• (4)
Olvasson értékeléseket Írjon értékelést

Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift Bőrfeszesítő éjszakai arckrém

Bőrfeszesítő éjszakai krém minden bőrtípusra

Bőrfeszesítő éjszakai arckrém minden bőrtípusra. Magnololt, oligo-peptideket és hialuronsavat tartalmazó formulája a bőr feszességének csökkenéséért felelős több tényezőre is hat.

A minden bőrtípusra alkalmazható Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift Bőrfeszesítő éjszakai arckrém célzottan a bőr azon rétegeiben fejti ki hatását, ahol a feszesség csökkenni kezd, és az éjjeli pihenés alatt hatékonyan felveszi a harcot a feszességét vesztett bőr és az arckontúr megereszkedése ellen.

A rendkívül hatékony magnolol fokozza a sejtek teljesítményét, és a bőr feszességét adó sejteknek mind a méretét, mind a számát növeli.* Az oligo-peptidek erősítik a kollagénhálózatot és serkentik a kollagén újratermelődését.* A formulában levő hialuronsav javítja a nedvességmegtartó képességet, ezáltal hidratál és simábbá teszi a bőrfelszínt. A hozzáadott dexpanthenol elősegíti az éjszakai bőrregenerációt. A termék rendszeres használatával a megjelenés fiatalosabb lesz, az arckontúr határozottabbá, a bőr feszesebbé válik.

*In vitro kutatások

Klinikai vizsgálatok

Az Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift hatékonyságát és bőrbarát tulajdonságait klinikai vizsgálatok bizonyítják.

Összetevők

Használata

  • Esténként vigye fel az alaposan megtisztított bőrre.
  • Vigye fel arcára, nyakára és dekoltázsára (mellkasára).
  • Gyengéd mozdulatokkal masszírozza be a terméket.

Az Eucerin® Hyaluron-Filler+Volume Lift Bőrfeszesítő éjszakai arckrém használata

Mindennapi használatra

Ezután egy vattakorong segítségével alkalmazza az Eucerin DermatoCLEAN Arctisztító tonikot, hogy előkészítse bőrét a hatóanyagok intenzívebb befogadására.

Vigye fel az Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift Bőrfeszesítő éjszakai arckrémet arcára, a nyakára és a dekoltázsára (mellkasára), majd határozottan, de gyengéden masszírozza be bőrébe. Felfelé irányuló, simogató mozdulatokkal haladjon, mert így élénkíti a mikrokeringést és elősegíti az éjszakai bőrregenerációt. A szem alatti és a szemet körülvevő érzékeny területre a bőrfeszesítő hatás fokozása céljából vigyen fel Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift Bőrfeszesítő szemránckrémet.

Mit tegyen és mit ne tegyen

Használja az Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift Bőrfeszesítő éjszakai arckrémet, ha…

Próbáljon ki más terméket, ha…

Éjszakai kezelést keres az arckontúr helyreállítására, megerősítésére:

Az Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift Bőrfeszesítő éjszakai arckrém magnololt tartalmaz, mely a bőr feszességét adó sejteknek a méretét és a számát egyaránt növeli a bőr mélyebb rétegeiben, amíg Ön alszik.*

Jobb állagú bőrrel szeretne ébredni:

Az Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift Bőrfeszesítő éjszakai arckrémben levő hialuronsav fokozza a nedvességmegtartást, és ennek köszönhetően a bőrfelszín az éjszaka során simábbá válik.

Szeretné csökkenteni a bőr megereszkedésének mértékét arcán és nyakán:

Az Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift Bőrfeszesítő éjszakai arckrém formulája oligo-peptideket tartalmaz, melyek erősítik a kollagénhálózatot és javítják a sejtek szerkezetét.*

*In vitro kutatások

Nappali arckrémet keres, mely helyreállítja és megerősíteni arckontúrját:

Próbálja ki az Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift Bőrfeszesítő nappali arckrémet normál, vegyes bőrre vagy az Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift Nappali arckrémet száraz bőrre. Mindkét nappali arckrém rendkívül hatékony bőrfeszesítő anyagokat tartalmaz könnyű állagú formulában.

A szem körüli megereszkedett bőrt kívánja kezelni:

Próbálja ki a szemészetileg tesztelt Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift Bőrfeszesítő szemránckrémet, mely kifejezetten a szemkörnyék érzékeny bőrén való használatra készült.

Az idősödéssel kapcsolatos fő gondja a bőr tömörségének és sugárzásának csökkenése:
Az idősödéssel kapcsolatos fő gondot az Ön számára a ráncok és redők jelentik:

Eucerin® Hyaluron-Filler+Volume Lift Bőrfeszesítő termékcsalád Helyreállítja az arckontúr feszességét és rugalmasságát

A bőr megereszkedése és rugalmasságának csökkenése sokaknak jelent gondot, ezért az Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift Bőrfeszesítő termékcsalád egyszerre hat az arckontúr megereszkedését okozó számos tényezőre. Az idő múlásával a bőr veszít rugalmasságából, és az arcbőr megereszkedetté válhat. Ennek oka, hogy csökken azoknak a természetes anyagoknak a szintje, amelyek a bőrt feszessé és sima tapintásúvá teszik.
A klinikailag tesztelt Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift Bőrfeszesítő termékcsaládot arra fejlesztették ki, hogy célzott módon a bőrnek azokra a rétegeire hasson, ahol a rugalmasságvesztés jelentkezik. A rendkívül hatékony magnolol a feszességet adó sejteknek a méretét és a számát egyaránt növeli*. Az oligo-peptidek erősítik a kollagénhálózatot és segítik a kollagén megújulását*, míg a hialuronsav javítja a nedvességmegtartó képességet, ezáltal segít feltölteni a bőrt és csökkenti a ráncok mélységét.
*In vitro vizsgálatok igazolják

 
Overall Rating
  • (4)
5 az 1-5 skálán / 4 értékelés
5 csillag
4
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0
Folymatosan dolgozunk termékeink fejlesztésén.
Mondja el Ön is véleményét, értékelje termékünket.
Niki ,

Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift Bőrfeszesítő éjszakai arckrém

Ahogy felkenem este a krémet , a bőrömön megszűnik a szárazság,puha és selymes tapintású lesz.És ami nagyon fontos,hogy nem pattogok ki,nem lesznek kis piros foltok az arcomon.Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Ujvári Gabriella,

Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift Bőrfeszesítő éjszakai arckrém

Az értékelésem kíváló az Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift Bőrfeszesítő arckrémre, először is nekem a legfontosabb, hogy jól érezze magát a bőröm, immunbetegségben szenvedek amely a bőrt is megtámadja, mégis ezt a krémet szereti a bőröm, nagyon hálás vagyok hogy rátaláltam. A napot kerülnöm kell, ezért is imádom az éjszakai krémet mert dúsabb, gazdagabb. Csodálatos sima érzés .
Ilona,
EUCERIN Hyaluron-Filler+Volume Lift Bőrfeszesítő éjszakai arckrém szenzációsan javítja a száraz bőröm "állagát"....csak szuperlatívusokban tudok róla beszélni...nekem is ajánlották,három évi használat után,és pozitív tapasztalatom után én is csak ajánlani tudom mindenkinek :) !
Ilona,
EUCERIN Hyaluron-Filler+Volume Lift Bőrfeszesítő éjszakai arckrém szenzációsan javítja a száraz bőröm "állagát"....csak szuperlatívusokban tudok róla beszélni...nekem is ajánlották,három évi használat után,és pozitív tapasztalatom után én is csak ajánlani tudom mindenkinek.