biztosít a fényöregedés és a ráncok elmélyedése ellen.

Napi hidratálót szeretne használni a smink alatt:

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali krém SPF30 kiváló sminkalap.

Használjon másik terméket, ha…

Olyan nappali krémet keres érett bőrre, amely 15-ös fényvédő faktort és UVA-védelmet biztosít:

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali krém SPF5 terméket javasoljuk.

Olyan éjszakai krémet keres, amely csökkenti a ráncokat és javítja a bőr rugalmasságát:

Próbálja ki az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló éjszakai krémet.

Szemránckrémet keres, amely csökkenti a ráncokat és javítja a bőr rugalmasságát

Próbálja ki az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló szemránckrém SPF15 terméket.

Öregségi foltjai vannak:

A nappali vagy éjszakai krémet előtt alkalmazza Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D szérumot. A szérumban megtalálható az Eucerin által szabadalmaztatott Thiamidol, amely bizonyítottan csökkenti az öregségi foltokat, feltölti a mély ráncokat, és növeli a rugalmasságot.*
*a termék elérhető 2020. szeptemberétől

Arcápoló olajat keres, amely javítja a bőr rugalmasságát és feszességét:

Próbálja ki az Eucerin Elasticity + Filler arcápoló olajat.

Nappali krémet keres, és az idősödéssel kapcsolatban a legfőbb gondja a bőr feszességének csökkenése és az arc kontúrvonalainak elvesztése.

Az Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift Bőrfeszesítő nappali arckrém SPF15 terméket ajánljuk száraz bőr esetén, illetve a Hyaluron-Filler+Volume Lift Bőrfeszesítő nappali arckrém normál, vegyes bőrre (a bőrtípusától függően).

Nappali krémet keres, és az idősödéssel kapcsolatban a legfőbb gondja a az első ráncok és barázdák kialakulása.

Az Euceri Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém SPF15 száraz bőrre, vagy az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém normál, vegyes bőrre, illetve a Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém SPF30 termékeket javasoljuk, amely minden bőrtípusnak megfelel.

Összetevők

Ahogy a bőrünk öregszik, egyre kevesebb hialuronsavat termel, emellett csökken a kollagén és az elasztin szintje is. A bőr szerkezete megváltozik – mély ráncok alakulnak ki, és a bőr elkezd megereszkedni. Az életkor előrehaladtával a vérerek állapota is romlik és a bőr oxigénnel, valamint tápanyaggal való ellátása csökken, ennek eredményeként a bőr „fáradtnak” és kevésbé ragyogónak tűnik.

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali krém FF 15, valamint az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló éjszakai krém hatóanyagai együtt, egymás hatását kiegészítve eredményesen csökkentik az öregedés többféle jelét. A formula az Eucerin innovatív keverékét tartalmazza, amelyben magas és alacsony molekulasúlyú hialuronsav egyaránt megtalálható a célzottabb hatás érdekében, így a termék láthatóan feltölti a mély ráncokat. A nagy molekulasúlyú hialuronsav fokozza az epidermisz legkülső rétegének hidratációját (ahol a finom redők és a ráncok keletkeznek), míg az alacsony molekulasúlyú hialuronsav, amely 40-szer kisebb1, mélyen behatol az epidermális rétegekbe és ott serkenti a bőr saját hialuronsavtermelését, ahol a mélyebb ráncok keletkeznek.
A formula tartalmaz egy egyedi, innovatív hatóanyag-kombinációt is, ennek egyik összetevője az arctiin (mely felgyorsítja a hámsejtekben a kollagén megújulási folyamatát), a másik pedig a kreatin (ami serkenti a kollagéntermelést és fokozza a bőr rugalmasságát. A thiamidol klinikailag és bőrgyógyászatilag bizonyított módon csökkenti az öregségi foltokat és megakadályozza újbóli megjelenésüket. Az éjszakai krémet mindemellett dexpanthenollal és argánolajjal is gazdagítottuk, hogy ezzel is segítsük a bőr éjszakai megújulását.

A láthatóan fiatalosabb megjelenésű, simább és sugárzó bőrért.

1 A formulában szintén megtalálható magas molekulasúlyú hialuronsavval összehasonlítva.

A fiatalos bőr feszes és ragyogó, nincsenek rajta redők és ráncok. (Sematikus illusztráció)

Az érett bőr elvesztette a rugalmasságát, ragyogását és feszességét, és ráncok jelentek meg rajta. (Sematikus illusztráció)

Gyakori kérdések (14)

Építsd fel a bőrápolási rutint

Márkaértékeink

A bőrápolás úttörői

Holisztikus dermokozmetikai megközelítéssel védjük bőrét, hogy megőrizzük annak egészségét és ragyogását.

Bőrgyógyászok ajánlásával

Világszerte vezető bőrgyógyászokkal és gyógyszerész partnerekkel dolgozunk együtt innovatív és hatékony bőrápolási termékek kifejlesztésén, amelyek megbízhatóak és bátran ajánlhatják bárkinek.

Elkötelezve az innováció mellett

Több mint 100 éve már, hogy elköteleztük magunkat a kutatás és innováció mellett. Hiszünk abban, hogy olyan hatóanyagokat és nyugtató formulákat hozunk létre, amelyek nagy toleranciával rendelkeznek, és segítenek abban, hogy minden nap jobban élhesse életét.